Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Δεν την κάνουμε φίρμα φίλε μου, κανείς δεν σε αναγκάζει να μπεις.
Κανένας όντως. Αλλά δεν αξίζει τόσο προμο. Βαριέται. Μυρίζει.Βιάζεται. άστο. Γνώμη σου και γνώμη μου.καλη μας μέρα.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Κανένας όντως. Αλλά δεν αξίζει τόσο προμο. Βαριέται. Μυρίζει.Βιάζεται. άστο. Γνώμη σου και γνώμη μου.καλη μας μέρα.
Σεβαστή η γνώμη σου, εδώ όλοι γράφουμε τις εμπειρίες μας.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η αληθεια αυτη ειναι σκορπιε  ;) ειτε ειναι εδω ειτε λειπει πολλα γραφονται για αυτην. Δεν λεω οτι ειναι ψεματα, αλλα σκεψου ποσα λιγα γραφονται για καλυτερες απο αυτη οπως π.χ η εφη η νατασσα που σε επιδωσεις και εμφανιση ειναι πολυ καλυτερες απο αυτην. :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν την κάνουμε φίρμα φίλε μου, κανείς δεν σε αναγκάζει να μπεις.
Κανενας, κανενα δεν αναγκαζει εννοειται.Αλλα ξες τι γινεται, οταν ασχολουμαστε τοσο πολυ με ενα προσωπο θελουμε δεν θελουμε θα επιρεασουμε τον αλλον και θα παει  ;)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Κανενας, κανενα δεν αναγκαζει εννοειται.Αλλα ξες τι γινεται, οταν ασχολουμαστε τοσο πολυ με ενα προσωπο θελουμε δεν θελουμε θα επιρεασουμε τον αλλον και θα παει  ;)
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όταν με ρωτάει κάποιος για μια (κοπέλα) και ξέρω να του απαντησω να μην το κάνω ?

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Σωστος.γι'αυτο και πήγα. 2 φορές. Αντε λεω την πρώτη φορά μήπως επειδή δεν  με ήξερε. Άσχετο αυτό. Ίσα ίσα θα έπρεπε να με κερδίσει σαν πελάτη. Λίγο άρπα κόλα. Πάω την δεύτερη μήπως ήταν η ιδέα μου.τα ίδια. Βιαζόταν. Μύριζε τσιγαριλα . Τέλος λέω. Γιατί δε λέω τα ίδια για Νικόλ ας πουμε;ένδοξες στιγμές.και για να είμαι δικαιος και η Νικόλ βάρυνε .κουράστηκε.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σωστος.γι'αυτο και πήγα. 2 φορές. Αντε λεω την πρώτη φορά μήπως επειδή δεν  με ήξερε. Άσχετο αυτό. Ίσα ίσα θα έπρεπε να με κερδίσει σαν πελάτη. Λίγο άρπα κόλα. Πάω την δεύτερη μήπως ήταν η ιδέα μου.τα ίδια. Βιαζόταν. Μύριζε τσιγαριλα . Τέλος λέω. Γιατί δε λέω τα ίδια για Νικόλ ας πουμε;ένδοξες στιγμές.και για να είμαι δικαιος και η Νικόλ βάρυνε .κουράστηκε.
Μπορει να ετυχε με σενα,συμβαινουν και αυτα. :grin: Παντως για τις δυο που ανεφερες αν και τις ξερω χρονια ουτε απ'εξω δεν περναω, εχει πολυ καλυτερες εμφανισικα και σε επιδωσεις. :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μπορει να ετυχε με σενα,συμβαινουν και αυτα. :grin: Παντως για τις δυο που ανεφερες αν και τις ξερω χρονια ουτε απ'εξω δεν περναω, εχει πολυ καλυτερες εμφανισικα και σε επιδωσεις. :grin:

Πες μου σε παρακαλω ποιες ?? ρωταω για να μαθω δεν ειρωνευομαι να ξερεις.

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά . Επιδή είμαι άσχετος μπορώ να μάθω τί ώρα ανοίγουν τα μαγαζιά;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Κατάντια για την πόλη. Κάνατε την Μόνικα φίρμα.
ετσι ειναι φιλε μου...σε ενα χωριο με κουτσες κανεις θεα αυτη που περπαταει!!γιατι σιγουρα χωριο ειμαστε...σιγουρα κουτσες πουτανες εχουμε και σιγουρα η μονικα περπαταει!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Εγω επιμενω πειτε μου καποιος ποιες ειναι αυτες που εχουνε καλη αποδοση κ ομορφια κ δε θα ξαναπατησω σε καμια μονικα κ καθε μονικα,

γτ εαν νομιζουν καποιοι οτι το χυσε χυσε στο 5 λεπτο χωρις να πιανεις βυζι,μουνι, χουφτωματα, χαλια πιπα κ ξεπετες οτι ειναι καλα αφου ηταν ομορφη κ κορμαρα η πουτανα αρκει ειναι πολυ γελασμενοι !!

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Εγω επιμενω πειτε μου καποιος ποιες ειναι αυτες που εχουνε καλη αποδοση κ ομορφια κ δε θα ξαναπατησω σε καμια μονικα κ καθε μονικα,

γτ εαν νομιζουν καποιοι οτι το χυσε χυσε στο 5 λεπτο χωρις να πιανεις βυζι,μουνι, χουφτωματα, χαλια πιπα κ ξεπετες οτι ειναι καλα αφου ηταν ομορφη κ κορμαρα η πουτανα αρκει ειναι πολυ γελασμενοι !!

Βικτωρία από βίλλες έχεις δοκιμάσει?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μικρη τσαρκα πριν απο λιγη ωρα...καταθεση στην εβελινα μετα απο πολυ καιρο...δεν θυμαμαι και γω ποσο, γενικα πολυ καλη θα την χαρακτηριζα.
Case D'Amore (Τρίδυμα).Μονο στην εβελινα μπηκα στο μεσαιο.
Ανδρέου Γεωργίου 19.Μια ελενα λιγο στρουμπουλη, ηρθε διπλα μου και περιμενε με το χαμογελο να περασω μεσα.
Ανδρέου Γεωργίου 24.Η μοντελα μιρελα,κλασικα εδω.
Ανδρέου Γεωργίου 34.Εδω περα ηταν η χριστινα η ρουμανα, μαλλον μεταγραφη απο το βεγκας που την εβλεπα τελευταια.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls).Μια ξανθια εδω, νομιζω καρολινα την ειπε.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Μπαρμπαρα στο ενα φλωριτα στο αλλο,στο τελευταιο δεν μπηκα.
Πέτρου Ερημίτη 1.Δεν την ειδα αλλα νομιζω η τσατσα με ειπε οτι εχει την γκαμπριελα,αλλα δεν ειναι σιγουρο γιατι μιλουσα στο κινητο εκεινη την στιγμη.
Πέτρου Ερημίτη 2.Η ελενα,αργησε λιγο και της ανοιξα την πορτα για να μπει.
Φρίξου 13Α.Το στανταρακι μου η βικτωρια.

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει, αμα ξερετε καποιες που αξιζουν πειτε μου να μην ξαναπαω σε θειες...

Ε μόλις σου ειπα μια. Αν αντέχει ή τσέπη σου πάρε φουλ πρόγραμμα και πρόσεχε μην την ερωτευτεις

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει, αμα ξερετε καποιες που αξιζουν πειτε μου να μην ξαναπαω σε θειες...
να πας βικτωρια λοιπον....και εβελινα στα 3διμα!!κανε την αρχη με αυτες..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Χρονια πολλα στον αρχηγο μας!  :rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories