Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Άλλο να σου ζητάει δώρο, άλλο να μη σου δίνει ρέστα. Το 10ρικο δεν μου λέει πολλά πράγματα, πολύ καλά πέρασα, αλλά τέτοιου είδους απατεωνιές σου χαλάν τη διάθεση.
μια Μερά μου τυχε να περιμένω τα ρέστα και κάτω απο το δεκαδικό είχε κι άλλο σαν να ηταν κολλημένο .....χαχαχα :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
δηλαδη σημερα εχουμε την αντζελα στις μελισσες;

ganstaz361

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
η Χριστίνα στα τρίδυμα δουλεύει τώρα ή βράδυ?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ναι παικταρα μου εκεί είναι σε περιμενει :rockon: :rockon:
εφυγαααα..μπουχος περιμενω ενα σαββατο να κυκλοφορησουμε μαζιιι και να μπουρδελιασουμε...εννοειται οτι οποιος αλλος θελει ειναι ευρποσδεκτος!!

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Παίδες 1η φορά κατέθεσα στη Γκαμπριέλα στο villa prive και έπαθα πλάκα. Αν και έχω αδυναμία στα μιλφ και στις ψηλές, η γκόμενα στο δωμάτιο είναι απίστευτα καυλιάρα, έχει πρόστυχο νεανικό μουτράκι, ωραία βυζάρα, ύψος γύρο στο 1,68 και τρελό τρελό κωλαράκι. Πολύ πιο όμορφη και πιο αδύνατη από τις φωτο στο γκρισλεϊτντιζ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο οτι τα βρήκαμε στη χημεία μας, αλλά ήταν ένα από τα καλύτερα μαμήσια που χω κάνει στα μαγαζιά και από τις λίγες φορές που όταν την είχα στα 4,  γ@μιότανε πάνω στον π**τσο μου τόσο καυλιάρικα που όταν την έχυσα κόντεψα να πάθω εγεφαλικό! Γκαμπριέλα είσαι Θεά!  :kissass:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παιδες δεχομουν γκρινια γιατι εκανα μπουρδελοτσαρκα απο μια γκομενα μου (εχει ακρες ξερει τις μισες τσατσαδες και τις μισες πουτανες, οποτε την επαιρναν τηλεφωνο οταν με εβλεπαν στα γνωστα μερη)

εξαφανιστηκα ενα μηνα απο μπουρδελοτσαρκα και...
ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΙ ΕΚΕΙ  :headbang: :headbang: :headbang:
περα του τι κανω, ειναι δυνατον ο γυναικειος παραλογισμος να φτασει σε τετοιο σημειο που να γκρινιαζει ειτε κανεις κατι ειτε δεν κανεις?????  :S

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
παιδες δεχομουν γκρινια γιατι εκανα μπουρδελοτσαρκα απο μια γκομενα μου (εχει ακρες ξερει τις μισες τσατσαδες και τις μισες πουτανες, οποτε την επαιρναν τηλεφωνο οταν με εβλεπαν στα γνωστα μερη)

ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΙ ΕΚΕΙ  :headbang: :headbang: :headbang:
περα του τι κανω, ειναι δυνατον ο γυναικειος παραλογισμος να φτασει σε τετοιο σημειο που να γκρινιαζει ειτε κανεις κατι ειτε δεν κανεις?????  :S
Ανετατότατα!  Άβυσσος το μυαλό μιας γυναίκας αδερφέ!  Άκρη δύσκολα θα βγάλεις, οπότε πάνε κάνε τις τσάρκες σου και μη σκας ιδιαίτερα.  Στην τελική, το απολαμβάνεις. ;)

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0

αδερφε πουτανα η στριπτιτζου ηταν η γκομενα? εχει νοημα γιατι υποστηριζει τις συναδελφους...

πολυ καλη η Ελενα η Ουκρανη.την ειχα πετυχει στο Κεφαλληνιας.συντομα κριτικη
ειχα ανεβασει κριτικη για μια αλλη κοπελα την Εφη στο Φριξου 15 αλλα δεν ανεβηκε ποτε :-

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Που τις βρικε αυτες τις ακτες αδερφε ?  :huh:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μια μικρη βολτουλα πριν απο λιγο σε μερικα στουντιο και πολυ καλη συνευρεση με την ειρηνη Νικηφορου Ουρανου 26 λεπτομερειες σε λιγο στην κριτικη. Στα αλλα ειχαμε

Πέτρου Ερημίτη 2. Μονικα προμιλφ αδιαφορη εμφανισιακα, η τσατσα πολυ προλογο ρε παιδια...εχω την νουμερο ενα στην πιατσα αυτην τι στιγμη και κατι τετοια. Παντως ειχε εναν στο δωματιο.

26ης Οκτωβρίου 35Α. Μετα απο καιρο ανοιχτο, αλλα δεν ειχε καινουργια κοπελα μεσα οπως προσδοκουσα, ηταν μια μελαχρινη ομορφη κοπελιτσα που δουλευε μεχρι προσφατα στο α,γεωργιου 24 ονομα δεν θυμαμαι.

Φρίξου 13. το καινουργιο διπλα δηλαδη απο το 13 ηταν η ταυλανδεζα. Απαραδεχτη η τσατσα μολις μπηκα με λεει παλι εδω εσυ... ολοι μερα γυρνας και δεν μπαινεις και τα κλασικα που λενε.

Φρίξου 14. Εδω ηταν η ζωη, γνωστη απο τα τριδυμα. και αυτη ειχε πολλα νευρα σημερα. Με ειπε οταν μπηκα μεσα μην καθεσαι στον καναπε εαν δεν περασεις...τις λεω θα κατσω και μετα θα σηκωθω να φυγω, οπως και εκανα.

Φρίξου 15. Η εφαρα εδω με το πολυ σεξι μαυρο φορεμα που μοιαζει σαν νυχτικο. Τρια δωματια γεματα και ενας περιμενε εφυγα για να μην μπω στον πειρασμο να ξανα περασω.

Ανδρέου Γεωργίου 24. Μια πετιτ πιτσιρικα ξανθουλα νομιζω ηταν η παολα την πετυχα οταν εμπαινε για μπανακι.

Ανδρέου Γεωργίου 30. Και εδω δεν θυμαμαι ονομα, μια προμιλφ με μεγαλουτσικα βυζια ειχαν,ειναι καιρο εκει στην μεσημεριανη βαρδια.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Που τις βρικε αυτες τις ακτες αδερφε ?  :huh:
μαλλον εννοεις ακρες αντι ακτες.
δεν μπορω να σου που αμα ηταν θα το ελεγα απο την αρχη. αλλα γκρινια και ζηλεια επειδη ΔΕΝ κανω μπουρδελοτσαρκα το τελευταιο που μπορουσα να περιμενω  >:(

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κανενας αδερφος να με πει που θα βρω σημερα καμια skinny κοκκαλομουνα βραδυνη βαρδια?

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Καλησπέρα,

Έχει κανείς άποψη για την καινούρια την Πάολα στις βίλλες;
Στις φωτό φαίνεται πολύ δυνατό. Την έχει πάρει κανείς;
Από  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: λέει τίποτα;

dorisss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κοκαλομουνα αν θεs αρχηγε θα παs στιs μελισσεs,sτην αντζελα την ουκρανη!!!και κοκαλιαρα και πισω συστημα σουπερ,αλλα και στο γλειφομουνι σπαρταραει!!ειναι καλη επιλογη για κοκαλο!! παντα βραδυνη!:cool2:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
καταθεση στην Εφη φριξου 15...
ακουραστη,αγερωχη,χαμογελαστη,προσχαρη ,αυτη η κοπελα  εχει λυσει το φιλοσοφικο ζητημα της ζωης και προσφερει σεξ...

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
μαγκες μολις γυρισα απο Μονικα,πετρου ερημιτη 2.ολοι οι μιλφακηδες ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:

dorisss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με τον αδερφο!! εκανα καταθεση  στη μονικα και με 30 ευρω μεχρι κολοτρυπιδα δοκιμασα!! δεν λεει ποτε οχι,αρκει να εχειs θρασσοs!!η κοπελα ειναι επαγγελματιαs!!καλα κανει πιστευω,δινει το 100% του εαυτου τηs!!και η κωλαρα τηs δεν εχει ιχνοs κυτταρυτιδαs!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom