plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
χάθηκε! Ετσι όπως εμφανιστηκε,εξαφανίστηκε κιόλας!
Άμπε Λα Λα Λα!
xaxaxaxaxa
χάθηκε! Ετσι όπως εμφανιστηκε,εξαφανίστηκε κιόλας!
Άμπε Λα Λα Λα!
Μολις μιλησα μαζι της...Τεταρτη ξεκιναει στο Godiva ιδιες βαρδιες με παλια πρωινα δηλαδη!!!
Ξέρει κανείς τι απέγινε μια Ιζαμπέλα πιτσιρίκα που δήλωνε ότι ήταν από Ουγγαρία?
Δούλευε κάπου σε μια κάθετο κοντά στον καλιγούλα πρωινές βάρδιες
Το κασκαντεριλίκι σύννεφο στην αρχική... Δεν πήγαιναν στη Λάρα με 30 ευρώ και πάνε με 40 και της βάζουν όλα 10!!! Η τα 10 ευρώ παραπάνω της προκάλεσαν γενετική μετάλλαξη στην τέλεια γυναίκα ή τι να πω... Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αξίζει να βάλεις ακόμη και αρνητική κριτική, γιατί ακόμη και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση από ότι βλέπω...
Απο τις κοπελες που οταν εμφανιστηκαν στην πολη μας ολοι περιμεναν να αφησει εποχη! στις αρχες ειχε την δικαιολογια οτι ηταν απειρη και με τον καιρο θα βελτιωθει, τελικα σε αυτα τα 3 χρονια περιπου που ειναι εδω δεν εχει κανει ουτε ενα βημα προοδου, παρα μονο να ανεβασει την τιμη! και αυτο σε αντιθεση με την κριση και οσα βιωνουμε τον τελευταιο καιρο. Αν και μ'αρεσει πολυ εμφανισιακα την εχω ριξει μαυρο εδω και καιρο.εγώ που πήγα να την δω πάντως. Μόνο να την δω.. κάποια κιλάκια τα έβαλε με εμφανή κυταρίτιδα στο κώλο. Δεν με πολυ έπεισε να πω την αλήθεια αν και είμαι fan του skinny..
καλα ειναι και τα skinny αδερφε αλλα η μαλακια ειναι οτι συνηθως πονανε στο γαμησι , οχι, μην ετσι μην αλλιως ... κτλεγώ που πήγα να την δω πάντως. Μόνο να την δω.. κάποια κιλάκια τα έβαλε με εμφανή κυταρίτιδα στο κώλο. Δεν με πολυ έπεισε να πω την αλήθεια αν και είμαι fan του skinny..
χτεσινοβραδινη τσαρκα με φιλαρακι απο επαρχια
Πέτρου Ερημίτη 2: ελενα η γνωστη(??) ρουμανα με το μαυρο μαλλι και τις ματαρες
Πέτρου Ερημίτη 1: καινουρια κοπελα μας ειπε η τσατσα μικρο ξανθο αδιαφορο μου φανηκε
παμε διπλα λας βεγκας το πρωτο κλειστο δευτερο η ελενα η ζακυνθινια και απεναντι η φλωριτα
πιο κατω μινωταυρου μια ψηλη αδυνατη ξανθια καρολινα νομιζω το ονομα δεν μου αρεσε στο διπλανο το ξυλινο η αννα αννουλα
Νικηφόρου Ουρανού 26: Αλινα η γνωστη ρουμουνα που σπαει πουτσες για να μπεις
Νικηφόρου Ουρανού 28: Εμμανουελα μονο για χυσιμο στη μαπα κ δρομο ειναι αυτη τιποτα αλλο...αδιαφορη τελειως στο μουνι της ολα
Τριδυμα: στο 1 η βαλεντινα με καινουριο μαλλι στο 2 η εβελινα και στο 3 δεν μας ανοιξαν
Φριξου 15: μια καρλα καινουρια που ξεκινουσε απο 40 ξεκιναει μας ειπε η τσατσα δεν γαμιεστε λεω γω
Φριξου 13Α : μια τζουλια μελαχρινο με ωραιο κωλαρακι ωραιο μου φανηκε
Φριξου 13 : μια γρια ξανθια ποια ειναι αυτη ρε παιδια?μολις την ειδαμε τρεξαμε προς την πορτα
Φριξου 14: χριστινα μιλφ η παλια ειναι αυτη?
Red diamond κλειστο οπως και το red light λογω ελλειψης κοπελας αποτι καταλαβα
villa erotica η λουση με το φιδι τατουαζ μπροστα..ειχε λαο για προσκυνημα και την καναμε
Νικηφόρου Ουρανού 6 μπηκαμε κ δω αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν η τσατσα ρωσιδα ειπε
συνεχιζουμε...
κοροβαγκου 5: χτυπουσαμε για 5 λεπτα και δεν μας ανοιξαν κ ενω λιγο πριν ειχε βγει συναγωνιστης απο το σπιτι
bad girls: μια ψηλη ξανθια δεν συγκρατησα ονομα
οσα δεν αναφερω ηταν κλειστα
αν γεωργιου 19 ενα μικρο κοντοξανθο κοκαλιαρικο πορνιδιο φυγαμε αφου ξυπνησαμε και την τσατσα..
μελισσες επισης κοκαλιαρικο μπουμπουκακι οπως ειπε η τσατσα απο τη βραζιλια ισπανια...τα μονο ισπανικα ποθ ηξερε ειναι καπουτσο και μουνιτις
λα φαμ εδω περιμεναμε κανα δεκαλεπτο για να βγει ενα κοντο παχουλοκομψο κοριτσακι ηταν δεν ηταν 20...φερτε καμια καλη ρε τι ειναι αυτα ρεεε
αν γεωργιου 30 η ιζαμπελλα το μικρο ρουμανακι που δουλευε στα τριδυμα αν θυμαμαι καλα
αν γεωργιου 16 τζαστιν με την κωλαρα κ την σπαστικη τσατσα που αν δεν μπεις νευριαζει..αι σιχτηρ μαρη
ολο αυτο κρατησε γυρω στη μια ωρα με τις αναμονες και το μπλα μπλα
το φιλαρακι δεν τον ειδα ενθουσιασμενο απο την ποιοτητα των κοριτσιων περιμενε καλυτερο επιπεδο..και αυτο διαπιστωσα και γω...μαλλον η απογευματινη βαρδια αξιζει περισσοτερο...
τελικα καταληξαμε blue iguana που ομολογω επαθα πλακα απο την ποιοτητα των γυναικων..πολυ δυνατες ολες..το λεω επειδη καπου διαβασα οτι εχει χαλασει και αυτο το μαγαζι δεν ξερω..μαλλον θα φταιει οτι ειχα χρονια να παω
δες πως πάνε τα γράμματα εδώ πέρα καρντασακο!Κουιζ :
Το αμάξι της Ρομπερτας της Ισπανίδας από τις Μέλισσες έχει Ελληνικές πινακίδες ή Ρουμάνικες ?...... ( Ισπανικές δεν έχει... για να μην παραπλανήστε )
δες πως πάνε τα γράμματα εδώ πέρα καρντασακο!
Ρουμάνες= Ισπανιδες!
Ουκρανιδες= Ρωσίδες!
Ιταλιδες= Αλβανιδες!
Αλβανιδες= Ελληνίδες!
Ελληνίδες= Ελληνίδες!
Mast την τρίτη πέρασα από το Godiva κατά τις 13.00 κ δούλευε εκεί η θείτσα!Ξεκινησε στο Godiva η Θεια Μονικα ?? μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις ??
Πόσα ξέρεις..... Πόσα ξέρειςδες πως πάνε τα γράμματα εδώ πέρα καρντασακο!
Ρουμάνες= Ισπανιδες!
Ουκρανιδες= Ρωσίδες!
Ιταλιδες= Αλβανιδες!
Αλβανιδες= Ελληνίδες!
Ελληνίδες= Ελληνίδες!
Η Ρομπερτα αξίζει μέσα στο δωμάτιό η είναι παλτό?Κουιζ :
Το αμάξι της Ρομπερτας της Ισπανίδας από τις Μέλισσες έχει Ελληνικές πινακίδες ή Ρουμάνικες ?...... ( Ισπανικές δεν έχει... για να μην παραπλανήστε )