Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
Κανενα τουρ προς τα κει δεν εχεις κανει και πραγματικα χανεις,τωρα ομως που θα γινω πλουσιος  :2funny: θα σε φιλοξενησω εγω για να μην εχεις και τα ξενοδοχεια  :grin:
και γω θελωωωωω!!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Mε δραχμη τα καλυτερα χρονια περασαμε κυριοι,καποτε πηγαιναμε στα σπιτακια του βαρδαριου και περνουσαμε με δυο και αργοτερα με πεντε χιλιαδες δραχμες!! Τωρα νομιζω οτι πρεπει να καταλαβουν τα αφεντικα οτι με 30 και 40 ευρω και με την ολοι κατασταση που επικρατει δεν προκειται να πατησει πελατης, οποτε η μιωση τιμων ειναι μονοδρομος για αυτους αλλιως προβλεπω να κλεινουν πολλα στουντιο στην πορεια.

Επισκέπτης
αντε να δουμε και καμια ελλεηνιδα στα μπουρδελα τωρα που θα πεσει πεινα :fuck1:

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς αν η θεία Μόνικα δουλεύει και τα πρωινά του Σαββάτου;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.393
Πόντοι
2.966

Salonica32

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
130
Πόντοι
0
Αποφάσισα χθες να πραγματοποιήσω τη τελευταια μου επίσκεψη στο βαρδάρη στη περιοχη που μας μεγάλωσε και εχει πλέον γινει China town. Δυο οίκοι ανοιχτοί μονο ενα παμπάλαιο γωνιακό και το αλλο με τη πόρτα λιγο μεσά´και τα δυο επι της Ταντάλου. Στο ενα μια χοντρή κοντούλα με τεράστια βυζ(γ)ιά και στο αλλο μια skinny ψευτικια πριν ομως μεσα στη καυλα. Σκεφτομαι δε γαμείς αφού θα πτωχεύσουμε ούτως η άλλως ας φάμε ενα πενηντάρικακι να γουστάρουμε. Παω λοιπον στην χοντρή και κανω deal γυμνό ισπανικό τελειωτικό οπως και εγινε ξεφορτώνω και περνάω απέναντι άδειος να δώσω το μουνι στο χερι στη skinny. Εδω να σημειώσω οτι το 25 θα μπορούσε άνετα να γινει 20 αλλα επέλεξα το δρομο της άπλας αυτες τις τελευταίες μερες του €. Περνάω  λοιπον απέναντι με καλωσορίζει η τσατσά και μπαίνω με τη μικρη. Είκοσι
λεπτά γαμουσα σε καθε στάση με απίστευτη ένταση. Τετοια αντοχή το πιτσιρίκι δε του το ειχα. Τελείωσε μεσα σε κραυγές και αυτη και εγω και ετσι γράφτηκε ο επίλογος για μένα στο βαρδάρη. Με το καλυτερο τροπο μάγκες. Παμε για αλλα. Περιμενω τωρα με τη δραχμή να ξανά ανοίξουν τα μπουρδελα στα λαδάδικα να μη τρέχουμε στο μύλο. Να περνάτε παντα καλά και ολα θα γίνουν.
Βραδινή βάρδια πήγες;

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή η Έλενα στο αν.Γεωργίου 52 τι ωρα ξεκινάει; μήπως  ξερει κάποιος;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.331
Πόντοι
34.538

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.933
Πόντοι
38.177
Το ΠΑΝΤΑ που κολλαει?
Εκει ξημεροβραδιαζεσαι?
Γι αυτό δεν ξυπνάς το πρωι και βαραει ο άλλος τα κουδούνια?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ενω εσυ που ξυπνας απο τα αγρια χαραματα και μετα κοιμασε μεσα στο μαγαζι(γιατι δεν εχεις δουλεια)ειναι καλυτερα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.393
Πόντοι
2.966
Ρε μαγκες η Μιρελα γιατι δε δουλευε χθες γνωριζει κανεις?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ειναι τοσο καλη πια αυτη η Ελενα στο 52 ? σκεφτομαι να παω αλλα καλυτερη απ'την θεια Μονικα σιγα να μην ειναι !!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
απο εμφανιση,τα συν της μιας,ειναι τα πλην της αλλης  ;) και με τις δυο μπορεις να περασεις ομορφα αλλα κσι στις δυο θα σου λειψει κατι :)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Μονικα ειναι βρωμικο γαμησι σε ξεσκιζει,σε αδειαζει, φευγεις απο εκει με μια γαμημενη ηρεμια που δεν υπαρχει !!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
επισκεψη χτες στην ελενα. Απο θεμα χρονου δεν υπηρξε προβλημα αν και καποια στιγμη μετα απο μπολικο πισωκολλητο και χυσιμο απο μερια της αφου αλλαξαμε σταση μου ειπε "you must finish" κοιτοντας με μες τα ματια αχχ δεν αργησα... :fuck2:. Η υπηρεσια η ξανθια ηλιθια μου εσπασε τα νευρα που δεν με αφησε να καπνισω ενω αλλες υπηρεσιες με αφηναν και το αστειο ειναι οτι μισο λεπτο αφου μου εδωσε ακυρο στο καπνισμα αναψε αυτη τσιγαρο. ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom