Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (5 μέλη και 105 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
η λύση είναι Μια κανείς Τσαρκα σε ολά ΟΜΩΣ! :rockon:
Κι αυτό είναι μια λύση, αλλά μια καλή καθοδήγηση όπως το που στα κομμάτια είναι, θα βοηθούσε (με εξαίρεση Νταϊάνα & Νικόλ που ξέρω)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κι αυτό είναι μια λύση, αλλά μια καλή καθοδήγηση όπως το που στα κομμάτια είναι, θα βοηθούσε (με εξαίρεση Νταϊάνα & Νικόλ που ξέρω)
Μπες στον στοιβο και ψάξε λίγο! Μπορείς να βρεις και εκπληξεις :rockon: :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αρκετά, αν γουστάρεις τις ώριμες κυρίες....

Επισκέπτης
Μην ανχωνεσαι συναδελφε, κομοδινα και θειτσες εχουμε αρκετες στην πολη μας  :grin:

Επισκέπτης
Μεσα κι εγω αν κερνας το  :knockinb: καφε κερναω εγω, θα φερω απ το σπιτι  :P

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρεα......
μιας κ βρήκα λιγο χρονο να γραψω κ εγω μια κρητικη για την καιρουρια ρουμανα νταρια στο ανδρ.γεωργιου 30(εχθες βασικα ητανε δεξια από το 30)
Λοιπον ας τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη............
αφου στην βραδινη την βαρδια δεν ειχε κατι το αξιολογο για μενα ειπα να τα ριξω στο μικρο γιατι κακα τα ψεματα το βιζι της είναι χαλια αλλα η πουτ..... εχει ένα κολαρακο κολλαση!! καλοσχηματισμενο συνολο από την μεσουλα κ κατω!! είναι για μπραζιλ το κοριτσι!!
εεεε να αλλαξω κ εγω ρεπερτοριο μορε :grin:........

παμε από την αρχη........
χαμογελο από την στγμη που ηρθε μεσα,τι κανεισ πως εισαι κ τα σχετικα........
την ειπα ότι καποιοι φιλοι μου με ειπανε ότι εισαι καλη κοπελα κ ειπα να σε δοκιμασω.....το δεχτικε ευχαριστα αλλα δεν νομιζω να την ενιαξε πολύ!!
η πρωτη μου κουβεντα την ειπα πριν αρχησουμε το πανιγυρι ότι δεν θελω πιπα κ ότι μου αρεσει το χαμουρεμα....(συνιθως αυτό ερχετε θετικο από μενα γιατι βγαζω από την αγγαρια την κοπελα αφηνω χρονο για χαμουρεμα)!!
ελα ντε όμως που η δικη της πρωτη κουβεντα ητανε ότι εχοθμε 5 λεπτα στα 30 ευρω............ :headbang: :headbang:
Προσπαθησα να συγκρατιθω κ να μην βαλω τα ρουχα μου κ φυγω............ΑΝ κ θα επρεπε!!
εριξα ένα χαμογελο κ την ειπα ότι να μην ανυσιχει δεν θα την κρατησω ολη μερα εκει κ ριξαμε ένα γελακι!!(μαλακιες τουμπανα αλλα τελως παντων)
θα προσπαθήσω να γινω σύντομος.......χαμουρεμα με χρονο αντε να τελειώνουμε-φιλια όχι-δαχτυλα όχι-λιγο χαδακι στον κολο!!
συκωθηκε να βαλει καποτα με πεσμενο πουτσο μιας κ όταν καταλαβενω ότι βιαζετε η πουτ...ο μητσος δεν σηκονετε καλα!!
πιπα αν κ δεν ζητησα το μικρο εκανε με το σωμα σε θεση ασφαλιας να μην φτανεισ τον υπεροχο κωλο της κ όλα τα υπολοιπα!!
βυζι δεν ειχε να ποιασω κατι να γκαυλωσω οποτε καταλαβενετε δυσκολα τα πραγματα!!
καταλαβε ότι εγω δεν κ ξαπλωσε,ανοιγει τα ποδια διάπλατα να μπει ο μισο πεσμενος κ να τελιωνουμε να φιγουμε!!
την ζητησα να γυρισει στα 4 μηπως η θεα του κολαρακου της βοηθησει κ ευτηχως ειρθε το τελος!!
λιγα γελακια κ αντε γεια.....

ΔΙΚΟ μου συμπερασμα......
δεν αξιζει τα 30 σε καμια περιπτωση-δεν πεοσπαθει να σε ευχαριστισει-βιαζετε-δεν αφινει πολλα πολλα-δεν,δεν,δεν!!
Απλα ειπα να κανω την υπερβαση με μια κενουρια κοπελα μιας κ βαρεθικα τα ιδια..............αλλα χαλια δυστιχως!!
Κ σκεφτόμουνα αυτό που εγραψα εδώ περι δασκαλέματος που τις κανουμε.....30 κ αντε να τελιωνουμε!!
μερικα παιδια γραψανε καλα λογια για αυτην........δεν θελω να τους βγαλω ψευτες.......
απλα θα πω ότι είμαι ποιο απετιτικος με τα λεφτα μου κ την εμπιρια που εχω με άλλες κοπελες!!!!

ειδα κ μια ελενη βυζαρου στα καινουρια λας βεγκας που γινανε στο τελευταιο δεξια πρωινη βαρδια εμφανιση κοντη γεματουλα με :tits: :tits2:!!
εχουμε κανα ινφο?? φαση μονικας αλλα λιγο κοντουλα!! το μετιωσα που δεν πηγα εκει!!

Αν κ δεν με απαντησε κανενας στην ερωτηση που εκανα σε προιγουμενο ποστ μου......ειπα να σας ενημερωσω σημερα σαν καλος φιλος!!
γνωρισα ένα παλικαρι που διαβαζει μονο αλλα δεν γραφει..........φισυκα τον προετρεψα να κανει εγραφη γιατι η ενημερωση είναι καλη!!

αυτά μαγκες...............

bizoholik επειδη ειμαι ενας απο αυτους που εγραψαν καλα λογια για Νταρια,να σου πω οτι οντως οτι εχω γραψει και στην κριτικη ειναι περα για περα αληθινο και οχι υπερβολικο,ισα ισα τις κριτικες οποτε γραφω,τις γραφω με κρυο αιμα για να μην υπαρχουν υπερβολες και ανακριβιες.Τωρα ο καθενας μας εχει αλλα γουστα στο κρεβατι,εσυ μπορει επειδη αυτη να ειναι αβυζη να σε επηρεασε αρνητικα απο την αρχη και μετα να μη μπορουσες να λειτουργησεις οπως ηθελες.Σε μενα προσωπικα η κοπελα εβγαλε καβλιαρικη διαθεση,κλασσικη ρουμανα δηλαδη.

Επισκέπτης
και καφε οχι οτι κι οτι, αλλα απο το λιντλ  :woldman: πινεις εναν και κοιμασαι ολοι μερα..  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Άντε να ανεβάσουμε την πρωινή ζώνη!

Stories