για τους λατρεις του skinny και του μικροκαμομενου στυλ,η μικρη ειναι must,εγω προσωπικα γαμαω οτι κοκκαλο υπαρχει,ολες μου οι κοπελες ηταν σε αυτο το στυλ οπωτς αυτο ψαχνω κ στα μπουρδελα χεχεχεχε,απορω πως δεν εγινε κ τετοιος ντορος και για την αντζελα στο βαρδαρι που ηταν στα ιδια κυβικα αλλα λιγο πιο ψηλη....νταξει το να λατρευεις το εφηβικο σωμα σε γυναικα ανω των 18 δεν σε κατατασει κ αυτοματα σε παιδοφιλο,να το ξεκαθαρισουμε αυτοΡε συ τακη, και οι παιδοφιλοι τι θα κανουνε ρε φιλε???
Αστο κοριτσι εδω να κανει δουλεια!!
Εγω θα ξαναπαω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αχχ τι γαμησιαααα....
http://tinypic.com/r/2yjxy53/9/[img]
[/quote]
Ποια ειναι αυτη Ρε ???
αντζελα απο βαρδαρι φιλε...αλλα σταματησε προηγουμενη βδομαδαΠοια ειναι αυτη Ρε ???
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
παίζει μπαλιτσα και στο badoo!αντζελα απο βαρδαρι φιλε...αλλα σταματησε προηγουμενη βδομαδα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κανα λινκ παιζει;;;;;;;;;;;παίζει μπαλιτσα και στο badoo!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αμεση ενημερωσηΦιλος της το εφτιαξε,αυτη δεν μπηκε ουτε μια φορα,μην δοκιμασεις να μιλησεις ειναι fake
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
δεν ασχοληθηκα! Ήξερα ότι υπήρχε όταν είδα φωτογραφίες τις στις ανεξάρτητες call girls!Φιλος της το εφτιαξε,αυτη δεν μπηκε ουτε μια φορα,μην δοκιμασεις να μιλησεις ειναι fake
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
αυτά που θέλω,τα βρίσκω και μόνος μου!Αμα θες ανεξαρτητη να σε στειλω λινκ απο facebook 40 κιλα μπαλαρινα αλλα λιγο η μαπα ειναι καπως...
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Μικρη βολτουλα πριν απο λιγο,βασικα για στοχευμενη πηγαινα στην εφη που για ακομα μια φορα ηταν σουπερ! αλλα μετα περασα και απο λας βεγκας, να δω αν εχουν κατι καινουργιο η μηπως βρω και περασω στην ιωαννα αλλα αυτη μαλλον σταματησε απο την πολη μας γιατι εχω καιρο που δεν την πετυχαινω ουτε πρωι,ουτε βραδυ.
Στα αλλα ειχαμε μια απο τα ιδια στο πρωτο η καμελια διπλα η ναταλι και στο μονο του η αλβανιδα χριστινα που δεν λεει να το παρατησει το αθλημα.Στις νταλικες στο ενα δεν με ανοιγαν παλι, στο αλλο η συλβια μιλφ που δουλευει συνεχεια στο τσιρκο, η τσατσα με την πλασαρε για καινουργια ναι της λεω μονο 5 χρονια εχει εδω.Για την εφη για να μην το ξεχασω ειχα κανει και σηζητηση με καποιον συναδελφο εδω, οντως δουλευουν σε τρεις βαρδιες και θα την βρειτε απο το πρωι μεχρι τις 4 το μεσημερι της ιδιες μερες που δουλευε και πριν.
Στα αλλα ειχαμε μια απο τα ιδια στο πρωτο η καμελια διπλα η ναταλι και στο μονο του η αλβανιδα χριστινα που δεν λεει να το παρατησει το αθλημα.Στις νταλικες στο ενα δεν με ανοιγαν παλι, στο αλλο η συλβια μιλφ που δουλευει συνεχεια στο τσιρκο, η τσατσα με την πλασαρε για καινουργια ναι της λεω μονο 5 χρονια εχει εδω.Για την εφη για να μην το ξεχασω ειχα κανει και σηζητηση με καποιον συναδελφο εδω, οντως δουλευουν σε τρεις βαρδιες και θα την βρειτε απο το πρωι μεχρι τις 4 το μεσημερι της ιδιες μερες που δουλευε και πριν.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Εμείς εδω στη Θεσσαλονίκη μαλλον είμαστε εξωγήινοι αφου πάμε κόντρα στην παγκόσμια τάση.
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΑΝΤΕΧΕΤΕ;;;;;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Σατυρε!!!Ρε συ τακη, και οι παιδοφιλοι τι θα κανουνε ρε φιλε???
Αστο κοριτσι εδω να κανει δουλεια!!
Εγω θα ξαναπαω
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Εμείς εδω στη Θεσσαλονίκη μαλλον είμαστε εξωγήινοι αφου πάμε κόντρα στην παγκόσμια τάση.
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΑΝΤΕΧΕΤΕ;;;;;
Ναι ρε απο δευτερα.!!
stefanos_edw
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλι την εξαφανισαν απο το αλλο σαιτ την Βικτωρια...τι εγινε παλι???
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
νυχτερινη τσαρκα με λαγνο γιορκι και μπουξ......αφηνω στον γραμματεα της συναντησης κ.κυριο μπουξο να δωσει αναφορα.....
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν γραφει αλλο αναφορες ο μπουξ μαλλον βαρεθηκε! ;) αυτος ο λαγνο ποιος ειναινυχτερινη τσαρκα με λαγνο γιορκι και μπουξ......αφηνω στον γραμματεα της συναντησης κ.κυριο μπουξο να δωσει αναφορα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις