Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (7 μέλη και 57 επισκέπτες)

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι αυτή η Βαλεντίνα στο Βέγκας λέει κάτι γιατί κριτική δεν βρήκα..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
godiva
τα δωματια είναι υπερπαραγωγή, καθρεφτες, οβαλ κραβατια,
αλλα από γκομενες τελευταια δεν βλεπω καμμια καλη, μια θειτσα ειχαν τα μεσημερια τελευταια.
οι βιλλες συνδιαζουν κυριλε χωρο με κυριλε γκομενες.

μια ΒΟΥΛΓΑΡΑ έχει τα πρωινά....
το κάλο με το godiva οτι στο κόκκινο δωμάτιό το τζακούζι είναι σαν μίνι πισίνα καμιά σχέση με οτι βλέπεις στα άλλα studio 

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ουτε με νοιαζει να μαθω απλα μια που εχει χρημα πολλη δε προκειτε να κατσει να γαμιεται με τον καθενα για 40 ψωρο ευρω αυτο ειναι 100% σιγουρο οπως και 100% ειναι οτι λεει μπουρδες για τα φραγκα
Μπορει να λεει μπουρδες μπορει και οχι. Μη ξεχνας πως τα 40€ τα παιρνει απο εναν πελατη. Πολαπλασιασε το να δεις ποσο βγαινει. Απο προσωπικη εμπειρια ξερω καποιες που εχουν οντως πολλα λεφτα και καθονται και γαμιουνται με 30€ .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μπορει να λεει μπουρδες μπορει και οχι. Μη ξεχνας πως τα 40€ τα παιρνει απο εναν πελατη. Πολαπλασιασε το να δεις ποσο βγαινει. Απο προσωπικη εμπειρια ξερω καποιες που εχουν οντως πολλα λεφτα και καθονται και γαμιουνται με 30€ .
Απο τα 40 τα μισα τα παιρνει το μπουρδελο οποτε παμε 20 η 15 δεν υπάρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να μια φραγκατη γκομενα να γαμηθει νε τον καθε μαλακα λιγδιαρη για 15 η 20 ευρω αυτε οι καποιες μαλλων μπουρδες σου λενε οτι ειναι φραγκατες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Απο τα 40 τα μισα τα παιρνει το μπουρδελο οποτε παμε 20 η 15 δεν υπάρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να μια φραγκατη γκομενα να γαμηθει νε τον καθε μαλακα λιγδιαρη για 15 η 20 ευρω αυτε οι καποιες μαλλων μπουρδες σου λενε οτι ειναι φραγκατες
δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά υπάρχει φιλος...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Οσο και αν σου φαινεται απιστευτο υπαρχουν και δεν σου το λεω επειδη το ακουσα αλλα το εχω δει με τα ματια μου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Οσο και αν σου φαινεται απιστευτο υπαρχουν και δεν σου το λεω επειδη το ακουσα αλλα το εχω δει με τα ματια μου.
Οπως ειπα και στο Jimi αυτη που το κανει ειναι ποιο χαζη και απο τις πετρες

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Μονο για τα φραγκα ειναι,η συντριπτικη πλειοψηφια εκτος οτι δεν εχουν εμφανιση ειναι στην ξεπετα αβερτα,προσπαθουν να σε ξεφορτωθουν σε 5 λεπτα,μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχει κοσμο το μαγαζι,ο αλλος στο 8ωρο παιρνει 30€ και η αλλη τα βγαζει σε 5 λεπτα,απο κει να καταλαβεις που ουτε σεβασμος στον πελατη δεν υπαρχει...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.436
Πόντοι
34.538
Ρε ΡΑΠΤΟΡΑ...γιατι μας αποκαλεις ΜΑΛΑΚΕΣ και ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕΣ?

Μια χαρα παιδια ειμαστε!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

IamThePeople

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να πάω σε οίκο ανοχής για την πρώτη μου φορά. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς πάει το πράγμα και γι' αυτό θα ήθελα να μου απαντήσετε κάποιες ερωτήσεις. Θα σας παρακαλέσω να μην αρχίσετε την καζούρα, διότι κάποια στιγμή βρεθήκατε και 'σεις στη θέση μου.

1) Αρχικά, πόσο περίπου χρόνο σου δίνουν; Τουλάχιστον, ποιο είναι το minimum που μπορείς να έχεις;
2) Πόσες φορές σου επιτρέπουν να τελειώσεις μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα; Ρωτάω γιατί στην πρώτη του φορά κάποιος τελειώνει γρήγορα.
3) Τα διάφορα sex studios λειτουργούν μόνο το βράδυ;
4) Έχετε κάποιο φθηνό να προτείνετε για Θεσσαλονίκη;

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να πάω σε οίκο ανοχής για την πρώτη μου φορά. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς πάει το πράγμα και γι' αυτό θα ήθελα να μου απαντήσετε κάποιες ερωτήσεις. Θα σας παρακαλέσω να μην αρχίσετε την καζούρα, διότι κάποια στιγμή βρεθήκατε και 'σεις στη θέση μου.

1) Αρχικά, πόσο περίπου χρόνο σου δίνουν; Τουλάχιστον, ποιο είναι το minimum που μπορείς να έχεις;
2) Πόσες φορές σου επιτρέπουν να τελειώσεις μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα; Ρωτάω γιατί στην πρώτη του φορά κάποιος τελειώνει γρήγορα.
3) Τα διάφορα sex studios λειτουργούν μόνο το βράδυ;
4) Έχετε κάποιο φθηνό να προτείνετε για Θεσσαλονίκη;
1) Το ελάχιστο είναι 1 δευτερόλεπτο. Δεν έχει ελάχιστο. Αν το πρόγραμμά σου είναι το απλό 10-15 λεπτά συνήθως είναι καλά. Στα 15-20 οι περισσότερες δυσανασχετούνε
2) 1 φορά τελειώνεις. Αν θες και 2η ξαναπληρώνεις τα ίδια λεφτά. Δεν αγοράζεις χρόνο με την κοπέλα, αγοράζεις τη φορά.
3) Λειτουργούν σχεδόν όλη την ημέρα θεωρητικά, γιατί με την κρίση κάποια μένουν κλειστά το πρωί.
4) Οι τιμές ξεκινάνε στα 30-40€ ανάλογα με το μαγαζί.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μονο για τα φραγκα ειναι,η συντριπτικη πλειοψηφια εκτος οτι δεν εχουν εμφανιση ειναι στην ξεπετα αβερτα,προσπαθουν να σε ξεφορτωθουν σε 5 λεπτα,μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχει κοσμο το μαγαζι,ο αλλος στο 8ωρο παιρνει 30€ και η αλλη τα βγαζει σε 5 λεπτα,απο κει να καταλαβεις που ουτε σεβασμος στον πελατη δεν υπαρχει...
Αποχη εδω και τωρα  :happy:

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

IamThePeople

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
1) Το ελάχιστο είναι 1 δευτερόλεπτο. Δεν έχει ελάχιστο. Αν το πρόγραμμά σου είναι το απλό 10-15 λεπτά συνήθως είναι καλά. Στα 15-20 οι περισσότερες δυσανασχετούνε
2) 1 φορά τελειώνεις. Αν θες και 2η ξαναπληρώνεις τα ίδια λεφτά. Δεν αγοράζεις χρόνο με την κοπέλα, αγοράζεις τη φορά.
3) Λειτουργούν σχεδόν όλη την ημέρα θεωρητικά, γιατί με την κρίση κάποια μένουν κλειστά το πρωί.

Σ' ευχαριστώ!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Δυστυχώς οι λογικοί πελάτες είναι μειοψηφία.Οι περισσότεροι πάνε για να ξεδώσουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι κοπελες που είναι δυνατές σε εμφάνιση,στο δωμάτιο είναι ξεπέτα ως συνηθως.Οχι το ένα όχι το άλλο,όχι έτσι όχι αλλιώς,δεν μπορώ.Και έχουν το θράσος με τόσα λεφτά που παίρνουν,να παραπονιούνται για το χρόνο.Πολλοι βέβαια κιολας χεστηκαν,γι αυτό μας περνούν ακόμα και μας σαν κάτι τέτοιους

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Σχετικα με το 3) παλιά ειχαμε 3 βάρδιες δηλαδή 24ωρο , πλεον τα περισσότερα έχουν 2 βάρδιες , την πρωινή που είναι νομιζω 12 το μεσημέρι ως 8 το βράδυ , και την βραδυνή απο τις 8 μέχρι τις 4 τα ξημερώματα αν δεν κάνω λάθος , πάντως η αλλαγή είναι στις 8 :P  
Απλα μερικά δουλεύουν μονο την βραδυνή τελευταία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom