Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Κριτικές
12
Like
431
Πόντοι
291
Στην Υγεια του Λευτερακη, απο τα ξενα....παντως πανω απο ολα καλο παιδι ο λευτερακης.!!!  :2funny:

Σσσσσσσ......Ανια.!!!  :smitten:
Τόσο καλή αυτή η Άνια; Για Αναστασία πάντως εγκρίνω για εμφάνιση, υπηρεσίες απλά καλη..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Aνια δευτερη φορα...καλυτερη απο την πρωτη....το μονο που ευχομαι επειδη κι εγω τωρα γυρισα, να μη τη γαμησα μετα τον Karaman  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μπουρδελα Live

Ερημιτη 2Α => Πορνομιρα, σουπερ γκαβλα, βγηκε στο σαλονι και εκανε πορνοκολπα με την γλωσσα της, αλλα γενικα δεν εχω καλες εντυπωσεις οποτε δεν.

Ερημιτη 5 => Αδυνατη, ξανθια μιλφ. Ειχα γραψει και παλιοτερα γι'αυτη. Σημερα μου φανηκε πολυ good και ανετα θα περνουσα.

LV1 => Bαλεντινα, εβγαλε ριζες το μωρο.

LV2 => H Xριστινα ειπε η τσατσα αλλα ηταν στο δωματιο.

LV3 => Μανταλινα, μελαχρινο, αδυνατο καβλακι, μετριο ψιλοχαλαρο στηθος και ομορφο κωλι. Την ειχα σταμπαρει απο καιρο και τελικα της το εδωσα με μετριες εντυπωσεις.

Venus => Αθηνα. Ξανθια, νταρντανα με βυζαρες. Οι μυστες κατα καιρους εχουν αναφερει οτι δεν λεει στο δωματιο και ουτε εχω προθεση να το διαπιστωσω.

Mινωταυρου 3 => Λιλιανα. Ξανθια πορνομιλφαρα, σκυλοφατσα, πεσμενο στηθος αλλα ωραιο συστημα κωλος, ποδια. Μια φορα της το εχω δωσει με πολυ καλες εντυπωσεις

Mινωταυρου 14 => Ρωξανη, μελαχρινη τσουβαλα. Τα εχουμε πει παιδια, κριμα να ζητανε 30 ευρω τετοιες τυπισσες.

Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου => Λορετα, ξανθο μοντελοειδες, πορνοπιπινι. Πρωτη φορα την βλεπω, βγηκε τρομαγμενη στο σαλονι, δεν θα το ρισκαρα.

Μινωταύρου & Νικηφόρου Ουρανού => Γιουλια, μελαχρινο πιπινακι με κανονια. Βγηκε πορνοχαμογελαστη και παιχνιδιαρα στο σαλονι, οκ μωρο αλλα με ξενερωσαν οι αντιαισθητικες μπαλαρινες που φορουσε.

Free house (δεξια) => Η Ανια, τα εχουμε πει, μετρια εμφανισιακα με σουπερ αποδοση.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...και η πορνοσυνεχεια μετα την ανασυσταση δυναμεων με αποτυχημενη καταθεση

Τριδυμο 1 => Ινα, μελαχρινη, καυκασια, νταρντανα.

Τριδυμο 3 => Λιντα (καπως ετσι), ατσουμπαλη μιλφ εβγαζε ενα σκηνικο κωλομπαρου.  :2funny:

Φρίξου 14A και 14Β => δεν μπηκα αλλα πονταρω Βιολετα και Χριστινα ρουμανα, βυζαρου.

Φρίξου 15 => Νταρια. Αδυνατο, μελαχρινο μωρο. Καλο βυζακι 2αρι και ωραιος κωλος. Γενικα θετικο συνολο αλλα μιλαει σαν νταλικερης  :huh:

Φρίξου 13Α => Ελενα, ξανθο καβλακι με πολυ καλη διαθεση και επισης πολυ καλη στο δωματιο με πολλα προκαταρκτικα.

Villa Erotica => Ψηλη, μοντελοειδης, κοκκινομαλα απο οσο μπορεσα να δω στο σχεδον μηδενικο φως του σαλονιου. Για τους μυστες που ρωτουσαν παραπανω ξεκινουσε απο 30.

Red Light => Aλινα, ψηλη, ξανθια γκαβλα, αδυνατη αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι λεει απο βυζι και κωλο γιατι φορουσε ενα πορνοφορεμα που τα καλυπτε.

Νικηφόρου Ουρανού 8 => ...και η πατατα. Βαλια, νταρντανε μωρο, σκυλοφατσα, βυζαρες, μπουταρες και κωλαρα. Εψαχνα μια νταρντανα τετοιου τυπου και περασα. Εφαγα την φολα μου και ηρεμησα  :wanker:. Αγενεστατη, βιαστικη, μη το ενα μη το αλλο, παραπονα για τον χρονο κλπ κλπ.

Ανεβαινουν και κριτικες... :hi:  

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Μολις γυρισα απο Ανια καλα ρε παλιοπαιδα...κρυφο καμαρι την εχετε.??? Το μωρο τα εσπασε, στανταρακι με το καλημερα, champions league, τις παταει ολες κατω...και τις καλες στα ισα... Θα ξαναπαω.!!! :grin:

Πρωτα πηγα να δω και την Αναστασια στις βιλες, Τσολιας.!!! Νταρντανομωρο, μπουταρες, ωραια φατσουλα, αλλα με κερδισε η Ανια...
τόσο καιρό φωνάζουνε απλά μερικοί κολανε στη εμφανιση..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι εσκορτ(οχι οτι οι υπολοιπες που εχουμε εδω ειναι)και οτι δεν δινει γλωσσοφιλα,ειναι πουτανα σε μπουρδελο και το αλλο κακο ειναι οτι ειναι τυπικη στα παντα,ουτε σουπερ πιπα θα σου κανει,ουτε σουπερ γαμησι και το βασικοτερο,ειναι Ρουμανα,με οτι συνεπαγεται αυτο!!!

Για τα γλωσσοφιλα εχω διαφορετικη αποψη

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Για τα γλωσσοφιλα εχω διαφορετικη αποψη

Φιλια στο στομα δινει σε ολους, αλλα μονο χειλια. Αν ξεκλεψεις και λιγη γλωσσα οκ, αλλα δεν ειναι γλωσσοφιλα τυπου εσκορτ. Τωρα οπως ειπε και ο φιλος αν πας 2 φορες την εβδομαδα και τα ακουμπας, μπορει και να σε αγαπησει

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Πριν λιγες μερες περασα στην Χριστινα στο Λας Βεγκας. Πολυ ωραια εμφανιση αλλα χαλια υπηρεσιες. Στην πιπα εβαζε χερι κ οταν ελεγα να το παρει ελεγε οχι. Στο γαμησι καθολου συμμετοχη. Και γενικα υφακι και ειρωνεια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Πριν λιγες μερες περασα στην Χριστινα στο Λας Βεγκας. Πολυ ωραια εμφανιση αλλα χαλια υπηρεσιες. Στην πιπα εβαζε χερι κ οταν ελεγα να το παρει ελεγε οχι. Στο γαμησι καθολου συμμετοχη. Και γενικα υφακι και ειρωνεια.
ποια Χριστίνα?  Από Αλβανία?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Aνια δευτερη φορα...καλυτερη απο την πρωτη....το μονο που ευχομαι επειδη κι εγω τωρα γυρισα, να μη τη γαμησα μετα τον Karaman  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Γιατι ρε, ειμαι καθαρο παιδι, μπανιο καθε πασχα και χριστουγεννα.!!!!!!!!!  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
τόσο καιρό φωνάζουνε απλά μερικοί κολανε στη εμφανιση..

Μια χαρα ειναι η Ανια εμφανισιακα, εγω λιγο κολησα οταν την ειδα σε αυτα που φουρουσε, ενα δυχτιοτο που δεν της πηγαινε, αλλα απο προσωπο εχει ωραιο, απο σωμα τουμπανακι, αν ειχε λιγο καλυτερο βιζακι, το οποιο δεν με χαλαει, το προτιμω απο τα πλαστικα που τα φουσκωνουν χωρις αυριο, (βλεπε Τζεσυ). Μουνακι πεντακαθαρο και καλοσχηματισμενο μικρο, τρελα.!!! Το μωρο τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω, μπηκε μεσα στο δωματιο και δεν ανταλαξαμε ουτε μια κουβεντα...μιλησανε τα κορμια.!!!  :fuck2: Στο τελος της εποιασα συζητηση, λιγα Ελληνικα, αγγλικα δεν δοκιμασα, αλλα συνεννοηση βγενει.
Στην Σοφια στις βιλες ναι, εκει κολανε μερικοι με την αγριαδα που φερνει στο προσωπο αλλα μεσα στο δωματιο δυναμητης. :rockon:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Υπάρχει τηλ στο Μινωταυρου 10 στην Άνια? Ξέρετε αν δουλεύει σήμερα?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ποια Χριστίνα?  Από Αλβανία?
Όχι μια πιτσιρίκα Ρουμάνα στο Λας βέγκας ...όπως τα λέει ο φίλος και χειρότερα, υφάκι, τεμπελιά και τσαμπουκά του τύπου ''αυτό θέλω αυτό κάνω και άμα θες'' 

Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
194
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες,ψαχνω για αυταρχικο,εχω τσεκαρει καποιες καθως εχω δει κ γνωμες/κριτικες εδω στο σαιτ αλλα μερικες αποψεις παραπανω απ οσους ξερουν δεν κανουν ποτε κακο, για μια Βαλερια εχει κανεις αποψη..; (ρωσιδα με καποια τατου)  ειτε εδω ειτε σε pm

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Bολτα αποψε με πετυχημενη καταθεση στη Μανταλινα στο Λας Βεγκας τερμα στο βαθος...θεωρητικα ξεκινησα για Λιλιανα γιατι ηθελα κατι σε μιλφ και προστυχο μετα απο ενα μηνα απουσιας αλλα το Μινωταυρου 3 ηταν κλειστο
απο κει και περα...

-Free house αριστερα.η εντυπωσιακοτατη ξανθια μιλφ Τζαστιν,παλια καραβανα αλλα μετρια στο δωματιο για μενα
-Free house δεξια.η περιφημη των τελευταιων ημερων Άνια
-Τριδυμο 2.η Εβελινα
-Τριδυμο 3.η χοντρουλα Λυδια μου ειχα γαμησει πριν κανα μηνα με  πολυ αρνητικες εντυπωσεις
-Φριξου 14.η Βιολετα
-Φριξου 14α.η Χριστινα Ρουμανα,βυζαρου
-Φριξου 12.η Αλισια και οσο προλαβα να δω ξανθια,εκφυλη με βυζαρες...και λεω οσο προλαβα διοτι περασε σαν σηφουνας απο το σαλονι για το δωματιο,δε γυρισε καν το βλεμμα της και φορουσε και ενα ριχτο διχτυ απο πανω
-Φριξου 15.Νταρια Ιταλιδα ειπε η τσατσα αλλα μολις ειχε μπει σε δωματιο οποτε δε την ειδα
-Φριξου 15α.η Ουκρανη Ελενα η ομορφη νταρντανουλα,καπως σπασμενη αποψε αλλα και μετρια στο δωματιο
-Φριξου 15β.Ηρα Μολδαβη ενα πολυ χαριτωμενο πιπινακι,μελαχρινο αδυνατο,ομορφο και παιχνιδιαρικο στο σαλονι...εδω προς στιγμην το σκεφτηκα και ειπα εκει θα κατεληγα αν δεν εβρισκα κατι αλλο
-Νικ.Ουρανου 8.η Νορα μια ατσουμπαλη και αδιαφορη κοπελα που με αυτο που φορουσε δεν εβλεπες καθολου σωμα...και απο 40ε παρακαλω
-Νικ.Ουρανου 1β.η πολυ αδυνατη Ρουμανα Μπιανκα με την οποια ειχα δυο πολυ καλες και μια αρνητικη συνευρεση
-Νικ.Ουρανου 24.Λορετα ενα ομορφο ξανθο πιπινακι που το χυνεις και στο στομα αμα θες
-Νικ.Ουρανου 28.Αναμπελ νεαρο κοριτσι μετριας εμφανισης με πεταχτο κωλο
-Μινωταυρου 12.Γιουλια Ουκρανη,ψηλο καμαρωτο κοριτσι αλλα δε μου κανει κλικ
-Μινωταυρου 14.Ρωξανα χοντρη ασχημη,γυφτισσα...υποψιαζομαι οτι την ειχα γαμησει καποτε στο Νικ.Ουρανου 1β  :vomit:
-Ερημιτη 5.Ελεωνορα η μονιμη αντιπαθητικη Ρουμανα των τελευταιων μηνων που αν δεν μπεις στραβωνει αμεσως και στο δειχνει κιολας
-Ερημιτη 2α.Μελαχρινο συμπαθητικο κοριτσι,Ιταλιδα τη συστησε η τσατσα  :jerking: το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη

και αφου δε ξερω που να μπω και ψιλοσκεφτομαι να φυγω κιολας,στο ενδιαμεσο εκανα και γυρες στη Γιαννιτσων,επιστρεφω και λεω να δω και στα Λας Βεγκας τι παιζει...μπαινω τερμα στο βαθος δεξια,βγαινει η Μανταλινα την ειχα ξαναδει,τη θυμομουν...μου αρεσε και μπαινω με 50ε για γυμνο 69...ουγγαρεζα λεει η ιδια και πραγματι το κορμι ειναι ουγγαρεζικο μπορω να πω  :grin:
Μελαχρινη,ομορφουλα,απαλη επιδερμιδα και ενα πανεμορφο μουνακι για ατελειωτο γλειψιμο...καλα προκαταρκτικα με αγκαλιτσες,πεταχτα φιλακια,πουτσοτριψιμο στο μουνακι που την τρελενει...πιπα βαθια και με ενταση στο πουτσοκεφαλο,λιγο γκρινιαξε για το χρονο αδικαιολογητα αλλα ενταξει ειναι καλο παιδι και συνολικα την κρινω θετικα...θα ξαναπηγαινα ανετα δηλαδη

φευγοντας ρωτησα την τσατσα ποιες δουλευουν διπλα και μου ειπε στο μεσαιο Χριστινα και στο πρωτο η Λαουρα

υποτονικη η κινηση στα μπουρδελα,ο κακος χαμος ομως στη Γιαννιτσων και φουλ απο πουτανες,φουλ ολη η ομαδα τρανς στον Οπαπ,τα κροσσακια εκει στο ξεκινημα της Γιαννιτσων...φουλ Πακιστανοι παντου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπερα μαγκες,ψαχνω για αυταρχικο,εχω τσεκαρει καποιες καθως εχω δει κ γνωμες/κριτικες εδω στο σαιτ αλλα μερικες αποψεις παραπανω απ οσους ξερουν δεν κανουν ποτε κακο, για μια Βαλερια εχει κανεις αποψη..; (ρωσιδα με καποια τατου)  ειτε εδω ειτε σε pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom