scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Άλλη ήταν , με ξέρει αυτή και δεν ενοχλεί ποτέη τσατσα ηταν η ιδια παιχτη γιατι αλοι λενε οτι κανει σκηνικα και βριζει
Άλλη ήταν , με ξέρει αυτή και δεν ενοχλεί ποτέη τσατσα ηταν η ιδια παιχτη γιατι αλοι λενε οτι κανει σκηνικα και βριζει
Άλλη ήταν , με ξέρει αυτή και δεν ενοχλεί ποτέ
την Αλισια την ειχα παρει οταν ειχα παει αθηνα. δυνατο μωρο! ευτυχως θα ξαναπαω συντομα και θα την τιμησω.Τώρα τις είδα και έγω και έπαθα πλάκα.
Αν και η Αλίσια μου αρέσει περισσότερο.
Χθεσινή κατάθεση στην Μπάρμπαρα στο Las Vegas.
Οταν έφτασα χρειάστηκε να περιμένω κανα 15λεπτο αφού είχε προηγηθεί άλλος συναγωνιστής.
Ο τσάτσος ευγενικός, μου είπε τα προγράμματα και αποφάσισα να περάσω με φουλ πρόγραμμα, μόνο που επειδή εμένα δεν μου κάνει κέφι το τζακούζι του είπα θέλω παραπάνω χρόνο.
ΟΚ και μπαίνω στο δωμάτιο. Η Μπάρμπαρα είναι μια ψηλή Ουγγαρέζα γύρω στα 25 - 26, μιλάει ελλάχιστα αγγλικά και ακόμα λιγότερα Ελληνικά κάτι που κάνει την επικοινωνία δύσκολη και έχει τρομερά αρνητική επίδραση στο social κομμάτι της συνεύρεσης. Κυκλοφορεί ξυπόλιτη, υποθέτω λόγω ύψους, γιατί αν βάλει και κανα 12ποντο θα πιάσει το 1,90 και καποιοι συναγωνιστές ίσως να έχουν πρόβλημα με αυτό. Εγώ λόγω αδυναμίας στα ψηλοτάκουνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ομολογώ οτι με χάλασε λιγάκι που δεν τα φόραγε.
Στο σεξ, την Μπάρμπαρα, δεν θα την χαρακτηρίσω "κομμοδίνο" πολύ απλά γιατί τα κομμοδίνα, σε αντίθεση με την κοπέλα, έχουν και καποια χρησιμότητα. (μπορείς να ακουμπήσεις το ξυπνητήρι σου, μπορείς να βάλεις πράγματα στα συρτάρια κλπ). Με χάλασε λίγο και η κρέμα που έβαλε στο μουνί της αλλα το μεγάλο ξενέρωμα ήταν η συμμετοχή της η οποία ήταν ανύπαρκτη. Αφού σε κάποια φάση εψαχνα πάνω της να βρώ τη βαλβίδα για να συμπληρώσω λίγο αέρα γιατί μου φάνηκε λίγο ξεφούσκωτη! Τελικά μετα κόπων και βασάνων (και πολλή ατομική προσπάθεια) έφτασα στην κατάθεση.
Αποχώρησα απογοητευμένος και καθώς κατευθεινόμουν προς το αυτοκίνητο μπήκα να ρίξω μια ματιά στην Αλεξάνδρα την "Μεξικάνα" της οποίας το σαλονάρισμα και η τσαχπινιά με εντυπωσίασαν.
Αλήθεια, "Γιουκατάν" στα Ισπανικά σημαίνει "Δεντροπόταμος" ?
1.65 καστανα μαλλιά, μέτρια σιλουέτα, όνομα δε θυμάμαιγια περιεγραψετην να ξερω πως ειναι να μπαινω με αυτην
Μάλλον Χριστίνα την λένε την τσατσασκορπιε λεγε ρε μπασ και γαμησουμε και μεις με την καλη τσατσα μη μας πριζει τη πουτσα
Θα με κάνετε να πάω και εγώ , δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκαμε την Βασίλισσα των κομοδινωντη μπαρμπαρα τη γαμησα απτο κωλο δεν φωναζε πολυ και εμεινε ακουνητη σχεδον αλλα την ξεσκισα
Θα με κάνετε να πάω και εγώ , δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκαμε την Βασίλισσα των κομοδινων
Ντροπή, στο δώρο του συναγωνιστή ?φορουσε και κοκκινα στοκινγσ δεν αντεξα και μπηκα λογικα ηταν αυτα που εκανε δωρο ο μπλαστ τησ τα εχυσα
Ντροπή, στο δώρο του συναγωνιστή ?
εγω θα πω ενα μπραβο στον φιλο μπλαστ και στον μποτοφιλο γιατι ειναι αλανια και ξερουν να περνανε καλα
Παλίκαρε δυο κριτικές έγραψες και στην κυριολεξία έγραψες!
Θα με κάνετε να πάω και εγώ , δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκαμε την Βασίλισσα των κομοδινων
Θα πήγαινα για το γαμωτο , αλλά δεν μου αρέσει, προτιμώ τα μελαχριναΑν πας, όταν της μιλάς να φωνάζεις δυνατά για να την κρατάς ξύπνια.
Aμα ψηνεσαι να πεταξεις λεφτα δωστα σε μενα καλητεραΘα πήγαινα για το γαμωτο , αλλά δεν μου αρέσει, προτιμώ τα μελαχρινα