You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (5 μέλη και 88 επισκέπτες)
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Πηγα στην βερονικα του λαφαμ πριν απο λιγο, γενικα να πω οτι περασα καλα για πρωτη φορα. Το κοριτσι προσπαθει αρκετα και δειχνει να τις αρεσει πολυ αυτο που κανει, στα μειον οτι εχει πολυ χαλαραο βυζι (σακουλα) στυλ ελενας αλλα πιο μικρο, δεν φιλαει αν και κανει αρκετη ωρα προκαταρτικα. Αυτα προς το παρον τα υπολιπα στην κριτικη.
Γυρισα και δυο τρια ακομα και ειχα σκοπο να παω και σε αλλα τελικα ομως η κουρασει δεν με αφησε, στο παρκινγκ στις νταλικες απο την μερια που ειναι το λας βεγκας ηταν η γκαμπριελα στο απεναντι μια μαυρομαλα μικρη σχετικα δεν την γνωριζω και στο λας βεγκας το πρωτο η χριστινα η ρουμανα που αλλαξε εμφανισικα προς το καλυτερο και μ αρεσε σε σημειο που αν δεν την ηξερα οτι ειναι ψιλοκομοδινε θα παιρνουσα εκει.
Γυρισα και δυο τρια ακομα και ειχα σκοπο να παω και σε αλλα τελικα ομως η κουρασει δεν με αφησε, στο παρκινγκ στις νταλικες απο την μερια που ειναι το λας βεγκας ηταν η γκαμπριελα στο απεναντι μια μαυρομαλα μικρη σχετικα δεν την γνωριζω και στο λας βεγκας το πρωτο η χριστινα η ρουμανα που αλλαξε εμφανισικα προς το καλυτερο και μ αρεσε σε σημειο που αν δεν την ηξερα οτι ειναι ψιλοκομοδινε θα παιρνουσα εκει.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Την Βαλερια απο τις Βιλλες την εχει δει καποιος να μας πει τι λεει εμφανισιακα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Την Βαλερια απο τις Βιλλες την εχει δει καποιος να μας πει τι λεει εμφανισιακα;
Καλη φαινεται,μεσα δεν ξερω.
Ξανθια,καπου στο 1,70 με 2αρι βυζι
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
τελικα κανεις δεν δοκιμασε παουλιτα στο Α2LUX?η απλα δεν μιλαει κανεις;θα το κανω το κασκαντεριλικι σημερα και θα ενημερωσω πρωτος μου φενεται!!!
παρασκευη μεσημερι δοκιμαστηκε η μικρη,μετρια πραγματα,εχει ναζι στο σαλονι,προσπαθει να τα δωσει ολα στο δωματιο,ομως κατι σε χαλαει,ολα μοιαζουν τοσο μηχανικα,προκαταρκτικα σχεδον ανυπαρκτα,κανα χαιδεμα στο σωμα και κανα πεταχτο φιλι στο λαιμο θα σε δωσει,στο στομα δε φιλαει,η πιπα της αξιζε μονο,τιμησε και μπαλες,αλλα ειχε μια απαισια μυρωδια που με χαλασε,μυριζαν οι μασχαλες της αλλα και στα 4 η μυρωδια κωλιλας ηταν εντονη
Απο εμφανιση οσοι δεν την εχουν δει ειναι αρκετα ψηλη με αδυνατο μοντελε σωμα,μικρο σχετικα στηθος και ωραιο κωλαρακι,ομορφο προσωπο και χαμογελαστη
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
το μικρο στηθος που το ειδες;2μισαρι στητο και σφιχτο εχει σιγουρα!!εμενα δεν με χαλασε τιποτα μα τιποτα ομως!!επισης δεν μυριζε σε μενα..προκαταρκτικα μπολικα κυριως στα ορθια με κανενα 5λεπτο να την χουφτωνω να την γλυφω και να της δινω μπατσακια στο πεταχτο κολαρακι της και να μου παιζει τον πουτσο!! μου κανει πιπα και να μου ρουφαει τις μπαλες!!στο στομα οντως δεν φιλαει!!!δε ξερω τι εγινε αλλα εγω περασα τελεια!!και αυτο ειναι η δικια μου εμπειρια, μπορει σε αλλους να μην κανει τα αναμενομενα!!!παρασκευη μεσημερι δοκιμαστηκε η μικρη,μετρια πραγματα,εχει ναζι στο σαλονι,προσπαθει να τα δωσει ολα στο δωματιο,ομως κατι σε χαλαει,ολα μοιαζουν τοσο μηχανικα,προκαταρκτικα σχεδον ανυπαρκτα,κανα χαιδεμα στο σωμα και κανα πεταχτο φιλι στο λαιμο θα σε δωσει,στο στομα δε φιλαει,η πιπα της αξιζε μονο,τιμησε και μπαλες,αλλα ειχε μια απαισια μυρωδια που με χαλασε,μυριζαν οι μασχαλες της αλλα και στα 4 η μυρωδια κωλιλας ηταν εντονη
Απο εμφανιση οσοι δεν την εχουν δει ειναι αρκετα ψηλη με αδυνατο μοντελε σωμα,μικρο σχετικα στηθος και ωραιο κωλαρακι,ομορφο προσωπο και χαμογελαστη
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ε! Μπάλες δεν μου ρουφηξε! Για τα Συμφωνώ!το μικρο στηθος που το ειδες;2μισαρι στητο και σφιχτο εχει σιγουρα!!εμενα δεν με χαλασε τιποτα μα τιποτα ομως!!επισης δεν μυριζε σε μενα..προκαταρκτικα μπολικα κυριως στα ορθια με κανενα 5λεπτο να την χουφτωνω να την γλυφω και να της δινω μπατσακια στο πεταχτο κολαρακι της και να μου παιζει τον πουτσο!! μου κανει πιπα και να μου ρουφαει τις μπαλες!!στο στομα οντως δεν φιλαει!!!δε ξερω τι εγινε αλλα εγω περασα τελεια!!και αυτο ειναι η δικια μου εμπειρια, μπορει σε αλλους να μην κανει τα αναμενομενα!!!
Χαριτωμένο το μικρο αλλά πολύ χαζογελαει. Για ενα ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ Κάλο ηταν! φουρνε αν το ερωτευτηκες κι αυτό "Εχεις θέματα"
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Ε! Μπάλες δεν μου ρουφηξε! Για τα Συμφωνώ!
Χαριτωμένο το μικρο αλλά πολύ χαζογελαει. Για ενα ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ Κάλο ηταν! φουρνε αν το ερωτευτηκες κι αυτό "Εχεις θέματα"
Εσυ εχεις καποτακοντρολ αμα μαθω οτι πηγες και το γαμησες θα σε σκισω
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Αφού πήγα! .... ......Εσυ εχεις καποτακοντρολ αμα μαθω οτι πηγες και το γαμησες θα σε σκισω
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Αφού πήγα! .... ......
Πηρες και αποδειξη?
Ισως σε ακυρωσω απο την τσιπουροσυναντηση μιας και κανεις του κεφαλιου σου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μαλέα η καινουργια Βαλερία των Βιλλων μου θύμισε έντονα την Βιολέττα που δούλευε Ανδρ.24 , Νικ.26 και Βαρδαρακο λες να ηταν η ίδια! Τι σου λέω τώρα ΕΣΥ μπερδευεις και τις γνώστες Ναουμε!Πηρες και αποδειξη?
Ισως σε ακυρωσω απο την τσιπουροσυναντηση μιας και κανεις του κεφαλιου σου
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Μαλέα η καινουργια Βαλερία των Βιλλων μου θύμισε έντονα την Βιολέττα που δούλευε Ανδρ.24 , Νικ.26 και Βαρδαρακο λες να ηταν η ίδια! Τι σου λέω τώρα ΕΣΥ μπερδευεις και τις γνώστες Ναουμε!
Κοιτα να μαθεις ταβλι γιατι μια ζωη θα εισαι σα τον Μπαουγκ,στη φαπα..
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
το μικρο στηθος που το ειδες;2μισαρι στητο και σφιχτο εχει σιγουρα!!εμενα δεν με χαλασε τιποτα μα τιποτα ομως!!επισης δεν μυριζε σε μενα..προκαταρκτικα μπολικα κυριως στα ορθια με κανενα 5λεπτο να την χουφτωνω να την γλυφω και να της δινω μπατσακια στο πεταχτο κολαρακι της και να μου παιζει τον πουτσο!! μου κανει πιπα και να μου ρουφαει τις μπαλες!!στο στομα οντως δεν φιλαει!!!δε ξερω τι εγινε αλλα εγω περασα τελεια!!και αυτο ειναι η δικια μου εμπειρια, μπορει σε αλλους να μην κανει τα αναμενομενα!!!
τετοια γραφετε και παιρνετε στο λαιμο σας κοσμο και κοσμακη,ειδικα με το στητο στηθος που λες κλαιω...
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
πρωινη καταθεση (06:00)στο Πετρου Ερημιτη 2 .Εκανα την μαλακια και διεκοψα την κοπελα απο το παιχνιδι που επαιζε στο κινητο της
πιο χαλια πεθαινεις εβγαλα την καποτα και της ειπα να φυγει εντελως ζωο η τυπισα (μια μελαχρινη ψιλη ηταν δεν ξερω το ονομα της αλιως θα ανεβαζα κριτικη )
πιο χαλια πεθαινεις εβγαλα την καποτα και της ειπα να φυγει εντελως ζωο η τυπισα (μια μελαχρινη ψιλη ηταν δεν ξερω το ονομα της αλιως θα ανεβαζα κριτικη )
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
πρωινη καταθεση (06:00)στο Πετρου Ερημιτη 2 .Εκανα την μαλακια και διεκοψα την κοπελα απο το παιχνιδι που επαιζε στο κινητο της
την καινουρια τη Λορυ εννοεις....Ασε μεγαλη φολα η τυπισσα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
τι εγινε σου γυαλισε το γκομενακι και θελεις να το εχεις μονος σου;να βαλεις γυαλια...οτι να ναι λες!!σκετη παραπληροφορηση!!!τετοια γραφετε και παιρνετε στο λαιμο σας κοσμο και κοσμακη,ειδικα με το στητο στηθος που λες κλαιω...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Θεια Μονικα η Λορυ
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
οχι ρε η λορυ ητανε μια ρουμανα με λεπτα ποδια και κοιλια - βυζια ελενας52!!ψιλοκομοδινεεε!!Η Θεια Μονικα μηπως?
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
τι εγινε σου γυαλισε το γκομενακι και θελεις να το εχεις μονος σου;να βαλεις γυαλια...οτι να ναι λες!!σκετη παραπληροφορηση!!!
δεν ειμαι πετσακιας σαν εσενα να βαζω καρδουλες σε πουτανες...Σποροβλακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38