Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Boys στο Las Vegas το μεσημέρι πέτυχα ένα καλό 22 χρονών κοντο αδυνατο λευκό δέρμα από Ρουμανία όνομα δουλειάς Φλώρα...

Γαμιώταν ωραία ηδικά στα 4 η θέα ήταν απίστευτη.

Με άρεσε ο χαρακτήρας της.. Αν και πολλές το παίζουν κλαμένες ότι ψάχνουν άντρα αυτή με είπε γουστάρω την δουλειά και να είμαι ανεξάρτιτη και μόνη...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτη η ελληνίδα μουνάρα η Πάολα εξαφανίστηκε απο το Νικ.Ουρανού το τελευταίο.
εδώ και 2 βδομάδες ερμητικά κλειστό.
Πού στο διάολο πήγε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
αυτη η ελληνίδα μουνάρα η Πάολα εξαφανίστηκε απο το Νικ.Ουρανού το τελευταίο.
εδώ και 2 βδομάδες ερμητικά κλειστό.
Πού στο διάολο πήγε

Μπορει να επαθε τιποτα απο τα ακα τα δικα σου  :grin:  :thefinge:

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Το μεσημέρι είδα Νατάσα τσαρίνα στο Έρως...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Εμενα η παολα απ το τσιρκο!  αν και μικρο το περασμα της απο την πολη μας δυσκολα να την ξεχασω...  :grin:
Mαν αν εννοεις την Παολα που δηλωνει Ελληνιδα εδω ειναι ακομα δεν εχει φυγει

Επισκέπτης
Mαν αν εννοεις την Παολα που δηλωνει Ελληνιδα εδω ειναι ακομα δεν εχει φυγει
Οχι τυπε καμια σχεση, αυτη που λεω περασε για λιγους μηνες απο το τσιρκο. Ειχε εμφανιστει μαζι με σοφια και μια μπελα αν θυμαμαι καλα, η αλλες δυο εμειναν παραπανω.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Το μεσημέρι είδα Νατάσα τσαρίνα στο Έρως...

Πήρα τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι σήμερα είναι η Μαξίμ εκεί, αλλά από Παρασκευή κανονικά η Νατάσα! ΗELL YES!!

Οχι τυπε καμια σχεση, αυτη που λεω περασε για λιγους μηνες απο το τσιρκο. Ειχε εμφανιστει μαζι με σοφια και μια μπελα αν θυμαμαι καλα, η αλλες δυο εμειναν παραπανω.

Αν δεν είχα γράψει κριτική, θα δυσκολευόμουν πολύ να θυμηθώ ποια ήταν. Εκείνη την εποχή το τσίρκο έφερνε ένα σωρό πανομοιότυπα μελαχρινά  πιπίνια.

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι σήμερα είναι η Μαξίμ εκεί, αλλά από Παρασκευή κανονικά η Νατάσα! ΗELL YES!!

αντε επιτελους γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα και δεν εχω επισκεφτεί σαν νεος...θα παω να δω τοσα που εχετε γραψει οι παλιοι.... :kneel: :fuck2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
και η Νικολ θα επιστρεψει μαλλον μες το Σαββατοκυριακο

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Vila Prive , σήμερα στις το μεσημέρι. Δεύτερη επίσκεψη στο συγκεκριμένο. Ευγενική η τσατσά , η κοπέλα μελαχροινή , καλό κορμί  Λωρα (νομίζω). Καλή περιποίηση , μου είπε τι θέλω να κάνει αλλά επειδή είχα τις μαύρες μου το άφησα πάνω της. Σχετικά καλή περιποίηση , έπαιζε με αρχίδια , άφηνε να χουφτώνω , να γλείφω ελεύθερα και να παίζω με την κλειτορίδα της κάτι που μου έδειξε πως της άρεσε πολύ. Δεν απαίτησα και πολλά , με χάλασε το τζελ που μπήκε με τη χούφτα και τα 40 ευρώ μου φάνηκαν τσιμπημένη τιμή για την κοπέλα. Γενική εντύπωση καλή πάντως.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ρε παιδες η εμμανουελα η ρουμανα η ψιλη αδυνατη,που κατα καιρους δουλευε.....για λιγο σε ενα απο τα τρια του λας βεγκας,απεναντι απο το λας βεγκας στο ξυλινο διπλα απο το venus angels,και τωρα τελευταια αριστερα απο το στουντιο που λεμε εκκλησια.την εχει πετυχει καπoιος τωρα προσφατα σε ποιο δουλευει και τη βαρδια?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
επισης ξεχασα να ρωτησω ο ροναλντινιο που παιζει μπαλα.....εχω καιρο να την πετυχω.δουλευει η σταματησε?

Επισκέπτης
επισης ξεχασα να ρωτησω ο ροναλντινιο που παιζει μπαλα.....εχω καιρο να την πετυχω.δουλευει η σταματησε?
Στο μεξικο ηταν τελευταια στην κερεταρο αν δεν κανω λαθος, βεβαια ακουσα οτι εφυγε απο εκει αλλα δυστυχως δεν ξερω που πηγε τωρα. :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο μεξικο ηταν τελευταια στην κερεταρο αν δεν κανω λαθος, βεβαια ακουσα οτι εφυγε απο εκει αλλα δυστυχως δεν ξερω που πηγε τωρα. :grin:
:2funny: :2funny: Πάντως τελευταια φορά που την είδα ηταν στο Ανδρ. 18.
Που άνοιξε μονο για μια μέρα! :grin:

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν παει κανεις νατασα τσαρινα ας ενημερωσει να δουμε αν οντως ξαναρχησε το αθλημα... :fuck2:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Δυστυχώς η Νατάσα δεν ήταν ούτε και σήμερα, μου βγήκε κάποια που δεν την ήξερα και δεν θυμάμαι καν το όνομά της. Έκανα και μια γύρα στα πέριξ, τελικά έχασα γρήγορα την υπομονή μου για τσάρκα και πήγα καρφωτός στην Ιζαμπέλα όπου την έστρωσα κάτω ιεραποστολικά και της άνοιξα την σούφρα για ακόμα μια φορά. Είχα όρεξη για ακόμα ένα στο καπάκι (και ακόμα έχω), κακώς σηκώθηκα και έφυγα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Αυτές που πέτυχα πριν μια ώρα περίπου:

-Α. Γεωργίου 24. Βαλεντίνα. Αρκετά αδυνατισμένη, της τον ξαναδίνω άνετα.
-Α. Γεωργίου 32. Αλεξάνδρα, ψηλή βαμμένη κοκκινομάλα με κανονικό σώμα.
-Α. Γεωργίου 34. Λάρα.
-Α. Γεωργίου 38. Μιραμπέλα.
-Α. Γεωργίου 50. Σοφία. Όμορφη και κεφάτη ξανθιά, αλλά μου φαίνεται ότι έχει μέτριες κριτικές.
-Α. Γεωργίου 52. Βίκυ.
-Ν. Ουρανού 1 (Εκκλησία). Η λεπτή και μελαχρινή Κάρλα, δίνει και κώλο στα 70ε.
-Τρίδυμο 1. Καρίνα.
-Τρίδυμο 2. Η χαρούμενη γυφτοπούλα Τζούλια.
-Τρίδυμο 3. Ιζαμπέλα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom