Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσαη αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!
H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσαη αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!
θα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσα
Σ'εστειλα ηδη π.μθα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!
Μεσαίου αναστήματος ,βυζακια ππεταχτάκαι λεπτουλα!Α! Και μακρύ μαλλάκι σκούρου χρώματος!
![]()
Ειρήνη υμιν δεν αξίζει να μαλώνουμε μεταξύ μας ο κάθενας μας πάει εκεί που βολεύεται
Τι εγινε ρε συ,ολη η Ισπανια στη Θεσσαλονικη μετακομισεθα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!
Μεσαίου αναστήματος ,βυζακια ππεταχτάκαι λεπτουλα!Α! Και μακρύ μαλλάκι σκούρου χρώματος!
![]()
Θα δει Champions League!Ξερει κανεις τι γινεται με την Βικτωρια και ενω ειχε βαρδια σημερα την βγαλανε????
Πολυ σωστα τα λες...
Και μεις στην πισινα σου με τις φοιτητριες![]()
το υδρόμετρο εκείνη την μέρα κάντο να μην γράφει!α ρε azazel δε παίζεσαι, γιατί όχι και φοιτήτριες και μπουρδελιαρηδες όλοι χωράνε,
Μπαζοκλανα!αυτη η μιλανα στο λα φαμ καινουργια ειναι η ανακυκλωμενη;
Μπαζοκλανα!![]()
Τι δεν καταλαβαίνεις?όταν λετε ανακυκλωμένη???....
βασικά είδα πως έλεγε 1,55 υψος κλπ....και επειδή ψάχνω να βρω κάτι κοντοπούτανο....σκεφτόμουν πάω εκεί τώρα..
δε λέει τιποτα??
Τι δεν καταλαβαίνεις?