Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Α ρε καραμαν, εδω μεσα εισαι ο ανθρωπος μου, μονο με σενα ταιριαζω στα γουστα και τις ιδεες. Η Γκαμπριεαλα ομορφουλα ειναι, εχει λιγο χαλαρη κοιλια και κωλο και δεν την προτιμησα οταν την ειδα απο κοντα, αλλα οκ καλη ειναι.

Ο pacino ειναι πολυ σεβαστος εδω μεσα απο τις κριτηκες του κτλ, αλλα νομιζω οτι η αληθεια ειναι οτι στο θεμα εμφανισης ειναι ευκολος. Δλδ απο μονος του γραφει κριτικες που λεει βγηκα και ηθελα να γαμησω ενα μπαζακι, δοκιμαζει γραφικες καταστασεις με χοντρουλες που τις κανει τα γουστα του κτλ. Ετσι τη βρισκει ετσι κανει. Αλλα πρεπει να συμφωνησετε οτι ολες αυτες οι γυναικες που λετε, στον ανταγωνισμο της Αθηνας θα ειχαν ΜΗΔΕΝ πελατες καθημερινα.

Θυμαμαι χαρακτηριστηκα που καποιος περιεγραφε αυτη την καινουργια την μιχαελα που ενθουσιασε τον κοσμο με τις επιδοσεις της και λεγατε ολοι να βαλει βυζια.  Ενας εγραψε οτι ειχε ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ  :headbang:  και οτι την ψοφησε στα γλωσσοφιλα. Πραγματικα κοντεψα να ξερασω.

Κοιτα, αλλος εχει σαν μετρο την εμφανηση, και αλλος τις επιδοσεις και την εμφανηση σε 2η μοιρα, να σου πω την αληθεια, με al pacino, gl, gameover, τις περισοτερες φορες δεν συμφωνουν τα γουστα μου, αλλα δεν παυει η γνωμη τους να μετραει

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
γελαν οι αθηναιοι μαζι μας
τις top 10 πουτανες που  λεει ο μπαζογαμιας πατσινο
στην αθηνα ουτε εναν πελατη δεν θα βγαζαν
[size=10pt]ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ[/size] :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :piss:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ο pacino ειναι πολυ σεβαστος εδω μεσα απο τις κριτηκες του κτλ, αλλα νομιζω οτι η αληθεια ειναι οτι στο θεμα εμφανισης ειναι ευκολος. Δλδ απο μονος του γραφει κριτικες που λεει βγηκα και ηθελα να γαμησω ενα μπαζακι, δοκιμαζει γραφικες καταστασεις με χοντρουλες που τις κανει τα γουστα του κτλ. Ετσι τη βρισκει ετσι κανει. Αλλα πρεπει να συμφωνησετε οτι ολες αυτες οι γυναικες που λετε, στον ανταγωνισμο της Αθηνας θα ειχαν ΜΗΔΕΝ πελατες καθημερινα.
δεν ειναι θεμα ευκολιας απλα εχω ξεπερασει το σταδιο του μοντελισμου και δινω βαση στις επιδοσεις....
αλλα εμενα τι μου τα λετε αυτα?...δεν εχω γαμησει Μιρελα,Βικυ,Καντυ,Νατασα,ολες τις παλιες του Βιλα??και δε θυμαμαι και γω ποιες αλλες....αλλα η εμπειρια δειχνει οτι οι πιο ωριμες γυναικες εχουν καλυτερες επιδοσεις και κατ'επεκταση αποκτουν διαχρονικη φημη σε σχεση με τις 20αρες.Ποιος το αμφισβητει αυτο?Μακαρι να ειχαμε 10 σαν τη Γωγω με επιδοσεις σαν της Μονικας....οταν συμβει αυτο πειτε το κι εμενα

Απο τα πολυ πιπινια μονο η Σιμονα και η Λαουρα ειχαν καποια σχετικη διαρκεια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεν τα εχει ολα ενας αλλα δεν απεχεις και πολυ απο την αληθεια.
ολοι οι επαγγελματιες ειναι συνενοημενοι.εψαχνα τις προαλλες ενα ρελε για την δουλεια μου και τα 8 απο τα 10 μαγαζια μου ειπαν τιμη με διαφορα 5€....φαντασου στα μπουρδελα δηλαδη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε θελω να σε σοκαρω αλλα πρεπει να σε ενημερωσω οτι και τα γυραδικα πλεον παιζουν ολα στο 2.70 τον γυρο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
γελαν οι αθηναιοι μαζι μας
τις top 10 πουτανες που  λεει ο μπαζογαμιας πατσινο
στην αθηνα ουτε εναν πελατη δεν θα βγαζαν
[size=10pt]ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ[/size] :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :piss:
απο τα 322 μηνυματα-μαλακιες που εχεις γραψει ακομα δεν εχουμε καταλαβει ποια ειναι η σχεση σου με τα μπουρδελα της Θεσσαλονικης και αρα ποιος ο λογος συμμετοχης σου στο εν λογω θρεντ
οποτε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Λεω σημερα να φαω την καινουρια την Γκαμπριελα στις βιλες, την εχει χωσει κανεις.??  :think:
Εγω προχθες. Δεν προλαβα να γραψω κριτικη.
Δεν τρελαθηκα, αλλα σε πολλους θα αρεσει.
Περασα απο περιεργεια να την δω, αλλα μολις ειδα το φουσκωμένο σουτιέν της, μπουκαρα!!!
Χαλαρο κορμι, στηθος, κοιλιτσα, αλλα δεν με χαλαν αυτα αν και "μοντελοπνιχτης"!
Αυτο που με χαλασε, ειναι οτι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα, ειναι πολυ επαγγελματίας, και δεν κανεις ευκολα πρόγραμμα εσυ. Παρ ολα αυτα, ειχε πολυ καλη διαθεση, ομιλιτικη οσο πρεπει, και δεν τα εκλαψα. Θα ξαναπαω, αλλα οχι αυριο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδια ο αντιγκρεγκορυ μπορει να βριζει και να τα λεει καπως αλλα εχει δικιο  :-
Χριστουγεννα που κατεβηκα Αθηνα σε ενα φιλο μου Κηφισια επαθα πλακα τι μουνακια εχει εκει  :o :o :o :o :o
και σε τι τιμες πχ με 30ευρω γαμας 2 μνακια  :o :o :o :o :o :o :o δινουν κωλο με 15-20 ακαποτες πιπες κ γενικα πολυ καλυτερη συμπεριφορα :grin:
στην Θεσσαλονικη κ επαρχια πραγματικα ειναι να κλαις τα λεφτα σου  :- :- :- :-
Σεπτεμβριο παλι θα παω σ φιλαρακι μου για πορνοδιαστροφικες καταστασεις  :rockon:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε θελω να σε σοκαρω αλλα πρεπει να σε ενημερωσω οτι και τα γυραδικα πλεον παιζουν ολα στο 2.70 τον γυρο
ακομα και αυτο οι Αθηναιοι το εχουν πιο φτηνο...2€ σχεδον παντου! και λεμε και καλα οτι εδω στη σαλονικη ειναι πιο ακριβως ο γυρος επειδη ειναι μεγαλυτερος...παπαρια.το ιδο μεγεθος εχει και κατω.

ΥΓ.
ΡΕ !! ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ!! μαματε το σαιτ...παιδακια ειστε ρε φουστη μ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
απο τα 322 μηνυματα-μαλακιες που εχεις γραψει ακομα δεν εχουμε καταλαβει ποια ειναι η σχεση σου με τα μπουρδελα της Θεσσαλονικης και αρα ποιος ο λογος συμμετοχης σου στο εν λογω θρεντ
οποτε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

πατσινο ελα παραδεξου του γουσταρεις χοντρες  :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Εγω προχθες. Δεν προλαβα να γραψω κριτικη.
Δεν τρελαθηκα, αλλα σε πολλους θα αρεσει.
Περασα απο περιεργεια να την δω, αλλα μολις ειδα το φουσκωμένο σουτιέν της, μπουκαρα!!!
Χαλαρο κορμι, στηθος, κοιλιτσα, αλλα δεν με χαλαν αυτα αν και "μοντελοπνιχτης"!
Αυτο που με χαλασε, ειναι οτι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα, ειναι πολυ επαγγελματίας, και δεν κανεις ευκολα πρόγραμμα εσυ. Παρ ολα αυτα, ειχε πολυ καλη διαθεση, ομιλιτικη οσο πρεπει, και δεν τα εκλαψα. Θα ξαναπαω, αλλα οχι αυριο.

Γραψε κριτικη να διαβασω, κατα 90% θα μπουκαρω, απο προσωπο πως παει.?

