Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

:s&m_1: και λέω " Ρε σεις γύρισε ή Κάντυ Ναουμε" :2funny: :2funny: :2funny:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελέ!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

[/quote]μην λες τετοια ...μηηην λεεες τετοια και εχω μαζεψει τα λεφτα για την ταυλανδη!!

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
ναι ρε παιδιά. μια φορά την δοκίμασα και το μετάνιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερο πρόγραμμα. από τότε δεν την έχω ξαναβρεί. Αν παίζει τίποτα info, χρήσιμο θα ήταν. Αστέρι ήταν η μικρή. Λίγο κατεύθυνση ήθελε αλλά αν δεν σε πειράζει αυτ, ήταν τέλεια. Οχι σε τίποτα..

Ξέρει κανείς τι απέγινε μια Ιζαμπέλα πιτσιρίκα που δήλωνε ότι ήταν από Ουγγαρία?
Δούλευε κάπου σε μια κάθετο κοντά στον καλιγούλα πρωινές βάρδιες

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
εγώ που πήγα να την δω πάντως. Μόνο να την δω.. κάποια κιλάκια τα έβαλε με εμφανή κυταρίτιδα στο κώλο. Δεν με πολυ έπεισε να πω την αλήθεια αν και είμαι fan του skinny..

Το κασκαντεριλίκι σύννεφο στην αρχική... Δεν πήγαιναν στη Λάρα με 30 ευρώ και πάνε με 40 και της βάζουν όλα 10!!! Η τα 10 ευρώ παραπάνω της προκάλεσαν γενετική μετάλλαξη στην τέλεια γυναίκα ή τι να πω... Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αξίζει να βάλεις ακόμη και αρνητική κριτική, γιατί ακόμη και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση από ότι βλέπω...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εγώ που πήγα να την δω πάντως. Μόνο να την δω.. κάποια κιλάκια τα έβαλε με εμφανή κυταρίτιδα στο κώλο. Δεν με πολυ έπεισε να πω την αλήθεια αν και είμαι fan του skinny..
Απο τις κοπελες που οταν εμφανιστηκαν στην πολη μας ολοι περιμεναν να αφησει εποχη! στις αρχες ειχε την δικαιολογια οτι ηταν απειρη και με τον καιρο θα βελτιωθει, τελικα σε αυτα τα 3 χρονια περιπου που ειναι εδω δεν εχει κανει ουτε ενα βημα προοδου, παρα μονο να ανεβασει την τιμη! και αυτο σε αντιθεση με την κριση και οσα βιωνουμε τον τελευταιο καιρο. Αν και μ'αρεσει πολυ εμφανισιακα την εχω ριξει μαυρο εδω και καιρο.

kamelot 123

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΟ 96.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ.ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ[ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ].ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ,ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ.TO IΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ CALLGIRLS.ΜΑΖΕΨΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ.

latsos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Για πείτε συνάδελφοι, έχουμε κάνα μαγαζί ανοιχτό για εμάς τους πρωινούς τύπους κατα τις 7-8;

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χτεσινοβραδινη τσαρκα με φιλαρακι απο επαρχια

Πέτρου Ερημίτη 2: ελενα η γνωστη(??) ρουμανα με το μαυρο μαλλι και τις ματαρες

Πέτρου Ερημίτη 1: καινουρια κοπελα μας ειπε η τσατσα μικρο ξανθο αδιαφορο μου φανηκε

παμε διπλα λας βεγκας το πρωτο κλειστο δευτερο η ελενα η ζακυνθινια και απεναντι η φλωριτα

πιο κατω μινωταυρου μια ψηλη αδυνατη ξανθια καρολινα νομιζω το ονομα δεν μου αρεσε στο διπλανο το ξυλινο η αννα αννουλα

Νικηφόρου Ουρανού 26: Αλινα η γνωστη ρουμουνα που σπαει πουτσες για να μπεις

Νικηφόρου Ουρανού 28: Εμμανουελα μονο για χυσιμο στη μαπα κ δρομο ειναι αυτη τιποτα αλλο...αδιαφορη τελειως στο μουνι της ολα

Τριδυμα: στο 1 η βαλεντινα με καινουριο μαλλι στο 2 η εβελινα και στο 3 δεν μας ανοιξαν

Φριξου 15: μια καρλα καινουρια που ξεκινουσε απο 40 ξεκιναει μας ειπε η τσατσα δεν γαμιεστε λεω γω
Φριξου 13Α : μια τζουλια μελαχρινο με ωραιο κωλαρακι ωραιο μου φανηκε
Φριξου 13 : μια γρια ξανθια ποια ειναι αυτη ρε παιδια?μολις την ειδαμε τρεξαμε προς την πορτα
Φριξου 14: χριστινα μιλφ η παλια ειναι αυτη?

Red diamond κλειστο οπως και το red light λογω ελλειψης κοπελας αποτι καταλαβα

villa erotica  η λουση με το φιδι τατουαζ μπροστα..ειχε λαο για προσκυνημα και την καναμε

Νικηφόρου Ουρανού 6 μπηκαμε κ δω αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν η τσατσα ρωσιδα ειπε 

συνεχιζουμε...

κοροβαγκου 5: χτυπουσαμε για 5 λεπτα και δεν μας ανοιξαν κ ενω λιγο πριν ειχε βγει συναγωνιστης απο το σπιτι

bad girls: μια ψηλη ξανθια δεν συγκρατησα ονομα

οσα δεν αναφερω ηταν κλειστα

αν γεωργιου 19 ενα μικρο κοντοξανθο κοκαλιαρικο πορνιδιο φυγαμε αφου ξυπνησαμε και την τσατσα..

μελισσες επισης κοκαλιαρικο μπουμπουκακι οπως ειπε η τσατσα απο τη βραζιλια ισπανια...τα μονο ισπανικα ποθ ηξερε ειναι καπουτσο και μουνιτις

λα φαμ εδω περιμεναμε κανα δεκαλεπτο για να βγει ενα κοντο παχουλοκομψο κοριτσακι ηταν δεν ηταν 20...φερτε καμια καλη ρε τι ειναι αυτα ρεεε

αν γεωργιου 30 η ιζαμπελλα το μικρο ρουμανακι που δουλευε στα τριδυμα αν θυμαμαι καλα

αν γεωργιου 16 τζαστιν με την κωλαρα κ την σπαστικη τσατσα που αν δεν μπεις νευριαζει..αι σιχτηρ μαρη

ολο αυτο κρατησε γυρω στη μια ωρα με τις αναμονες και το μπλα μπλα

το φιλαρακι δεν τον ειδα ενθουσιασμενο απο την ποιοτητα των κοριτσιων περιμενε καλυτερο επιπεδο..και αυτο διαπιστωσα και γω...μαλλον η απογευματινη βαρδια αξιζει περισσοτερο...

τελικα καταληξαμε blue iguana που ομολογω επαθα πλακα απο την ποιοτητα των γυναικων..πολυ δυνατες ολες..το λεω επειδη καπου διαβασα οτι εχει χαλασει και αυτο το μαγαζι δεν ξερω..μαλλον θα φταιει οτι ειχα χρονια να παω

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
καλα ειναι και τα skinny αδερφε αλλα η μαλακια ειναι οτι συνηθως πονανε στο γαμησι , οχι, μην ετσι μην αλλιως ... κτλ
εκτος απο περιπτωσεις οπως η αντζελα βαρδαρη παλιοτερα  πχ. εχθες βραδι περασα για παραδειγμα απο μυλο μετα απο καιρο
κ πηγα σε  ενα ρουμανακι με ονοματακι χριστινα ξανθο αδυνατο χωρις βυζακι αγ γεωργ με πηγασου γωνια νομιζω οκ καλο ευγενικο
καλο σωματακι ομορφο με καλη πιπα  :pipa2:
αλλα μολις ειδα ομως κρεμα και αχ ετσι κουραζομαι κτλ γαμησετα πολυχρονη .....ετσι κουραζομαι κι εγω  :cum: 

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
καλησπέρα επιδή είμαι άσχετος τί ώρα ανοίγουν τα εν λόγο μαγαζιά;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
χτεσινοβραδινη τσαρκα με φιλαρακι απο επαρχια

Πέτρου Ερημίτη 2: ελενα η γνωστη(??) ρουμανα με το μαυρο μαλλι και τις ματαρες

Πέτρου Ερημίτη 1: καινουρια κοπελα μας ειπε η τσατσα μικρο ξανθο αδιαφορο μου φανηκε

παμε διπλα λας βεγκας το πρωτο κλειστο δευτερο η ελενα η ζακυνθινια και απεναντι η φλωριτα

πιο κατω μινωταυρου μια ψηλη αδυνατη ξανθια καρολινα νομιζω το ονομα δεν μου αρεσε στο διπλανο το ξυλινο η αννα αννουλα

Νικηφόρου Ουρανού 26: Αλινα η γνωστη ρουμουνα που σπαει πουτσες για να μπεις

Νικηφόρου Ουρανού 28: Εμμανουελα μονο για χυσιμο στη μαπα κ δρομο ειναι αυτη τιποτα αλλο...αδιαφορη τελειως στο μουνι της ολα

Τριδυμα: στο 1 η βαλεντινα με καινουριο μαλλι στο 2 η εβελινα και στο 3 δεν μας ανοιξαν

Φριξου 15: μια καρλα καινουρια που ξεκινουσε απο 40 ξεκιναει μας ειπε η τσατσα δεν γαμιεστε λεω γω
Φριξου 13Α : μια τζουλια μελαχρινο με ωραιο κωλαρακι ωραιο μου φανηκε
Φριξου 13 : μια γρια ξανθια ποια ειναι αυτη ρε παιδια?μολις την ειδαμε τρεξαμε προς την πορτα
Φριξου 14: χριστινα μιλφ η παλια ειναι αυτη?

Red diamond κλειστο οπως και το red light λογω ελλειψης κοπελας αποτι καταλαβα

villa erotica  η λουση με το φιδι τατουαζ μπροστα..ειχε λαο για προσκυνημα και την καναμε

Νικηφόρου Ουρανού 6 μπηκαμε κ δω αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν η τσατσα ρωσιδα ειπε 

συνεχιζουμε...

κοροβαγκου 5: χτυπουσαμε για 5 λεπτα και δεν μας ανοιξαν κ ενω λιγο πριν ειχε βγει συναγωνιστης απο το σπιτι

bad girls: μια ψηλη ξανθια δεν συγκρατησα ονομα

οσα δεν αναφερω ηταν κλειστα

αν γεωργιου 19 ενα μικρο κοντοξανθο κοκαλιαρικο πορνιδιο φυγαμε αφου ξυπνησαμε και την τσατσα..

μελισσες επισης κοκαλιαρικο μπουμπουκακι οπως ειπε η τσατσα απο τη βραζιλια ισπανια...τα μονο ισπανικα ποθ ηξερε ειναι καπουτσο και μουνιτις

λα φαμ εδω περιμεναμε κανα δεκαλεπτο για να βγει ενα κοντο παχουλοκομψο κοριτσακι ηταν δεν ηταν 20...φερτε καμια καλη ρε τι ειναι αυτα ρεεε

αν γεωργιου 30 η ιζαμπελλα το μικρο ρουμανακι που δουλευε στα τριδυμα αν θυμαμαι καλα

αν γεωργιου 16 τζαστιν με την κωλαρα κ την σπαστικη τσατσα που αν δεν μπεις νευριαζει..αι σιχτηρ μαρη

ολο αυτο κρατησε γυρω στη μια ωρα με τις αναμονες και το μπλα μπλα

το φιλαρακι δεν τον ειδα ενθουσιασμενο απο την ποιοτητα των κοριτσιων περιμενε καλυτερο επιπεδο..και αυτο διαπιστωσα και γω...μαλλον η απογευματινη βαρδια αξιζει περισσοτερο...

τελικα καταληξαμε blue iguana που ομολογω επαθα πλακα απο την ποιοτητα των γυναικων..πολυ δυνατες ολες..το λεω επειδη καπου διαβασα οτι εχει χαλασει και αυτο το μαγαζι δεν ξερω..μαλλον θα φταιει οτι ειχα χρονια να παω

Γαμησε τα, προχτες ενα φιλαρακι μου ζητησε να τον παω να χωσει, αντε να τον εκανα γυρα να εβλεπε ολα αυτα τα σουργελα και τις μπαζοκλανες, θα του εφευγε η ορεξη, τον πηγα στην Αννα στις βιλες, περασε καλα με την Αννα, ευτηχως.!

ΥΓ.Η Αννα εκανε και μια ΚΩΛΑΡΑ.!! :kissass:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Κουιζ :
Το αμάξι της Ρομπερτας της Ισπανίδας από τις Μέλισσες έχει Ελληνικές πινακίδες ή Ρουμάνικες  ?...... ( Ισπανικές δεν έχει... για να μην παραπλανήστε )  :orchestra:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ξεκινησε στο Godiva η Θεια Μονικα ?? μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις ??

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κουιζ :
Το αμάξι της Ρομπερτας της Ισπανίδας από τις Μέλισσες έχει Ελληνικές πινακίδες ή Ρουμάνικες  ?...... ( Ισπανικές δεν έχει... για να μην παραπλανήστε )  :orchestra:
:2funny: :2funny: :2funny: δες πως πάνε τα γράμματα εδώ πέρα καρντασακο! :grin:

Ρουμάνες= Ισπανιδες!
Ουκρανιδες= Ρωσίδες!
Ιταλιδες= Αλβανιδες!
Αλβανιδες= Ελληνίδες!
Ελληνίδες= Ελληνίδες!  :grin: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Ρουμάνες= Ισπανιδες!
Ουκρανιδες= Ρωσίδες!
Ιταλιδες= Αλβανιδες!
Αλβανιδες= Ελληνίδες!

Και Ελληνιδες=Ελλεεινηδες !!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Ρουμάνες= Ισπανιδες!
Ουκρανιδες= Ρωσίδες!
Ιταλιδες= Αλβανιδες!
Αλβανιδες= Ελληνίδες!
Πόσα ξέρεις..... Πόσα ξέρεις  :orchestra:  :hi:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Κουιζ :
Η Ρομπερτα αξίζει μέσα στο δωμάτιό η είναι παλτό?

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
οι ελληνιδες μου τη σπανε,το χουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι ειναι καποιες,οποτε ακυρο σε αυτες,πουτανα ζωη με εχεις καταντησει μπουρδελιαρη και δεν το αξιζα,οι ρωσο-ουκρανιδες ειναι καλα κομματια αλλα παιζει να ειναι και κομοδινα,οταν η γκομενα δε σου ερχεται απο πανω και σου ζηταει επιμονα πισωκολλητο η κλασικη ιεραποστολικη σταση για αλλη μια φορα εχεις γνωρισει ενα νεο κομοδινο,μαγκες επειδη βαριεμαι να ψαχνω κατι καλο και οσες προσπαθειες εκανα φανηκαν ακαρπες,πειτε μου εσεις ποιες ειναι κομοδινα και που δουλευουν για να μην τις επισκευτω.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom