Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (2 μέλη και 106 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Γαμησα τα ξημερωματα τη μικρη Ιζαμπελα στο Τριδυμο 3 κλασσικα 50ε γυμνο και κωλαρακι.Παραμενει προθυμη και αποδοτικη ακομα και στις 5 το πρωι και αν και ειχα πιει λιγακι και αργησα.Αλλα πλεον ειναι καστανη
Στο Νο 2 ηταν το μαλακιστηρι η Εβελινα δε μου ανοιξαν καθολοτ εκει και στο 1 ηταν καποια καινουρια μαλλον παντως οχι η Νικολ

Στο Αν.Γεωργιου 38 ηταν η Καρινα,στο 32 ηταν η ψηλη Ουκρανη Αντζελα ποι τρελενεται με το γλειφομουνι,στο 30 μικροκαμωμενο μελαχρινο Ρουμανακι και στο 30α επισης πιπινακι καστανο με πολυ ωραιο κορμι και χοντρος ρωσσοποντιος τσατσος που την παρουσιαζε  :2funny: :2funny:
σοβαρα μιλαω...αφου τον κοιτουσα και δε το πιστευα.Νομιζω Νταρια,Νταλια, Ντελια καπως ετσι την ειπε την κοπελα

Και στη Νικ.Ουρανου 8 πραγματι ανοιξε κι αλλο σπιτι πανω στη γωνια δηλαδη αλλα ηταν κλειστο.
Ενταξει δεν ειχα σκοπο ουτε για γαμησι ουτε για τσαρκα απλα ειχα ενα κενο εκεινη την ωρα και δεν ηξερα τι να κανω
εντωμεταξυ στη νταρια δεν εχουνε βαλει ακομα μουσικη και οταν γαμιεται και εχει κοσμο να περιμενει ολοι κανουνε υσηχια για να ακουσουνε!!!κλαιωωω...εχει λιγο φαρδουτσικο κολαρακι δεν ειναι πετιτ..αλλα ακομα δεν δοκιμασα!!!

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Πηγα πριν κανα τριωρο για Νταιανα Αχελοου 10 αλλα ηταν κλειστο.
Στροφη στη Εφη.Η κοπελα δεν παιζεται.Καμια προταση για βραδυ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πηγα πριν κανα τριωρο για Νταιανα Αχελοου 10 αλλα ηταν κλειστο.
Στροφη στη Εφη.Η κοπελα δεν παιζεται.Καμια προταση για βραδυ?

καζα ντ'αμορε για κανα ξεκωλιασμα

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
εκτος απο Γαληνη δε παιζει τιποτα αλλο σε φυσικη βυζαρα... πικρα!

Επισκέπτης
Αυτος ο σταυρος (μ)  ;) ρε παιδια δεν ξερει τι να κανει στην ζωη του και φτιαχνει κλωνους και γεμιζει τα θρεντ της θεσσαλονικης με παπαρολογιες  :headbang: πανε παιξε καλυτερα το πουλακι σου ρε παπαρα μας εχεις πρηξει τα @@ μλκ!

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
ρε παιδια την νικολ ποιες μερες μπορουμε να την πετυχουμε??εχω παει ποσες φορες κ δν ειναι εκει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιας κ είμαι εκτός των στούντιο, η Γαλήνη αξίζει ή θα είναι τίποτα ξινό;;
ξινη δεν ειναι,ειναι καλη επαγγελματιας.....δουλευε αθηνα γαρ στο μεγαλο σχολειο....αλλα δεν θα σου κανει και παπαδες μην φανταστεις

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ξινη δεν ειναι,ειναι καλη επαγγελματιας.....δουλευε αθηνα γαρ στο μεγαλο σχολειο....αλλα δεν θα σου κανει και παπαδες μην φανταστεις
Οκ... Το να είναι επαγγελματίας το δέχομαι, είναι κ λογικό μετά από ένα διάστημα στο κουρμπέτι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
και σκεφτομαι για τζακουζι σημερα γαληνη που εχω δοκιμασει η βικυ που δουλευει σημερα στο ρεντ ντιαμοντ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πηγα καρφωτος στην Αφροδιτη πριν κανα 2 ωρες,ευτυχως δεν ειχε κοσμο μπηκα κατευθειαν και επεσε ενα επικο γαμησι και παλι!!!Και ξανααπορω τι εχανα τοσα χρονια ο μαλακας  :uglystupid:
Αλλα και σεις ρε κωλοπαιδα δε λεγατε τιποτα  :grin:...μοναχοφαηδες ολοι ρε γαμωτο...
Για οσους θυμουνται πριν ενα μηνα που εγραψα την πρωτη μου κριτικη γι'αυτην εδωσα εντονα το στιγμα μου με σκοπο να με καταλαβει διοτι μαζι με την Νταϊανα ειναι οι δυο αγαπημενες μου θειες ως γνωστον  :-*...σημερα προς τιμην της καθολη τη διαρκεια δεν ειπε τιποτα αλλα αφου τελειωσαμε και μετα,της εριξα εγω το υποννουμενο και φυσικα εκει μου το ειπε ξεκαθαρα οτι με καταλαβε...οποτε τωρα μερικα πουστρακια μπορειτε να πατε να ρωτατε ποιος ειμαι αλλα και παλι απαντηση δε θα λαβετε διοτι η θεια Αφρο προστατευει το ανηψακι της  :birdman:
Αψογη σε ολα της,ισως ειναι ακομα νωρις να το πω με μονο 2 επισκεψεις αλλα μαλλον ειναι η καλυτερη ever...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom