Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες συγνωμη για την ενοχληση...

αν ειναι ευκολο μπορει καποιος να παρει ενα τηλεφωνο αυριο να ρωτησει αν θα δουλευει η Εφη απο Πεμπτη για να βγαλω ενα αεροπορικο κ να ερθω Ελλαδα? και μετα να μου στειλει προσωπικο μηνυμα.....ουτως η αλλως θα ερθω καποια απο τις επομενες 2 βδομαδες αλλα θα ηθελα να συμπεσω...

οσο για τα αλλα...επειδη διαβασα στις τελευταιες σελιδες πολλους καυγαδες..θα ελεγα να οτοπαρουμε ολοι μας πιο χαλαρα...ο καθενας εχει τα γουστα του εδω μεσα..κ δεν θα δωσει λογαριασμο σε κανεναν αλλο...το θεμα ειναι να γινεται ενημερωση κ να περναμε ολοι οσο καλυτερα μπορουμε...

καλα να περνατε ολοι..
ευχαριστω
Γιαννης

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Bολτα πριν λιγο με ακομα μια πολυ δυνατη καταθεση στη μικρη Ιζαμπελα στα Τριδυμα με 50ε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι και μιση ωρα μες το δωματιο και να μου λεει κιολας μη βιαζεσαι...η Νικολ δυστυχως παλι μας την εκανε εφυγε και απο κει.Αρχικα πηγα στις Βιλες

-Βιλα Ερωτικα.η Παολα πολυ ωραια κι απο κοντα,πολυ ομορφη στη φατσα,με βυζαρες και κωλαρα μπολικη αλλα καταλληλα στεκουμενη και πολυ προσχαρη στο σαλονι
-Red light.η αλλη βυζαρου η Γκαμπριελα αλλα αυτηνης δε μ'αρεσε καθολου η φατσα,πολυ προστυχο κωλαρακι ομως και οι βυζαρες βγαζουν ματι.Το θεμα ειναι οτι καμια απο τις 2 δεν κανει γυμνο τσιμπουκι,αν ειναι να δωσεις 60 για 69 τουλαχιστον δινεις 70ε και το ευχαριστιεσαι
-Τριδυμο 1.η Ιζαμπελα οπως ειπα η οποια διαθετει αριστη τεχνικη καταρτιση και νομιζω οτι μαζι με την Αντριανα εφοσον επιστρεψει αποτελουν το μελλον στα πιπινια...ειναι νωρις ακομα αλλα εγω σα να βλεπω τις διαδοχους των Σιμονα και Λαουρα
-Τριδυμο 2.καθισμενη η Εβελινα με το μπουρνουζι της στο σαλονι...ρωταω την τσατσα για τη Νικολ και το μαλακιστηρι πεταγεται και μου λεει τι την θελω τη Νικολ...'τι σ'αρεσει σ'αυτη?' με ρωτησε....βγαινοντας να φυγω κι ενω εχουν ανοιχτο παραθυρο ακουω το μαλακιστηρι να λεει 'ολοι οι αντρες ειναι μαλακισμενοι θελουν τζαμπα'...αυτο καταλαβε απο την αναζητηση μου για τη Νικολ  :jerking: :jerking:
-Τριδυμο 3.η θεια Ευα
-Φριξου 14.παλι η Γιασμιν,το μικρο ρωσσιδακι που εγραψε καποιος λεει δουλεψε μονο μια νυχτα

απο κει και περα στη Αν.Γεωργιου οπως τα εγραψε ο mpouxos...
Στο 38 η βρωμα ειναι αβασταχτη πλεον απορω τι κανουν εκει μεσα.Κριμα στο κουκλακι τη Γωγω μ'αυτα που γραφονται και με το τοσο ξινισμενο και αδιαφορο υφος που βγαινει πως να μπει κανεις...

Στο 19 η Τζαστιν ειχε τα βυζια απ'εξω τα οποια δε μ'αρεσαν,πολυ τυποποιημενη πλαστικουρα.

Γενικα ειχε μια σχετικα καλη κινηση και μπραβο στις Βιλες που ανεβαζουν το επιπεδο και παλι με τη συχνη ανανεωση ωραιων κοριτσιων  :grin: :grin:
Παολα πολυ σοβαρα στα υποψιν  :tits: :tits: :tits:

paok1981

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Bολτα πριν λιγο με ακομα μια πολυ δυνατη καταθεση στη μικρη Ιζαμπελα στα Τριδυμα με 50ε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι και μιση ωρα μες το δωματιο και να μου λεει κιολας μη βιαζεσαι...η Νικολ δυστυχως παλι μας την εκανε εφυγε και απο κει.Αρχικα πηγα στις Βιλες

ΑΛ Η Izaμπελα σε ποιο απο τα 3 σπιτια ειναι κ πως θα την αναγνωρισω ? πως ειναι εξωτερικα? ειναι τωρα βραδινη βαρδυα?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
για την χριστινα μιλφ αλβανιδα  νικ.26 μπορει να μας πει καποιος εντυπωσεις;;;;
ευχαριστω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
βραδυνη τσαρκα
Νικ 26:Χριστινα μιλφ η αλβανιδα
Τριδυμα Νο1:Ιζαμπελλα νο2:Εβελινα νο3:Ευα
Φριξου 15:Γκρεττα
Godiva:Η Αντζελλα απο τν ουκρανια ξαναγυρισε!
Ανδρ 21:Βικωρια με τα  :boobies: :boobies: εξω καλο μιλφακι
Ανδρ 19:Τζαστιν περιττα τα λογια μιλφαρα
Ανδρ 38:Γωγω ωραιο πιπινακι αλλα...
Ανδρ 32:Τζεσικα κορμαρα κ εδω αφησαμε τα  :pipa2: :pipa2:
Ανδρ 30:Τζωρτζια τπτ τ ιδιαιτερο
Ανδρ 30α:Τζινα ξανθο καλο μωρακι φαινεται!
Ανδρ 5Ο:Μαξιμ με το κοντο μαλλι
Ανδρ 52:Αμαλια εχει παχυνει τωρα τελευταια Νταρντανομωρο!
Υ.Γ.:Θελω βολτα με Jamaican,Antigregory k Jimiadi Τσαρκα ΜΑΖΙ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων!
αντε ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;παρασκευη;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
επικο γαμησι με αντζελα στο godiva ακολουθει κριτικη...να συνελθω λιγο...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

-Βιλα Ερωτικα.η Παολα πολυ ωραια κι απο κοντα,πολυ ομορφη στη φατσα,με βυζαρες και κωλαρα μπολικη αλλα καταλληλα στεκουμενη και πολυ προσχαρη στο σαλονι
-Red light.η αλλη βυζαρου η Γκαμπριελα αλλα αυτηνης δε μ'αρεσε καθολου η φατσα,πολυ προστυχο κωλαρακι ομως και οι βυζαρες βγαζουν ματι.Το θεμα ειναι οτι καμια απο τις 2 δεν κανει γυμνο τσιμπουκι,αν ειναι να δωσεις 60 για 69 τουλαχιστον δινεις 70ε και το ευχαριστιεσαι
-Τριδυμο 1.η Ιζαμπελα οπως ειπα η οποια διαθετει αριστη τεχνικη καταρτιση και νομιζω οτι μαζι με την Αντριανα εφοσον επιστρεψει αποτελουν το μελλον στα πιπινια...ειναι νωρις ακομα αλλα εγω σα να βλεπω τις διαδοχους των Σιμονα και Λαουρα
-Τριδυμο 2.καθισμενη η Εβελινα με το μπουρνουζι της στο σαλονι...ρωταω την τσατσα για τη Νικολ και το μαλακιστηρι πεταγεται και μου λεει τι την θελω τη Νικολ...'τι σ'αρεσει σ'αυτη?' με ρωτησε....βγαινοντας να φυγω κι ενω εχουν ανοιχτο παραθυρο ακουω το μαλακιστηρι να λεει 'ολοι οι αντρες ειναι μαλακισμενοι θελουν τζαμπα'...αυτο καταλαβε απο την αναζητηση μου για τη Νικολ  :jerking: :jerking:
-Τριδυμο 3.η θεια Ευα
-Φριξου 14.παλι η Γιασμιν,το μικρο ρωσσιδακι που εγραψε καποιος λεει δουλεψε μονο μια νυχτα

απο κει και περα στη Αν.Γεωργιου οπως τα εγραψε ο mpouxos...
Στο 38 η βρωμα ειναι αβασταχτη πλεον απορω τι κανουν εκει μεσα.Κριμα στο κουκλακι τη Γωγω μ'αυτα που γραφονται και με το τοσο ξινισμενο και αδιαφορο υφος που βγαινει πως να μπει κανεις...

Στο 19 η Τζαστιν ειχε τα βυζια απ'εξω τα οποια δε μ'αρεσαν,πολυ τυποποιημενη πλαστικουρα.

Γενικα ειχε μια σχετικα καλη κινηση και μπραβο στις Βιλες που ανεβαζουν το επιπεδο και παλι με τη συχνη ανανεωση ωραιων κοριτσιων  :grin: :grin:
Παολα πολυ σοβαρα στα υποψιν  :tits: :tits: :tits:
να τις απαντατε ρε παιδια , οτι θελουμε πχ γλωσσοφιλα, μασαζακι, αρχιδογλειψιμο ή τελειωμα στο στομα να καταλαβουν τον ανταγωνισμο και να σκεφτουν να τα κανουν και αυτες, μην φευγετε απλα ετσι και νομιζουν οτι ειμαστε "ερωτευμενοι" με καμια αλλη ή παμε για μάτι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
να τις απαντατε ρε παιδια , οτι θελουμε πχ γλωσσοφιλα, μασαζακι, αρχιδογλειψιμο ή τελειωμα στο στομα να καταλαβουν τον ανταγωνισμο και να σκεφτουν να τα κανουν και αυτες, μην φευγετε απλα ετσι και νομιζουν οτι ειμαστε "ερωτευμενοι" με καμια αλλη ή παμε για μάτι.

Ειναι για πολλες μπατσες το μαλακισμενο  :headbang:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Αυτη η Παολα διαβασα οτι δουλευε Αθηνα παλιοτερα, εχει κανενας το λινκ απο τις κριτικες της? Ευχαριστω εκ των προτερων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να τις απα
ντατε ρε παιδια , οτι θελουμε πχ γλωσσοφιλα, μασαζακι, αρχιδογλειψιμο ή τελειωμα στο στομα να καταλαβουν τον ανταγωνισμο και να σκεφτουν να τα κανουν και αυτες, μην φευγετε απλα ετσι και νομιζουν οτι ειμαστε "ερωτευμενοι" με καμια αλλη ή παμε για μάτι.
οι πουτανες οπως και εν γενει οι γυναικες διακατεχονται απο εντονα αισθηματα αντιζηλιας μεταξυ τους.....εγω δεν ειδα μια πουτανα να μου πει καλη κουβεντα για αλλη πουτανα οσες φορες ανεφερα ενα ονομα για να τσιμπησουν.....το θαψιμο παει συννεφο.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΑΛ Η Izaμπελα σε ποιο απο τα 3 σπιτια ειναι κ πως θα την αναγνωρισω ? πως ειναι εξωτερικα? ειναι τωρα βραδινη βαρδυα?
αυτες στα Τριδυμα δεν ειναι στανταρ,συνεχεια μετακινουνται.Την αλλη φορα ηταν πρωι στο 3 χθες ηταν στο 2.Ξανθουλα μικροκαμωμενη με γλυκο προσωπακι αλλα ρωτα κιολας το ονομα αφου το λενε

με την επιστροφη κι αυτης της μουναρας πλεον εμφανισιακα η βραδυνη βαρδια δυναμωνει παρα πολυ.Την ειχα στη λιστα μου πριν φυγει οποτε μαλλον ηρθε η ωρα της

τι να απαντησει κανεις στην ανυπαρκτη Εβελινα??...απλα γελουσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
για την χριστινα μιλφ αλβανιδα  νικ.26 μπορει να μας πει καποιος εντυπωσεις;;;;
ευχαριστω
παλια φιρμα με φημισμενο κουλουρι...σιγουρα θα σε ικανοποιησει αλλα νομιζω οτι πλεον δεν τραβαει οπως παλια και εμφανισιακα εχει σπασει πολυ οπως λεει κι ο gl

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αυτη φιλε ειχε τελειωσει μια φορα που ειχαμε συνευρεθει...φατσα αστα να πανε.βυζι μηδεν αλλα ο κωλος ειναι απο αλλο πλανητη

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Ρε παλικάρια , μια Elisa ψηλή στα τριδυμα, ξέρει κανείς που θα την βρω για μια κατάθεση; Πριν κανά δίμηνο πέρασα ζορικα μαζί της και δεν γουστάρω να ψάχνω και να ακούω τα σχόλια των τσατσαδων.
ψηλή αλίσια για την ακρίβια. απλά θεά . ρώτησα και μου είπανε οτι έχει κόλλημα με τα χαρτιά της και θα αργήσει να ξαναγυρίσει

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
οι πουτανες οπως και εν γενει οι γυναικες διακατεχονται απο εντονα αισθηματα αντιζηλιας μεταξυ τους.....εγω δεν ειδα μια πουτανα να μου πει καλη κουβεντα για αλλη πουτανα οσες φορες ανεφερα ενα ονομα για να τσιμπησουν.....το θαψιμο παει συννεφο.....
Δεν έχεις δίκαιο. Έχει πει τα καλύτερα σε εμένα η Αφροδίτη για την Έφη και για την Άννα την πολωνέζα..  :)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ξερει κανεις που και ποιες ωρες δουλευει η Αλεξανδρα - Ροναλντινιο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom