Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (2 μέλη και 96 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πουστης θα ναι καποιος αν ξερει οτι μια χ γκομενα ειναι επικινδυνη και δε λεει απολυτος τιποτα να προφυλαξει τους υπολοιπους οχι αυτος που προφυλασει τους υπολοιπους

Και ποιος σου λεει οτι εγω ή καποιος αλλος θελει να προφυλαχτει.?? Οποιος θελει να προφυλαχτει να μην κανει ακαποτα και γλυφομουνια, δεν γινετε εκει που χτυπανε τα αρχιδια του προηγουμενου να ειναι πουδρα...

Δηλαδη εσυ κινηγας να βρεις πια πουτανα θα σου κατσει ακαποτα να την γαμισεις και μετα να μπεις εδω μεσα να το γραψεις και σε χειροκροτησουμε.??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Και ποιος σου λεει οτι εγω ή καποιος αλλος θελει να προφυλαχτει.?? Οποιος θελει να προφυλαχτει να μην κανει ακαποτα και γλυφομουνια, δεν γινετε εκει που χτυπανε τα αρχιδια του προηγουμενου να ειναι πουδρα...
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο τελος δε ζητησα κανεναν να με χειροκροτησει και ουτε το επιδιωκω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο
Εσενα ομως δε σε ορισε κανενας προστατη της κοινωνιας...αν σου το προτεινει γκομενα απο μονης της,που δεν υπαρχει περιπτωση μπορεις να αρνηθεις...αλλα το να σηκωσεις το δαχτυλο και να την δειξεις την αλλη μερα εδω μεσα ειναι ρουφιανια και χωρις νοημα...και βαστα μη το παρει ζεστα κι αυτη και σε εντοπισει μετα και σε κυνηγησει

και οπως σου'χω ξαναπει δε χρειαζεται να απαντας σε ολους και σε ολα και να εχεις γνωμη για ολα με τοσο μακροσκελεις παραθεσεις,ειναι τρομερα κουραστικο για τον αναγνωστη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο

Μαν ενηλικες ειμαστε και αξιοι των πραξεων μας, το σπορ ειναι επικυνδηνο, αν περνεις τα μετρα σου καλως, αλλιως ειναι σαν να λες μπενω στην πιστα των σερρων με την χαγιαμπουζα την 1300 χωρις κρανος και αν πεσω κατω και σπασω το κεφαλι μου, μου φταει η πιστα...
Μπορει να λεω και μαλακιες τετοια ωρα, αλλα αυτη ειναι η ουσια, οποιος φοβαται μην κολησει κατι ας βρει ενα γκομενακι να περναει την ωρα του...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εσενα ομως δε σε ορισε κανενας προστατη της κοινωνιας...αν σου το προτεινει γκομενα απο μονης της,που δεν υπαρχει περιπτωση μπορεις να αρνηθεις...αλλα το να σηκωσεις το δαχτυλο και να την δειξεις την αλλη μερα εδω μεσα ειναι ρουφιανια και χωρις νοημα...και βαστα μη το παρει ζεστα κι αυτη και σε εντοπισει μετα και σε κυνηγησει

και οπως σου'χω ξαναπει δε χρειαζεται να απαντας σε ολους και σε ολα και να εχεις γνωμη για ολα με τοσο μακροσκελεις παραθεσεις,ειναι τρομερα κουραστικο για τον αναγνωστη
Και εσενα δεν νομιζω να σε ορισε κανενας προστατη των κοριτσιων για να μου κουνας εσυ το δαχτυλο και να με αποκαλεις ρουφιανο απο κει και επειτα το τη θα κανω εγω αφορα εμενα και μονο εμενα μετα αν κουραζεσαι οπως λες μη διαβαζεις και μην απαντας και δεν νομιζω να χρειαζομαι την αδεια τη δικια σου η κανενος αλλου να απαντησω σε καποιον δημοσιο φορουμ ειναι και απο τη στιγμη που ουτε προσβαλω ουτε βριζω καποιον δε χρειαζομαι κανενος την αδεια να πω αυτο που θελω

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Να ζητατε εξετασεις παιδια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μαν ενηλικες ειμαστε και αξιοι των πραξεων μας, το σπορ ειναι επικυνδηνο, αν περνεις τα μετρα σου καλως, αλλιως ειναι σαν να λες μπενω στην πιστα των σερρων με την χαγιαμπουζα την 1300 χωρις κρανος και αν πεσω κατω και σπασω το κεφαλι μου, μου φταει η πιστα...
Μπορει να λεω και μαλακιες τετοια ωρα, αλλα αυτη ειναι η ουσια, οποιος φοβαται μην κολησει κατι ας βρει ενα γκομενακι να περναει την ωρα του...
Συμφωνω οτι ειμαστε ενηλικες και το σπορ ειναι επικινδυνο και ειμαστε αξιοι των πραξεων μας αλλα οπως σου πα αλλο μια τανα να κανει ακα τσιμπουκι και να την κανεις γλυφομουνι και αλλο να τον παιρνει ακα για 20-30 ευρω παραπανω εσυ μπορει να εισαι οκ με αυτο δικαιωμα σου δε σε κρινει κανενας εγω ομως δεν ειμαι οποτε ειναι δικαιωμα μου να το ξερω να μη παω στην εν λογο γι αυτο και αν τυχαινε να παιχτει κατι τετοιο με τανα εγω θα την εδινα στεγνα με πιανεις τη θελω πω τωρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Να ζητατε εξετασεις παιδια
Και οι εξετασεις μη νομιζεις για καποια σμν δειχνουν οτι παλιοτερα η κοπελα ηταν καλα οχι την τωρινη περιοδο πχ ασχετα που λενε για το hiv οτι τα καινουργια τεστ δειχνουν το αποτελεσμα μετα το 20ημερο 100% σιγουρος εισαι στο εξαμηνο γι αυτο σου λενε αν κανεις τεστ καλητερα να το κανεις καθε 6 μηνες να ειναι 100% σιγουρο το αποτελεσμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ενταξει μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..
Οτι ειναι το ιδιο επικινδυνες οι...ΕΞΩ, με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Παντου μπορεις να το παθεις,αλλα οι πιθανοτητες με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ,
ειναι πολλες πολλες φορες πιο πολλες..

Γι'αυτό εσύ πας μόνο με τραβελια?

Υ.γ τις κριτικές γιατί τις σταμάτησες?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ράπτορα εάν καίγεται κανείς τότε κάνει μοριακό τέστ(PCR)

(RNA PCR) test. PCR stands for Polymerase Chain Reaction.
This test looks directly for HIV in blood. It has the shortest potential window period and can be used from 3 days to 4 weeks after an exposure.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εντελώς άστοχα,
Φιλικά σου τα λέω, σταμάτα τις θεωρίες σου.

Καλή Ανάσταση και καλά μυαλά σε όλους.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Και οι εξετασεις μη νομιζεις για καποια σμν δειχνουν οτι παλιοτερα η κοπελα ηταν καλα οχι την τωρινη περιοδο πχ ασχετα που λενε για το hiv οτι τα καινουργια τεστ δειχνουν το αποτελεσμα μετα το 20ημερο 100% σιγουρος εισαι στο εξαμηνο γι αυτο σου λενε αν κανεις τεστ καλητερα να το κανεις καθε 6 μηνες να ειναι 100% σιγουρο το αποτελεσμα
Οι κοπελες κανουν καθε 2 βδομαδες. Ζητα εσυ και θα καταλαβεις

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

This test looks directly for HIV in blood. It has the shortest potential window period and can be used from 3 days to 4 weeks after an exposure.

Ενημερωμενος φουλ  :headbaning2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βόλτα απόψε όσο μπόρεσα λόγω και της βροχής με σούπερ κατάθεση στη Ρωσσιδα Σαντρα στο Φρίξου 14

Free house η Ανια ωραίο γκομενακι με αφρατο κωλαρακι

Ερημίτη 3 αριστερά η Ολια μελαχρινή ουκρανη ψηλή κοπέλα συμπαθητική. Απόψε παρατήρησα ότι τα δύο σπίτια εκεί είναι 3α και 3β και όχι 3 και 5

Φρίξου 15α η Μπία λίγο νταρντανουλα με όμορφο πρόσωπο

Φρίξου 15β η Μπιανκα η ρουμανα την οποία γαμησα πριν λίγες μέρες με πολύ καλές εντυπώσεις

Νικ.Ουρανού 1β η Βανέσα εντελώς μελαχρινή πλέον την είδα από πολύ κοντά και δε μου άρεσε.

Και κατέληξα στη Σαντρα τελικά μου άρεσε το βλέμμα της στο σαλόνι, γύρω στα 35 είναι καλό κορμί με υπέροχο δέρμα.Μελαχρινη με όμορφο πρόσωπο ... Βέβαια μέσα είναι φουλ τρελή σε κουραστικό βαθμό αλλά αν το πάρεις χαλαρά θα το απολαύσεις... Έμπειρη στο σεξ, τα κάνει όλα, την τρελανα στο γλειφοκωλι έχει απίστευτη σούφρα... Άρχικα δε δέχτηκε φιλιά αλλά στην πορεία κοντεψαμε να πνιγουμε από τα γλωσσοφιλα και η κατάληξη ήρθε στη μάπα της όπου το απόλαυσε πολύ τα πασαλειψε κιόλας και όπως έκανα να την ξεκαβαλησω με αρπαζει και με φιλαει με τα χυσια μου... Και μετά γελουσε.Ειπαμε είναι φουλ τρελή αλλά γαμαει και δε της φαίνεται από το σαλοναρισμα

Έφυγα ενθουσιασμενος και πήγα Blue Iguana, το παλιό μου στέκι όπου εκεί έπαθα ένα άλλο σοκ με την απίστευτη κωλαρα της Μαρκελας... Αλλά θα επεκταθώ αύριο στο συγκεκριμένο θέμα του μαγαζιού

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Για πες μου ρε μαν ποιο ειναι το αστοχο και ποιες ειναι οι θεωριες μου γιατι εγω δε βλεπω ουτε κατι αστοχο ουτε εχω καποια θεωρια στο να πω το αυτονοητο αν και δε μπορω να καταλαβω που κολαει αυτο που λες με το αν πρεπει να δωσουμε στεγνα καποια που κανει ακα γαμησι βαζοντας μας ολους σε κινδυνο  :think: :think: :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Οι κοπελες κανουν καθε 2 βδομαδες. Ζητα εσυ και θα καταλαβεις
Man ξερω οτι κανουν συχνα εξετασεις απλα λεω οτι τα τεστ αυτα για καποια σμν οπως ο hiv που σου ειπα ειναι για πριν καποιο καιρο οτι ειναι οκ οχι για προσφατα μη κοιτας αυτο που λεει ο Yorkie δεν παιζει να κανουν τετοια τεστ οι πουτανες εδω κανουν τα κλασικα αλλα αυτο δεν αναιρει αν κανει καποια ακα γαμησι και κολησει κατι απο καποιον στην προσωπικη της ζωη δε μπορουμε να ξερουμε την κανει η χ αλλα αν σε ενα μαγαζι βρεθει καποια που το κανει φυσικα και πρεπει να τη δωσουμε στεγνα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Βόλτα απόψε όσο μπόρεσα λόγω και της βροχής με σούπερ κατάθεση στη Ρωσσιδα Σαντρα στο Φρίξου 14

Free house η Ανια ωραίο γκομενακι με αφρατο κωλαρακι

Ερημίτη 3 αριστερά η Ολια μελαχρινή ουκρανη ψηλή κοπέλα συμπαθητική. Απόψε παρατήρησα ότι τα δύο σπίτια εκεί είναι 3α και 3β και όχι 3 και 5

Φρίξου 15α η Μπία λίγο νταρντανουλα με όμορφο πρόσωπο

Φρίξου 15β η Μπιανκα η ρουμανα την οποία γαμησα πριν λίγες μέρες με πολύ καλές εντυπώσεις

Νικ.Ουρανού 1β η Βανέσα εντελώς μελαχρινή πλέον την είδα από πολύ κοντά και δε μου άρεσε.

Και κατέληξα στη Σαντρα τελικά μου άρεσε το βλέμμα της στο σαλόνι, γύρω στα 35 είναι καλό κορμί με υπέροχο δέρμα.Μελαχρινη με όμορφο πρόσωπο ... Βέβαια μέσα είναι φουλ τρελή σε κουραστικό βαθμό αλλά αν το πάρεις χαλαρά θα το απολαύσεις... Έμπειρη στο σεξ, τα κάνει όλα, την τρελανα στο γλειφοκωλι έχει απίστευτη σούφρα... Άρχικα δε δέχτηκε φιλιά αλλά στην πορεία κοντεψαμε να πνιγουμε από τα γλωσσοφιλα και η κατάληξη ήρθε στη μάπα της όπου το απόλαυσε πολύ τα πασαλειψε κιόλας και όπως έκανα να την ξεκαβαλησω με αρπαζει και με φιλαει με τα χυσια μου... Και μετά γελουσε.Ειπαμε είναι φουλ τρελή αλλά γαμαει και δε της φαίνεται από το σαλοναρισμα

Έφυγα ενθουσιασμενος και πήγα Blue Iguana, το παλιό μου στέκι όπου εκεί έπαθα ένα άλλο σοκ με την απίστευτη κωλαρα της Μαρκελας... Αλλά θα επεκταθώ αύριο στο συγκεκριμένο θέμα του μαγαζιού
απο το μπλε ιγκουανα δινουν τηλεφωνα οι κοπελες για γαμησακι;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Να γράψω και εγώ την άποψη μου, μια κοπέλα έξω μπορεί να πηγαίνει με έναν ακα, αλλά αυτός να πηγαίνει με 30 πουτάνες και μη και να μην το ξέρει και ξέρεις, άρα σαφώς και πρέπει να προσέχουμε αλλά είναι και η πουτάνα η τύχη ...και θυμάμαι και κάτι στα 17 μου, είχα κολλήσει προστατίτιδα και δεν είχα πηδήξει ποτέ ακάποτα και έφαγα ένα 2μηνο αντιβίωση

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Ξημερώματα Μ Σαββατου ,και αφου ειχα θολωσει απο τα απιστευτα ξεκωλιδια που δουλευαν στο μπαρ και τα προστυχα τεμαχια που λικνιζοντουσαν στους ρυθμους της μουσικής  σε γνωστο νυχτερινο μαγαζι της περιοχής της Τουμπας  , κατευθασα καυλωμενος στην ομωνυμη περιοχη ,οπου μετα απο τη συνηθη βολτα , τα φλοκια μου ετιμησαν την Χριστινα  τη Ρουμανα στη Φριξου. Να σημειωθει πως λογω ημερας λιγα σπιτια ηταν ανοιχτα και γενικως η ποιοτητα των κοριτσιων πολυ χαμηλη. Με τη Χριστινα περασαμε πολυ καλα.Ακολουθει Κριτικη.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
ενα καλο κατουρημα θελει μετα τα ακαποτα και δε σε πιανει τιποτα...
Δεν ξερω αν γινεται αυτο που λες..παντως ο αφροδισιολογος με ειχε πει να μην κατουρησω πριν παρει δειγμα για τις εξετασεις.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom