Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσαη αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!
H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσαη αννα ειναι η μονη που μου εχει ξεφυγει απο τις βιλλες...κατι με κανει και δεν μπαινω ενω μου αρεσει!!
θα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!H καρολινα που ειδα στο αλλο σαιτ φαινεται καλο.. λεει τιποτα μεσα
Σ'εστειλα ηδη π.μθα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!
Μεσαίου αναστήματος ,βυζακια ππεταχτά και λεπτουλα!Α! Και μακρύ μαλλάκι σκούρου χρώματος!
Ειρήνη υμιν δεν αξίζει να μαλώνουμε μεταξύ μας ο κάθενας μας πάει εκεί που βολεύεται
Τι εγινε ρε συ,ολη η Ισπανια στη Θεσσαλονικη μετακομισεθα σου αρέσει ή καινούργια Μαρία από Ισπανία πρωινή βαρδια στο Ανδρ.16!
Μεσαίου αναστήματος ,βυζακια ππεταχτά και λεπτουλα!Α! Και μακρύ μαλλάκι σκούρου χρώματος!
Θα δει Champions League!Ξερει κανεις τι γινεται με την Βικτωρια και ενω ειχε βαρδια σημερα την βγαλανε????
Για Αστανα την κοβω....
α ρε azazel δε παίζεσαι, γιατί όχι και φοιτήτριες και μπουρδελιαρηδες όλοι χωράνε,Πολυ σωστα τα λες...
Και μεις στην πισινα σου με τις φοιτητριες
το υδρόμετρο εκείνη την μέρα κάντο να μην γράφει! με τον τρόπο που σου δείξε ο άζα!α ρε azazel δε παίζεσαι, γιατί όχι και φοιτήτριες και μπουρδελιαρηδες όλοι χωράνε,
Μπαζοκλανα!αυτη η μιλανα στο λα φαμ καινουργια ειναι η ανακυκλωμενη;
Μπαζοκλανα!
Τι δεν καταλαβαίνεις?όταν λετε ανακυκλωμένη???....
βασικά είδα πως έλεγε 1,55 υψος κλπ....και επειδή ψάχνω να βρω κάτι κοντοπούτανο....σκεφτόμουν πάω εκεί τώρα..
δε λέει τιποτα??
Τι δεν καταλαβαίνεις?