Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μολις γυρισα απο πετυχημενη καταθεση στο π.ερημιτη , επιστροφη της milf Μονικας , φοβερη στο δωματιο με ανεση χρονου και δεκτικη .............. Al ορμα  :tits2:
Τα γούστα είναι γούστα πάω πάσο. Αυτές οι θειτσες δεν γαμιουνται στην εξωμπουρδελικη ζώη τους κ γυρνάνε στον στοιβο και είναι παθιασμένες.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Γιατί ρε συ Αλ ? Τι θα κερδισουν με αυτο ? Και πως δηλαδη σε πειθουν να κανεις κατι τετοιο, εχουν προσωπικα σου στοιχεια ?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ξεκόλλα Aλ....είσαι το αλάτι....μην πτοείσαι!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τα γούστα είναι γούστα πάω πάσο. Αυτές οι θειτσες δεν γαμιουνται στην εξωμπουρδελικη ζώη τους κ γυρνάνε στον στοιβο και είναι παθιασμένες.
Κανεις λαθος φιλε μου για την εξωμπουρδελικη ζωη , αλλα και ετσι να ειναι , σε χαλαει να ξεδινει πανω σου και να μην κλαις τα λεφτα σου ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Μολις γυρισα απο πετυχημενη καταθεση στο π.ερημιτη , επιστροφη της milf Μονικας , φοβερη στο δωματιο με ανεση χρονου και δεκτικη .............. Al ορμα  :tits2:
Πηρα και γω Μονικα...
Ωραια ηταν... Θα ανεβασω και κριτικη...

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
αλ θα ειναι πολυ μεγαλη αμαρτια να μην ξαναγραψεις...εισαι η ψυχη του φορουμ και οι κριτικες σου ειναι μακραν οι πιο γαματες απ ολους μας!!
πιστευω οσοι ειναι ενεργα μελη και διαβαζουν παιζουν μεγαλο ρολο οι κριτικες σου στο που θα καταθεσουν  :fuck1: :fuck1: :zfuck: :pipa3: :fuck2:

egwgeiasena

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αλ θα ειναι πολυ μεγαλη αμαρτια να μην ξαναγραψεις...εισαι η ψυχη του φορουμ και οι κριτικες σου ειναι μακραν οι πιο γαματες απ ολους μας!!
πιστευω οσοι ειναι ενεργα μελη και διαβαζουν παιζουν μεγαλο ρολο οι κριτικες σου στο που θα καταθεσουν  :fuck1: :fuck1: :zfuck: :pipa3: :fuck2:
ενασ φαφλατασ λιγοτεροσ στο sait.να παιρνουν θεση ενασ ενασ και να μενουν ατομα που δε γλυφουν.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ενασ φαφλατασ λιγοτεροσ στο sait.να παιρνουν θεση ενασ ενασ και να μενουν ατομα που δε γλυφουν.
Φαφλατάς ξε-φαφλατάς, νομίζω ότι οι κριτικές του είναι αξιόλογες, αρκεί να σου αρέσουν κι εσένα αυτά που αρέσουν στον Αλ Πατσίνο.  Προσωπικά, πάντα δοκιμάζω αυτά που θέλω, ασχέτως του τι έχει γραφτεί εδώ, και ως τώρα, δεν έχω απογοητευτεί.  Από κει και πέρα, καλό είναι να σεβόμαστε και μερικούς που έχουν γράψει "χιλιόμετρα" εδώ και βοηθάνε τους νέους.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
χομπυ κανουμε εδω, δεν μας επιασε ο αλτρουισμος και παμε να γαμησουμε για να ενημερωσουμε τους αλλους  :2funny:
μες το χομπυ και τον χαβαλε του μπουρδελιασματος ειναι και να το αφηγηθεις σε φιλο ή σε αγνωστους για τον χαβαλε

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
χομπυ κανουμε εδω, δεν μας επιασε ο αλτρουισμος και παμε να γαμησουμε για να ενημερωσουμε τους αλλους  :2funny:
μες το χομπυ και τον χαβαλε του μπουρδελιασματος ειναι και να το αφηγηθεις σε φιλο ή σε αγνωστους για τον χαβαλε
Ακριβώς! +100000000

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
O gl ειναι μακραν ο πιο εμπιστος για μενα στις αποψεις και κριτικες του... δεν με εχει απογοητευσει ΠΟΤΕ !!!  :)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Νεα κοπελα με το ονομα Λούσυ (σαν σκυλιτσα ακουγεται)  :2funny:
και μια Βέρα ??

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
και εγω για πληροφορια το γραφω απλα τις εντοπισα δεν εχω παει μαζι τους...ακομα!!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Eγω μολις ανεβασα  :rockon:
Καληπσερα
θα ηθενα να ρωτησω σε ποια βαρδια θα βρω τη Μονικα
και ποιο ειναι το ωραριο της βαρδιας δηλαδη ποτε γεινεται η αλλαγη?
Και αμα υπαρχει τηλ για να ρωτησω αμα δουλευει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom