Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μεχρι την ηλικια των 30 θα σε πω καμια δεκαρια.Βικτωρια η ξανθια που ειναι φριξου,ελενα η γνωστη ρουμανα,ιωαννα η ελληνιδα απο τα γιαννενα,η νατασα (μπορει να ειναι λιγο μεγαλυτερη αυτη) :grin: εβελινα ρουμανα στα τριδυμα, με το καλυτερο φυσικο στηθος.Η εμμα αν και προσωπικα δεν την παω γιατι κανει βρωμικα κολπα. και λιγο μεγαλυτερς απο 30 οπως η εφη νο1 νομιζω την τελευταια δεκαετια για πολους η αφρο και αλλες πολλες. :)

Ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω καποιες απο αυτες ελπιζω να αξιζει τον κοπο, να σε καλα ;)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω καποιες απο αυτες ελπιζω να αξιζει τον κοπο, να σε καλα ;)

Δοκίμασε και την Βανέσσα από τις βίλλες δεν θα χάσεις. Συνήθως στο Bad Girls είναι.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Εχουν γραφτει τοσα και τοσα για Μονικα και καθεστε και παιρνετε στα σοβαρα εναν μπουφο που μπηκε και πεταξε την μαλακια(που λογικα θα εχει τους λογους του) του οτι και καλα βιαζεται και βρωμαει...Κανεναν δεν υποχρεωσε να περασει μαζι της με το ζορι..
Λοιπόν, επειδή είσαι πολύ μάγκας πάντα βέβαια πίσω από το p.c σου και έξυπνος  και εγώ ο μπούφος σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πες μου τι λόγο έχω εγώ όπως εσύ λες ότι έχω λόγο για να πω ότι δεν πέρασα καλά με τη Μόνικα. Συγνώμη που δεν καπνίζω και οταν με πλησίασε ήρθε όλη η νικοτίνη και η πίσσα του τσιγάρου επάνω μου.αλλωστε και άλλοι το έχουν πει για το τσιγάρο. Όσο για την βιασύνη της ισχύει και αυτό. Πως να το κάνουμε. Επίσης πες μου τι λόγο έχεις εσύ να την αβάνταρεις και να την προωθεί τόσο ώστε βα την υπερασπιζεσαι με τόσο μενος.να σου πω εγώ τον λογο;της έχεις πει ποιος είσαι και με τι νικ μπαίνεις για να μπαίνει και αυτή και να διαβάζει τα σαλιαρισματα σου και να σου κάνει τα γλυκά ματιά όταν θα ξαναπάω. Παίζει και να της πηγές και κανένα κουτί με Σοκολατακια και κανένα τριαντάφυλλο. Θα σου πρότινος εγώ να πας σε κάποια κοπέλα για να δεις τις υπηρεσίες της για να δεις διαφορά αλλά σιγά μη σου δώσω τετοια χαρά. Άσε με λοιπόν να είμαι μπουφου ρε ξεφτέρι εσύ και μην ξεχάσεις την σαλιαρα σου την άλλη φορά που θα πας στη θεία.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ειρήνη υμιν δεν αξίζει να μαλώνουμε μεταξύ μας ο κάθενας μας πάει εκεί που βολεύεται

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πρεπει να υπαρχει λιγο ενταση τυπε, αλλιως δεν γραφει κανενας  :P

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ναι δε ηξερα ότι πρέπει να δούμε ένταση, αν ειναι να καθιερώσουμε εκτός απο μπουρδελοσυναντησεις και "ξύλο" μεταξύ μας και να βάλουμε το mpouxo για διαιτητή  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ναι δε ηξερα ότι πρέπει να δούμε ένταση, αν ειναι να καθιερώσουμε εκτός απο μπουρδελοσυναντησεις και "ξύλο" μεταξύ μας και να βάλουμε το mpouxo για διαιτητή  :2funny:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πάντως αυτός που κουβαλάει σφυρίχτρα πάνω του και την βγάζει και σφυρίζει σαν διαιτητής μέσα στα μαγαζιά αν πιει δύο ποτάκια είναι ο Φακίρης :kneel:  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
Βικτώρια και Άννα από Βίλες προτείνω εγώ.

Χτες εκανα 2 θεικα γαμισια και με τις 2, πρωτα Αννα και μετα Βικτωρια, η μια καλυτερη απο την αλλη, ιδιως η Βικτωρια με εβγαλε νοκ αουτ.!! :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Χτες εκανα 2 θεικα γαμισια και με τις 2, πρωτα Αννα και μετα Βικτωρια, η μια καλυτερη απο την αλλη, ιδιως η Βικτωρια με εβγαλε νοκ αουτ.!! :rockon: :rockon:
η αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
την Αννα την ειχα δοκιμασει αλλα δεν μου ειχε αρεσει.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η εμανουελα η πιτσιρικα που δουλευει? αξιζει??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
η αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!

Μην πηγαινεις ακομα, αστο για το '16 και μετα που θα κανει τουνινγκ... ;)

Η Αννα χανει λιγο στο προσωπο, και κυριως στα χειλη της, δεν ξερω αν τα εχει πειραγμενα, αλλα οι γκριματσες που κανει δεν ειναι και οτι καλυτερο...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

Η Αννα χανει λιγο στο προσωπο, και κυριως στα χειλη της, δεν ξερω αν τα εχει πειραγμενα, αλλα οι γκριματσες που κανει δεν ειναι και οτι καλυτερο...
Θα βάλει βυζιά;

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες
παιζει τπτ καλο τετοια ωρα?

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

Κώλο δίνει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom