ερχεται Τεταρτη
Ευχαριστώ πολύ Πλούταρχε.
ερχεται Τεταρτη
:αυτη η φρατζεσκα στις βιλες λεει τιποτα;
μια χαρά κομοδινάκι:αυτη η φρατζεσκα στις βιλες λεει τιποτα;
Μούτραρος όμως η Φρατζέσκα, για να πούμε την μαύρη αλήθειαμια χαρά κομοδινάκι
Ίσως η χειρότερη εμπειρία μου. Από πλευράς τυπικότητας και πολύ ψυχρή. Ακόμα χρωστάω κριτική γι' αυτήν.:αυτη η φρατζεσκα στις βιλες λεει τιποτα;
φτανει ρε οι κριτικες για τις ιδιες και ιδιες πουτανεςΤρίτη πήγα γαλήνη.κριτική ανέβηκε.αλλά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει με μύριζε λίγο στην μασχάλη.ξενερωσα λιγάκι.δεν μπόρεσα να ευχαριστηθω τα κανόνια της.
Και δεύτερη κατάθεση στην Άντζελα νομίζω αν.Γεωργίου 16.εμφανισιακά δεν λέει πολλά.δεν ξέρω γιατί μπήκα.ή θεία να τν πω,μουσκεψε κατευθείαν.με άφησε να της παίξω το μυδι.για μια φορά.για δεύτερη εγώ δεν ξαναπαω.απλά εμένα δεν με άρεσε εμφανισιακά.μέσα είναι πολύ καυλιαρα.
Ή αλήθεια είναι θα μου άρεσε να πήγαιναν με την κύρια της υποδοχής.με βγάζει κάτι.
τι λέτε ρε η Αντιαννα έγκυος? γι αυτό εξαφανίστηκε γαμησε τα. Δε ξέρω για σας ρε μάγκες αλλά εγω όταν μαθαίνω ότι μια κοπέλα ειναι έγκυος την αποφεύγω απλά και μόνο επειδή δε μπορώ να πηδάω κάποιανου μάνα. Δε ξέρω πως να το πω αλλά δε μ αρέσει ακόμη και η Βίκυ απο Ανδρεου Γεωργίου 38 όταν έμαθα ότι έχει γιο την απέφευγα για μεγάλο διάστημα να περάσω μαζί της ειδικά όταν ειναι και μικρό το παιδί.Εμεινε εγκυος αρχη της χρονιας και δε μπορουσε να συνεχισει να δουλευει,πριν κανα 2μηνο γεννησε ενα κοριτσακι.Καποια στιγμη θα επιστρεψει αλλα το ποτε ακριβως θα σε γελασω και δε το θελω...
φτανει ρε οι κριτικες για τις ιδιες και ιδιες πουτανες
τα ξερουμε απ'εξω ολα
αντε φτανει...
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις παρει πολλες μαμαδες χωρις να το ξερεις!!!τι λέτε ρε η Αντιαννα έγκυος? γι αυτό εξαφανίστηκε γαμησε τα. Δε ξέρω για σας ρε μάγκες αλλά εγω όταν μαθαίνω ότι μια κοπέλα ειναι έγκυος την αποφεύγω απλά και μόνο επειδή δε μπορώ να πηδάω κάποιανου μάνα. Δε ξέρω πως να το πω αλλά δε μ αρέσει ακόμη και η Βίκυ απο Ανδρεου Γεωργίου 38 όταν έμαθα ότι έχει γιο την απέφευγα για μεγάλο διάστημα να περάσω μαζί της ειδικά όταν ειναι και μικρό το παιδί.
σου πληρωνω ολη την βενζινα ;)Ρε γαμα γιατι τοσο σπασμενος.?? παντου βγαζεις χολη... ...τον αλλον μηνα παω Αθηνα θα ερθεις.???
Ναι μπορεί μάλλον να χεις δίκιο δε ξέρω αλλά καλύτερα να μη τα μαθαίνωδεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις παρει πολλες μαμαδες χωρις να το ξερεις!!!
η δευτερη ειναι η παλια νικολ απο το σολ...τζουλια στην αθηνα τωρα...τρελο σεξακιιιι και σκυλι το μωρο!!!για την πρωτη για πες καραμαν..την εχεις παρει ;Ρε γαμα γιατι τοσο σπασμενος.?? παντου βγαζεις χολη... ...τον αλλον μηνα παω Αθηνα θα ερθεις.???
Το 80 % έχουν παιδιά φίλε .τι λέτε ρε η Αντιαννα έγκυος? γι αυτό εξαφανίστηκε γαμησε τα. Δε ξέρω για σας ρε μάγκες αλλά εγω όταν μαθαίνω ότι μια κοπέλα ειναι έγκυος την αποφεύγω απλά και μόνο επειδή δε μπορώ να πηδάω κάποιανου μάνα. Δε ξέρω πως να το πω αλλά δε μ αρέσει ακόμη και η Βίκυ απο Ανδρεου Γεωργίου 38 όταν έμαθα ότι έχει γιο την απέφευγα για μεγάλο διάστημα να περάσω μαζί της ειδικά όταν ειναι και μικρό το παιδί.