Κι εγω τα ιδια διαπιστωσα παιχτη.Κριμα,αυτη θα χασει.Στην οποια ελενα θα πω γενικα γιατι θα τα γραψω και σε κριτικη οτι φαινεται οτι παει να αλλαξει στυλ και να γινει πιο γρηγορη και επαγγελματικη ωστε να παιρνει πιο πολλους πελατες.Το θεμα ομως ειναι οτι εκανε κανα δυο σοβαρα λαθη που εμενα προσωπικα θα με κανουν να μην την επισκευτω για αρκετο καιρο. Για το χρονο που γραφτηκε απο αλλους συναδελφους σε εμενα δεν ειπε κατι, μονο το γνωστο συνιαλο με την μουσικη παιχτηκε και εκει απλα γελασαμε και η δυο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Εγω παλι συναδελφε σημερα ειδα ελαχιστο κοσμο στα σπιτακια και σε συζητησεις που ειχα με κανα δυο τσατσαδες με ειπαν οτι αν και ερχονται αρκετοι, μεσα δεν περνανε παρα ελαχιστοι.
Μετα της ειπα οτι καλυτερο θα ηταν να πεσουν η τιμες με το απλο να ξεκιναει στα 20 γιατι λεφτα δεν υπαρχουν και συμφωνισαν για μιωσει γιατι ξερουν οτι ετσι θα μπαινουν πολυ περισσοτεροι πελατες μεσα, αλλα δεν ειναι φυσικα στο χερι τους να κανουν μια τετοια αλλαγη.
Αμήν και ποτε,το capital control επιτέλους εκανε θαύματα!!!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Mε δραχμη τα καλυτερα χρονια περασαμε κυριοι,καποτε πηγαιναμε στα σπιτακια του βαρδαριου και περνουσαμε με δυο και αργοτερα με πεντε χιλιαδες δραχμες!! Τωρα νομιζω οτι πρεπει να καταλαβουν τα αφεντικα οτι με 30 και 40 ευρω και με την ολοι κατασταση που επικρατει δεν προκειται να πατησει πελατης, οποτε η μιωση τιμων ειναι μονοδρομος για αυτους αλλιως προβλεπω να κλεινουν πολλα στουντιο στην πορεια.
ακριβώς...συμφωνώ
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 216
- Πόντοι
- 26
r:καλημέρα και από εμένα ρε παιδιά!
Εδω που φτασαμε εύχομαι όλοι να βρούμε καμία γκομενα παράνομη η μη
Να ξεδινουμε να ξεσπαμε γιατι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!
Αν νομίζουν οτι εδώ που φτάσαμε να πάω να δώσω 30 ευρωπουλα για μια ξεπετα
Γελιουντε οικτρα!!
Κ πραγματικά δεν βλεπω τα αφεντικά γενικά να αλλάζουν νοοτροπία!!
Ουτε και οι κοπέλες!!
Γελιουντε οικτρα!!
Ουτε και οι κοπέλες!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Γι αυτο και ι περισσοτερες θα καθοντε στο μαγαζι να βαρανε μυγεςr:καλημέρα και από εμένα ρε παιδιά!
Γελιουντε οικτρα!!
Ουτε και οι κοπέλες!!
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 216
- Πόντοι
- 26
Και κατι ακόμα που δεν ξερω αν κανω καλα πού το γράφω εδώ αλλα πρέπει!
Επειδή εχω τον χρονο κ μπαίνω σε αρκετά σαιτ γνωριμιων να ξέρετε μερικοι
Προσοχη!! Εχουνε πλεον βάλει ελεύθερα προφίλ με ψεύτικες φωτο για να βρούνε κορόιδα να σκανε κατοσταρια! Φυσικα γιατι δεν έχουν δουλειά κ ψαχνονται ανοιχτα πλέον παντού!
Σε μερικες που εχω μιλήσει πχ την φημισμένη νεφελη μου ζητησε 100 ευρω
Κ την εστειλα κανονικά απο εκει που ήρθε! Μετα απο λιγο εσβησε το προφιλ της φυσικά!!
Προσοχη μαγκες κ το λεω ετσι γιατι υπάρχουν κ πολλά παιδια που εδω μονο διαβάζουν!
Προσοχη!! Εχουνε πλεον βάλει ελεύθερα προφίλ με ψεύτικες φωτο για να βρούνε κορόιδα να σκανε κατοσταρια! Φυσικα γιατι δεν έχουν δουλειά κ ψαχνονται ανοιχτα πλέον παντού!
Κ την εστειλα κανονικά απο εκει που ήρθε! Μετα απο λιγο εσβησε το προφιλ της φυσικά!!
Προσοχη μαγκες κ το λεω ετσι γιατι υπάρχουν κ πολλά παιδια που εδω μονο διαβάζουν!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Και κατι ακόμα που δεν ξερω αν κανω καλα πού το γράφω εδώ αλλα πρέπει!
Κι η Νεφελη ενα απο αυτα τα παιδια ειναι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Φημησμενη στο τη εγω δε την ξερωΚαι κατι ακόμα που δεν ξερω αν κανω καλα πού το γράφω εδώ αλλα πρέπει!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Γνωριζει κανενας, αν το καυλακι η Ελληνιδα Ιουλια δουλευει.?? Διαβασα κριτικη οτι γυρισε αλλα τι ωρες.??
Λογικα βραδυ θα ειναι Karaman
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Eγω μαν πριν 2-3 μερες την ειχα πετυχει μεσημερι προς απογευμαΓνωριζει κανενας, αν το καυλακι η Ελληνιδα Ιουλια δουλευει.?? Διαβασα κριτικη οτι γυρισε αλλα τι ωρες.??
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
r:καλημέρα και από εμένα ρε παιδιά!
Γελιουντε οικτρα!!
Ουτε και οι κοπέλες!!
ακριβως...ταλεγα...πρεπει να κατεβουνε αλιως να τα κλεισουνε... >
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Λογικα βραδυ θα ειναι Karaman
Eγω μαν πριν 2-3 μερες την ειχα πετυχει μεσημερι προς απογευμα
Λεω να παω την Τεταρτη να της τα δωσω...αν την πετυχω καλως, αλλιως πρεπει να καταληξω σε καποια στις βιλες ισως σε αυτο το τουμπανο την Αλεξανδρα...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Κυριακη Νυκτα και τα τεσσερα κτηνη mpouxos, azazel, blastbeat και mpotofilos συναντηθηκαν στις πορνοσκιες του φιξ. Υπηρχε μια συγχυση για το αν θα κανουμε τσαρκα η θα λιωσουμε με μπυροινη αλλα τελικα επικρατησε ο αλκοολισμος...για αρχη.
Αρκετη ωρα μετα επιστρεψαμε με σκοπο να τσαρκαρουμε αλλα περιοριστηκαμε σε τρια σπιτια οπου πιο πολυ θυμισε πορνοθεατρικη παρασταση παρα αποπειρα πορνορεπορτ.
[blue]La femme[/blue] - Ειδαμε το καινουργιο πορνομωρο, πιπινοκαβλο με ομορφο προσωπακι, το ερωτευτηκα πληρως Φορουσε πορνολατεξ φορεματακι
Την πρωτη φορα που περασαμε μας λεει η τσατσα "Εχει προγραμμα η κοπελα καινουργια ειναι δεν την ξερετε" και εκει κανουμε να φυγουμε και μας λεει "Αν την ξερετε φυγετε" μας τρελανε το τσατσονι
[blue]Ανδ. Γεωργιου 50[/blue] - Η πορνοβερονικα που ηταν στο Las Vegas. Ψηλη, κοκκινομαλα, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, γενικα ομορφο σωμα. Ηταν 6 τυποι στο σαλονι που την επαιρναν ο ενας μετα τον αλλον και εβγαιναν με πορνοχαμογελο ως τα αυτια, οποτε σκανε δυο τυποι, ο ενας κομματια ρωταει την τσατσα "Η κοπελα ειναι γυφτορουμανα η τσιγγανορουμανα?" του λεει ο azazel γιατι αν ειναι ελλεηνιδα την θελεις?
[blue]Ανδ. Γεωργιου 52[/blue] - Η καβλαρα η Ελενα. Μπηκαμε μαζι με τους τυπους που ηταν πριν στο 50 οποτε αυτος που ηταν γκολ ρωταει την τσατσα "Τι ειναι η κοπελα, γυφτορουμανα, τσιγγανορουμανα η ελλεηνιδα?" και πεταγεται η τσατσα "Κογκολεζα"
...τις επομενες μερες επεται πορνοσυνεχεια.
Αρκετη ωρα μετα επιστρεψαμε με σκοπο να τσαρκαρουμε αλλα περιοριστηκαμε σε τρια σπιτια οπου πιο πολυ θυμισε πορνοθεατρικη παρασταση παρα αποπειρα πορνορεπορτ.
[blue]La femme[/blue] - Ειδαμε το καινουργιο πορνομωρο, πιπινοκαβλο με ομορφο προσωπακι, το ερωτευτηκα πληρως Φορουσε πορνολατεξ φορεματακι
Την πρωτη φορα που περασαμε μας λεει η τσατσα "Εχει προγραμμα η κοπελα καινουργια ειναι δεν την ξερετε" και εκει κανουμε να φυγουμε και μας λεει "Αν την ξερετε φυγετε" μας τρελανε το τσατσονι
[blue]Ανδ. Γεωργιου 50[/blue] - Η πορνοβερονικα που ηταν στο Las Vegas. Ψηλη, κοκκινομαλα, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, γενικα ομορφο σωμα. Ηταν 6 τυποι στο σαλονι που την επαιρναν ο ενας μετα τον αλλον και εβγαιναν με πορνοχαμογελο ως τα αυτια, οποτε σκανε δυο τυποι, ο ενας κομματια ρωταει την τσατσα "Η κοπελα ειναι γυφτορουμανα η τσιγγανορουμανα?" του λεει ο azazel γιατι αν ειναι ελλεηνιδα την θελεις?
[blue]Ανδ. Γεωργιου 52[/blue] - Η καβλαρα η Ελενα. Μπηκαμε μαζι με τους τυπους που ηταν πριν στο 50 οποτε αυτος που ηταν γκολ ρωταει την τσατσα "Τι ειναι η κοπελα, γυφτορουμανα, τσιγγανορουμανα η ελλεηνιδα?" και πεταγεται η τσατσα "Κογκολεζα"
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ε! Είσαι ωραίοςΚυριακη Νυκτα και τα τεσσερα κτηνη mpouxos, azazel, blastbeat και mpotofilos συναντηθηκαν στις πορνοσκιες του φιξ. Υπηρχε μια συγχυση για το αν θα κανουμε τσαρκα η θα λιωσουμε με μπυροινη αλλα τελικα επικρατησε ο αλκοολισμος...για αρχη.
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! ....
Ξεχασες να πεις για τον Μπακαγιοκο που έμπαινε στο La femme και έμοιαζε τον Bob Marley!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Ε! Είσαι ωραίος
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! ....
Ξεχασες να πεις για τον Μπακαγιοκο που έμπαινε στο La femme και έμοιαζε τον Bob Marley!
Η νεα μεταγραφη του Μπαοκ ηταν ρε Μπουξο
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Γνωρίζουμε αν η Εμμα είναι ακόμα στο Ν. Ουρανού 28;
Εκει ειναι τα βραδια.
Ταχύτατος! ΕυχαριστώΕκει ειναι τα βραδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις