Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για μια μιλφ καμια 35+ από Ουκρανία (λέει) με μαύρα (βαμμένα) μαλλιά ...
Ναι συνάδελφε σε αυτήν αναφέρομαι ;)
Σόρρυ δεν αναφέρεται σε αυτήν (την σημερινή στο Φριξου)  όταν μιλάει για την ''Θεία Μόνικα΄΄

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σόρρυ δεν αναφέρεται σε αυτήν (την σημερινή στο Φριξου)  όταν μιλάει για την ''Θεία Μόνικα΄΄

τυπε αμα η μονικα ειναι 35+ σημερα θα κοιμηθω νωρις και αυριο το πρωι θα παω στο λυκειο μου γιατι εχουμε καταληψη για τη Μακεδονια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
τυπε αμα η μονικα ειναι 35+ σημερα θα κοιμηθω νωρις και αυριο το πρωι θα παω στο λυκειο μου γιατι εχουμε καταληψη για τη Μακεδονια
εμ αυτό λέω...άλλη Μόνικα είναι στην Φρίξου....κατάληψη ;;; όλοι Πρωθυπουργοί θέλετε να γίνεται ....  :2funny: :2funny: :2funny: 

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλησπέρα στην παρέα. Δίχως να θέλω να δημιουργήσω κάποιο thread - επειδή το αναφέρω και σε άλλο θέμα - ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Καθότι όνειρο ζωής είναι να πάω με δύο γυναίκες - φαντάζομαι και πολλοί ακόμα το ονειρεύονται - υπάρχει κάποιο ζεύγος που να αξίζει τον κόπο; Είτε σε call girls είτε από γραφεία είτε και σε στούντιο. Έχει πάρει κανείς; Μπορεί να προτείνει/συστήσει;

Thanks.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα στην παρέα. Δίχως να θέλω να δημιουργήσω κάποιο thread - επειδή το αναφέρω και σε άλλο θέμα - ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Καθότι όνειρο ζωής είναι να πάω με δύο γυναίκες - φαντάζομαι και πολλοί ακόμα το ονειρεύονται - υπάρχει κάποιο ζεύγος που να αξίζει τον κόπο; Είτε σε call girls είτε από γραφεία είτε και σε στούντιο. Έχει πάρει κανείς; Μπορεί να προτείνει/συστήσει;

Thanks.
Φίλε από γραφείο είναι πιο εύκολο, απλά πληρώνεις 2 και τις παίρνεις , τώρα αν αξίζουν είναι άλλη ιστορία

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Αναφέρεσε στη θεία Μόνικα συναδέλφε;
καλησπερα πρεπει να αναφερεται στην Μονικα απο το Περου ετσι την αναφερουν οι τσατσαδες.η θεια Μονικα ειναι αλλη θα δεις ενα πρασινο Ματιζ μπροστα στο μαγαζι που δουλευει.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ρε μαγκες ειχα κανει ενα πολυ καλο γαμησακι μεσα στον μηνα με μια τυπισσα στην φριξου η οποια ηταν καινουρια μου ειπε.δεν μιλουσε καλα ελληνικα.ηταν αδυνατη αρκετα πετιτ..στυλ φλοριτας..με βυζι ανυπαρκτο..μονο ρώγα είχε σχεδον.δεν θυμαμαι ονομα ακριβως.κατι σε νατασα αν θυμαμαι καλα.καταλαβατε για ποια λεω?

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα γκαβλιάρηδες!!

Πρωινή βόλτα σήμερα στα σπιτάκια κια η κατάσταση μπορώ να πως πως δεν ήταν και η καλύτερη... αρκέτα σπιτάκια κλειστά... οι επιλογές λιγοστεύουν... Δεν είχε κίνηση, εγώ και κανα δύο άλλοι συναγωνιστές γυρνούσαμε από σπιτάκι σε σπιτάκι

Στην Πέτρου Ερημίτη ανεβαίνοντας από τον χωματόδρομο το πρώτο δεξιά κλειστό και στο δεύτερο δεξιά μία μαυρομάλλα σγουρό μαλλάκι πολύ skinny , όμως χαμογελαστή, Άννα, εαν θυμάμαι καλά είπε η τσατσά. Το ίδιο skinny ήταν και η τσατσά. Απέναντι πάλι στην Πέτρου Ερημίτη, στο ένα δεν μου ανοίξανε, το άλλο ήταν κλειστό.

Κατεβαίνοντας για τα ξύλινα, στο πρώτο και δεύτερο δεν μπήκα, θεωρώντας πως θα είναι η Λίλη ή μια ξανθιά με το στήθος έξω συνήθως ή η Μαρία Μολδαβή με τον τσάτσο. Προτίμηθηκε η Ντόνα η μαυρομάλλα στο τρίτο ξύλινο, πολύ τίμια επιλογή στα 40€!!

Κατεβαίνοντας εκείνο που δουλεύει η Αθηνά η Ελλνίδα και ιζαμπέλλα ουκρανέζα κλειστό, και στο άλλο δίπλα μία Μαρία, μαυροτσούκαλο καλό κορμί, με κάποια τατουάζ, διάσπαρτα αλλά κόλωσα να κάνω το κασκαντεριλίκι... Δεν θυμόμουν και κάποια κριτική για αυτήν και έτσι την απέρριψα.

Στο άσπρο γωνιακό σπιτάκι δεν μπήκα , θεωρώντας πως ως συνήθως θα ήταν η Αγγελικούλα από Αριδαία, η κοντούλα, την είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι.

Στο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού μπήκα φολτσάτος για να δω την μικρή Ηλιάνα που αναφέρθηκε, αλλά ήταν η Στέφυ μαυρομάλλα, λέω την τσατσά, ας μην βγει η κοπέλα να την δω, την ξέρω....

Στο δίπλα από την Στέφυ σπίτι δεν μπήκα, και το παραδίπλα στο οποίο είχα δει πριν λίγο καιρό την milf την Νικόλ, Βουλγάρα, ήταν κλειστό.

Εν συνεχεία στο Bella Dona,  ήταν η Μιλάνα. Πολύ αισθητή όμως η απουσία της Λάρας, λείπει καμμιά δεκαριά μέρες.

Το Godiva δίπλα κλειστό στην αρχή, μετά άνοιξε, ήταν μία με ατσούμπαλο σώμα και άσχημη φάτσα, φευγάλα και από εκεί...

Από Φρίξου δεν πέρασα καθόλου.... και από Τσουκαλά επίσης δεν πέρασα καθόλου...

Στο Golden Lips, ήταν η η Λοραίνα στο δωμάτιο και στο άλλο δίπλα παίρνω το ασανσέρ μαζί με την τσατσά η οποία ήταν κάτω εκείνη την στιγμή και βγαίνουμε πάνω, περίμενα να δω την Σοφία, αλλά ήταν η μικρούλα η Ουκρανέζα, Lina,καλό προσωπάκι, αλλά λίγο πλαδαρό και χοντρούλικο κώλο, έτσι που την βλεφάριασα λιγάκι και από τις κριτικές που έχει, λέω άστο, φοβήθηκα μη φάω καμμιά πάστα και πάει τζάμπα το 40ρικο... δεν μπήκα...

Στο Red light , ήταν η Εμμανουέλα,εντυπωσιακό κορμί και παρουσία, με τα 20ποντα πορνοπάπουτσα να φτάνει γύρω στο 1.95 ύψος,σαν κάτι ψηλές από τα σωληνάδικα -  στριπτιτζάδικα, αλλά από τα σαλονάρισμα φάνηκε ότι είχε λίγο ύφος ντίβας, δεν είχε και πολύ διάθεση, έτσι μου φάνηκε.

Το Free House κai το άλλο δίπλα κλειστα και τα 2...

Τέλος στο Paradise στο αριστερό ο Τσάτσος, ομιλητικός και ευγενικός να προσπαθεί με φιλότιμεςς προσπάθειες να με πείσει να περάσω με την μικρή και λεπτή Αγγλίδα,η οποία δεν κάνει ελέυθερο στοματικό, αλλά δεν τα κατάφερε και στην πόρτα μου είπε κιόλας, πήγαινε στα 30άρια τα φτηνά, η κοπέλα μου, κάνει 18 ραντεβού (δωμάτια) την μέρα....! Πλάκα είχε ο τσάτσος, χα χα! Στο δεξί σπιτάκι ήταν μια με μαύρο μαλλί μακρύ, καλό κορμί Τσέχα μου είπε η τσατσά... δεν θυμάμαι όνομα... σκέφτηκα προς στιγμήν να περάσω, αλλά είχα ήδη ξοδέψει 40 ευρώ στην Ντόνα, λέω άλλη φορά την δοκιμάζεις.

ποια αγγλιδα ειναι αυτη? καινουρια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Χτες μεσημερι, βρεθηκα στα στενα της πληρωμενης ηδωνης, και λεω θα παω στην Θεα Αφροδιτη, αλλα αν δεν ειναι θα φυγω, μπενω μεσα και δεν ηταν, στην θεση της μια γκομπενα με καμπυλες, και οπτικα πολλα υποσχομενη, την κοιταζω και λυγισα, την πληρωσα 30€ που τα εκλαψα δεοντως.!!! Κομοδινο η γκομενα και συχασιαρα την εκοψα, Νταρια στο ονομα, οχι του σουρβαιβορ.!! μελαχρινη με ωραιο προσωπακι, κωλαρα πλαδαρη, Ελληνικα μηλουσε καλα, αλλα πτωμα η γκομενα τελειως, απο πανω δεν ανεβηκε, μην της φυγει κανας σπονδυλος... Μετα βριζομουνα γιατι δεν σηκωθηκα και εφυγα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βολτουλα και σήμερα το μεσημέρι πάλι βιαστικος αλλά καυλωμενος και μη έχοντας προγραμματισμενο στόχο...
Ξεκινάω από Τρίδυμα έχοντας ακόμα στο μυαλό το τριχωτο μουνί της Γκαμπριελας να φεγγει κάτω απ'το λευκό κομπινεζον και λέω άμα είναι θα μπω... Δεν ήταν όμως και στο πρώτο ήταν η Νίκη Ελληνίδα με τα αγελαδισια βυζια, στο δεύτερο η μιλφ Κλαουντια και στο τρίτο η νταρντανουλα Λυδια που είχα γαμησει το καλοκαίρι.Τις έχω πάρει και τις τρεις, μέτριες περιπτώσεις θα έλεγα δύσκολα θα ξαναμπαινα σε κάποια

Πάω Φρίξου 12 να δω τη Μόνικα πιστευοντας ότι είναι μια ωραία μιλφ νταρντανογυναικα που είχα δει πριν λίγο καιρό αλλά δεν ήταν. Αυτή η Μόνικα είναι μια μελαχρινή σπασμένη στο πρόσωπο έως σκυλοφατσα, βγήκε με ρόμπα στο σαλόνι και όσο είδα από κορμί ξεχειλιζαν κάτι κρέατα... Πολλοί έχουμε γράψει ότι είναι το χειρότερο σπίτι που υπάρχει και σ'αυτο προστέθηκε και η χειρότερη τσατσα που υπάρχει, μια που δούλευε Ερημίτη και παλιότερα βαρδαρη και κάνει πως μιλάει και κάπως αισθησιακα αλλά κατά βάθος είναι για δέσιμο

Πάω απέναντι Φρίξου 15β και πετυχαίνω τη μιλφ Μονικα αυτή που ελεγε ότι είναι από το Περου... Της Ρουμανίας  :grin:... Την έχω ξαναγαμήσει και παλιότερα στην Αν.γεωργιου, προσχαρη γυναίκα με βυζάρες, κωλαρα που αν πέσει στα 4 είναι πανέμορφη, άνετη στο δωμάτιο με καλό παιχνίδι, πουτσοτριψιματα, αρχιδογλείψιμο και σφηνακι στο τελείωμα  :pipa1:
Καλά πέρασα, είναι αξιόλογη επιλογή στο δωμάτιο, δεν έχουμε την απόλυτη χημεία να πω την αλήθεια αλλά θα ξαναπηγαινα αν κρίνω από τη σημερινή επίσκεψη

Άρα για αυτούς που μπερδευονται να ξεκαθαρισουμε ότι καμία από τις δύο Μονικες της Φρίξου δεν είναι η γνωστή θεία Μόνικα η ρωσσιδα η οποία απ'οσο ξέρω έχει σταματήσει

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Βολτουλα και σήμερα το μεσημέρι πάλι βιαστικος αλλά καυλωμενος και μη έχοντας προγραμματισμενο στόχο...
Ξεκινάω από Τρίδυμα έχοντας ακόμα στο μυαλό το τριχωτο μουνί της Γκαμπριελας να φεγγει κάτω απ'το λευκό κομπινεζον και λέω άμα είναι θα μπω... Δεν ήταν όμως και στο πρώτο ήταν η Νίκη Ελληνίδα με τα αγελαδισια βυζια, στο δεύτερο η μιλφ Κλαουντια και στο τρίτο η νταρντανουλα Λυδια που είχα γαμησει το καλοκαίρι.Τις έχω πάρει και τις τρεις, μέτριες περιπτώσεις θα έλεγα δύσκολα θα ξαναμπαινα σε κάποια

Πάω Φρίξου 12 να δω τη Μόνικα πιστευοντας ότι είναι μια ωραία μιλφ νταρντανογυναικα που είχα δει πριν λίγο καιρό αλλά δεν ήταν. Αυτή η Μόνικα είναι μια μελαχρινή σπασμένη στο πρόσωπο έως σκυλοφατσα, βγήκε με ρόμπα στο σαλόνι και όσο είδα από κορμί ξεχειλιζαν κάτι κρέατα... Πολλοί έχουμε γράψει ότι είναι το χειρότερο σπίτι που υπάρχει και σ'αυτο προστέθηκε και η χειρότερη τσατσα που υπάρχει, μια που δούλευε Ερημίτη και παλιότερα βαρδαρη και κάνει πως μιλάει και κάπως αισθησιακα αλλά κατά βάθος είναι για δέσιμο

Πάω απέναντι Φρίξου 15β και πετυχαίνω τη μιλφ Μονικα αυτή που ελεγε ότι είναι από το Περου... Της Ρουμανίας   :grin:... Την έχω ξαναγαμήσει και παλιότερα στην Αν.γεωργιου, προσχαρη γυναίκα με βυζάρες, κωλαρα που αν πέσει στα 4 είναι πανέμορφη, άνετη στο δωμάτιο με καλό παιχνίδι, πουτσοτριψιματα, αρχιδογλείψιμο και σφηνακι στο τελείωμα  :pipa1:
Καλά πέρασα, είναι αξιόλογη επιλογή στο δωμάτιο, δεν έχουμε την απόλυτη χημεία να πω την αλήθεια αλλά θα ξαναπηγαινα αν κρίνω από τη σημερινή επίσκεψη

Άρα για αυτούς που μπερδευονται να ξεκαθαρισουμε ότι καμία από τις δύο Μονικες της Φρίξου δεν είναι η γνωστή θεία Μόνικα η ρωσσιδα η οποία απ'οσο ξέρω έχει σταματήσει
Εξαιρετικο τελειωμα στο στομα που το δουλευει με μεγαλη μαεστρια.Προτεινεται και απο μενα.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
ποια αγγλιδα ειναι αυτη? καινουρια?
Καλησπέρα συναγωνιστή. Η Otilia, η ξανθιά την έχει και φωτογραφίες στο *****, εαν θες να την δεις.έχει λίγο καιρό που εμφανίστηκε. Κάποιος συναγωνιστής έγραψε στα σχόλια στο *****: « από πότε οι ρουμάνες γίνανε Αγγλίδες». Για να το λέει κάτι παραπάνω θα ξέρει...

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
καλησπερα πρεπει να αναφερεται στην Μονικα απο το Περου ετσι την αναφερουν οι τσατσαδες.η θεια Μονικα ειναι αλλη θα δεις ενα πρασινο Ματιζ μπροστα στο μαγαζι που δουλευει.

Μάγκες αυτήν η  θεία Μόνικα που αναφέρεστε με το πράσινο Matiz πρέπει να έκανε και ένα πέρασμα από Κοζάνη παλιότερα.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Μάγκες αυτήν η  θεία Μόνικα που αναφέρεστε με το πράσινο Matiz πρέπει να έκανε και ένα πέρασμα από Κοζάνη παλιότερα.
Ναι πέρασε και από κει ένα φεγγάρι. Γιατί μια φορά που την είχα ρωτήσει που εξαφανίστηκες με λέει δούλευα Κοζάνη

planeta

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Προσφατη βολτα σε αρκετα (πανω απο 10)  "σπιτια",  ποιοτητα τεμαχιων μετρια προς καλη.Εντυπωση μου εκανε ο εκνευρισμος και οι ασχημη συμπεριφορα οπου δεν καθομουν. Σε δυο με εβρισαν(!) και  σε αρκετα εβγαλαν το συμπερασμα οτι βγηκα μονο για βολτα...Χωροι φυσικα εντυπωσιακοι ευρωπαικου επιπεδου.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Προσφατη βολτα σε αρκετα (πανω απο 10)  "σπιτια",  ποιοτητα τεμαχιων μετρια προς καλη.Εντυπωση μου εκανε ο εκνευρισμος και οι ασχημη συμπεριφορα οπου δεν καθομουν. Σε δυο με εβρισαν(!) και  σε αρκετα εβγαλαν το συμπερασμα οτι βγηκα μονο για βολτα...Χωροι φυσικα εντυπωσιακοι ευρωπαικου επιπεδου.
Σύντροφε γράψε για καμία ...δεν σου έκανε καμία εντύπωση ...έχουμε κάποια φράγκα να σπαταλήσουμε όπως είπε ο  Σύντροφος ''Κατέλης''

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Προσφατη βολτα σε αρκετα (πανω απο 10)  "σπιτια",  ποιοτητα τεμαχιων μετρια προς καλη.Εντυπωση μου εκανε ο εκνευρισμος και οι ασχημη συμπεριφορα οπου δεν καθομουν. Σε δυο με εβρισαν(!) και  σε αρκετα εβγαλαν το συμπερασμα οτι βγηκα μονο για βολτα...Χωροι φυσικα εντυπωσιακοι ευρωπαικου επιπεδου.
Να μη σου κανει εντυπωση,ειναι τσιτα τα νευρα λογω αναδουλειας,ας κατεβουν στο 20αρικο για το απλο πηδηματακι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

Ποιότητα μέτρια έως καλή???? :think:
Ήρθες για να μας τρολλαρεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom