salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
σε λιγο φευγω βουρ για Μονικα...Θελω πολυ να της δωσω ακαποτο τσιμπουκακι αλλα δισταζω μην αρπαξω κανα παρασημο γαμωτο
σε λιγο φευγω βουρ για Μονικα...Θελω πολυ να της δωσω ακαποτο τσιμπουκακι αλλα δισταζω μην αρπαξω κανα παρασημο γαμωτο
Κάνε μια καλή πλύση με Betadine Scrub και μετά σταύρωσέ τον και φτύστον 3 φορές και θα είσαι ΟΚ
επισκεψη χτες στην ελενα. Απο θεμα χρονου δεν υπηρξε προβλημα αν και καποια στιγμη μετα απο μπολικο πισωκολλητο και χυσιμο απο μερια της αφου αλλαξαμε σταση μου ειπε "you must finish" κοιτοντας με μες τα ματια αχχ δεν αργησα... . Η υπηρεσια η ξανθια ηλιθια μου εσπασε τα νευρα που δεν με αφησε να καπνισω ενω αλλες υπηρεσιες με αφηναν και το αστειο ειναι οτι μισο λεπτο αφου μου εδωσε ακυρο στο καπνισμα αναψε αυτη τσιγαρο. ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ ??
ΠΩ ρε πουστη μου τη σκηνικο εχασα????Μετα την τσαρκα εχθες με τον Μπακαγιοκο,πηγαμε να γιορτασουμε το νεο μνημονιο με οινοποσια σε in μαγαζια της πολης.
Κατα τις 3:00 ο Μπακαγιοκος την εκανε απο το τελευταιο μαγαζι και πηγε να καταθεσει,μεχρι εδω ολα καλα και ωραια.
Στις 5:00 σκαει μυτη στο μαγαζι η Ντανιελα μαζι με πυρφορο κλαρινογαμπρο(το Νικολακη)ο οποιος φυσικα και δεν ξερει τιποτα για το κοριτσι και την αγαπαει σαν τρελος μπουφος
Τραβαω με τροπο την Ντανιελα να τη μιλησω(ο πυρφορος δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου οση ωρα μιλουσαμε)και εβαλα το χερι μου πισω απο την πλατη της γιατι ειχε μια αποσταση και καθομουν σε σκαμπο στο μπαρ εγω.Μου τραβαει το χερι και μου λεει ειμαι με γκομενο,εκει εσκασα στα γελια και φυσικα ηταν και η στιγμη που ξεκινησα να της λεω για τη δουλεια της και την εκανε μ'ελαφρα πηδηματακια
Οπως καταλαβατε δεν θα ξαναδουλεψει στα μπουρδελα εκτως αμα χωρισει απο τον πυρφορο.
Και μια περιγραφη τωρα του πυρφορου θα σας κανω:υψος κανονικο,αδυνατος με μυτη γαμψη και κεφαλι τετραγωνο(ρωσοποντιου)
Με λιγα λογια ενας γοης που καθε γυναικα φανταζεται
Στις 5:00 σκαει μυτη στο μαγαζι η Ντανιελα μαζι με πυρφορο κλαρινογαμπρο(το Νικολακη)ο οποιος φυσικα και δεν ξερει τιποτα για το κοριτσι και την αγαπαει σαν τρελος μπουφος
Τραβαω με τροπο την Ντανιελα να τη μιλησω(ο πυρφορος δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου οση ωρα μιλουσαμε)και εβαλα το χερι μου πισω απο την πλατη της γιατι ειχε μια αποσταση και καθομουν σε σκαμπο στο μπαρ εγω.Μου τραβαει το χερι και μου λεει ειμαι με γκομενο,εκει εσκασα στα γελια και φυσικα ηταν και η στιγμη που ξεκινησα να της λεω για τη δουλεια της και την εκανε μ'ελαφρα πηδηματακια
Οπως καταλαβατε δεν θα ξαναδουλεψει στα μπουρδελα εκτως αμα χωρισει απο τον πυρφορο.
Και μια περιγραφη τωρα του πυρφορου θα σας κανω:υψος κανονικο,αδυνατος με μυτη γαμψη και κεφαλι τετραγωνο(ρωσοποντιου)
Με λιγα λογια ενας γοης που καθε γυναικα φανταζεται
Aza τρελανε μας!
γεια σου αζαζελ party animal
Έγραψες!!!
Εγώ ρε τι να πω που Έχασα το σκηνικό με τον Ζαγοραιο και την Μαμά!ΠΩ ρε πουστη μου τη σκηνικο εχασα????
σορρυ αλλα ο λογος που αναφερε η τσατσα δεν μου φαινεται λογικος...κατι αλλο θα εγινεΣε χθεσινή βόλτα μετά από καιρό έμεινα έκπληκτος από την κίνηση σε όλα τα ιδρύματα...Μάλιστα πηγαίνοντας σε ένα από αυτά κατά τις 2 κ κάτι μου είπε η τσατσά:
Εμείς κλείσαμε!
-γιατί? την αποτελείωσε την κοπέλα ο τελευταίος?
-όχι απλώς η κοπέλα είχε αρκετή δουλειά και έβγαλε αρκετά λεφτά και δεν θέλει να δουλέψει άλλο!!! (ίδρυμα με παράβολο στα 40 παρακαλώ !!!)
Μαλλον ειρωνικα του το πε η θειτσα....σορρυ αλλα ο λογος που αναφερε η τσατσα δεν μου φαινεται λογικος...κατι αλλο θα εγινε
Ρε παιδιά στο καφέ Σοφία στην Οδυσσέως τι παίζει? πέρασα πρόσφατα και είδα πολύ γυναικαριο μέσα αλλά δε μπορούσα να δω λόγο σκοταδιού. Κάπου είχε αναφερθεί ότι μπορείς και να πηδήξεις εκεί μέσα αλλά πως γίνεται πρέπει να γίνεις λιώμα και συ και η γκομενα για να τη ρίξεις η πιο εύκολα? και κάτι ακόμη πέρασα ένα βραδυ απο το καφέ ρουζ και καθόταν μια θεία έξω ότι να ναι και με λέει έλα να σε πω πάω και με λέει έλα να περάσεις την έριξα φυσικά άκυρο και ούτε μπήκα αλλά μέσα ήταν δυο τύποι που είχαν σακούλες μπροστά τους και κάναν δουλεια
Εγω παλι συναδελφε σημερα ειδα ελαχιστο κοσμο στα σπιτακια και σε συζητησεις που ειχα με κανα δυο τσατσαδες με ειπαν οτι αν και ερχονται αρκετοι, μεσα δεν περνανε παρα ελαχιστοι.Σε χθεσινή βόλτα μετά από καιρό έμεινα έκπληκτος από την κίνηση σε όλα τα ιδρύματα...Μάλιστα πηγαίνοντας σε ένα από αυτά κατά τις 2 κ κάτι μου είπε η τσατσά:
Εμείς κλείσαμε!
-γιατί? την αποτελείωσε την κοπέλα ο τελευταίος?
-όχι απλώς η κοπέλα είχε αρκετή δουλειά και έβγαλε αρκετά λεφτά και δεν θέλει να δουλέψει άλλο!!! (ίδρυμα με παράβολο στα 40 παρακαλώ !!!)