Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
:αυτη η φρατζεσκα στις βιλες λεει τιποτα;

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Τρίτη μεσημέρι πέρασα από μέλισσες και είχε μια bbw.άμα είχε και ανάλογο στήθος μπορεί και να περνούσαν μέσα.αλλά τπτ αναλογικά με το υπόλοιπο.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Τρίτη πήγα γαλήνη.κριτική ανέβηκε.αλλά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει με μύριζε λίγο στην μασχάλη.ξενερωσα λιγάκι.δεν μπόρεσα να ευχαριστηθω τα κανόνια της.
Και δεύτερη κατάθεση στην Άντζελα νομίζω αν.Γεωργίου 16.εμφανισιακά δεν λέει πολλά.δεν ξέρω γιατί μπήκα.ή θεία να τν πω,μουσκεψε κατευθείαν.με άφησε να της παίξω το μυδι.για μια φορά.για δεύτερη εγώ δεν ξαναπαω.απλά εμένα δεν με άρεσε εμφανισιακά.μέσα είναι πολύ καυλιαρα.
Ή αλήθεια είναι θα μου άρεσε να πήγαιναν με την κύρια της υποδοχής.με βγάζει κάτι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Τρίτη πήγα γαλήνη.κριτική ανέβηκε.αλλά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει με μύριζε λίγο στην μασχάλη.ξενερωσα λιγάκι.δεν μπόρεσα να ευχαριστηθω τα κανόνια της.
Και δεύτερη κατάθεση στην Άντζελα νομίζω αν.Γεωργίου 16.εμφανισιακά δεν λέει πολλά.δεν ξέρω γιατί μπήκα.ή θεία να τν πω,μουσκεψε κατευθείαν.με άφησε να της παίξω το μυδι.για μια φορά.για δεύτερη εγώ δεν ξαναπαω.απλά εμένα δεν με άρεσε εμφανισιακά.μέσα είναι πολύ καυλιαρα.
Ή αλήθεια είναι θα μου άρεσε να πήγαιναν με την κύρια της υποδοχής.με βγάζει κάτι.
φτανει ρε οι κριτικες για τις ιδιες και ιδιες πουτανες
τα ξερουμε απ'εξω ολα
αντε φτανει...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Εμεινε εγκυος αρχη της χρονιας και δε μπορουσε να συνεχισει να δουλευει,πριν κανα 2μηνο γεννησε ενα κοριτσακι.Καποια στιγμη θα επιστρεψει αλλα το ποτε ακριβως θα σε γελασω και δε το θελω...
:new_shocked: τι λέτε ρε η Αντιαννα έγκυος? γι αυτό εξαφανίστηκε γαμησε τα. Δε ξέρω για σας ρε μάγκες αλλά εγω όταν μαθαίνω ότι μια κοπέλα ειναι έγκυος την αποφεύγω απλά και μόνο επειδή δε μπορώ να πηδάω κάποιανου μάνα. Δε ξέρω πως να το πω αλλά δε μ αρέσει ακόμη και η Βίκυ απο Ανδρεου Γεωργίου 38 όταν έμαθα ότι έχει γιο την απέφευγα για μεγάλο διάστημα να περάσω μαζί της ειδικά όταν ειναι και μικρό το παιδί.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Μακάρι τα καλύτερα για τη κοπέλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
φτανει ρε οι κριτικες για τις ιδιες και ιδιες πουτανες
τα ξερουμε απ'εξω ολα
αντε φτανει...

Ρε γαμα γιατι τοσο σπασμενος.?? παντου βγαζεις χολη...  :2funny: :2funny: ...τον αλλον μηνα παω Αθηνα  :knockinb:  :fuck1: :zfuck: θα ερθεις.???

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
:new_shocked: τι λέτε ρε η Αντιαννα έγκυος? γι αυτό εξαφανίστηκε γαμησε τα. Δε ξέρω για σας ρε μάγκες αλλά εγω όταν μαθαίνω ότι μια κοπέλα ειναι έγκυος την αποφεύγω απλά και μόνο επειδή δε μπορώ να πηδάω κάποιανου μάνα. Δε ξέρω πως να το πω αλλά δε μ αρέσει ακόμη και η Βίκυ απο Ανδρεου Γεωργίου 38 όταν έμαθα ότι έχει γιο την απέφευγα για μεγάλο διάστημα να περάσω μαζί της ειδικά όταν ειναι και μικρό το παιδί.
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις παρει πολλες μαμαδες χωρις να το ξερεις!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ρε γαμα γιατι τοσο σπασμενος.?? παντου βγαζεις χολη...  :2funny: :2funny: ...τον αλλον μηνα παω Αθηνα  :knockinb:  :fuck1: :zfuck: θα ερθεις.???

η δευτερη ειναι η παλια νικολ απο το σολ...τζουλια στην αθηνα τωρα...τρελο σεξακιιιι και σκυλι το μωρο!!!για την πρωτη για πες καραμαν..την εχεις παρει ;

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Εκανα μια βολτουλα σημερα το μεσημερακι. Κοπηκε στη μεση αλλα ειπα να βαλω μια μικρη αναφορα..
[video][/video]
  Φριξου 15α μονικα
Φριξου 15 εφη
Φριξου 13 ντοριτσα??
  3διμα                   
Ροξανα
Μελαχρινη παχουλη αγνωστων  στοιχειων
Ελληνιδα πληθωρικη ξανθια . Αυτη η ιωαννα η ελληνιδα που λετε  αυτη ειναι?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Το 80 % έχουν παιδιά φίλε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom