mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
Να προσθέσω άλλη μια λεπτομέρεια.Στο Μινώταυρου 14 δεν μπήκε το μαύρο μέλος και η Ελένη τον αντιλήφθηκε και φώναζε αρκουδάκι έλα και συ.Το τέλειο ζευγάρι![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να προσθέσω άλλη μια λεπτομέρεια.Στο Μινώταυρου 14 δεν μπήκε το μαύρο μέλος και η Ελένη τον αντιλήφθηκε και φώναζε αρκουδάκι έλα και συ.Το τέλειο ζευγάρι![]()
![]()
Σας την φέρανε για κανα δεκαήμερο το καλοκαίρι και η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών την έκρινε ως κομοδίνο.Αν είναι να ανεβάσουνε μωρά απο την Αθήνα υπάρχουν πολύ καλύτερες της Πάρις (Σαμπρίνα, Μόνικα και άλλες)Aυτο το μωρο η Παρις που διαφημιζουν σε στουντιο των αθηνων...δν μπορουν να το φερουν για μια εβδομαδα εδω να ξελαμπικαρουμε!?
Aυτο το μωρο η Παρις που διαφημιζουν σε στουντιο των αθηνων...δν μπορουν να το φερουν για μια εβδομαδα εδω να ξελαμπικαρουμε!?
Επίσης έφυγε και η Λορένα για ΑθήναΈμαθα οτι φεύγει η Βικτώρια, η Νατασσα ακομη δεν εμφανίστηκε μάλλον.
Ψάχνω κάτι ανάλογο συναγωνιστές, υπάρχει καμία πρόταση ;
να μας πιασουνε τα νευρα θελεις να πεις!!Aυτο το μωρο η Παρις που διαφημιζουν σε στουντιο των αθηνων...δν μπορουν να το φερουν για μια εβδομαδα εδω να ξελαμπικαρουμε!?
ολοκληρη κριτικη εγραψα και σχολιασαμε 2-3 σελιδες πιο πισω...μην διαβαζετε παντα τη τελευταια σελιδα...Τελικα η candy γυρισε; την ειδε κανεις;
ολοκληρη κριτικη εγραψα και σχολιασαμε 2-3 σελιδες πιο πισω...μην διαβαζετε παντα τη τελευταια σελιδα...
ονομα sandy..ειναι και σημερα.αυριο νομιζω θα ειναι τελευταια φορα ...γιατι δεν φαινεται στο προγραμμα ωστε να ξερουμε ποτε να παμε;
Ερχεσαι στα λογια μου..προεδρε οχι Σονια η Αμαρυλλις , Σουζανα ...την ειχα πλερωσει και εγω 130 τοτες, και δεν τα ειχα κλαψει, την πλερωσα και τωρα λιγοτερα, αλλα τα ψιλοεκλαψα ...γιατι εδω εχει το πρεπει να χυσω πριν σφυριξει.....
ποια απο ολες αρχηγε??Ερχεσαι στα λογια μου..
Θυμασαι τη κουβεντα που καναμε πριν λιγες μερες?
Σας την φέρανε για κανα δεκαήμερο το καλοκαίρι και η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών την έκρινε ως κομοδίνο.Αν είναι να ανεβάσουνε μωρά απο την Αθήνα υπάρχουν πολύ καλύτερες της Πάρις (Σαμπρίνα, Μόνικα και άλλες)