Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (7 μέλη και 63 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Για να πανε μαζι της τοσα χρονια και να γραφουν οτι περνανε καλα... μαλλον δεν τους ενδιαφερουν τα παχηκαλλη της  :grin:
παλια την προτιμουσα και εγω...αλλα τωρα εγινε ζεπελιν ιδιο!!!αφεθηκε πολυ ρε!!

Επισκέπτης
παλια την προτιμουσα και εγω...αλλα τωρα εγινε ζεπελιν ιδιο!!!αφεθηκε πολυ ρε!!
Ποτε δεν με σιγκυνουσε σαν γυναικα για να περασω. Ακομα και της εποχες που ηταν στα καλα της στον βαρδαρη, προτιμουσα να περναω με στο αρχικομοδινο την καρμεν και την αλλη την βανεσσα (παχυνε κι αυτη πολυ )  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
θελω να το δοκιμασω αυτο το (πτωμα)σαν να κανεις αναγνωριση σε ψυγειο θα ειναι!!

Πτωμα εντελως αλλα...... εαν θες να εχεις ενα κοριτσακι ρε φιλε κυριολεκτικα στο κρεβατι το οποιο δεν λεει οχι σε τπτ αξιζει να πας,
σαν να ειναι χαπακωμενη καθεται χαχαχαχαχα!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ταλαιπωριθηκα στην σκεψη πως να γραψω αυτην την κριτικη..................

Κ το βαζω μαγκες το μικρο ξαπλα πλαγια.....την λυγιζω τα ποδια κ μπενω από κατω ετσι ώστε να κραταω τα πατουσακια με τα ποδια της ανοιχτα κ με θεα το μικρο μουνακι της να το καρφωνω!!! την ριχνω ένα σφυροκόπημα χουφτωνωντας τα παντα με δυναμη βυζια κωλια κ ότι άλλο ειχε κ επιτελους ηρθε πανηγυρικα το τελος..............
Με αυτην την κριτικη αισθανομαι σαν τον πολύ καλο συμφορουμιτη gameover που τον εχω για πολύ επιεική στις κριτικες του στα χειροτερα κομοδινα ;)!! Για σου ρε game.......

Γεια σου και σένα bizoholik, με γύρισες δύο χρόνια πριν στην μία και μοναδική μου φορά με την Λάρα, και αν και είχα περάσει καλά, και αν και κατέγραψα στην κριτική μου ότι στο εγγύς μέλλον θα την ξανασυναντούσα, και αν και την ξαναείδα στο σαλόνι στα περάσματα μου από το La Femme, εν τούτοις δεν έχω ξαναπάει από τότε, ήταν 18-02-2013, σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει που αυτή τη στιγμή δεν τον γνωρίζω, νάσαι καλά που μου την θύμησες και πάντα έτσι καλά να περνάς, οι γραμμές σου ελπίζω να βοηθήσουν τον κόσμο, είναι κουκλί το πιπίνι !!!

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Καρμεν απο βιλλες και Εβελινα απο τριδυμα,τα στανταρακια μου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη βραδυ.
Η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Πτωμα εντελως αλλα...... εαν θες να εχεις ενα κοριτσακι ρε φιλε κυριολεκτικα στο κρεβατι το οποιο δεν λεει οχι σε τπτ αξιζει να πας,
σαν να ειναι χαπακωμενη καθεται χαχαχαχαχα!!!
ρε λεεεεεεεεεεεες να δοκιμασω;αν της μιλας ανταποκρινεται;η θα πρεπει αν θελω να αλαξω σταση να της κουναω και τα χερια και το κεφαλι και τα ποδια;να της βαλω σχοινια να την κουμανταρω οπως τις μαριονετες;ρε λεεεεεεεεες;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Γεια σου και σένα bizoholik, με γύρισες δύο χρόνια πριν στην μία και μοναδική μου φορά με την Λάρα, και αν και είχα περάσει καλά, και αν και κατέγραψα στην κριτική μου ότι στο εγγύς μέλλον θα την ξανασυναντούσα, και αν και την ξαναείδα στο σαλόνι στα περάσματα μου από το La Femme, εν τούτοις δεν έχω ξαναπάει από τότε, ήταν 18-02-2013, σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει που αυτή τη στιγμή δεν τον γνωρίζω, νάσαι καλά που μου την θύμησες και πάντα έτσι καλά να περνάς, οι γραμμές σου ελπίζω να βοηθήσουν τον κόσμο, είναι κουκλί το πιπίνι !!!

Το ηξερα φιλε γιαυτο το εγραψα ;) κ σε εβαλα στην κριτικη μου!!
Κριμα που φτασαμε μετα απο τοσα χρονια να ψαχνουμε τις νατασσες κ να σκευτομαστε τις
παλιες καλες εποχες οπως σιμονες κ πολλες αλλες!! Εχει στερεψει πολυ το πραμα!
ειναι ομως φιλε κακα τα ψεματα πιπινι απο τα λιγα......
Αλλα κ απο τα λιγα κομοδινα!! Τι να κανεις ετσι ειναι αυτα!?
Αντε φιλε να σε διαβαζουμε ποιο συχνα εδω! ;)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Δεν ειπα ονομα, αλλα αφου καρφωθηκες μονο σου.. πες μας τωρα και τι γλυκα θα της πας αυτη τι φορα..  :birdman: αυτο ισχυει και για τους αλλους αγαπουληδες, βγειτε οξω μην ντρεπεστε  :orchestra:
Τι γλυκά λες να της πάει ντε; Κανένα σιροπιαστό για να γλύφει τα σιρόπια τον κόβω... :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
θα σας φτιαξω και τους 2 στην συναντηση  :s&m_2: :s&m_2:!!!χθες εκανα βολτα και τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο!!!

Επισκέπτης
Τι γλυκά λες να της πάει ντε; Κανένα σιροπιαστό για να γλύφει τα σιρόπια τον κόβω... :2funny:
Λες ε..  :grin: παντως μερικες κοπελες σημερα θα γεμισουν τα ψυγεια των στουντιο με γλυκα! δλδ θα φατε καλα αυριο στην συναντηση κουφαλες..  :2funny:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ρε λεεεεεεεεεεεες να δοκιμασω;αν της μιλας ανταποκρινεται;η θα πρεπει αν θελω να αλαξω σταση να της κουναω και τα χερια και το κεφαλι και τα ποδια;να της βαλω σχοινια να την κουμανταρω οπως τις μαριονετες;ρε λεεεεεεεεες;

Χαχαχαχα!!!! ε για να αλλαζεις στασεις θα την γυρνας εσυ οπου θες με τα χερια  :2funny: 

πανε ρε αμα γουσταρεις φαση με ΕΝΤΕΛΩΣ πιτσιρικα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Χαχαχαχα!!!! ε για να αλλαζεις στασεις θα την γυρνας εσυ οπου θες με τα χερια  :2funny: 

πανε ρε αμα γουσταρεις φαση με ΕΝΤΕΛΩΣ πιτσιρικα.
αμα βρω που ειναι...γιατι ειναι και φαντασμα εκτος απο πτωμα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom