Καλησπέρα αλάνια,έχω σταματήσει από καιρό να γράφω στο σαιτ και δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτό το τόπικ που ασχολείστε κυρίως με τα studios(μόνο με τουρίστριες ασχολούμαι αλλά σταμάτησα να γράφω στα αντίστοιχα φόρουμ και κριτικές για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας και ούτε θα ήθελα να επεκταθώ).
Επίσκεψη για πρώτη φορά σε στούντιο λοιπόν και συγκεκριμένα στο Red Light District, (βασικά σηκωτό με πήγαν κάτι φιλαράκια αφού έχασα ένα στοίχημα μεταξύ αντρών) και συνάντηση με την Τζένη(για την οποία κανένα φιλαράκι δεν ήξερε ούτε είχε ακούσει τίποτα αφού και αυτοί ασχολούνται μόνο με τουρίστριες,ρίξαμε και μια ματιά στο bou και εδώ τίποτα,κοινώς κασκαντερ ή αλλιώς παραφράζοντας την αρχαία πολεμική ρήση ή ταν ή…. την πουτάν
!!!)
Τζένη λοιπόν, ηλικιακά την βάζω μεταξύ 25 min- 29 max.Μετριού προς κανονικού αναστήματος,καστανόξανθα μαλλιά,ΠΟΛΥ σφιχτό κορμί, έντονα μαυρισμένο με ένα μεγάλο tattoo που πιάνει σχεδόν όλη την δεξιά πλευρά(νομίζω είχε και στο χέρι αλλά δεν παίρνω και όρκο),στήθος 1,5 με 2 max φυσικότατο με ρώγες που είναι ωραίες για πιπίλισμα(προεξέχουν αρκετά).Άνω και κάτω άκρα περιποιημένα(αλλά τα κάτω δεν μου άρεσε το σχήμα τους προσωπικά)Overall είναι η γκόμενα που θα γυρίσεις άνετα να την κοιτάξεις άμα την πετύχεις στο δρόμο.Δηλώνει Τσέχα άλλα μιλάει άπταιστα ελληνικά και ήρθε από Αθήνα και μου ελέγε ότι σκέφτεται να κάτσει 2-3 εβδομάδες.
Από τιμές η ευγενέστατη τσατσά μου ανέφερε ότι είχε 40-60-90 ευρώ με τα αντίστοιχα προγράμματα που όμως δεν συγκράτησα αλλά σίγουρα εσείς που έχετε πάει πολλές φορές θα τα ξέρετε.Απλά μου έκανε εντύπωση ότι με τα 60 ευρώ που έδωσα το μωρό δεν φιλάει στο στόμα,δεν με άφησε να γλείψω το μουνάκι της(δεν τρελαινόνουν κιόλας για να είμαι και απόλυτα ειλικρινείς) και ούτε να την χύσω ακάποτα στο πρόσωπο-στόμα παρά μόνο στο σώμα(wtf!!!)
Στην πράξη, πίπα χωρίς σκουφί μετριοκαλούτσικι θα έλεγα(βάζει αρκετό χέρι) αν και την ζόρισα αρκετά,αντέχει δυνατό κοπάνημα σε όλες τις στάσεις με κορυφαίες αυτή από κάτω αλλά και στα τέσσερα όπου έχεις και θέα την καλοδουλεμένη πίσω τρυπούλα της.
Αν έπρεπε να σημειώσω κάποιο αρνητικό είναι ότι βογγούσε αρκετά ψεύτικα κάποιες στιγμές και ότι μου έβγαλε ένα γαμήσι σε πιο GFE φάση ενώ εγώ ήθελα κάτι αρκετά πιο άγριο.
Για πρώτη εμπειρία δεν την λες άσχημη αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.Όφειλω βέβαια να παραδεχτώ ότι το τρίπτυχο 60 ευρώ+κοπέλα εμφανίσιμη+ότι κάθισε 35 λεπτά στο δωματίο είναι μια αρκετά συμφέρουσα επιλογή
Τέλος ο χώρος ενώ περίμενα να ήταν αρκετά χειρότερα,ήταν άνετος,φαινόταν καθαρός και είχε τα πάντα(πετσέτες καθαρές,παντόφλες,αφρόλουτρα,στοματικά διαλύματα κτλ)Parking άνετο αλλά δίπλα και πέριξ από το μαγαζί συναντήσαμε αρκετούς τσιγγάνους και δύο-τρία πρεζόνια που άμα πήγαινα μόνος δεν θα αισθανόμουνα και τόσο άνετα….
Υ.Γ 1. Σε ότι αφορά την περιγραφή της κοπέλας κρατάτε μικρό καλάθι γιατί το φως στο δωμάτιο ήταν σχεδόν ανεπαρκές
Υ.Γ 2. Γράφω εδώ την εμπειρία μου και όχι στις κριτικές γιατί ξέρω ότι εδώ αύριο-μεθαύριο θα χαθεί και δεν θα ήθελα να παρασύρω κάποιο μέλος άθελα μου λόγω πρώτης εμπειρίας.Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να περάσουν κάποια μέλη που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στα studios και τους γνωρίζετε οπότε θα είναι πιο εύκολα για εσάς να αποφασίσετε αν θα πάτε ή όχι για κατάθεση.