Βόλτα απόψε όσο μπόρεσα λόγω και της βροχής με σούπερ κατάθεση στη Ρωσσιδα Σαντρα στο Φρίξου 14
Free house η Ανια ωραίο γκομενακι με αφρατο κωλαρακι
Ερημίτη 3 αριστερά η Ολια μελαχρινή ουκρανη ψηλή κοπέλα συμπαθητική. Απόψε παρατήρησα ότι τα δύο σπίτια εκεί είναι 3α και 3β και όχι 3 και 5
Φρίξου 15α η Μπία λίγο νταρντανουλα με όμορφο πρόσωπο
Φρίξου 15β η Μπιανκα η ρουμανα την οποία γαμησα πριν λίγες μέρες με πολύ καλές εντυπώσεις
Νικ.Ουρανού 1β η Βανέσα εντελώς μελαχρινή πλέον την είδα από πολύ κοντά και δε μου άρεσε.
Και κατέληξα στη Σαντρα τελικά μου άρεσε το βλέμμα της στο σαλόνι, γύρω στα 35 είναι καλό κορμί με υπέροχο δέρμα.Μελαχρινη με όμορφο πρόσωπο ... Βέβαια μέσα είναι φουλ τρελή σε κουραστικό βαθμό αλλά αν το πάρεις χαλαρά θα το απολαύσεις... Έμπειρη στο σεξ, τα κάνει όλα, την τρελανα στο γλειφοκωλι έχει απίστευτη σούφρα... Άρχικα δε δέχτηκε φιλιά αλλά στην πορεία κοντεψαμε να πνιγουμε από τα γλωσσοφιλα και η κατάληξη ήρθε στη μάπα της όπου το απόλαυσε πολύ τα πασαλειψε κιόλας και όπως έκανα να την ξεκαβαλησω με αρπαζει και με φιλαει με τα χυσια μου... Και μετά γελουσε.Ειπαμε είναι φουλ τρελή αλλά γαμαει και δε της φαίνεται από το σαλοναρισμα
Έφυγα ενθουσιασμενος και πήγα Blue Iguana, το παλιό μου στέκι όπου εκεί έπαθα ένα άλλο σοκ με την απίστευτη κωλαρα της Μαρκελας... Αλλά θα επεκταθώ αύριο στο συγκεκριμένο θέμα του μαγαζιού