Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω παντως αυτη τι κοπελα εχω να την πετυχω απο τοτε που δουλευε στο αχελωου.  :grin:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Βάζω εδώ την πρώτη μου κριτική γιατί δεν ξέρω πώς μπαίνουν μαζί με τις άλλες κριτικές.

Είναι κάποιες μέρες που σου πάνε όλα στραβά και κατά τη διάρκεια της μέρας δέχεσαι το ένα χαστούκι μετά το άλλο και ταυτόχρονα οι δείκτες στο σκατορόλογο κινούνται απελπιστικά αργά.
Μια μέρα σαν αυτές ήταν και η χθεσινή, όπου ύστερα από 10 και κάτι ώρες δουλειάς κατάφερα να φτάσω και να μπώ στο αυτοκίνητο. Είχα τόσο στρες και τόσα νεύρα που τα χέρια μου ήταν παγωμένα και έτρεμαν, ενώ ένοιωθα ένα αόρατο χέρι να μου σφύγγει το σβέρκο τόσο δυνατά που σχεδόν δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου. Είχα ανάγκη να ηρεμήσω, να εκτονωθώ αλλα το να σπάσω το κεφάλι ορισμένων δεν είναι επιλογή. Μοναδική λύση λοιπόν το sex! Αλλα στη φάση που ήμουν, με ποιά?
Θυμήθηκα πως πριν λίγες μέρες ένας φίλος, μου είχε μιλήσει για την Εύα, την είχε επισκεφθεί και είχε μείνει πολυ ευχαριστημένος.
20 λεπτά αργότερα έμπαινα στο studio που δουλεύει η Εύα το οποίο βρίσκεται τέρμα αριστερά στο Las Vegas.

Η τσατσά με υποδέχτηκε ευγενικά, και αμέσως μετα εμφανίστηκε και η Ευα, χαμογελαστή και ευγενέστατη φορώντας ένα μπλέ σουτιέν με ασορτί στρινγκάκι και υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες (εδώ να σημειώσω οτι τα ψηλοτάκουνα είναι η αδυναμία μου). Μετά το σαλονάρισμα άρχισε η τσατσά να μου λέει τα προγράμματα, όμως τη διέκοψα λέγοντάς της πως είμαι φορτωμένος και πως αυτό που θέλω εγώ είναι μια φούλ ώρα στη διάθεσή μου με τουλάχιστον 2 εκτονώσεις και πολλή social διάθεση. Μου λέει "να ρωτήσω την κοπέλα και θα σου πω" και πάει αμέσως στην κουζίνα που καθόταν η Εύα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά επιστρέφει η τσατσά και μου λέει "ΟΚ". Εδωσα το παράβολο και με οδήγησε στο δωμάτιο.
Ο χώρος ήταν αρκετά ευρύχωρος και πολύ καθαρός χωρίς καμιά μυρωδιά. Στη δεξιά του πλευρά ήταν στημένο ένα τζακούζι στην αριστερή του πλευρά το κρεβάτι το οποίο ήταν μεγάλο, άνετο, με φρέσκα σεντόνια ενώ απέναντι υπήρχε ντουζιέρα και λίγο πιο δίπλα ο νυπτήρας. Πάνω από το κρεβάτι υπήρχε κλιματιστικό το οποίο λειτουργούσε αθόρυβα κρατόντας τη θερμοκρασία σε ικανοποιητικά επίπεδα. Υπήρχαν παντόφλες μιας χρήσης και η τσατσά μου έδωσε και πετσέτα η οποία όμως δεν ήταν σφραγισμένη.

