Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη πως μου την εχει γλυτωσει τοσα χρονια απορω... :huh: :huh: Πρεπει να ειναι δυνατο αν κρινω απο τις κριτικες..
αμφιλεγομενη ειναι
,εμενα μου βγηκε πολυ gfe και απο κωλο σφιχτη

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπας κι έχει αλλάξει καλλιτεχνικό, γιατί στο λέιντις δεν τη βρίσκω;

Δεν πρεπει να εχει αλλαξει. Ειναι το καλυτερο νταρντανομωρο στα μπουρδελα.

Αλλα επειδη περσι περασα 4-5 φορες μαζι της, βαρεθηκα, οποτε ψαχνω κατι αλλο στα ιδια κυβικα..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895

Αλλα επειδη περσι περασα 4-5 φορες μαζι της, βαρεθηκα, οποτε ψαχνω κατι αλλο στα ιδια κυβικα..
τότε μάλλον δεν την εμφανίζουν στο σάιτ τους... anyway... άμα ξέρει κανείς το πρόγραμμά της, ας το στείλει με ένα πμ για να δοκιμάσουμε λίγο gfe ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326

νίκη στο σπίτι της ειρήνης και καμέλια τρίδυμα!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
καλησπέρα στην παρεα......
μιας κ βρήκα λιγο χρονο να γραψω κ εγω μια κρητικη για την καιρουρια ρουμανα νταρια στο ανδρ.γεωργιου 30(εχθες βασικα ητανε δεξια από το 30)
Λοιπον ας τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη............
αφου στην βραδινη την βαρδια δεν ειχε κατι το αξιολογο για μενα ειπα να τα ριξω στο μικρο γιατι κακα τα ψεματα το βιζι της είναι χαλια αλλα η πουτ..... εχει ένα κολαρακο κολλαση!! καλοσχηματισμενο συνολο από την μεσουλα κ κατω!! είναι για μπραζιλ το κοριτσι!!
εεεε να αλλαξω κ εγω ρεπερτοριο μορε :grin:........

παμε από την αρχη........
χαμογελο από την στγμη που ηρθε μεσα,τι κανεισ πως εισαι κ τα σχετικα........
την ειπα ότι καποιοι φιλοι μου με ειπανε ότι εισαι καλη κοπελα κ ειπα να σε δοκιμασω.....το δεχτικε ευχαριστα αλλα δεν νομιζω να την ενιαξε πολύ!!
η πρωτη μου κουβεντα την ειπα πριν αρχησουμε το πανιγυρι ότι δεν θελω πιπα κ ότι μου αρεσει το χαμουρεμα....(συνιθως αυτό ερχετε θετικο από μενα γιατι βγαζω από την αγγαρια την κοπελα αφηνω χρονο για χαμουρεμα)!!
ελα ντε όμως που η δικη της πρωτη κουβεντα ητανε ότι εχοθμε 5 λεπτα στα 30 ευρω............ :headbang: :headbang:
Προσπαθησα να συγκρατιθω κ να μην βαλω τα ρουχα μου κ φυγω............ΑΝ κ θα επρεπε!!
εριξα ένα χαμογελο κ την ειπα ότι να μην ανυσιχει δεν θα την κρατησω ολη μερα εκει κ ριξαμε ένα γελακι!!(μαλακιες τουμπανα αλλα τελως παντων)
θα προσπαθήσω να γινω σύντομος.......χαμουρεμα με χρονο αντε να τελειώνουμε-φιλια όχι-δαχτυλα όχι-λιγο χαδακι στον κολο!!
συκωθηκε να βαλει καποτα με πεσμενο πουτσο μιας κ όταν καταλαβενω ότι βιαζετε η πουτ...ο μητσος δεν σηκονετε καλα!!
πιπα αν κ δεν ζητησα το μικρο εκανε με το σωμα σε θεση ασφαλιας να μην φτανεισ τον υπεροχο κωλο της κ όλα τα υπολοιπα!!
βυζι δεν ειχε να ποιασω κατι να γκαυλωσω οποτε καταλαβενετε δυσκολα τα πραγματα!!
καταλαβε ότι εγω δεν κ ξαπλωσε,ανοιγει τα ποδια διάπλατα να μπει ο μισο πεσμενος κ να τελιωνουμε να φιγουμε!!
την ζητησα να γυρισει στα 4 μηπως η θεα του κολαρακου της βοηθησει κ ευτηχως ειρθε το τελος!!
λιγα γελακια κ αντε γεια.....

ΔΙΚΟ μου συμπερασμα......
δεν αξιζει τα 30 σε καμια περιπτωση-δεν πεοσπαθει να σε ευχαριστισει-βιαζετε-δεν αφινει πολλα πολλα-δεν,δεν,δεν!!
Απλα ειπα να κανω την υπερβαση με μια κενουρια κοπελα μιας κ βαρεθικα τα ιδια..............αλλα χαλια δυστιχως!!
Κ σκεφτόμουνα αυτό που εγραψα εδώ περι δασκαλέματος που τις κανουμε.....30 κ αντε να τελιωνουμε!!
μερικα παιδια γραψανε καλα λογια για αυτην........δεν θελω να τους βγαλω ψευτες.......
απλα θα πω ότι είμαι ποιο απετιτικος με τα λεφτα μου κ την εμπιρια που εχω με άλλες κοπελες!!!!

ειδα κ μια ελενη βυζαρου στα καινουρια λας βεγκας που γινανε στο τελευταιο δεξια πρωινη βαρδια εμφανιση κοντη γεματουλα με :tits: :tits2:!!
εχουμε κανα ινφο?? φαση μονικας αλλα λιγο κοντουλα!! το μετιωσα που δεν πηγα εκει!!

Αν κ δεν με απαντησε κανενας στην ερωτηση που εκανα σε προιγουμενο ποστ μου......ειπα να σας ενημερωσω σημερα σαν καλος φιλος!!
γνωρισα ένα παλικαρι που διαβαζει μονο αλλα δεν γραφει..........φισυκα τον προετρεψα να κανει εγραφη γιατι η ενημερωση είναι καλη!!

αυτά μαγκες...............
Εισαι ωραιος φιλε και εγω την ειδα και εντυπωσιαστηκα με την κωλαρα της , αλλα δεν μπηκα

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Την milf Sylvia την πέτυχε κάποιος συνάδελφος τελευταία?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
36
ποια ειναι αυτη η Ελενη-Ελενα που αναφερει ο συναγωνιστης λιγο πιο πανω και λεει οτι ειναι σαν τη Μονικα απο ερημιτη? καινουριο μιλφ φεραν? η Νταιαννα που εχουν γραφτει τοσα καλα σχολια και δουλευει στο αχελωου 10(Godiva) ειναι αυτη που δουλευε παλια στο προμηθεως 25?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ναι δουλευε στο Π 25

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Η θεια Συλβια δουλευει??
ποια είν' τούτη ρε παιδιά; πού δούλευε; και κυρίως, εγώ γιατί μόνο τη Νικόλ θυμάμαι από όλες αυτές τις μιλφ;;;;  ααααααα... αλτσχάιμερ μυρίζομαι και δε μ' αρέσει...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
ποια είν' τούτη ρε παιδιά; πού δούλευε; και κυρίως, εγώ γιατί μόνο τη Νικόλ θυμάμαι από όλες αυτές τις μιλφ;;;;  ααααααα... αλτσχάιμερ μυρίζομαι και δε μ' αρέσει...
αλτσχάιμερ παικταρα μου 'η απόχη για μεγαλο Χρονικο διαστημα?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
αλτσχάιμερ παικταρα μου 'η απόχη για μεγαλο Χρονικο διαστημα?
τι να σου πω, δεν ξέρω... βασικά και τα δύο, γιατί σε στούντιο και μπουρδέλα έχω να πατήσω καιρό, σε μασατζίδικα, cg & ct ήμουν κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως και να'χει, μια κάρμεν, μια λάρα (τη γερμανίδα που ήταν στις βίλες), μια νταϊάνα, μια νικόλ, τις θυμάμαι καλά... για βοηθάτε ρε παιδιά μπας και επανέλθει η μνήμη...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
τι να σου πω, δεν ξέρω... βασικά και τα δύο, γιατί σε στούντιο και μπουρδέλα έχω να πατήσω καιρό, σε μασατζίδικα, cg & ct ήμουν κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως και να'χει, μια κάρμεν, μια λάρα (τη γερμανίδα που ήταν στις βίλες), μια νταϊάνα, μια νικόλ, τις θυμάμαι καλά... για βοηθάτε ρε παιδιά μπας και επανέλθει η μνήμη...
η λύση είναι Μια κανείς Τσαρκα σε ολά ΟΜΩΣ! :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Eχεις απλά  καιρό να κάνεις πρωινή τσάρκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom