Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
μπααααα ουτε αυτη ερχεται...χαζες ειναι;50αρικο περνουνε εκει...ασε που την νικολ νυν τζουλια την εχει παρει η μιση σαλονικη!!
Ναι αλλά με τα νέα βυζιά δεν την έχει πάρει κανείς  :P
50άρι ναι αλλά εγώ πιστεύω πως αν ανεβούν για κανένα μήνα (με το κλασικό 40άρι των βιλών) θα βγάλουν πολύ χρήμα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
50άρι ναι αλλά εγώ πιστεύω πως αν ανεβούν για κανένα μήνα (με το κλασικό 40άρι των βιλών) θα βγάλουν πολύ χρήμα

Δεσμευτηκε και το δικο μου μωρο, η συγκατοικος της Νικολ η Αλεξανδρα. Κατω δουλευε ως Κεντυ

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα καυλιαρηδες,ειχα ενα θεμα με το μειλ μου με αποτελεσμα να αλλαξω νικ...Μολις ανεβασα κριτικη για την αννα το πιπινι στο Μινωταυρου 14 το ξυλινο...Οσον αφορα το βοδι τη σιμονα που αναφερθηκε στις προηγουμενες σελιδες καλα θα κανουν τα αφεντικα να παρουν συντομα τα μετρα τους και να φερουν πισω στη θεση της την Ελενα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
επειδη εχω και φιλικη σχεση με την νικολ και μιλαμε αραια και που...να ξερεις οτι εχει κουραστει και εκει κατω ειναι πιο χαλαρα τα στουντιο λογο της πληθωρας κοριτσιων..ξερει οτι αν ερθει εδω δεν θα κλεισει μπουτι...οποτε προτιμαει την υσηχια..αλλα ποτε δεν ξερειιιιιιιιιις!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Γαμησα την Αντζελα παλι τα ξημερωματα στο Αν.Γεωργιου 19...η γυναικα ειναι απλα λυσσαρα και χυνει και σε γραπωνει και με τα ποδια της τοσο σφιχτα οταν εισαι πανω της και δε μπορεις να κουνηθεις.
Δε λεει οχι σε τιποτα απλα επειδη θελει να χυσει δινει συνεχεια εντολες κι ενω πας να κανεις παιχνιδι με εκοβε και μου λεγε κατσε βρε αγορι μου,οχι ετσι μη βιαζεσαι.Σε καποια στιγμη νομιζα οτι αυτη με πληρωσε για δικη της ικανοποιηση...μου'σπασε λιγο τα νευρα μεχρι να την πηδηξω αλλα οπωσδηποτε ειναι σουπεραποδοτικη με ειχε 40 λεπτα στο δωματιο
Και εχω την τρομερη απορια να δω πως φερεται αμα την πηδηξεις πρωτος στην βαρδια της

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Γαμησα την Αντζελα παλι τα ξημερωματα στο Αν.Γεωργιου 19...η γυναικα ειναι απλα λυσσαρα και χυνει και σε γραπωνει και με τα ποδια της τοσο σφιχτα οταν εισαι πανω της και δε μπορεις να κουνηθεις.
Δε λεει οχι σε τιποτα απλα επειδη θελει να χυσει δινει συνεχεια εντολες κι ενω πας να κανεις παιχνιδι με εκοβε και μου λεγε κατσε βρε αγορι μου,οχι ετσι μη βιαζεσαι.Σε καποια στιγμη νομιζα οτι αυτη με πληρωσε για δικη της ικανοποιηση...μου'σπασε λιγο τα νευρα μεχρι να την πηδηξω αλλα οπωσδηποτε ειναι σουπεραποδοτικη με ειχε 40 λεπτα στο δωματιο
Και εχω την τρομερη απορια να δω πως φερεται αμα την πηδηξεις πρωτος στην βαρδια της
ποια ειναι παλι τουτη;

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ερωτηση 1τη: την αφροδιτη ποιες μερες θα την πετυχω??δουλευει ακομα?το κωλλετης ειναι παντα κλειστο.2 ρη:η κλαουντια η μιλφ ξανθια δουλευει πουθενα?η τζουλια η μελαχροινη με τις καλες κριτικες πρωινη δουλευει?που?ουτε αυτη μπορω να πεττχω.α και η βερονικα η μινιον που σκατα θα την βρω?πρωι ή βραδυ? thank you all

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηση 1τη: την αφροδιτη ποιες μερες θα την πετυχω??δουλευει ακομα?το κωλλετης ειναι παντα κλειστο.2 ρη:η κλαουντια η μιλφ ξανθια δουλευει πουθενα?η τζουλια η μελαχροινη με τις καλες κριτικες πρωινη δουλευει?που?ουτε αυτη μπορω να πεττχω.α και η βερονικα η μινιον που σκατα θα την βρω?πρωι ή βραδυ? thank you all

δευτερα-τριτη-τεταρτη συνηθως δουλευε η αφροδιτη πρωινη στην κωλεττη,την τζουλια την ειχα πετυχει κι αυτη πρωινη πριν κανα 2 βδομαδες στο αν.γεωργιου 50 αυτο με τις σκαλες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Λογικά η γνωστή άντζελα από μέλισσες λέγανε ότι ξαναγύρισε αν θυμάμε καλά... και απο αυτά που λέει ο αλ , αυτή πρέπει να ναι.
Την Πολωνεζα τη νταρντανα λεει ο ΑΛ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η Αφροδιτη δουλευει παντα Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη πρωινη

Η Τζουλια αν εννοεις τη γυφτισσα τη χοντρουλα δουλευει κι αυτη παντα πρωι στις Μελισσες,τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο παντα εκει ειναι

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Λογικά η γνωστή άντζελα από μέλισσες λέγανε ότι ξαναγύρισε αν θυμάμε καλά... και απο αυτά που λέει ο αλ , αυτή πρέπει να ναι.
αυτη ειναι βιλλες πλεον και ειναι στανταρακι μου!!αλλη θα εννοει!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μου πρότεινε χαριτολογώντας παρτούζα με την τσατσα και η τσατσα κοκκίνισε σαν παντζάρι  :kneel:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
αυτη ειναι βιλλες πλεον και ειναι στανταρακι μου!!αλλη θα εννοει!!
Θυμόμουνα κι εγω οτι γύρισε βίλλες αλλα σκέφτηκα οτι μπορεί να πηγε αλλού τελικά είναι άλλη άντζελα όπως φένεται , επι της ευκαιρίας η εβελίνα είναι κλασικά τρίδυμα βραδυνή ?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Θυμόμουνα κι εγω οτι γύρισε βίλλες αλλα σκέφτηκα οτι μπορεί να πηγε αλλού τελικά είναι άλλη άντζελα όπως φένεται , επι της ευκαιρίας η εβελίνα είναι κλασικά τρίδυμα βραδυνή ?
κανονικα στο 2ο....με την κοντη ξανθια τσιβδη τσατσα!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
η Αφροδιτη δουλευει παντα Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη πρωινη

Η Τζουλια αν εννοεις τη γυφτισσα τη χοντρουλα δουλευει κι αυτη παντα πρωι στις Μελισσες,τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο παντα εκει ειναι
thanks ρε αρχοντα!!

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Εχει δοκιμάσει κανείς την Πάολα στο Κεφαλληνίας 8?

Είναι ενα ξανθό ελλεεινιδάκι με piercing. Από σώμα δεν λέει και πολλά αλλα έχει προστοιχόφατσα που μ' αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom