al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
κι αλλη γνωστη αγαπημενη ειναι εγκυος...Σωπα ρε φιλε
κι αλλη γνωστη αγαπημενη ειναι εγκυος...Σωπα ρε φιλε
villa Erotika εποχή 2010! !αυτο το καυλοπιστολο ποιος το θυμαται;;;
απο τις ωραιωτερες τανες που περασαν ποτε
στις φωτο με την γνωστη κομμωτρια της πολιχνης!!!αυτο το καυλοπιστολο ποιος το θυμαται;;;
Και απο τα μεγαλυτερα κομοδινα που περασαν ποτε
Ποια ρε Αλ??????κι αλλη γνωστη αγαπημενη ειναι εγκυος...
Πραγματικά από τις ομορφότερες κοπέλες που πέρασαν, αλλά μεγάλο κομοδίνο και παρόλο που πέρασα μαζί της μια φορά θα ήθελα να επανέλθει για να ξαναδοκιμάσω.αυτο το καυλοπιστολο ποιος το θυμαται;;;
Όσο διαβάζω αυτές τις τελευταίες σελίδες, παίζει να την γάμησα όταν ήταν εγγυος;η αντριαννα παντως μετα τον Νοεμβριο θα ερθει...μπορει και απο την καινουργια χρονια...θηλαζει...ποπο,τι καθομαι και γραφω για πουτανες..!!
η σιλικονη δεν μπαινει στης θηλες...και 2ον η αντριανα ειχε βαλει τη σιλικονη απο κατω...γινεται παντως σε ολες τις περιπτωσεις!!!με την τζεσυ εχω κανει καλυτερα γαμησια απο οτι με βικτωρια...Το εχω ξαναπει. Με την Τζεσυ περνουσα πολυ καλα αλλα επερνα προγραμμα 80-100ε. Και κατι ακομα να μην το κρατησω για την παρτυ μου. Η βικτωρια δειχνει το σιτε θα ειναι σημερα βραδυνη. Μην με κανετε να περιμενω 100 ωρες παλι!!
Και κατι ακομα πως γινεται να θυλαζει η αλλη που εχει σιλικονατα??γινεται??
φλεβαρη εμεινε εγκυος.λογικα αν την πηρες τον πρωτο μηνα μπορει ουτε αυτη να το ηξερε!!Όσο διαβάζω αυτές τις τελευταίες σελίδες, παίζει να την γάμησα όταν ήταν εγγυος;
Οχι ρε δεν νομιζω, παιζει βεβαια ομως αφου την γαμησες μολις εκλεισες την πορτα πισω σου να ηταν.Όσο διαβάζω αυτές τις τελευταίες σελίδες, παίζει να την γάμησα όταν ήταν εγγυος;
Το πιτσιρικι δηλαδη ειναι αγνωστου πατρος????φλεβαρη εμεινε εγκυος.λογικα αν την πηρες τον πρωτο μηνα μπορει ουτε αυτη να το ηξερε!!
To λέω, επειδη σαν να θυμάμαι ότι μου είπε ότι θα έφευγε για κάποιο διάστημα...φλεβαρη εμεινε εγκυος.λογικα αν την πηρες τον πρωτο μηνα μπορει ουτε αυτη να το ηξερε!!
την χοσεμαριαντελαπαρτονκαικουνατονωρες!!την Ισπανιδα ρε!!την τουμπανιεθ....βιλες!!για ποια αντριαννα μιλατε ρε παιδια γιατι μια αντριαννα δουλευε στο αν γεωργιου 30 παλιοτερα μηπως αυτην λετε?
Τζιμιαδη,ασε τη τουμπανιεθ και πανε στο κοριτσι που ανεβασα κριτικη να γουστάρεις!!!την χοσεμαριαντελαπαρτονκαικουνατονωρες!!την Ισπανιδα ρε!!την τουμπανιεθ....βιλες!!