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
παιδια ο αντιγκρεγκορυ μπορει να βριζει και να τα λεει καπως αλλα εχει δικιο  :-
Χριστουγεννα που κατεβηκα Αθηνα σε ενα φιλο μου Κηφισια επαθα πλακα τι μουνακια εχει εκει  :o :o :o :o :o
και σε τι τιμες πχ με 30ευρω γαμας 2 μνακια  :o :o :o :o :o :o :o δινουν κωλο με 15-20 ακαποτες πιπες κ γενικα πολυ καλυτερη συμπεριφορα :grin:
στην Θεσσαλονικη κ επαρχια πραγματικα ειναι να κλαις τα λεφτα σου  :- :- :- :-
Σεπτεμβριο παλι θα παω σ φιλαρακι μου για πορνοδιαστροφικες καταστασεις  :rockon:

θα διαφωνίσω αγαπητέ κωστάκη. η τιμή μιας υπηρεσίας ή προϊόντος έχει άμεση συνάρτιση με τον τόπο που γίνεται η συναλλαγή. και αυτό είναι παγκόσμια σταθερά. δεν έχει νόημα να απαιτούμε εξίσωση γιατί είναι άλλα τα δεδομένα της μιας πόλης και άλλα της άλλης.
τώρα για τον τρόπο που εκφράζεται ο αντιγκρέγκορι θα έλεγα ότι σχεδόν αποδεικνύει μειωμένη ευφυία. διοτι αν όλοι προτιμούσαμε τα πιπινάκια, σε λίγο καιρό θα ζητούσαν 50+. επιπλέον επιδυκνύει αρκετή μιζέρια βρίζοντας άγνωστους για τα πρωσοπικά τους γούστα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
θα διαφωνίσω αγαπητέ κωστάκη. η τιμή μιας υπηρεσίας ή προϊόντος έχει άμεση συνάρτιση με τον τόπο που γίνεται η συναλλαγή. και αυτό είναι παγκόσμια σταθερά. δεν έχει νόημα να απαιτούμε εξίσωση γιατί είναι άλλα τα δεδομένα της μιας πόλης και άλλα της άλλης.
τώρα για τον τρόπο που εκφράζεται ο αντιγκρέγκορι θα έλεγα ότι σχεδόν αποδεικνύει μειωμένη ευφυία. διοτι αν όλοι προτιμούσαμε τα πιπινάκια, σε λίγο καιρό θα ζητούσαν 50+. επιπλέον επιδυκνύει αρκετή μιζέρια βρίζοντας άγνωστους για τα πρωσοπικά τους γούστα

ε καλα να διαφωνεις οσο θελεις αλλα δν παυει να εχει δικιο..οταν με 15-20 γαμας πιπινακια και με ακαποτο ενω εδω σου ζηταν 40-50 για θειτσες
ε ειναι καπως!!!δν καταλαβα δηλαδη στην Αθηνα πως εχει πιπινακια με 15-20 :uglystupid: :uglystupid:
εδω τι ειμαστε δηλαδη?πιο πλουσιοι απο τους Αθηναιους?η πρεπει να γαμαμε ολα τα μπαζα π φερνουν? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
δεν είπα ότι εσύ έβρισες, για το ύφος του αντιγρέγκορι ήταν το δευτερο μέρος του σχολίου μου.
όσο για τις τιμές, πραγματικά και εγώ θα προτιμούσα η βάση να ήταν 15 με 20 ευρώ.
αλλά αυτό μάλλον δεν αλλάζει όσο και να χλευάζουμε τα γούστα κάποιων συναγωνιστών

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν είπα ότι εσύ έβρισες, για το ύφος του αντιγρέγκορι ήταν το δευτερο μέρος του σχολίου μου.
όσο για τις τιμές, πραγματικά και εγώ θα προτιμούσα η βάση να ήταν 15 με 20 ευρώ.
αλλά αυτό μάλλον δεν αλλάζει όσο και να χλευάζουμε τα γούστα κάποιων συναγωνιστών

υπαρχει και η Βουλγαρια για μερικους  :grin: :grin:
οποτε ριξτε φολα στις μπαζολες πουτανες της επαρχιας που ζητανε τοσα λεφτα και στην απαραδεκτη συμπεριφορα των τσατσαδων
:grin: :grin: :grin: :grin:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
αν έχεις "άκρες" για Βουλγαρία, συμφωνώ και επαυξάνω.
έλα όμως που χρειάζεται και το μπουρδελάκι της γειτονιάς

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αν έχεις "άκρες" για Βουλγαρία, συμφωνώ και επαυξάνω.
έλα όμως που χρειάζεται και το μπουρδελάκι της γειτονιάς

φετος σε μπουρδελα-στουντιο κυριολεκτικα δν πηγα πανω απο 10 φορες.οι 6 ηταν φολες οι 3 καλες και μονο η μια σουπερ
οποτε τι να λεμε δν αξιζουν μια,ειδικα στην επαρχια  :grin: :grin:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οποτε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ειμαι πολυ παλιο μελος με αλλο ονομα
λιγοι και καλοι γνωριζουν
αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom