Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτή την κριτική πρέπει να τη διαβάσουν όσοι ζηλεύουν τόσο πολύ την Αθήνα λόγω των πολύ χαμηλών τιμών.
Συναγωνιστές, στη ζωή ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Η χαμηλή τιμή συνήθως συνεπάγεται χαμηλή ποιότητα, ίσως και με τραγικά αποτελέσματα όπως σε αυτή την περίπτωση.
Χίλιες φορές η Θεσσαλονίκη να έχει όλα τα στραβά και ανάποδα που μπορεί να έχει αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.
Φιλε δεν παει ετσι αυτη ειναι λογικη μικρου παιδιου, σορρυ που στο λεω αλλα δεν μπορει κανεις να με πει εμενα εκτος και αν αναλαμβανει την ευθυνη οτι τα στουντιο της περιοχης μας ειναι υγειονομικα ενταξει οποτε και μπορεις αφοβα να κανεις γυμνα κτλ. ΔΛΔ να μην ειμαστε αφελης ρε παιδια, πληρωνοντας παραπανω δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και ολα καλα. Ενταξει σιγουρα δεν τιθεται συγκρισης με μεταξι και κατι παραπληγικες περιοχες στην αθηνα, που πιστεψε με δεν φταιει τοσο η χαμηλη τιμη αλλα το ιδιο το κρατος που δεν επεμβαινει για να τα κλεισει και τελικα κανουν αυτα που κανουν.Εγω πριν φτασω να λεω μιωση τιμων στην πολη μας φωναζω και και ξανα φωναζω οτι πρεπει να κοπουν ολα αυτα τα προγραμματα αλλα γινομαι κακος σε μερικους που τα κανουν χωρις να σκεφτονται αν αυτη η κοπελα ειναι ενταξει.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Φιλε δεν παει ετσι αυτη ειναι λογικη μικρου παιδιου, σορρυ που στο λεω αλλα δεν μπορει κανεις να με πει εμενα εκτος και αν αναλαμβανει την ευθυνη οτι τα στουντιο της περιοχης μας ειναι υγειονομικα ενταξει οποτε και μπορεις αφοβα να κανεις γυμνα κτλ. ΔΛΔ να μην ειμαστε αφελης ρε παιδια, πληρωνοντας παραπανω δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και ολα καλα. Ενταξει σιγουρα δεν τιθεται συγκρισης με μεταξι και κατι παραπληγικες περιοχες στην αθηνα, που πιστεψε με δεν φταιει τοσο η χαμηλη τιμη αλλα το ιδιο το κρατος που δεν επεμβαινει για να τα κλεισει και τελικα κανουν αυτα που κανουν.Εγω πριν φτασω να λεω μιωση τιμων στην πολη μας φωναζω και και ξανα φωναζω οτι πρεπει να κοπουν ολα αυτα τα προγραμματα αλλα γινομαι κακος σε μερικους που τα κανουν χωρις να σκεφτονται αν αυτη η κοπελα ειναι ενταξει.

Αφοβα γυμνά δε μπορείς να κάνεις ποτέ και με καμία ιερόδουλη, ούτε την πιο ακριβοπληρωμένη του κόσμου. Άλλωστε δεν ανέφερα εγώ τίποτε για γυμνά.
Είναι όμως διαφορετικό το να δουλεύει σε έναν οίκο μια κοπέλα νόμιμα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και διαφορετικό να δουλεύει γνωστό στο πανελλήνιο junkie με AIDS.
Στις συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας είναι τόσο φθηνά ακριβώς επειδή λειτουργούν σε καθεστώς παρανομίας. Και στην Αθήνα τα στούντιο, που έχουν κοπέλες άλλου επιπέδου (και δε μιλάω για εμφάνιση) ξεκινούν από 50 €.
Εγώ είμαι καταναλωτής, οι φθηνές τιμές με συμφέρουν όσο και οποιονδήποτε άλλον, αλλά να καταλαβαίνουμε και πως λειτουργεί η αγορά.
Όταν είχα πάει σε ένα στούντιο της Αθήνας με μια κοπέλα που έκανε παπάδες στο δωμάτιο (50 € απλό), της λέω "έλα και μια βόλτα Θεσσαλονίκη, θα μαζέψεις όλο το χαρτί". Μου λέει "πόσο πάει εκεί το μαλλί;", της λέω "αλλού 30, αλλού 40". "Με τίποτα, δε με συμφέρει" μου λέει, "ιδίως το 30 για μένα δεν υφίσταται".
Ε, βάλε με το μυαλό σου ποιες θα πάνε να δουλέψουν με 20 και με 10.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αφοβα γυμνά δε μπορείς να κάνεις ποτέ και με καμία ιερόδουλη, ούτε την πιο ακριβοπληρωμένη του κόσμου. Άλλωστε δεν ανέφερα εγώ τίποτε για γυμνά.
Είναι όμως διαφορετικό το να δουλεύει σε έναν οίκο μια κοπέλα νόμιμα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και διαφορετικό να δουλεύει γνωστό στο πανελλήνιο junkie με AIDS.
Στις συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας είναι τόσο φθηνά ακριβώς επειδή λειτουργούν σε καθεστώς παρανομίας. Και στην Αθήνα τα στούντιο, που έχουν κοπέλες άλλου επιπέδου (και δε μιλάω για εμφάνιση) ξεκινούν από 50 €.
Εγώ είμαι καταναλωτής, οι φθηνές τιμές με συμφέρουν όσο και οποιονδήποτε άλλον, αλλά να καταλαβαίνουμε και πως λειτουργεί η αγορά.
Όταν είχα πάει σε ένα στούντιο της Αθήνας με μια κοπέλα που έκανε παπάδες στο δωμάτιο (50 € απλό), της λέω "έλα και μια βόλτα Θεσσαλονίκη, θα μαζέψεις όλο το χαρτί". Μου λέει "πόσο πάει εκεί το μαλλί;", της λέω "αλλού 30, αλλού 40". "Με τίποτα, δε με συμφέρει" μου λέει, "ιδίως το 30 για μένα δεν υφίσταται".
Ε, βάλε με το μυαλό σου ποιες θα πάνε να δουλέψουν με 20 και με 10.

Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και η τοποθέτηση σου είναι πέρα για πέρα ακριβής. Και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως μιας που έζησα την Αθήνα ως νεαρός φοιτητής στην προ AIDS εποχή, όταν στο μεταξουργείο μπορούσες να κυκλοφορήσεις άφοβα οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας , αλλά στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου ακόμη και τότε ήθελε να είχες μεγάλη τρέλα για να πας, ήταν από τότε η ίδια άθλια κατάσταση με τα junkie και όμως και τότε υπήρχαν.
Όσο για τις τιμές από τότε ίσχυε ο λόγος 2 προς 3, και αυτό γιατί έτσι είναι δομημένες οι αγορές των 2 πόλεων, περισσότεροι οίκοι στην Αθήνα λιγότεροι στη Θεσσαλονίκη πάντα σε σχέση με την πληθυσμιακή πυκνότητα της κάθε πόλης.
Και τελευταία, το άθλημα όσο όμορφο είναι τόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει αν δεν προφυλαχτείς, κι αν όμως πάλι το παρακάνεις χάνει την ομορφιά του. Ακροβατείς σε τεντωμένο σχοινί αλλά να είσαι και δεμένος αν κάτι δεν πάει καλά, τα ματιά σου ανοιχτά, οι κεραίες σου τεντωμένες, και οι αισθήσεις σου στο 100%, έτσι γλίτωσε και ο Φανούρης   τα χειρότερα.  :sunglasses:

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
den sevonte to swma tous kai ton eauto tous...emas tha skeftoun?me thn kamia...kai to kako ftanei na ginei mia fora..deuterh den xreiazete...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια ειμαι υπερ ολων αυτων που λετε για ασφαλες σεξ συμφωνω αλλα αυτοι που μπορει να την πατησουν ειναι αυτοι που συστηματικα κανουν γλυφομουνια κ δε ξερω εγω τι ακαποτα σε οποια βρουν κ στο δρομο κ τραβελια κ απολα!! κοντα στο νου κ η γνωση.. δεν λεω οτι δεν εχω κανει ακαποτο (στοματικο) αλλα μετρημενες φορες κ οχι του δρομου οπως κ να το κανεις εχει διαφορα να τον δινεις πχ σε μια κοπελα σε στουντιο που στεκει καλα εμφανησιακα αποτι σε ενα πρεζονι διαλυμενο!! παντου φυσικα σεξ με καποτα εννοειται αλλα τα υπολοιπα τα θεωρω υπερβολικα στα ορια του υποχονδρισμου, στη τελικη οποιος φοβαται παρα πολυ ας βρει μια γκομενα να εχει να γαμαει κ τελος.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ειμαι χθες σ'ενα κωλομαγαζο με κατι καριολιτσες,πινουμε το ουισκακι μας ξερω γω...λογια του αερα,ξενερωμα,να'χαμε να λεγαμε...και μετα κανω μια βολτα προς Νικ.Ουρανου βλεπω το αμαξι της Νικολ και μπαινω στο Φριξου 14...την ξεκωλιασα οσο ηθελα ουτε γκουχ ουτε μουχ ουτε θεωριες...
Τελικα διαπιστωσα οτι τα μονα λεφτα που αξιζει να ξοδευεις ειναι στις πουτανες...εκει τουλαχιστον ειναι ξεκαθαρη η σχεση...
οσα εδωσα στη Νικολ αλλα τοσα εδωσα στα ποτα με τις αλλες για να λεμε μαλακιες  :jerking: :jerking:

εχω απογοητευθει απο τις γυναικες  :- :-

Η Νικολ λοιπον Τριτη-Τεταρτη πρωινη και Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο νυχτερινη στο Φριξου 14,παλιο αγαπημενο μου στουντιο και ευχαριστος χωρος  :fuck2:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ειμαι χθες σ'ενα κωλομαγαζο με κατι καριολιτσες,πινουμε το ουισκακι μας ξερω γω...λογια του αερα,ξενερωμα,να'χαμε να λεγαμε...και μετα κανω μια βολτα προς Νικ.Ουρανου βλεπω το αμαξι της Νικολ και μπαινω στο Φριξου 14...την ξεκωλιασα οσο ηθελα ουτε γκουχ ουτε μουχ ουτε θεωριες...
Τελικα διαπιστωσα οτι τα μονα λεφτα που αξιζει να ξοδευεις ειναι στις πουτανες...εκει τουλαχιστον ειναι ξεκαθαρη η σχεση...
οσα εδωσα στη Νικολ αλλα τοσα εδωσα στα ποτα με τις αλλες για να λεμε μαλακιες  :jerking: :jerking:

εχω απογοητευθει απο τις γυναικες  :- :-

Η Νικολ λοιπον Τριτη-Τεταρτη πρωινη και Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο νυχτερινη στο Φριξου 14,παλιο αγαπημενο μου στουντιο και ευχαριστος χωρος  :fuck2:

Al ποσα εσκασες για νικολ?? φυσικα κ δεν αξιζει να ασχολεισε με γυναικες εδω τα κοριτσακια του μπαμπα τα κακομαθημενα κομωδινα με το τουπε της πριγκιπεσας κ τα χαλια τους τα μαυρα!!

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
den nomizw pws einai megalh h diafora sth poutana tou dromou me th poutana sto studio...sxedon idies einai oi pithanothtes....autes pou einai sta studio mono entos studio dld leitourgoun san poutanes?h mesa sta studio den pane me opoion nane kai opws na nai..exw apo to studio einai kati alo?analogos kai oi anages tou kathenos vevea...egw to vreiskw polu afeles na kanw otidipote gumno me poutana....liga xrhmata parapanw kai oles ta kanoun ola xoris kamia skepsh...to kako den argei na ginei kai mia fora einai arketh na simvei distixos

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
den nomizw pws einai megalh h diafora sth poutana tou dromou me th poutana sto studio...sxedon idies einai oi pithanothtes....autes pou einai sta studio mono entos studio dld leitourgoun san poutanes?h mesa sta studio den pane me opoion nane kai opws na nai..exw apo to studio einai kati alo?analogos kai oi anages tou kathenos vevea...egw to vreiskw polu afeles na kanw otidipote gumno me poutana....liga xrhmata parapanw kai oles ta kanoun ola xoris kamia skepsh...to kako den argei na ginei kai mia fora einai arketh na simvei distixos

διαφωνώ
δεν πιστεύω ότι όλα μα όλα έχουνε ισοπεδωθεί τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι προστατευομαστε από τα ντελα όσο αναφορά τον ελενχο τον κοριτσιών (δε μιλάω για βαρδάρη)για όσους ψάχνονται στο δρόμο τώρα ο θεός βοηθός :priest: εγώ πάντως ΠΟΤΕ από τον δρόμο

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
φυσικα κ δεν ειναι πουθενα για να ρισκαρεις αλλα απο τη στιγμη που γαμας σε ενα στουντιο με καποτα δεν εχεις φοβο για κατι τωρα αμα ψωνιζεις πρεζονια διαλυμενα απο το δρομο παιζουν ηπατιτιδες μαλακιες ειναι πιο επικινδυνο κ ανεξελεγκτο δε το συζητω !! παντα με καποτα εννοειται κ απο δρομο ποτε.

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kai apo ena xalasmeno donti mporei na ginei zimia...apo mia anixth paranixida

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια πιστευω θα ηταν καλυτερα να μην βγαινετε εκτος θεματος..Υγεια και σεξ υπαρχει θρεντ μπορειτε εκει να τα αναλυσετε αυτα.Κανα αξιολογο μιλφ-γκιλφ για μετα τις 12?? εκτος απο Ευα υπαρχει κατι αλλο δυνατο στην νυχτερινη βαρδια?

Επισκέπτης
Παιδια πιστευω θα ηταν καλυτερα να μην βγαινετε εκτος θεματος..Υγεια και σεξ υπαρχει θρεντ μπορειτε εκει να τα αναλυσετε αυτα.Κανα αξιολογο μιλφ-γκιλφ για μετα τις 12?? εκτος απο Ευα υπαρχει κατι αλλο δυνατο στην νυχτερινη βαρδια?

:rockon: νικολ  :cum:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
την εχω τιμησει αρκετες φορες την Νικολ ξεχασα να γραψω..κατι αλλο?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Νικόλ είναι βραδυνή Φρίξου 14 για όσους δεν ξέρουν. Επίσης να πω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η πανύψηλη Βερόνικα που είναι βραδυνή Α. Γεωργίου 50 δεν έχει καμία σχέση με την πολύ όμορφη Βερόνικα που πήδηξα πριν ένα μήνα περίπου στην Α. Γεωργίου 52 και έγραψα κριτική (αυτή δεν ξαναεμφανίστηκε και μάλλον έκλεισε ως γυναίκα μετά από εμένα :dancing: )

Σε σύντομη χθεσινοβραδυνή βόλτα δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρον, εκτός ίσως από το χαριτωμένο πιπίνι Άντζελα που ήταν βραδυνή Α.Γεωργίου 16 το οποίο θα διακορεύσω κάποια στιγμή εντός του μηνός. Κατέληξα στο πρόσχαρο, ομιλητικό και μικροσκοπικό teenie Χριστινάκι για 4η φορά, το οποίο τσατίστηκε όταν έμαθε ότι πήγα με την Ιζαμπέλα και μου είπε "εγώ θέλω μόνο τον δικό μου κώλο να πηδάς" :cheesy: . Ε, μετά από αυτό της έδειξα και εγώ την εκτίμηση μου παίρνοντας της από τον κώλο στα τέσσερα πολύ δυνατά σε στυλ Ρόκκο με εμένα από πάνω (θα πάω στην κόλαση, δεν υπάρχει περίπτωση).

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Νικόλ είναι βραδυνή Φρίξου 14 για όσους δεν ξέρουν. Επίσης να πω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η πανύψηλη Βερόνικα που είναι βραδυνή Α. Γεωργίου 50 δεν έχει καμία σχέση με την πολύ όμορφη Βερόνικα που πήδηξα πριν ένα μήνα περίπου στην Α. Γεωργίου 52 και έγραψα κριτική (αυτή δεν ξαναεμφανίστηκε και μάλλον έκλεισε ως γυναίκα μετά από εμένα :dancing: )

Σε σύντομη χθεσινοβραδυνή βόλτα δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρον, εκτός ίσως από το χαριτωμένο πιπίνι Άντζελα που ήταν βραδυνή Α.Γεωργίου 16 το οποίο θα διακορεύσω κάποια στιγμή εντός του μηνός. Κατέληξα στο πρόσχαρο, ομιλητικό και μικροσκοπικό teenie Χριστινάκι για 4η φορά, το οποίο τσατίστηκε όταν έμαθε ότι πήγα με την Ιζαμπέλα και μου είπε "εγώ θέλω μόνο τον δικό μου κώλο να πηδάς" :cheesy: . Ε, μετά από αυτό της έδειξα και εγώ την εκτίμηση μου παίρνοντας της από τον κώλο στα τέσσερα πολύ δυνατά σε στυλ Ρόκκο με εμένα από πάνω (θα πάω στην κόλαση, δεν υπάρχει περίπτωση).

Μηπως,λεω μηπως,το μωρο θελει  :priest: η Μπουταρη?  :grin:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
γεια σας παιδες.μια ξανθια ρουμανα ονοματι εμμανουελα,στο στυλ της τζουλιας αλεξανδαρου,συνηθως δουλευε βραδυνη σε ενα απο τα 3 του las vegas,η το ξυλινο diπλα απο το venus.τον τελευταιο καιρο ελειπε στη ρουμανια.μηπως πηγε καποιος σε αυτα τα στουντιο και ειδε αν επεστρεψε?

abdul3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά. Προχθές το βράδυ έκανα μια βόλτα στο Μύλο. Πέτρου Ερημίτη ήταν ένα πιπίνι ψηλό με μοντελέ σώμα, Μιρέλλα την είπε η τσατσά. Την έχει πάρει κανείς να πει εντυπώσεις;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πέτρου Ερημίτη 2 Η Μεξικανα Αλεξανδρα, και ενα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ περαστατικο που συναντησα εδω, και δεν προκειτε να γαμησω ποτε ξανα μεσα σε αυτο το μπουρδελο που να φερουν και την ποιο μουναρα, και εχει φαει BAN οριστικο απο εμενα, δεν αναφερω τι συνατησα γιατι, κλασικα θα στοχοποιηθω...μολις καταλαγιασει λιγο, θα αναφερω τι παιχτηκε εκει μεσα...

Λοιπον, χρωσταω μια εξηγηση για εκεινο το βραδυ, μπενουνε μεσα στο στουντιο, τσατσα δεν θυμαμαι ποια ηταν, κοπελα η Μεξικανα οπως αναφερω, μεσα στο δωματιο, περημεναμε κανα 10λεπτο να βγει, οποτε και μπενει μεσα στο μπουρδελο ή βγηκε απο το κουζινακι, δεν θυμαμαι καλα, μια μιλφαρα ξανθια, ντυμενη κανονικα με πολιτικα, δεν μπωρω να πω με βαβαιωτητα αν ηταν η μιλφ Αναστασια που δουλευε εκει καποια βραδια, δεν την προσεξα καλα στο προσωπο, και ρωταει την τσατσα που τον εχεις, και η τσατσα λεει στο δωματιο δεξια, παει και η μιλφαρα στο δωματιο και βγενει με τον σκυλο της μαζι, ενα μικρου μεγεθους μαλιαρο λευκο, και εφυγε εξω απο το μπουρδελο, βγενοντας ηταν απο εξω απεναντι προς το λας βεγκας και μιλουσε με εναν τυπα, οποτε καταλαβαινετε, οτι βαλανε τον σκυλο μεσα στο δωματιο, για να τον περιορισουν, και ποιος μου λεει οτι ο σκυλος δεν ανεβηκε πανω στο κρεβατι.?? οσο καθαρος να ειναι ο σκυλος και μεσα στο σπιτι της να τον εχει η αλλη η μιλφαρα, εκει μεσα παει ο κοσμος και γαμαει, και βλεποντας τον σκυλο κλεισμενο μεσα στο δωματιο, μου γυρησανε λιγο τα μυαλα...τα συμπερασματα δικας σας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom