Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Από τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..
η καντυ δίνει. Η αντριάννα
,η καρινα στην φριξου13 και η στεφη
Οι δυο χριστινες η ευα και η νικολ διναν αλλα δεν ξερω αν το κραταν ακόμα στο μενου
Η σανταλ δίνει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η καντυ δίνει. Η αντριάννα
,η καρινα στην φριξου13 και η στεφη
Οι δυο χριστινες η ευα και η νικολ διναν αλλα δεν ξερω αν το κραταν ακόμα στο μενου
Η σανταλ δίνει

και η ιζαμπελα σ τριδυμα  :grin: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
οι πουτανες οπως και εν γενει οι γυναικες διακατεχονται απο εντονα αισθηματα αντιζηλιας μεταξυ τους.....εγω δεν ειδα μια πουτανα να μου πει καλη κουβεντα για αλλη πουτανα οσες φορες ανεφερα ενα ονομα για να τσιμπησουν.....το θαψιμο παει συννεφο.....
κι ομως η μιρελα ελεγε παντα ενα καλο λογο για την βερονικα εποχες βαρδαρη!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ποια ατζελα λες την βουλγάρα την μοντελισια?
την ουκρανη την αβυζη με την κολαρα....ειναι το στανταρακι μου γιατι τελειωνει ευκολα και εχει σπασμους,με το μουνι στο στομα μου μεσα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αυτη φιλε ειχε τελειωσει μια φορα που ειχαμε συνευρεθει...φατσα αστα να πανε.βυζι μηδεν αλλα ο κωλος ειναι απο αλλο πλανητη
παντα τελειωνει το εχει ευκολο...και καθολου ψευτικο!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
την καντυ γιατι τη βγαλανε απο το αλλο σαιτ απο τη σαλονικα ? τερμα ?
ε νομιζω ηρθε η ωρα που ελεγε..αρχες σεπτεβρη ειπε οτι θα σταματησει....ισως ειναι για καταδυση στο πορτοκαρας και το τραβηξει λιγο ακομα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μολις γυρισα απο σουπερ και ιδιαιτερη καταθεση στην Ουκρανη Αντζελα στο Godiva....εχω φτασει πολλες πουτανες σε οργασμο με το γλειφομουνι και ομολογω οτι το κανω καλα αλλα το αποψινο ηταν αλλο πραμα....ενταξει στην αρχη με το γλειψιμο αρχισε να παραδινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα ειχε κατι σπασμους που πεταγονταν πανω στο κρεβατι ολοκληρο το κορμι της και μετακινουνταν κιολας...σαν τις ταινιες με τους δαιμονισμενους που τους σηκωνει ο σατανας ξαπλωτους πανω απο το κρεβατι τους  :grin: :grin: βεβαια απο ενα σημειο και μετα γραπωσα το μουνι της με το στομα μου και δε το αφησα καθολου και για ενα 5λεπτο η γκομενα ηταν αλλου...βογγουσε λες και την εδερνα
Η ιδια ενταση και παθος και στο γαμησι,πολυ καλη εμπειρια και καλο κοριτσι,οι καυτες λεπτομερειες αυριο στην κριτικη

Βεβαια δε θυμομουν καθολου τη φατσα και απο κοντα η εικονα ειναι καπως απογοητευτικη,μαλλον προς ασχημουλα την λες.Απο βυζι ανυπαρκτο αλλα εχει κατι ρωγες σε μεγεθος καρυδιου να πουμε...γεμιζει το στομα σου.Ενταξει απο ποδι και πισω συστημα απλα ειναι εντυπωσιακοτατη...

Στα αλλα που πηγα σημερα και δεν πηγα χθες...

-26ης Οκτωβριου 35.η Μπιανκα ενα μελαχρινο μικροκαμωμενο γυφτακι με καλο σωμα που σιγουρα εχω καπου ξαναδει ισως και στο Βαρδαρη
-Ερημιτη.επισης μικροκαμωμενο και πολυ συμπαθητικο ομορφουλικο γκομενακι Χριστινα πολυ νεαρης ηλικιας.Στελνει και φιλακια στο σαλονι με το χερι της
-Μινωταυρου.η Ουγγαρεζα Χριστινα ενα πολυ ωραιο κοριτσι με προσωπικοτητα και τυπο και ωραιο αναστημα με μακρυ μαυρο μαλλι,καλο κορμι ο κωλος λιγο φαρδυς μου φανηκε αλλα πολυ δυνατο συνολο
-Φριξου 13.η Ρουμανα Καρινα πολυ ομορφη στο προσωπο με μακρυ μαυρο μαλλι
αλλα απο σωμα γεματουλα με πολυ φαρδυ κωλο.Φαινεται ομως πολυ προσχαρη
-Νικ.Ουρανου 26.μου ειπαν οτι ειναι η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αχελωου.η Αντζελα η Ουκρανη οπως ειπα,ξεχασα να ρωτησω αν ειναι εδω η Νταϊανα
-Κεφαλληνιας.η πορνομιλφ Αναστασια μελαχρινη πλεον καλη ηταν κι ετσι αλλα φουλ ειρωνεια μαζι με την γνωστη ξανθια αντιπαθεστατη τσατσα η οποια ειρωνευεται παντα σε οποιο στουντιο και να δουλεψει.Μια ξανθια ρωσσιδα τι σκατα ειναι με ζαρωμενη φατσα και μαλλι κοτσιδα.Το διδυμο της συμφορας δηλαδη
-Πηγασου.η Νικη η ξανθια βυζαρου,μπαζακι και χοντρη στο συνολο
-Λαφαμ.η Λαρα οπως πληροφορηθηκα πολυ νωριτερα απο την ιδιοκτητρια

το Red Diamond ηταν κλειστο πριν λιγο αν και το προγραμμα εδινε Παολα μεχρι το πρωι...την ξεσκισαν??? :fuck2: :fuck2:...ποιος ξερει τι εγινε αραγε...
χαχαχχαα σε προλαβαααααααααααααααααα στη κριτικη μου...τα ιδια θα γραψουμε παω στοιχημα...ρε 3 φορες τελειωσε με το γλυψιμο..τι ναι αυτη ρεεεεεεεεε

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
με εμενα ειχε τελειωσει στο πηδημα...
και χτες τελειωσε με τον jimiadi,που το βρισκει το κουραγιο μπραβο της..η μαλλον οι μονοι πελατες που περναμε μεσα ειμαστε εμεις,γιατι οπως και να το δεις δε μπορει να τελειωνει 10 φορες την ημερα..
ρε φιλε απο οτι βλεπω τελικα το κανει με ολους και ξερω οτι δεν ειναι και ψευτικο...γεμιζω το στομα μου καθε φορα που την γλυφω.φαντασου να την εχεις σπιτι αυτην καθε μερα να την πηδας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χαχαχχαα σε προλαβαααααααααααααααααα στη κριτικη μου...τα ιδια θα γραψουμε παω στοιχημα...ρε 3 φορες τελειωσε με το γλυψιμο..τι ναι αυτη ρεεεεεεεεε
αυτη λειτουργει ετσι και χωρις γλειφομουνι ή ειναι το κουμπι της που την απελευθερωνει??ενταξει η κοπελα ειναι ειδικη περιπτωση δε το συζητω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Από τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..
Ιζαμπελα και μιλφ Συλβια αν πετυχεις ειναι νομιζω οι καλυτερες περιπτωσεις κωλοτρυπιδας το γουσταρουν σαν τρελες και συμφερουν κιολας  :zfuck:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
επισης η συλβια ως μιλφα ειναι πιο ζεστη για κωλο νομιζω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αυτη λειτουργει ετσι και χωρις γλειφομουνι ή ειναι το κουμπι της που την απελευθερωνει??ενταξει η κοπελα ειναι ειδικη περιπτωση δε το συζητω
οχι στην αρχη την πηρα στα 30 και παλι ετσι ειναι...απλα πιπα-γαμας τελειωσες...ενω στα 60 το ευχαριστιεσαι πιο πολυ..ετσι κανει σεξ...ειναι καυαλαααααααααααααααααα!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εφυγα απο Ελλαδα μυστη,μενω Αμστερνταμ πλεον,το πορνορεπορταζ συνεχιζεται στα thread της Ολλανδιας με την επιθεση στην Χαγη να ετοιμαζεται για αυριο  :rockon:  :knockinb:  :lheel:   :fuck1: .Btw βρεχει παρανοικα εδω

Καλο βολι,τη βροχη πρεπει να την κανεις μερος της καθημερινοτητας σου,ετσι ειναι εκει  :grin:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
μπορειτε να δωσετε πληροφοριες για τη μιλφ τη συλβια που δινει κωλο?

εμφανισιακα πως ειναι? σε ποιο σπιτι δουλευει και ποια βαρδια?

ευχαριστω.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είναι σαν να βλέπεις μια ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά και μπόλικες καμπύλες νοικοκυρά της δεκαετίας του 80 να βγαίνει από το διπλανό διαμέρισμα. Πολύ θετική ενέργεια στο κρεβάτι με διαθέσεις για πολλά γούστα, κοινός μια Μιλφάρα ( 40something ) για αυτούς που ψάχνουν το ζουμί....
Εργάζεται τα πρωινά στην Α.Γεωργίου 24-30 αν και εθεάθη και στην Φρίξου 14.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο σουπερ και ιδιαιτερη καταθεση στην Ουκρανη Αντζελα στο Godiva....εχω φτασει πολλες πουτανες σε οργασμο με το γλειφομουνι και ομολογω οτι το κανω καλα αλλα το αποψινο ηταν αλλο πραμα....ενταξει στην αρχη με το γλειψιμο αρχισε να παραδινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα ειχε κατι σπασμους που πεταγονταν πανω στο κρεβατι ολοκληρο το κορμι της και μετακινουνταν κιολας...σαν τις ταινιες με τους δαιμονισμενους που τους σηκωνει ο σατανας ξαπλωτους πανω απο το κρεβατι τους  :grin: :grin: βεβαια απο ενα σημειο και μετα γραπωσα το μουνι της με το στομα μου και δε το αφησα καθολου και για ενα 5λεπτο η γκομενα ηταν αλλου...βογγουσε λες και την εδερνα
Η ιδια ενταση και παθος και στο γαμησι,πολυ καλη εμπειρια και καλο κοριτσι,οι καυτες λεπτομερειες αυριο στην κριτικη

Βεβαια δε θυμομουν καθολου τη φατσα και απο κοντα η εικονα ειναι καπως απογοητευτικη,μαλλον προς ασχημουλα την λες.Απο βυζι ανυπαρκτο αλλα εχει κατι ρωγες σε μεγεθος καρυδιου να πουμε...γεμιζει το στομα σου.Ενταξει απο ποδι και πισω συστημα απλα ειναι εντυπωσιακοτατη...

Στα αλλα που πηγα σημερα και δεν πηγα χθες...

-26ης Οκτωβριου 35.η Μπιανκα ενα μελαχρινο μικροκαμωμενο γυφτακι με καλο σωμα που σιγουρα εχω καπου ξαναδει ισως και στο Βαρδαρη
-Ερημιτη.επισης μικροκαμωμενο και πολυ συμπαθητικο ομορφουλικο γκομενακι Χριστινα πολυ νεαρης ηλικιας.Στελνει και φιλακια στο σαλονι με το χερι της
-Μινωταυρου.η Ουγγαρεζα Χριστινα ενα πολυ ωραιο κοριτσι με προσωπικοτητα και τυπο και ωραιο αναστημα με μακρυ μαυρο μαλλι,καλο κορμι ο κωλος λιγο φαρδυς μου φανηκε αλλα πολυ δυνατο συνολο
-Φριξου 13.η Ρουμανα Καρινα πολυ ομορφη στο προσωπο με μακρυ μαυρο μαλλι
αλλα απο σωμα γεματουλα με πολυ φαρδυ κωλο.Φαινεται ομως πολυ προσχαρη
-Νικ.Ουρανου 26.μου ειπαν οτι ειναι η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αχελωου.η Αντζελα η Ουκρανη οπως ειπα,ξεχασα να ρωτησω αν ειναι εδω η Νταϊανα
-Κεφαλληνιας.η πορνομιλφ Αναστασια μελαχρινη πλεον καλη ηταν κι ετσι αλλα φουλ ειρωνεια μαζι με την γνωστη ξανθια αντιπαθεστατη τσατσα η οποια ειρωνευεται παντα σε οποιο στουντιο και να δουλεψει.Μια ξανθια ρωσσιδα τι σκατα ειναι με ζαρωμενη φατσα και μαλλι κοτσιδα.Το διδυμο της συμφορας δηλαδη
-Πηγασου.η Νικη η ξανθια βυζαρου,μπαζακι και χοντρη στο συνολο
-Λαφαμ.η Λαρα οπως πληροφορηθηκα πολυ νωριτερα απο την ιδιοκτητρια

το Red Diamond ηταν κλειστο πριν λιγο αν και το προγραμμα εδινε Παολα μεχρι το πρωι...την ξεσκισαν??? :fuck2: :fuck2:...ποιος ξερει τι εγινε αραγε...
Την πρόσεξα και εγώ, πολύ καύλα και πολύ καλό στυλ, ξεχωρίζει έντονα...

Red Diamond, καλά σε αυτό το μαγαζί μπορεί και να χαθείς μέσα, άνοιξε μετά με μια συμπαθητική οικοδέσποινα ( υπόδειγμα επαγγελματισμού ) αλλά γαμώτο δεν πρόλαβα να δω την Πάολα...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κοίτα, ο λόγος που δεν πέρασα ήταν καθαρά ( αν και δεν το συνηθίζω ) η έλλειψη στοιχείον και το γεγονός του ότι μου φάνηκε κάπως πολύ σοβαρή αν και κάτι τέτοιες κάνουν κάτι απίθανα πράγματα...
Αναμένουμε λοιπόν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom