Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
σε λιγο φευγω βουρ για Μονικα...Θελω πολυ να της δωσω ακαποτο τσιμπουκακι αλλα δισταζω μην αρπαξω κανα παρασημο γαμωτο  :headbang:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
σε λιγο φευγω βουρ για Μονικα...Θελω πολυ να της δωσω ακαποτο τσιμπουκακι αλλα δισταζω μην αρπαξω κανα παρασημο γαμωτο  :headbang:

Κάνε μια καλή πλύση με Betadine Scrub και μετά σταύρωσέ τον και φτύστον 3 φορές και θα είσαι ΟΚ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.931
Πόντοι
38.177
επισκεψη χτες στην ελενα. Απο θεμα χρονου δεν υπηρξε προβλημα αν και καποια στιγμη μετα απο μπολικο πισωκολλητο και χυσιμο απο μερια της αφου αλλαξαμε σταση μου ειπε "you must finish" κοιτοντας με μες τα ματια αχχ δεν αργησα... :fuck2:. Η υπηρεσια η ξανθια ηλιθια μου εσπασε τα νευρα που δεν με αφησε να καπνισω ενω αλλες υπηρεσιες με αφηναν και το αστειο ειναι οτι μισο λεπτο αφου μου εδωσε ακυρο στο καπνισμα αναψε αυτη τσιγαρο. ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ ??

Την επομενη φορα που θα πας,μην τη ρωτησεις και αναψε το τσιγαρο στο σαλονι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.931
Πόντοι
38.177
Μετα την τσαρκα εχθες με τον Μπακαγιοκο,πηγαμε να γιορτασουμε το νεο μνημονιο με οινοποσια σε in μαγαζια της πολης.
Κατα τις 3:00 ο Μπακαγιοκος την εκανε απο το τελευταιο μαγαζι και πηγε να καταθεσει,μεχρι εδω ολα καλα και ωραια.
Στις 5:00 σκαει μυτη στο μαγαζι η Ντανιελα μαζι με πυρφορο κλαρινογαμπρο(το Νικολακη)ο οποιος φυσικα και δεν ξερει τιποτα για το κοριτσι και την αγαπαει σαν τρελος μπουφος  :vomit:
Τραβαω με τροπο την Ντανιελα να τη μιλησω(ο πυρφορος δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου οση ωρα μιλουσαμε)και εβαλα το χερι μου πισω απο την πλατη της γιατι ειχε μια αποσταση και καθομουν σε σκαμπο στο μπαρ εγω.Μου τραβαει το χερι και μου λεει ειμαι με γκομενο,εκει εσκασα στα γελια και φυσικα ηταν και η στιγμη που ξεκινησα να της λεω για τη δουλεια της και την εκανε μ'ελαφρα πηδηματακια  :s&m_1:
Οπως καταλαβατε δεν θα ξαναδουλεψει στα μπουρδελα εκτως αμα χωρισει απο τον πυρφορο.
Και μια περιγραφη τωρα του πυρφορου θα σας κανω:υψος κανονικο,αδυνατος με μυτη γαμψη και κεφαλι τετραγωνο(ρωσοποντιου)
Με λιγα λογια ενας γοης που καθε γυναικα φανταζεται  :vomit:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.324
Πόντοι
34.538
Μετα την τσαρκα εχθες με τον Μπακαγιοκο,πηγαμε να γιορτασουμε το νεο μνημονιο με οινοποσια σε in μαγαζια της πολης.
Κατα τις 3:00 ο Μπακαγιοκος την εκανε απο το τελευταιο μαγαζι και πηγε να καταθεσει,μεχρι εδω ολα καλα και ωραια.
Στις 5:00 σκαει μυτη στο μαγαζι η Ντανιελα μαζι με πυρφορο κλαρινογαμπρο(το Νικολακη)ο οποιος φυσικα και δεν ξερει τιποτα για το κοριτσι και την αγαπαει σαν τρελος μπουφος  :vomit:
Τραβαω με τροπο την Ντανιελα να τη μιλησω(ο πυρφορος δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου οση ωρα μιλουσαμε)και εβαλα το χερι μου πισω απο την πλατη της γιατι ειχε μια αποσταση και καθομουν σε σκαμπο στο μπαρ εγω.Μου τραβαει το χερι και μου λεει ειμαι με γκομενο,εκει εσκασα στα γελια και φυσικα ηταν και η στιγμη που ξεκινησα να της λεω για τη δουλεια της και την εκανε μ'ελαφρα πηδηματακια  :s&m_1:
Οπως καταλαβατε δεν θα ξαναδουλεψει στα μπουρδελα εκτως αμα χωρισει απο τον πυρφορο.
Και μια περιγραφη τωρα του πυρφορου θα σας κανω:υψος κανονικο,αδυνατος με μυτη γαμψη και κεφαλι τετραγωνο(ρωσοποντιου)
Με λιγα λογια ενας γοης που καθε γυναικα φανταζεται  :vomit:
ΠΩ ρε πουστη μου τη σκηνικο εχασα????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Στις 5:00 σκαει μυτη στο μαγαζι η Ντανιελα μαζι με πυρφορο κλαρινογαμπρο(το Νικολακη)ο οποιος φυσικα και δεν ξερει τιποτα για το κοριτσι και την αγαπαει σαν τρελος μπουφος  :vomit:
Τραβαω με τροπο την Ντανιελα να τη μιλησω(ο πυρφορος δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου οση ωρα μιλουσαμε)και εβαλα το χερι μου πισω απο την πλατη της γιατι ειχε μια αποσταση και καθομουν σε σκαμπο στο μπαρ εγω.Μου τραβαει το χερι και μου λεει ειμαι με γκομενο,εκει εσκασα στα γελια και φυσικα ηταν και η στιγμη που ξεκινησα να της λεω για τη δουλεια της και την εκανε μ'ελαφρα πηδηματακια  :s&m_1:

Με λιγα λογια ενας γοης που καθε γυναικα φανταζεται
  :vomit:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.931
Πόντοι
38.177

20fvwxj.png

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Σε χθεσινή βόλτα μετά από καιρό έμεινα έκπληκτος από την κίνηση σε όλα τα ιδρύματα...Μάλιστα πηγαίνοντας σε ένα από αυτά κατά τις 2 κ κάτι μου είπε η τσατσά:
Εμείς κλείσαμε!
-γιατί? την αποτελείωσε την κοπέλα ο τελευταίος?
-όχι απλώς η κοπέλα είχε αρκετή δουλειά και έβγαλε αρκετά λεφτά και δεν θέλει να δουλέψει άλλο!!! (ίδρυμα με παράβολο στα 40 παρακαλώ !!!)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σε χθεσινή βόλτα μετά από καιρό έμεινα έκπληκτος από την κίνηση σε όλα τα ιδρύματα...Μάλιστα πηγαίνοντας σε ένα από αυτά κατά τις 2 κ κάτι μου είπε η τσατσά:
Εμείς κλείσαμε!
-όχι απλώς η κοπέλα είχε αρκετή δουλειά και έβγαλε αρκετά λεφτά και δεν θέλει να δουλέψει άλλο!!! (ίδρυμα με παράβολο στα 40 παρακαλώ !!!)
σορρυ αλλα ο λογος που αναφερε η τσατσα δεν μου φαινεται λογικος...κατι αλλο θα εγινε

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Ρε παιδιά στο καφέ Σοφία στην Οδυσσέως τι παίζει? πέρασα πρόσφατα και είδα πολύ γυναικαριο μέσα αλλά δε μπορούσα να δω λόγο σκοταδιού. Κάπου είχε αναφερθεί ότι μπορείς και να πηδήξεις εκεί μέσα αλλά πως γίνεται πρέπει να γίνεις λιώμα και συ και η γκομενα για να τη ρίξεις η πιο εύκολα? και κάτι ακόμη πέρασα ένα βραδυ απο το καφέ ρουζ και καθόταν μια θεία έξω ότι να ναι και με λέει έλα να σε πω πάω και με λέει έλα να περάσεις την έριξα φυσικά άκυρο και ούτε μπήκα αλλά μέσα ήταν δυο τύποι που είχαν σακούλες μπροστά τους και κάναν δουλεια

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.931
Πόντοι
38.177
Ρε παιδιά στο καφέ Σοφία στην Οδυσσέως τι παίζει? πέρασα πρόσφατα και είδα πολύ γυναικαριο μέσα αλλά δε μπορούσα να δω λόγο σκοταδιού. Κάπου είχε αναφερθεί ότι μπορείς και να πηδήξεις εκεί μέσα αλλά πως γίνεται πρέπει να γίνεις λιώμα και συ και η γκομενα για να τη ρίξεις η πιο εύκολα? και κάτι ακόμη πέρασα ένα βραδυ απο το καφέ ρουζ και καθόταν μια θεία έξω ότι να ναι και με λέει έλα να σε πω πάω και με λέει έλα να περάσεις την έριξα φυσικά άκυρο και ούτε μπήκα αλλά μέσα ήταν δυο τύποι που είχαν σακούλες μπροστά τους και κάναν δουλεια

io1d6v.png

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Συναδελφοι γνωριζουμε κατι για την καινουργια πιτσιρικα του λαφαμ που συστηθηκε ως βερονικα, μ' αρεσε πολυ εμφανισιακα και εβγαζε κατι ωραιο οταν την ειδα αλλα δεν περασα γιατι ειδη ειχα παει με την ελενα αγ.52

Στην οποια ελενα θα πω γενικα γιατι θα τα γραψω και σε κριτικη οτι φαινεται οτι παει να αλλαξει στυλ και να γινει πιο γρηγορη και επαγγελματικη ωστε να παιρνει πιο πολλους πελατες.Το θεμα ομως ειναι οτι εκανε κανα δυο σοβαρα λαθη που εμενα προσωπικα θα με κανουν να μην την επισκευτω για αρκετο καιρο. Για το χρονο που γραφτηκε απο αλλους συναδελφους σε εμενα δεν ειπε κατι, μονο το γνωστο συνιαλο με την μουσικη παιχτηκε και εκει απλα γελασαμε και η δυο.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Εμείς κλείσαμε!
Εγω παλι συναδελφε σημερα ειδα ελαχιστο κοσμο στα σπιτακια και σε συζητησεις που ειχα με κανα δυο τσατσαδες με ειπαν οτι αν και ερχονται αρκετοι, μεσα δεν περνανε παρα ελαχιστοι.
Μετα της ειπα οτι καλυτερο θα ηταν να πεσουν η τιμες με το απλο να ξεκιναει στα 20 γιατι λεφτα δεν υπαρχουν και συμφωνισαν για μιωσει γιατι ξερουν οτι ετσι θα μπαινουν πολυ περισσοτεροι πελατες μεσα, αλλα δεν ειναι φυσικα στο χερι τους να κανουν μια τετοια αλλαγη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom