Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Στην οποια ελενα θα πω γενικα γιατι θα τα γραψω και σε κριτικη οτι φαινεται οτι παει να αλλαξει στυλ και να γινει πιο γρηγορη και επαγγελματικη ωστε να παιρνει πιο πολλους πελατες.Το θεμα ομως ειναι οτι εκανε κανα δυο σοβαρα λαθη που εμενα προσωπικα θα με κανουν να μην την επισκευτω για αρκετο καιρο. Για το χρονο που γραφτηκε απο αλλους συναδελφους σε εμενα δεν ειπε κατι, μονο το γνωστο συνιαλο με την μουσικη παιχτηκε και εκει απλα γελασαμε και η δυο.
Κι εγω τα ιδια διαπιστωσα παιχτη.Κριμα,αυτη θα χασει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Εγω παλι συναδελφε σημερα ειδα ελαχιστο κοσμο στα σπιτακια και σε συζητησεις που ειχα με κανα δυο τσατσαδες με ειπαν οτι αν και ερχονται αρκετοι, μεσα δεν περνανε παρα ελαχιστοι.
Μετα της ειπα οτι καλυτερο θα ηταν να πεσουν η τιμες με το απλο να ξεκιναει στα 20 γιατι λεφτα δεν υπαρχουν και συμφωνισαν για μιωσει γιατι ξερουν οτι ετσι θα μπαινουν πολυ περισσοτεροι πελατες μεσα, αλλα δεν ειναι φυσικα στο χερι τους να κανουν μια τετοια αλλαγη.

Αμήν και ποτε,το capital control επιτέλους εκανε θαύματα!!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Mε δραχμη τα καλυτερα χρονια περασαμε κυριοι,καποτε πηγαιναμε στα σπιτακια του βαρδαριου και περνουσαμε με δυο και αργοτερα με πεντε χιλιαδες δραχμες!! Τωρα νομιζω οτι πρεπει να καταλαβουν τα αφεντικα οτι με 30 και 40 ευρω και με την ολοι κατασταση που επικρατει δεν προκειται να πατησει πελατης, οποτε η μιωση τιμων ειναι μονοδρομος για αυτους αλλιως προβλεπω να κλεινουν πολλα στουντιο στην πορεια.

ακριβώς...συμφωνώ

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
r:καλημέρα και από εμένα ρε παιδιά!
Εδω που φτασαμε εύχομαι όλοι να βρούμε καμία γκομενα παράνομη η μη
Να ξεδινουμε να ξεσπαμε γιατι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!
Αν νομίζουν οτι εδώ που φτάσαμε να πάω να δώσω 30 ευρωπουλα για μια ξεπετα
Γελιουντε οικτρα!!
Κ πραγματικά δεν βλεπω τα αφεντικά γενικά να αλλάζουν νοοτροπία!!
Ουτε και οι κοπέλες!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Γελιουντε οικτρα!!
Ουτε και οι κοπέλες!!
Γι αυτο και ι περισσοτερες θα καθοντε στο μαγαζι να βαρανε μυγες

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
Και κατι ακόμα που δεν ξερω αν κανω καλα πού το γράφω εδώ αλλα πρέπει!
Επειδή εχω τον χρονο κ μπαίνω σε αρκετά σαιτ γνωριμιων να ξέρετε μερικοι
Προσοχη!! Εχουνε πλεον βάλει ελεύθερα προφίλ με ψεύτικες φωτο για να βρούνε κορόιδα να σκανε κατοσταρια! Φυσικα γιατι δεν έχουν δουλειά κ ψαχνονται ανοιχτα πλέον παντού!
Σε μερικες που εχω μιλήσει πχ την φημισμένη νεφελη μου ζητησε 100 ευρω
Κ την εστειλα κανονικά απο εκει που ήρθε! Μετα απο λιγο εσβησε το προφιλ της φυσικά!!
Προσοχη μαγκες κ το λεω ετσι γιατι υπάρχουν κ πολλά παιδια που εδω μονο διαβάζουν!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Προσοχη!! Εχουνε πλεον βάλει ελεύθερα προφίλ με ψεύτικες φωτο για να βρούνε κορόιδα να σκανε κατοσταρια! Φυσικα γιατι δεν έχουν δουλειά κ ψαχνονται ανοιχτα πλέον παντού!
Κ την εστειλα κανονικά απο εκει που ήρθε! Μετα απο λιγο εσβησε το προφιλ της φυσικά!!
Προσοχη μαγκες κ το λεω ετσι γιατι υπάρχουν κ πολλά παιδια που εδω μονο διαβάζουν!

Κι η Νεφελη ενα απο αυτα τα παιδια ειναι  :vomit:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Φημησμενη στο τη εγω δε την ξερω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Γνωριζει κανενας, αν το καυλακι η Ελληνιδα Ιουλια δουλευει.?? Διαβασα κριτικη οτι γυρισε αλλα τι ωρες.?? :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Γνωριζει κανενας, αν το καυλακι η Ελληνιδα Ιουλια δουλευει.?? Διαβασα κριτικη οτι γυρισε αλλα τι ωρες.?? :think:
Eγω μαν πριν 2-3 μερες την ειχα πετυχει μεσημερι προς απογευμα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γελιουντε οικτρα!!
Ουτε και οι κοπέλες!!

ακριβως...ταλεγα...πρεπει να κατεβουνε αλιως να τα κλεισουνε...  :idiot: :uglystupid: >:( :grin: :rockon: :orchestra:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λογικα βραδυ θα ειναι Karaman

Eγω μαν πριν 2-3 μερες την ειχα πετυχει μεσημερι προς απογευμα

Λεω να παω την Τεταρτη να της τα δωσω...αν την πετυχω καλως, αλλιως πρεπει να καταληξω σε καποια στις βιλες ισως σε αυτο το τουμπανο την Αλεξανδρα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ρε μαγκες η Νατασα μου ειναι εδω αυτες τις μερες?την πετυχε κανεις?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Κυριακη Νυκτα και τα τεσσερα κτηνη mpouxos, azazel, blastbeat και mpotofilos συναντηθηκαν στις πορνοσκιες του φιξ. Υπηρχε μια συγχυση για το αν θα κανουμε τσαρκα η θα λιωσουμε με μπυροινη αλλα τελικα επικρατησε ο αλκοολισμος...για αρχη.  :sunglasses:
Αρκετη ωρα μετα επιστρεψαμε με σκοπο να τσαρκαρουμε αλλα περιοριστηκαμε σε τρια σπιτια οπου πιο πολυ θυμισε πορνοθεατρικη παρασταση παρα αποπειρα πορνορεπορτ.

[blue]La femme[/blue] - Ειδαμε το καινουργιο πορνομωρο, πιπινοκαβλο με ομορφο προσωπακι, το ερωτευτηκα πληρως  :smitten: :smitten: :smitten: Φορουσε πορνολατεξ φορεματακι
Την πρωτη φορα που περασαμε μας λεει η τσατσα "Εχει προγραμμα η κοπελα καινουργια ειναι δεν την ξερετε" και εκει κανουμε να φυγουμε και μας λεει "Αν την ξερετε φυγετε" μας τρελανε το τσατσονι  :2funny:

[blue]Ανδ. Γεωργιου 50[/blue] - Η πορνοβερονικα που ηταν στο Las Vegas. Ψηλη, κοκκινομαλα, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, γενικα ομορφο σωμα. Ηταν 6 τυποι στο σαλονι που την επαιρναν ο ενας μετα τον αλλον και εβγαιναν με πορνοχαμογελο ως τα αυτια, οποτε σκανε δυο τυποι, ο ενας κομματια ρωταει την τσατσα "Η κοπελα ειναι γυφτορουμανα η τσιγγανορουμανα?" του λεει ο azazel γιατι αν ειναι ελλεηνιδα την θελεις?  :2funny: :2funny:

[blue]Ανδ. Γεωργιου 52[/blue] - Η καβλαρα η Ελενα. Μπηκαμε μαζι με τους τυπους που ηταν πριν στο 50 οποτε αυτος που ηταν γκολ ρωταει την τσατσα "Τι ειναι η κοπελα, γυφτορουμανα, τσιγγανορουμανα η ελλεηνιδα?" και πεταγεται η τσατσα "Κογκολεζα"  :2funny: :2funny:  :2funny:

...τις επομενες μερες επεται πορνοσυνεχεια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κυριακη Νυκτα και τα τεσσερα κτηνη mpouxos, azazel, blastbeat και mpotofilos συναντηθηκαν στις πορνοσκιες του φιξ. Υπηρχε μια συγχυση για το αν θα κανουμε τσαρκα η θα λιωσουμε με μπυροινη αλλα τελικα επικρατησε ο αλκοολισμος...για αρχη.  :sunglasses:
Αρκετη ωρα μετα επιστρεψαμε με σκοπο να τσαρκαρουμε αλλα περιοριστηκαμε σε τρια σπιτια οπου πιο πολυ θυμισε πορνοθεατρικη παρασταση παρα αποπειρα πορνορεπορτ.

[blue]La femme[/blue] - Ειδαμε το καινουργιο πορνομωρο, πιπινοκαβλο με ομορφο προσωπακι, το ερωτευτηκα πληρως  :smitten: :smitten: :smitten: Φορουσε πορνολατεξ φορεματακι
Την πρωτη φορα που περασαμε μας λεει η τσατσα "Εχει προγραμμα η κοπελα καινουργια ειναι δεν την ξερετε" και εκει κανουμε να φυγουμε και μας λεει "Αν την ξερετε φυγετε" μας τρελανε το τσατσονι  :2funny:

[blue]Ανδ. Γεωργιου 50[/blue] - Η πορνοβερονικα που ηταν στο Las Vegas. Ψηλη, κοκκινομαλα, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, γενικα ομορφο σωμα. Ηταν 6 τυποι στο σαλονι που την επαιρναν ο ενας μετα τον αλλον και εβγαιναν με πορνοχαμογελο ως τα αυτια, οποτε σκανε δυο τυποι, ο ενας κομματια ρωταει την τσατσα "Η κοπελα ειναι γυφτορουμανα η τσιγγανορουμανα?" του λεει ο azazel γιατι αν ειναι ελλεηνιδα την θελεις?  :2funny: :2funny:

[blue]Ανδ. Γεωργιου 52[/blue] - Η καβλαρα η Ελενα. Μπηκαμε μαζι με τους τυπους που ηταν πριν στο 50 οποτε αυτος που ηταν γκολ ρωταει την τσατσα "Τι ειναι η κοπελα, γυφτορουμανα, τσιγγανορουμανα η ελλεηνιδα?" και πεταγεται η τσατσα "Κογκολεζα"  :2funny: :2funny:  :2funny:

...τις επομενες μερες επεται πορνοσυνεχεια.
:2funny: :2funny: :2funny: Ε! Είσαι ωραίος  :kneel: :kneel:
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! :wanker: :wanker: :wanker:.... :rockon:
Ξεχασες να πεις για τον Μπακαγιοκο που έμπαινε στο La femme και έμοιαζε τον Bob Marley! :kneel:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177

crzdds

Ενεργό Μέλος