papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Από τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..Ισπανίδα
...ποια μικρή να γυρισε?
Από τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..Ισπανίδα
...ποια μικρή να γυρισε?
η καντυ δίνει. Η αντριάνναΑπό τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..
η καντυ δίνει. Η αντριάννα
,η καρινα στην φριξου13 και η στεφη
Οι δυο χριστινες η ευα και η νικολ διναν αλλα δεν ξερω αν το κραταν ακόμα στο μενου
Η σανταλ δίνει
κι ομως η μιρελα ελεγε παντα ενα καλο λογο για την βερονικα εποχες βαρδαρη!!οι πουτανες οπως και εν γενει οι γυναικες διακατεχονται απο εντονα αισθηματα αντιζηλιας μεταξυ τους.....εγω δεν ειδα μια πουτανα να μου πει καλη κουβεντα για αλλη πουτανα οσες φορες ανεφερα ενα ονομα για να τσιμπησουν.....το θαψιμο παει συννεφο.....
την ουκρανη την αβυζη με την κολαρα....ειναι το στανταρακι μου γιατι τελειωνει ευκολα και εχει σπασμους,με το μουνι στο στομα μου μεσα!!!ποια ατζελα λες την βουλγάρα την μοντελισια?
παντα τελειωνει το εχει ευκολο...και καθολου ψευτικο!!!αυτη φιλε ειχε τελειωσει μια φορα που ειχαμε συνευρεθει...φατσα αστα να πανε.βυζι μηδεν αλλα ο κωλος ειναι απο αλλο πλανητη
ε νομιζω ηρθε η ωρα που ελεγε..αρχες σεπτεβρη ειπε οτι θα σταματησει....ισως ειναι για καταδυση στο πορτοκαρας και το τραβηξει λιγο ακομα!!!την καντυ γιατι τη βγαλανε απο το αλλο σαιτ απο τη σαλονικα ? τερμα ?
χαχαχχαα σε προλαβαααααααααααααααααα στη κριτικη μου...τα ιδια θα γραψουμε παω στοιχημα...ρε 3 φορες τελειωσε με το γλυψιμο..τι ναι αυτη ρεεεεεεεεεΜολις γυρισα απο σουπερ και ιδιαιτερη καταθεση στην Ουκρανη Αντζελα στο Godiva....εχω φτασει πολλες πουτανες σε οργασμο με το γλειφομουνι και ομολογω οτι το κανω καλα αλλα το αποψινο ηταν αλλο πραμα....ενταξει στην αρχη με το γλειψιμο αρχισε να παραδινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα ειχε κατι σπασμους που πεταγονταν πανω στο κρεβατι ολοκληρο το κορμι της και μετακινουνταν κιολας...σαν τις ταινιες με τους δαιμονισμενους που τους σηκωνει ο σατανας ξαπλωτους πανω απο το κρεβατι τους βεβαια απο ενα σημειο και μετα γραπωσα το μουνι της με το στομα μου και δε το αφησα καθολου και για ενα 5λεπτο η γκομενα ηταν αλλου...βογγουσε λες και την εδερνα
Η ιδια ενταση και παθος και στο γαμησι,πολυ καλη εμπειρια και καλο κοριτσι,οι καυτες λεπτομερειες αυριο στην κριτικη
Βεβαια δε θυμομουν καθολου τη φατσα και απο κοντα η εικονα ειναι καπως απογοητευτικη,μαλλον προς ασχημουλα την λες.Απο βυζι ανυπαρκτο αλλα εχει κατι ρωγες σε μεγεθος καρυδιου να πουμε...γεμιζει το στομα σου.Ενταξει απο ποδι και πισω συστημα απλα ειναι εντυπωσιακοτατη...
Στα αλλα που πηγα σημερα και δεν πηγα χθες...
-26ης Οκτωβριου 35.η Μπιανκα ενα μελαχρινο μικροκαμωμενο γυφτακι με καλο σωμα που σιγουρα εχω καπου ξαναδει ισως και στο Βαρδαρη
-Ερημιτη.επισης μικροκαμωμενο και πολυ συμπαθητικο ομορφουλικο γκομενακι Χριστινα πολυ νεαρης ηλικιας.Στελνει και φιλακια στο σαλονι με το χερι της
-Μινωταυρου.η Ουγγαρεζα Χριστινα ενα πολυ ωραιο κοριτσι με προσωπικοτητα και τυπο και ωραιο αναστημα με μακρυ μαυρο μαλλι,καλο κορμι ο κωλος λιγο φαρδυς μου φανηκε αλλα πολυ δυνατο συνολο
-Φριξου 13.η Ρουμανα Καρινα πολυ ομορφη στο προσωπο με μακρυ μαυρο μαλλι
αλλα απο σωμα γεματουλα με πολυ φαρδυ κωλο.Φαινεται ομως πολυ προσχαρη
-Νικ.Ουρανου 26.μου ειπαν οτι ειναι η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αχελωου.η Αντζελα η Ουκρανη οπως ειπα,ξεχασα να ρωτησω αν ειναι εδω η Νταϊανα
-Κεφαλληνιας.η πορνομιλφ Αναστασια μελαχρινη πλεον καλη ηταν κι ετσι αλλα φουλ ειρωνεια μαζι με την γνωστη ξανθια αντιπαθεστατη τσατσα η οποια ειρωνευεται παντα σε οποιο στουντιο και να δουλεψει.Μια ξανθια ρωσσιδα τι σκατα ειναι με ζαρωμενη φατσα και μαλλι κοτσιδα.Το διδυμο της συμφορας δηλαδη
-Πηγασου.η Νικη η ξανθια βυζαρου,μπαζακι και χοντρη στο συνολο
-Λαφαμ.η Λαρα οπως πληροφορηθηκα πολυ νωριτερα απο την ιδιοκτητρια
το Red Diamond ηταν κλειστο πριν λιγο αν και το προγραμμα εδινε Παολα μεχρι το πρωι...την ξεσκισαν??? ...ποιος ξερει τι εγινε αραγε...
ρε φιλε απο οτι βλεπω τελικα το κανει με ολους και ξερω οτι δεν ειναι και ψευτικο...γεμιζω το στομα μου καθε φορα που την γλυφω.φαντασου να την εχεις σπιτι αυτην καθε μερα να την πηδας...με εμενα ειχε τελειωσει στο πηδημα...
και χτες τελειωσε με τον jimiadi,που το βρισκει το κουραγιο μπραβο της..η μαλλον οι μονοι πελατες που περναμε μεσα ειμαστε εμεις,γιατι οπως και να το δεις δε μπορει να τελειωνει 10 φορες την ημερα..
αυτη λειτουργει ετσι και χωρις γλειφομουνι ή ειναι το κουμπι της που την απελευθερωνει??ενταξει η κοπελα ειναι ειδικη περιπτωση δε το συζητωχαχαχχαα σε προλαβαααααααααααααααααα στη κριτικη μου...τα ιδια θα γραψουμε παω στοιχημα...ρε 3 φορες τελειωσε με το γλυψιμο..τι ναι αυτη ρεεεεεεεεε
Ιζαμπελα και μιλφ Συλβια αν πετυχεις ειναι νομιζω οι καλυτερες περιπτωσεις κωλοτρυπιδας το γουσταρουν σαν τρελες και συμφερουν κιολαςΑπό τις κοπέλες αυτή την περίοδο στη μπουρδελοσαλόνικα ποιες δίνουν κώλο? έχουμε καμια πρόχειρη λίστα? Ευχαριστώ..
ναι η εβελινα δινει κωλο στα 70 ευρωΗ Εβελίνα κάνει κώλο
οχι στην αρχη την πηρα στα 30 και παλι ετσι ειναι...απλα πιπα-γαμας τελειωσες...ενω στα 60 το ευχαριστιεσαι πιο πολυ..ετσι κανει σεξ...ειναι καυαλαααααααααααααααααα!!αυτη λειτουργει ετσι και χωρις γλειφομουνι ή ειναι το κουμπι της που την απελευθερωνει??ενταξει η κοπελα ειναι ειδικη περιπτωση δε το συζητω
Εφυγα απο Ελλαδα μυστη,μενω Αμστερνταμ πλεον,το πορνορεπορταζ συνεχιζεται στα thread της Ολλανδιας με την επιθεση στην Χαγη να ετοιμαζεται για αυριο .Btw βρεχει παρανοικα εδω
Την πρόσεξα και εγώ, πολύ καύλα και πολύ καλό στυλ, ξεχωρίζει έντονα...Μολις γυρισα απο σουπερ και ιδιαιτερη καταθεση στην Ουκρανη Αντζελα στο Godiva....εχω φτασει πολλες πουτανες σε οργασμο με το γλειφομουνι και ομολογω οτι το κανω καλα αλλα το αποψινο ηταν αλλο πραμα....ενταξει στην αρχη με το γλειψιμο αρχισε να παραδινεται αλλα απο ενα σημειο και μετα ειχε κατι σπασμους που πεταγονταν πανω στο κρεβατι ολοκληρο το κορμι της και μετακινουνταν κιολας...σαν τις ταινιες με τους δαιμονισμενους που τους σηκωνει ο σατανας ξαπλωτους πανω απο το κρεβατι τους βεβαια απο ενα σημειο και μετα γραπωσα το μουνι της με το στομα μου και δε το αφησα καθολου και για ενα 5λεπτο η γκομενα ηταν αλλου...βογγουσε λες και την εδερνα
Η ιδια ενταση και παθος και στο γαμησι,πολυ καλη εμπειρια και καλο κοριτσι,οι καυτες λεπτομερειες αυριο στην κριτικη
Βεβαια δε θυμομουν καθολου τη φατσα και απο κοντα η εικονα ειναι καπως απογοητευτικη,μαλλον προς ασχημουλα την λες.Απο βυζι ανυπαρκτο αλλα εχει κατι ρωγες σε μεγεθος καρυδιου να πουμε...γεμιζει το στομα σου.Ενταξει απο ποδι και πισω συστημα απλα ειναι εντυπωσιακοτατη...
Στα αλλα που πηγα σημερα και δεν πηγα χθες...
-26ης Οκτωβριου 35.η Μπιανκα ενα μελαχρινο μικροκαμωμενο γυφτακι με καλο σωμα που σιγουρα εχω καπου ξαναδει ισως και στο Βαρδαρη
-Ερημιτη.επισης μικροκαμωμενο και πολυ συμπαθητικο ομορφουλικο γκομενακι Χριστινα πολυ νεαρης ηλικιας.Στελνει και φιλακια στο σαλονι με το χερι της
-Μινωταυρου.η Ουγγαρεζα Χριστινα ενα πολυ ωραιο κοριτσι με προσωπικοτητα και τυπο και ωραιο αναστημα με μακρυ μαυρο μαλλι,καλο κορμι ο κωλος λιγο φαρδυς μου φανηκε αλλα πολυ δυνατο συνολο
-Φριξου 13.η Ρουμανα Καρινα πολυ ομορφη στο προσωπο με μακρυ μαυρο μαλλι
αλλα απο σωμα γεματουλα με πολυ φαρδυ κωλο.Φαινεται ομως πολυ προσχαρη
-Νικ.Ουρανου 26.μου ειπαν οτι ειναι η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αχελωου.η Αντζελα η Ουκρανη οπως ειπα,ξεχασα να ρωτησω αν ειναι εδω η Νταϊανα
-Κεφαλληνιας.η πορνομιλφ Αναστασια μελαχρινη πλεον καλη ηταν κι ετσι αλλα φουλ ειρωνεια μαζι με την γνωστη ξανθια αντιπαθεστατη τσατσα η οποια ειρωνευεται παντα σε οποιο στουντιο και να δουλεψει.Μια ξανθια ρωσσιδα τι σκατα ειναι με ζαρωμενη φατσα και μαλλι κοτσιδα.Το διδυμο της συμφορας δηλαδη
-Πηγασου.η Νικη η ξανθια βυζαρου,μπαζακι και χοντρη στο συνολο
-Λαφαμ.η Λαρα οπως πληροφορηθηκα πολυ νωριτερα απο την ιδιοκτητρια
το Red Diamond ηταν κλειστο πριν λιγο αν και το προγραμμα εδινε Παολα μεχρι το πρωι...την ξεσκισαν??? ...ποιος ξερει τι εγινε αραγε...
αναμενουμε τον κασκαντερ λοιπονΤην πρόσεξα και εγώ, πολύ καύλα και πολύ καλό στυλ, ξεχωρίζει έντονα...