You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Τώρα τις είδα και έγω και έπαθα πλάκα.Μακαρι να φερουν τη Τζουλια..! Ειδα τις νεες φωτο της κ μου πεσε η μασελα..! Μουναρος που βαζει κατω την Αντζελινα Τζολι..! Απο υπηρεσιες δεν ξερω, δε διαβασα κριτικες... Κ φυσικα τη Βικαρα που 'ναι στην Αθηνα τωρα κ περιμενω να μας ξαναρθει, οπως μου 'πε..! Το πιο θεομουνο εχω παρει στην καριερα μου ως τωρα, ειτε σε στουντιο, ειτε σε σιτυτουρ..!
Αν και η Αλίσια μου αρέσει περισσότερο.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κάνει δουλειά η κοπελιάπετυχημενη καταθεση στην Βαλεντινα...
Επισκέπτης
Δεν λεω εσενα ρεεε εσυ το λες ανοιχτα οτι εισαι αγαπουλης! ασχετα αν τωρα τελευταια απατας συνεχεια την δικια σου. αυτον που λεω πιστευω οτι το καταλαβε αλλα δεν θελω να το συνεχισω και να τον εκθεσω.εγωωωωωωωωω τα κανωωωωωωωωωωωω παω και γλυκακιαααααααααααααα!!! ειδες δε κρυβομαιιιιιιιιι!!!χαχαχα!!
Επισκέπτης
Οντως μλκ εγω το εκοψα σχετικα νωρις. Καλο ειναι να πηγαινεις απ τους πρωτους αλλα παντα να εχεις στο μυαλο σου οτι οταν πας νωρις μολις δλδ γινεται η αλλαγη,υπαρχη μεγαλη πιθανοτητα να καθυστερησει η κοπελα και να το βρεις κλειστο.Πρωτον εκοψα αυτη τη μαλακια και δευτερον δε παω 7 ακριβως μετα τις 7 και σχεδον παντα το βρισκω κλειστο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
δεν την απαταω...απλα δοκιμαζω τις υποδειξεις τους μπουχου...Δεν λεω εσενα ρεεε εσυ το λες ανοιχτα οτι εισαι αγαπουλης! ασχετα αν τωρα τελευταια απατας συνεχεια την δικια σου. αυτον που λεω πιστευω οτι το καταλαβε αλλα δεν θελω να το συνεχισω και να τον εκθεσω.
Επισκέπτης
Μπουχος για τιμημενος!δεν την απαταω...απλα δοκιμαζω τις υποδειξεις τους μπουχου...
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Χθεσινή κατάθεση στην Μπάρμπαρα στο Las Vegas.
Οταν έφτασα χρειάστηκε να περιμένω κανα 15λεπτο αφού είχε προηγηθεί άλλος συναγωνιστής.
Ο τσάτσος ευγενικός, μου είπε τα προγράμματα και αποφάσισα να περάσω με φουλ πρόγραμμα, μόνο που επειδή εμένα δεν μου κάνει κέφι το τζακούζι του είπα θέλω παραπάνω χρόνο.
ΟΚ και μπαίνω στο δωμάτιο. Η Μπάρμπαρα είναι μια ψηλή Ουγγαρέζα γύρω στα 25 - 26, μιλάει ελλάχιστα αγγλικά και ακόμα λιγότερα Ελληνικά κάτι που κάνει την επικοινωνία δύσκολη και έχει τρομερά αρνητική επίδραση στο social κομμάτι της συνεύρεσης. Κυκλοφορεί ξυπόλιτη, υποθέτω λόγω ύψους, γιατί αν βάλει και κανα 12ποντο θα πιάσει το 1,90 και καποιοι συναγωνιστές ίσως να έχουν πρόβλημα με αυτό. Εγώ λόγω αδυναμίας στα ψηλοτάκουνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ομολογώ οτι με χάλασε λιγάκι που δεν τα φόραγε.
Στο σεξ, την Μπάρμπαρα, δεν θα την χαρακτηρίσω "κομμοδίνο" πολύ απλά γιατί τα κομμοδίνα, σε αντίθεση με την κοπέλα, έχουν και καποια χρησιμότητα. (μπορείς να ακουμπήσεις το ξυπνητήρι σου, μπορείς να βάλεις πράγματα στα συρτάρια κλπ). Με χάλασε λίγο και η κρέμα που έβαλε στο μουνί της αλλα το μεγάλο ξενέρωμα ήταν η συμμετοχή της η οποία ήταν ανύπαρκτη. Αφού σε κάποια φάση εψαχνα πάνω της να βρώ τη βαλβίδα για να συμπληρώσω λίγο αέρα γιατί μου φάνηκε λίγο ξεφούσκωτη! Τελικά μετα κόπων και βασάνων (και πολλή ατομική προσπάθεια) έφτασα στην κατάθεση.
Αποχώρησα απογοητευμένος και καθώς κατευθεινόμουν προς το αυτοκίνητο μπήκα να ρίξω μια ματιά στην Αλεξάνδρα την "Μεξικάνα" της οποίας το σαλονάρισμα και η τσαχπινιά με εντυπωσίασαν.
Αλήθεια, "Γιουκατάν" στα Ισπανικά σημαίνει "Δεντροπόταμος" ?
Οταν έφτασα χρειάστηκε να περιμένω κανα 15λεπτο αφού είχε προηγηθεί άλλος συναγωνιστής.
Ο τσάτσος ευγενικός, μου είπε τα προγράμματα και αποφάσισα να περάσω με φουλ πρόγραμμα, μόνο που επειδή εμένα δεν μου κάνει κέφι το τζακούζι του είπα θέλω παραπάνω χρόνο.
ΟΚ και μπαίνω στο δωμάτιο. Η Μπάρμπαρα είναι μια ψηλή Ουγγαρέζα γύρω στα 25 - 26, μιλάει ελλάχιστα αγγλικά και ακόμα λιγότερα Ελληνικά κάτι που κάνει την επικοινωνία δύσκολη και έχει τρομερά αρνητική επίδραση στο social κομμάτι της συνεύρεσης. Κυκλοφορεί ξυπόλιτη, υποθέτω λόγω ύψους, γιατί αν βάλει και κανα 12ποντο θα πιάσει το 1,90 και καποιοι συναγωνιστές ίσως να έχουν πρόβλημα με αυτό. Εγώ λόγω αδυναμίας στα ψηλοτάκουνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ομολογώ οτι με χάλασε λιγάκι που δεν τα φόραγε.
Στο σεξ, την Μπάρμπαρα, δεν θα την χαρακτηρίσω "κομμοδίνο" πολύ απλά γιατί τα κομμοδίνα, σε αντίθεση με την κοπέλα, έχουν και καποια χρησιμότητα. (μπορείς να ακουμπήσεις το ξυπνητήρι σου, μπορείς να βάλεις πράγματα στα συρτάρια κλπ). Με χάλασε λίγο και η κρέμα που έβαλε στο μουνί της αλλα το μεγάλο ξενέρωμα ήταν η συμμετοχή της η οποία ήταν ανύπαρκτη. Αφού σε κάποια φάση εψαχνα πάνω της να βρώ τη βαλβίδα για να συμπληρώσω λίγο αέρα γιατί μου φάνηκε λίγο ξεφούσκωτη! Τελικά μετα κόπων και βασάνων (και πολλή ατομική προσπάθεια) έφτασα στην κατάθεση.
Αποχώρησα απογοητευμένος και καθώς κατευθεινόμουν προς το αυτοκίνητο μπήκα να ρίξω μια ματιά στην Αλεξάνδρα την "Μεξικάνα" της οποίας το σαλονάρισμα και η τσαχπινιά με εντυπωσίασαν.
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
παιδες κωλεττη 17 ειναι κλειστο?? οποτε περναω μεσημερι σεν φεγγει τιποτα απεξω.η αφρο δουλευει πουθενα?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μετά την Μπάρμπαρα πανε στη Σιμονα να μας πεις τις διαφορές και τις ομοιότητεςΧθεσινή κατάθεση στην Μπάρμπαρα στο Las Vegas.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Αγαπητε Συναγωνιστη kostas K. κανε και ενα copy paste τις κριτικες σου στα σχετικα στουντιο στις καταχωρησεις.
Επιλεγεις πανω στο μενου Studio μετα απο τις πολεις Θεσσαλονικη και μετα διαλεγεις το μπουρδελο που θελεις να βαλεις κριτικη ειτε απευθειας απο τους markers στον πορνοχαρτη ειτε απο την πορνολιστα δεξια.
Εδω ειναι το πορνολινκ για το las vegas
Επιλεγεις πανω στο μενου Studio μετα απο τις πολεις Θεσσαλονικη και μετα διαλεγεις το μπουρδελο που θελεις να βαλεις κριτικη ειτε απευθειας απο τους markers στον πορνοχαρτη ειτε απο την πορνολιστα δεξια.
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
πετυχημενη καταθεση προ μιας εβδομαδας περιπου στη γαληνη.....πολυ hot φαση,με πολλα δωρακια στο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
αν εννοεις την τζουλια την παλια νικολ απο το σολ...τοτε ναι θα ειναι ενα καλο βημα...απλα σε προσφατη συνομιλια μου μαζι της ειπε οτι δεν θα ερθει...προς το παρον!!Μακαρι να φερουν τη Τζουλια..! Ειδα τις νεες φωτο της κ μου πεσε η μασελα..! Μουναρος που βαζει κατω την Αντζελινα Τζολι..! Απο υπηρεσιες δεν ξερω, δε διαβασα κριτικες... Κ φυσικα τη Βικαρα που 'ναι στην Αθηνα τωρα κ περιμενω να μας ξαναρθει, οπως μου 'πε..! Το πιο θεομουνο εχω παρει στην καριερα μου ως τωρα, ειτε σε στουντιο, ειτε σε σιτυτουρ..!
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε Συναγωνιστη kostas K. κανε και ενα copy paste τις κριτικες σου στα σχετικα στουντιο στις καταχωρησεις.
ΟΚ το έκανα. Οι κριτικές περιμένουν έγκριση.
;)
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μετά την Μπάρμπαρα πανε στη Σιμονα να μας πεις τις διαφορές και τις ομοιότητες
Με τρομάζεις με το
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
δεν την απαταω...απλα δοκιμαζω τις υποδειξεις τους μπουχου...
Αμα ακους το μπουξο σωθηκες
Μπουχος για τιμημενος!
Οπως λεει κι ο Αμπε λαλε,με κλωνους δε μιλαω,αντε γεια
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Για αυτές είναι όχι για σέναΜε τρομάζεις με το
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κατάθεση σήμερα στην Ιουλία στο Α.γ. 16 . Πετυχημένη θα την έλεγα χωρίς παρεμβολές από την τσατσα και το μωρο σε κέφια. Μου έκανε κάτι νοήματα στο σαλόνι για να μπω , μπήκα με επιφύλαξη λόγο των κριτικών που διάβασα, αλλα δικαιώθηκα, πέρασα καλά, όχι τέλεια (ειμαι και απαιτητικός)αλλά καλά
Επισκέπτης
Κατάθεση σήμερα στην Ιουλία στο Α.γ. 16 . Πετυχημένη θα την έλεγα χωρίς παρεμβολές από την τσατσα και το μωρο σε κέφια. Μου έκανε κάτι νοήματα στο σαλόνι για να μπω , μπήκα με επιφύλαξη λόγο των κριτικών που διάβασα, αλλα δικαιώθηκα, πέρασα καλά, όχι τέλεια (ειμαι και απαιτητικός)αλλά καλά
η τσατσα ηταν η ιδια παιχτη γιατι αλοι λενε οτι κανει σκηνικα και βριζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38