Λίγα λεπτά αργότερα άνοιξε η πόρτα και στο δωμάτιο γίναμε 2.
Η Ευα, για όσους δεν έτυχε να την γνωρίσουν, δέν είναι το κλασσικό 20χρονο πιπίνι. Πρόκειται για μια προχωρημένη milf (κατά τη δική μου εκτίμηση γύρω στα 45) με φοβερό για την ηλικία της σώμα και πολύ ωραία κωλάρα. Μαλιά ξανθά, και βυζί φυσικό όχι και πολύ πεσμένο δεδομένης της ηλικίας...
Με χαιρέτησε, πάντα χαμογελαστή και ξάπλωσε δίπλα μου. Αμέσως με βλέπει και μου λέει "τι έχεις γλυκέ μου, γιατί είσαι τόσο στρεσαρισμένος?". Της λέω έχω τα δικά μου, τι να σου λέω τωρα και μου απαντά "Κάτσε να σου κάνω ένα καφεδάκι". Σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα έφτιαξε ενα φραπεδάκι και επέστρεψε. Τα επόμενα 10 - 15 λεπτά, αγγαλιασμένοι ήπιαμε λίγο καφέ (είχε φέρει και αυτή τον δικό της) καπνίσαμε το τσιγαράκι μας και γενικά η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φιλική αλλά και ερωτική που άγγιζε το GFE. Τελειώνοντας το τσιγάρο, αρχίσαμε τον πρώτο γύρο, με δική της πρωτοβουλία αφού εγώ είχα ξεχαστεί νομίζοντας οτι ήμουν στο κρεβάτι με την γκόμενά μου καποιο καλοκαιρινό απόγευμα.

Ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα ακα με καλό ρυθμό, χωρίς ίχνος δοντιού και συχνά deep throat τα οποία κατάλαβε οτι τα γούσταρα πολύ αφού μου είχε γίνει κάγκελο από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ακολούθησε πέρασμα καπότας με στόμα και πολλή δεξιοτεχνία. Πρώτη στάση reverse cow girl όπου είχα θέα την όμορφη πλάτη της και την κωλάρα της, στην οποία δέχτηκε αδιαμαρτήρητα ένα ελαφρύ δακτύλιασμα και αρκετά μπατσάκια. Στη συνέχεια γυρίσαμε στο πλαϊ για λίγο και μετά στήθηκε στα τέσσερα όπου δέχτηκε ένα δυνατό σφυροκόπημα συνοδευόμενο από βογγητά ακολουθούμενο από την πρώτη κατάθεση.

Ολιγόλεπτο διάλειμα για τσιγάρο και μερικές γουλιές καφέ ακόμα πάντα με γλυκειά διάθεση, κουβεντούλα, και αγγαλίτσες όπου εγώ πάλι σαν μπούφος ξεχάστηκα αλλα η Εύα φρόντισε να θυμηθώ αμέσως γιατι ήμουν εκεί... Ακολούθησε δεύτερος γύρος σχεδόν όμοιος με τον πρώτο, αλλα με περισσότερο deep throat.

Τέλος, με χαιρέτησε με ενα φιλάκι και έφυγε. Να σημειώσω οτι σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης, η Ευα φορούσε τις γόβες της κατόπιν δικής μου προτροπής αφού όπως έγραψα και πιο πάνω είναι η αδυναμία μου.

Βγαίνοντας από το studio η ψυχολογική μου κατάσταση δεν είχε απολύτως καμία σχέση με αυτήν που είχα όταν μπήκα. Η Εύα έκανε άψογα τη δουλειά της και είναι μια γυναίκα που ξέρει να φροντίζει έναν άντρα.

Από εμένα, ενα ολοστρόγγυλο 10άρι.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Νυχτερινη τσαρκα η οποια κατεληξε χωρις καταθεση και απιστευτο σπασιμο νευρων.  :headbang:

Aνδ. Γεωργιου 24 => Σοφια η Ουκρανη.

Aνδ. Γεωργιου 38 => Σιμονα...ΜΑΚΡΥΑ.

Aνδ. Γεωργιου 50 => Βερονικα, ξανθο καβλιαρικο αλογο.

Κεφαλληνιας => Η λεπτη, ξανθια Παολα.

Φριξου 13Α => Αναστασια, μιλφ απο Ουκρανια με τα κανονια εξω

Φριξου 14 => Η Εμμανουελα, λεπτη, ξανθια μια απο τις λιγες κοπελες που φορουσαν καβλωτικα πορνοheels. Aποτυχημενη καταθεση στον Βαρδαρη πριν χρονια με αποτρεπει να ξαναδοκιμασω.

Φριξου 15 => Τανιααααααα.

Τριδυμο 1 => Η Βαλεντινα.

Τριδυμο 3 => Ιζαμπελα το πιπινι, κακοτροπο και ελλεεινιδιστικο.

Vegas 1 => Mπαρμπαρα, ξανθο αλογο.

Vegas 2 => Ευα, για μενα η top ιεροδουλη.

Vegas 3 => Φλωριτα.

Ερημιτη 2 => Μιρελα

Ερημιτη 1 => Γκαμπριελα. Εδω ειχαμε θερμο επεισοδιο με την τσατσα που ξεκινησε τις προσβολες περι μπουρδελιαρηδων κλπ. Προτιμησα να αποχωρησω για να μην φτασουμε σε χειροτερες καταστασεις.

Ελπιζω να διαβαζουν το thread ατομα των οικων και να σκεφτουνε σοβαρα να προχωρησουν σε αλλαγες. Η πρωτη και πιο ευκολη ειναι να απομακρυνουν τετοιες τσατσαδες απο την δουλεια. Γενικα ολες ηταν σπασμενες απο την αναδουλεια αλλα μερικες οπως αυτη παραπανω ξεπερνανε καθε οριο. Επισης πιστευω πως ηρθε η ωρα για μεγαλη μειωση των τιμων. Δεν μπορει να λειτουργησει αλλο ετσι η φαση. Δευτερα νεκρα, σημερα νεκρα, αυριο τα ιδια θα ειναι περα απο κατι ψιλα και ενα ΠΣΚ που σπανια σωζει την παρτιδα. Οι τιμες πρεπει να ερθουνε στα Αθηναικα επιπεδα με το απλο στα 15-20 ευρω για να υπαρξει μπουρδελοαναγεννηση και να φυγει η μιζερια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Δεν ειναι μονο η αναδουλεια,το 80 με 90% ειναι σαβουρες που κανονικα επρεπε να μας πληρωσουν για να τις γαμησουμε,το υπολοιπο ποσοστο κανει αγγαρεια γιατι ειναι ο ορισμος (οι ομορφες γυναικες δεν ξερουν να γαμιουνται).Οι βιλες εχουν γαμηθει με τις Βουλγαρες που τις ονομαζουν Δανεζες,Σερβες και οτι αλλο σκεφτει ο ''νονος''.
Η κατασταση ειναι απελπιστικη,η τιμη δε συμβαδιζει με το προιον!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα.....

αντε αφου το πιασαμε παλι το θεμα να πω κ εγω τι μου ετυχε σημερα!
Πεταχτικα να δω την καινουρια ιουλια στο ερως 16!! ηταν μια γνωστη τσατσα που πολλες φορες δουλευει εκει πρωι.
Οχι αυτη με τα μεγαλα βυζια που σου τα εσπαγε στο μπλαμπλα η αλλη η καστανοξανθη!
Λοιον μπηκα μεσα κ περημενα γιατι η κοπελα ητανε στο δωματιο......
Περημενα περημενα χωρις να χαλιεμε(καμια φορα οταν αργουν ρωταω αν πηρε απλο προγραμμα ο τυπος κ ετσι καταλαβενω αν ειναι ξεπετα)
Σε καποια φαση συκωνετε η τσατσα παει στην πορτα του δωματιου κ αρχιζει να βηχει.......μια ..........δυο.......
Καποια στιγμη ανοιγει η πορτα του δωματιου κ ζητησε η κοπελα το νερο της.........
Το παει η τσατσα κ καταλαβα οτι επεσε ενα μικρο κραξιμο για να τελειωσει γρηγορα......
Ξαναμπενει η κοπελα στο δωματιο καθετε 5 λεπτα κ βγενει στο δωματιο που εχουνε τα πραγματα τους!
Κ αρχιζει η τσατσα το κραξιμο γιατι καθυστερει κ αρχισε μια αναστατωση με την κοπελα κ την τσατσα.....
Αν συνεχισουνε ετσι συγνωμη αλλα σκ.... στα μουτρα τους να φανε.......
Φερανε μια ομορφη κοπελα(εγω εντυπωσιαστηκα παιδια)οντως ομορφη κ δεν την αφηνουνε να κανει την δουλεια της!!
Κ σιγα μην περνουσα εγω μετα απο αυτο το σκινικο!!

Αν συνεχισουνε ετσι τα πραγματα το χεσαμε το πραγμα............

Πεταχτικα κ μια βολτα στην ειρηνη την ειδα,την ειπα ερχομαι σε λιγο αλλα..........οχι αλλο τα ιδια ρε παιδια βαρεθηκα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
[move][size=15pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size][/move]

Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.

Ακολουθεί το σχόλιό του:

"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....

Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."
:rolleyes:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Να πορνοπροσθεσω οτι Νικ Ουρανου στα τελευταια ηταν η Ντανιελα και η Εμμα με καβλωτικα στοκινγκς

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Περασα σημερα να δω τη Φρατζεσκα στο Βιλλα Πριβε. Οσο περιμενα επιασα κουβεντα με την Τσατσα με το ασπρο μαλλι που τα εχει πιασμενα αλογοουρα και μιλαει σπαστα ελληνικα. Μου ειπε κι αυτη οτι απο τοτε που εφυγαν Καντυ και Αντριανα μονο η Καρμεν και η Βικυ κρατανε λιγο το μαγαζι και ολες οι καινουργιες δε κανουν τιποτα απο ταμεια. Επισης μου λεει οταν ηρθε η Μισελ εκανε στο 8ωρο 35 ατομα, και ταμειο κανα 1500 ευρω. Της εξηγησα οτι ο λογος που ειχε δουλεια ηταν οτι ηταν πολυ ωραια γκομενα ΚΑΙ πολυ καλη στο δωματιο. Αν εφερναν κι εδω κατι τετοιο, θα ειχαν κι εδω αρκετη δουλεια παραπανω. Για τη συγκεκριμενη μαλιστα την ζητησαν να μεινει αλλα δεν αφησαν απο την Αθηνα.

Ελπιζω να μιλησει σε καποιο κεφαλι της αλυσιδας και να αλλαξουν πολιτικη στα κοριτσια που φερνουν. Ας διωξουν αυτες τις μετριες (και η ιδια ετσι τις χαρακτηρισε) και ας φερουν 4-5 δυνατες γκομενες να παει το μαγαζι τους σφαιρα. Αφου οπως αποδεικνυεται, οταν ηρθε κατι καλο, ο κοσμος εχει δεν εχει λεφτα, ξοδευει

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Περασα σημερα να δω τη Φρατζεσκα στο Βιλλα Πριβε. Οσο περιμενα επιασα κουβεντα με την Τσατσα με το ασπρο μαλλι που τα εχει πιασμενα αλογοουρα και μιλαει σπαστα ελληνικα. Μου ειπε κι αυτη οτι απο τοτε που εφυγαν Καντυ και Αντριανα μονο η Καρμεν και η Βικυ κρατανε λιγο το μαγαζι και ολες οι καινουργιες δε κανουν τιποτα απο ταμεια. Επισης μου λεει οταν ηρθε η Μισελ εκανε στο 8ωρο 35 ατομα, και ταμειο κανα 1500 ευρω. Της εξηγησα οτι ο λογος που ειχε δουλεια ηταν οτι ηταν πολυ ωραια γκομενα ΚΑΙ πολυ καλη στο δωματιο. Αν εφερναν κι εδω κατι τετοιο, θα ειχαν κι εδω αρκετη δουλεια παραπανω. Για τη συγκεκριμενη μαλιστα την ζητησαν να μεινει αλλα δεν αφησαν απο την Αθηνα.

Ελπιζω να μιλησει σε καποιο κεφαλι της αλυσιδας και να αλλαξουν πολιτικη στα κοριτσια που φερνουν. Ας διωξουν αυτες τις μετριες (και η ιδια ετσι τις χαρακτηρισε) και ας φερουν 4-5 δυνατες γκομενες να παει το μαγαζι τους σφαιρα. Αφου οπως αποδεικνυεται, οταν ηρθε κατι καλο, ο κοσμος εχει δεν εχει λεφτα, ξοδευει

Μακαρι να φερουν τη Τζουλια..! Ειδα τις νεες φωτο της κ μου πεσε η μασελα..! Μουναρος που βαζει κατω την Αντζελινα Τζολι..! Απο υπηρεσιες δεν ξερω, δε διαβασα κριτικες... Κ φυσικα τη Βικαρα που 'ναι στην Αθηνα τωρα κ περιμενω να μας ξαναρθει, οπως μου 'πε..! Το πιο θεομουνο εχω παρει στην καριερα μου ως τωρα, ειτε σε στουντιο, ειτε σε σιτυτουρ..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
καλησπερα στην παρεα.....

αντε αφου το πιασαμε παλι το θεμα να πω κ εγω τι μου ετυχε σημερα!
Πεταχτικα να δω την καινουρια ιουλια στο ερως 16!! ηταν μια γνωστη τσατσα που πολλες φορες δουλευει εκει πρωι.
Οχι αυτη με τα μεγαλα βυζια που σου τα εσπαγε στο μπλαμπλα η αλλη η καστανοξανθη!
Λοιον μπηκα μεσα κ περημενα γιατι η κοπελα ητανε στο δωματιο......
Περημενα περημενα χωρις να χαλιεμε(καμια φορα οταν αργουν ρωταω αν πηρε απλο προγραμμα ο τυπος κ ετσι καταλαβενω αν ειναι ξεπετα)
Σε καποια φαση συκωνετε η τσατσα παει στην πορτα του δωματιου κ αρχιζει να βηχει.......μια ..........δυο.......
Καποια στιγμη ανοιγει η πορτα του δωματιου κ ζητησε η κοπελα το νερο της.........
Το παει η τσατσα κ καταλαβα οτι επεσε ενα μικρο κραξιμο για να τελειωσει γρηγορα......
Ξαναμπενει η κοπελα στο δωματιο καθετε 5 λεπτα κ βγενει στο δωματιο που εχουνε τα πραγματα τους!
Κ αρχιζει η τσατσα το κραξιμο γιατι καθυστερει κ αρχισε μια αναστατωση με την κοπελα κ την τσατσα.....
Αν συνεχισουνε ετσι συγνωμη αλλα σκ.... στα μουτρα τους να φανε.......
Φερανε μια ομορφη κοπελα(εγω εντυπωσιαστηκα παιδια)οντως ομορφη κ δεν την αφηνουνε να κανει την δουλεια της!!
Κ σιγα μην περνουσα εγω μετα απο αυτο το σκινικο!!

Αν συνεχισουνε ετσι τα πραγματα το χεσαμε το πραγμα............

Πεταχτικα κ μια βολτα στην ειρηνη την ειδα,την ειπα ερχομαι σε λιγο αλλα..........οχι αλλο τα ιδια ρε παιδια βαρεθηκα

Λοιπον ν' αναφερω κι εγω την εμπειρια μου σχετικα, καθως ξαναπηγα χθες το πρωι στην Ιουλια... Ειχα ξαναπαει κ τ' απογευμα της Δευτερας κ μου τυχε αντιστοιχο σκηνικο... Η τσατσα ηταν μια αλλη, μια μαυριδερη.. Ευτυχως δε με ρωτησε αν την ξερω την Ιουλια, γιατι συνηθως αν τους πεις οτι την ξερεις, δε σ' αφηνουν να κατσεις να την ξαναδεις..
Βασικα ηθελα να ρωτησω αν θα δουλευε το πρωι της Τριτης, καθως η τσατσα μου 'πε οτι δεν ηξερε..
Εκατσα στο σαλονι κ περιμενα.. Στο μεταξυ ηρθαν αλλοι 3 υποψηφιοι πελατες γυρω στα 50 κ περιμεναν κι αυτοι..
Αφου περασαν 10-15 λεπτα η τσατσα αρχισε να μουρμουραει κ ν' ανεβοκατεβαζει την ενταση της μουσικης που επαιζε κ μετα πηγε προς το διαδρομο που 'ναι τα δωματια κι αρχισε να φωναζει: "Το κοριτσι μας τωρα θα βγει σε λιγο να το δειτε!"
Αλλα τιποτα..! Μετα απο λιγο μου λεει: "Ποση ωρα περιμενεις..;", "Κανα 20λεπτο περιπου" λεω... Κ λεει: "Οταν ηρθες ηταν ηδη ενα 10λεπτο μεσα!".. Κ ρωταω τι προγραμμα πηρε ο αλλος κ μου ειπε το απλο των 30, φανερα τσαντισμενη..!
Ηθελα να πω, οτι αυτο για μας τους πελατες ειναι καλο, αλλα φυσικα δε συμφερει τα στουντιο, γιατι μπορει να χασουν πελατες...
Εκτος αυτου, εχω την εντυπωση οτι ακουγα κ τις φωνες της απο μεσα, οποτε υποθετω οτι την πηδουσε καλα ο φιλος κι η Ιουλια μαλλον γουσταρε κ δεν ηθελε να φυγει..!

Τωρα να πω, κ για τη δικη μου χθεσινη εμπειρια με την Ιουλια, που 'ταν αρκετα απογοητευτικη σε σχεση με τις προσδοκιες που μου προξενησε η πρωτη μας επαφη... Γι' αυτο κ ξαναπηγα μετα απο μια βδομαδα για να κανω follow-up απο κεινη τη συναντηση, ελπιζοντας αυτη η φορα να 'ναι ακομα καλυτερη... Δυστυχως, δεν ηταν... Καταρχας κ προχθες στο σαλονι (βεβαια τοτε ηταν κ 3 αλλοι που περιμεναν), αλλα κ χθες οταν μπηκε στο δωματιο, δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο για να μου δειξει οτι χαρηκε που με ξαναβλεπει. ή για να μ' ευχαριστησει για το δωρακι που τις ειχα κανει την προηγουμενη φορα...
Σε βαθμο που απορησα μηπως δε με θυμαται, αλλα οταν τη ρωτησα μου 'πε οτι με θυμοταν, αλλα παρεμεινε καπως ψυχρη κι ανεκφραστη... Γενικα σ' ολη τη διαρκεια μου φανηκε αγχωμενη κ σα να 'ταν το μυαλο της αλλου...
Δεν ξερω αν ηταν κουραση ή σκεφτοταν το χρονο για να μην ξανακουσει κραξιμο απ' την τσατσα..
Ξεκινησε με πολυ καλη πιπα, οπως κ την πρωτη φορα κ μετα ανεβηκε απο πανω..
Παντως αυτο μου την εσπασε πολυ κ με αγχωσε ηταν οτι μετα απο κανα διλεπτο αρχισε να με ρωταει αν θα τη χυσω κ ποτε θα τη χυσω.. Συνολικα πρεπει να με ρωτησε καμια δεκαρια φορες κι αυτο ηταν φοβερα φορτικο κ πιεστικο..
Εγω σπανια τελειωνω πριν το δεκαλεπτο κ μου συμβαινει αρκετα συχνα να μην τελειωνω ουτε μετα απο κανα 20λεπτο κ να θελω κι αλλο χρονο.. Αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες.. Εγω παντως εξηγω οτι περασα καλα κ δεν εχω προβλημα αν η κοπελα λογω χρονου πρεπει να φυγει.. Προτιμω να κανω σεξ 15-20 λεπτα κι ας μην τελειωσω, παρα να τελειωσω πριν το 10λεπτο..
Οπως κ την προηγουμενη φορα οταν ανεβηκε απο πανω ξαπλωσε πανω μου γυρνοντας κ το προσωπο προς την αλλη μερια χωρις να με βλεπει.. Αλλα σ' αντιθεση με τοτε που αρχισε να βγαζει φωνες κ που το μουνι της ειχε γινει μουσκεμα, αυτη τη φορα κ τα δυο ηταν σε μικροτερο βαθμο κ πολυ πιο συγκρατημενα...
Οποτε κι εγω της ειπα να σηκωθει λιγο για να μπορω τουλαχιστον να χουφτωνω κ να βυζαινω τις βυζαρες της, που για μενα προσωπικα ειναι η ιδανικοτερη σταση, καθως ειμαι βυζολαγνος..!
Την προηγουμενη φορα, φαινοταν οτι ευχαριστιοταν τοσο πολυ το γαμησι, που δεν ηθελα να τη διακοψω για να τη σηκωσω..!
Αλλα αυτο ηταν το μονο θετικο που θα θυμαμαι απ' τη χθεσινη συναντηση, τις υπεροχες βυζαρες κ την πολλη καλη πιπα στην αρχη..!

Δυστυχως, παροτι ελπιζα οτι θα υπηρχε ανταποκριση απο μερους της στην ιδιαιτερη συμπαθεια που της εδειξα με τη συμπεριφορα μου, ηταν αρκετα ψυχρη κι αγχωμενη κ δεν ανταπεδωσε ουτε ενα απ' τα κοπλιμεντα που της εκανα..
Δεν ειμαι κ κανας θεος του ερωτα, αλλα ειμαι αρκετα πανω απ' το μεσο ορο πιστευω... Κ σαν γκομενα η Ιουλια ειναι στα μετρα μου νομιζω.. Γι' αυτο κι οταν την πρωτοειδα, ειπα αυτη ειναι του στυλ που θες να βγαλεις γκομενα, οχι στο πιο προστυχο στυλ με το βαμμενο μαλλι κ τις σιλικονες που βλεπεις συχνα στα στουντιο...
Εχω βγει κ με πιο ωραιες γκομενες απ' την Ιουλια, που δεν ειναι κ καμια θεα αντικειμενικα.. Προσωπο συμπαθητικο κ καλο σωματακι, αν δεν ειχε κ τις απιστευτες φυσικες βυζαρες θα 'ταν απλα μια κοπελιτσα οπως ολες οι αλλες που κυκλοφορουν στους δρομους της πολης..!
Τεσπα, η ουσια ειναι οτι εχω φαει ηττα κ χυλοπιτα απ' την Ιουλια, που προφανως το μονο που της αρεσει πανω μου ειναι τα 30 ευρω που της δινω..! Οποτε δεν ψηνομαι να ξαναπαω στο αμεσο μελλον, αφου χορτασα προς το παρον τις βυζαρες της..
Αν ξαναδιψασω για βυζαρες στο απωτερο μελλον, δεν αποκλειω να την ξαναδοκιμασω, αλλα για τις βυζαρες κ μονο κ χωρις περαιτερω προσδοκιες εννοειται...
Δεν ξερω αν για τη διαθεση της εχει παιξει ρολο κι η κουραση, καθως μου 'πε οτι δουλευε καθε μερα ολη τη βδομαδα κ καποιες μερες απ' τις 10 το πρωι ως τις 3 μετα τα μεσανυχτα..! Κ στην απορια πως αντεχει κ γιατι επελεξε να κανει τοσο μεγαλες βαρδιες δε μου δωσε ξεκαθαρη απαντηση.. Μου 'πε οτι το κανει γιατι το γουσταρει, αλλα οσο κ να γουσταρεις κατι, αν το κανεις καθε μερα επι 17 ωρες την ημερα το βαριεσαι κ το σιχαινεσαι.. Κι οπως κ να 'χει τη δικη μας τη συνευρεση δεν εδειξε να τη γουσταρει ιδιαιτερα.. Κ να σημειωσω οτι εγω πηγα στις 12:30 το μεσημερι, οποτε απορω ποσο κουρασμενη θα 'ναι προς το τελος της βαρδιας.. Κ δεν ξερω κατα ποσο την εχουν επηρρεασει κι οι κατσαδες των τσατσαδων για τον χρονο...
Αν ειναι αυτο, κανονιστε τσατσαδες του Ερως να κανετε ενα κοριτσακι που γουσταρε να πηδιεται χαλαρα με το χρονο της να την κανετε ξεπετα κ κομοδινο.. Κ μετα ν' αναρωτιεστε γιατι δεν εχετε δουλεια..!
Δωστε της κ κανα ρεπο να ξεκουραστει, κ βαλτε κι ενα τηλεφωνο επιτελους που να γνωριζει κ τις βαρδιες της επομενης μερας (το βραδυ να ξερουν να σου πουν ποια κοπελα δουλευει το επομενο πρωι) για να μη χρειαζεται να πηγαινεις ως εκει για να μαθεις ποια κοπελα δουλευει..!

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλημερα σε όλους,εμένα μ ενδιαφέρει μόνο η γλειφοκωλάδα μιας κ από σεξ με γκόμενες προς το παρόν είμαι καλυμένος ευτυχώς. Μπορώ να ζητήσω μόνο αυτό ή αναγκαστικά πρέπει να πάρω των 30?Ή υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κ ακόμα παραπάνω;

Επισκέπτης
Τεσπα, η ουσια ειναι οτι εχω φαει ηττα κ χυλοπιτα απ' την Ιουλια, που προφανως το μονο που της αρεσει πανω μου ειναι τα 30 ευρω που της δινω..! Οποτε δεν ψηνομαι να ξαναπαω στο αμεσο μελλον,
Και εγω κατι παρομοιο επαθα με ενα στανταρακι μου και εχω να παω πανω απο δυο μηνες και δεν βλεπω να ξαναπηγαινω στα κοντα. Τουλαχιστον εμενα με μιλησε ειλικρινα και το αναγνωριζω αυτο στον ανθρωπο, γιατι οι περισσοτερες θα σε πουλουσαν φουμαρα για να μην σε χασουν απο πελατη ενω αυτη δεν το εκανε, απλα εριξε πολυ την αποδοση της(ενω γενικα σε ολους ειναι πολυ καλη)σε σημειο που λες καιρος να ξεκοψω. :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και εγω κατι παρομοιο επαθα με ενα στανταρακι μου και εχω να παω πανω απο δυο μηνες και δεν βλεπω να ξαναπηγαινω στα κοντα. Τουλαχιστον εμενα με μιλησε ειλικρινα και το αναγνωριζω αυτο στον ανθρωπο, γιατι οι περισσοτερες θα σε πουλουσαν φουμαρα για να μην σε χασουν απο πελατη ενω αυτη δεν το εκανε, απλα εριξε πολυ την αποδοση της(ενω γενικα σε ολους ειναι πολυ καλη)σε σημειο που λες καιρος να ξεκοψω. :grin:
Νατα παλι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:! :grin:

Επισκέπτης
Ελα νταξει δεν φτασαμε και σε τετοιο σημειο, αυτα με τις καρδουλες και τις αγαπες αλλοι τα κανουνε στα στουντιο, αντε να μην μιλησω τωρα γιατι δεν θα ξερουν που να κρυφτουν μερικοι  :rolleyes: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom