Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Αμα ειναι αχουρια φιλε ν ζητας τ χρηματα σου πισω γι αυτο δινεις 30 για να σου παρεχουν εστω ενα καθαρο δωματιο!Εκτος κ αμα θελουν να τα κανουν τ μαγαζακια τους βαρδαρη στυλε!Τοτε κ εγω στις βιλλες θα πηγαινω!

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Σιγουρα διαβαζεις τι γραφω???

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
χθες εκει που δουλευε η αντριαννα στο ανδ.γ 30 ητανε ενα λεπτουλικο μελαχρινο καυλακι....ξερουμε τιποτα για αυτο;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δηλαδη ειναι λογικο να παει 60αρι το απλο στις βιλλες? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δεν ειπε αυτο ο χαγκεμ ρε ειπε οτι οι βιλες με τα μπανια και τις πετσετες και την απλα τους και τις κοπελες τους πρεπει να εχουν διπλη τιμη απο τα αλλα που εχουν (ΚΑΚΩΣ) 30.
το σωστο ειναι να εχουμε ιδιες τιμες με αθηνα αφου εχουμε και ιδιους μισθους. 10 στο βαρδαρη, 20 στα καινουρια και 40 στις βιλλες
οχι να μου ζηταει η καθε γυφτισα κοντη 30 αρχικη τιμη στο τσαρδι στο βαρδαρη, την στιγμη που παιρνω με 30 στο παλατι που λεγεται γκοντιβα την χριστινα την τσεχα και την νταϊανα την μολδαβη. υπαρχει στρεβλωση αγορας γιατι τα φιατακια ξεκινανε απο τιμες μερσεντες οχι γιατι πρεπει να ακριβυνουνε και αλλο τα μερσεντες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δεν ειπε αυτο ο χαγκεμ ρε ειπε οτι οι βιλες με τα μπανια και τις πετσετες και την απλα τους και τις κοπελες τους πρεπει να εχουν διπλη τιμη απο τα αλλα που εχουν (ΚΑΚΩΣ) 30.
το σωστο ειναι να εχουμε ιδιες τιμες με αθηνα αφου εχουμε και ιδιους μισθους. 10 στο βαρδαρη, 20 στα καινουρια και 40 στις βιλλες
οχι να μου ζηταει η καθε γυφτισα κοντη 30 αρχικη τιμη στο τσαρδι στο βαρδαρη, την στιγμη που παιρνω με 30 στο παλατι που λεγεται γκοντιβα την χριστινα την τσεχα και την νταϊανα την μολδαβη. υπαρχει στρεβλωση αγορας γιατι τα φιατακια ξεκινανε απο τιμες μερσεντες οχι γιατι πρεπει να ακριβυνουνε και αλλο τα μερσεντες

τωρα μιλας σωστα  :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα δν το βλεπω να γινεται  :S :S :S

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
τωρα μιλας σωστα  :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα δν το βλεπω να γινεται  :S :S :S
Δεν γινεται, γιατι εμεις είμαστε σε λαθος δρομο και δινουμε τριανταρια εκει που επρεπε να δινουμε δεκαρικα!

Εδωσα σε μια προχθες 100 αλλα ακομα τρεμω! Ποιο ειναι πιο φθηνο?????

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν γινεται, γιατι εμεις είμαστε σε λαθος δρομο και δινουμε τριανταρια εκει που επρεπε να δινουμε δεκαρικα!

Εδωσα σε μια προχθες 100 αλλα ακομα τρεμω! Ποιο ειναι πιο φθηνο?????

εμπαργκο στα 30αρια  :rockon: :rockon: :rockon: λευτερια στα 10αρικα  :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εμπαργκο στα 30αρια  :rockon: :rockon: :rockon: λευτερια στα 10αρικα  :rockon: :rockon: :rockon:
ρε Κωστακη μονο σε Μεταξι παιζει 10 αρικο...ολη η υπολοιπη Ελλαδα απο 30 κ πανω το χει...κ γω θα ηθελα 10,αλλα τα αρχιδια μας περνουμε.... :grin: :grin:
η Θεσ/κη παντως -σαν μεγαλη αγορα που ειναι,ακομη κ στο μουνι-θα επρεπε να δινει δυνατοτητα σε 20 αρι θεσμοθετημενο-σαν την Φυλης.Αλλα δυστηχως...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ειδες που συνεννοηθηκαμε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ρε Κωστακη μονο σε Μεταξι παιζει 10 αρικο...ολη η υπολοιπη Ελλαδα απο 30 κ πανω το χει...κ γω θα ηθελα 10,αλλα τα αρχιδια μας περνουμε.... :grin: :grin:
η Θεσ/κη παντως -σαν μεγαλη αγορα που ειναι,ακομη κ στο μουνι-θα επρεπε να δινει δυνατοτητα σε 20 αρι θεσμοθετημενο-σαν την Φυλης.Αλλα δυστηχως...

δν μπορω να το καταλαβω αυτο....επισης στην ΑΘΗΝΑ εχει νεα πιπινια ενω εδω κατι σκατοελλεηνιδες και κατι γριες  :S :S
δηλαδη ειναι κ η ποιοτητα χαλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη εμεις θεωρουμαστε πλουσιοι και οι Αθηναιοι φτωχοι?με ποια λογικη? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δν μπορω να το καταλαβω αυτο....επισης στην ΑΘΗΝΑ εχει νεα πιπινια ενω εδω κατι σκατοελλεηνιδες και κατι γριες  :S :S
δηλαδη ειναι κ η ποιοτητα χαλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη εμεις θεωρουμαστε πλουσιοι και οι Αθηναιοι φτωχοι?με ποια λογικη? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
προσφορα κ ζητηση + ανταγωνισμος...η Αθηνα δεν ξερει τι εχει απο μπουρδελα κ στουντιο.Παιζει Τσαμπιονς λιγκ.
Ε, κλασσικα η υπολοιπη Ελλας στο κλασιμο ειναι... :badair: παντα για το κρατος των Αθηνων δεν ακουγαμε?μια ζωη τα ιδια... :rolleyes:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δν μπορω να το καταλαβω αυτο....επισης στην ΑΘΗΝΑ εχει νεα πιπινια ενω εδω κατι σκατοελλεηνιδες και κατι γριες  :S :S
δηλαδη ειναι κ η ποιοτητα χαλια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

δηλαδη εμεις θεωρουμαστε πλουσιοι και οι Αθηναιοι φτωχοι? με ποια λογικη?
αυτο το λεω και εγω στις τσατσαδες και δεν εχουν τι να μου απαντησουν ή μου λενε ειναι προσφορα και ζητηση, αρα εμεις κραταμε ψηλα τις τιμες, στο βαρδαρη εχει πεσιματα στα 20-25 με την κριση, φαινεται λοιπον πως οντως κανουν ικανοποιητικο τζιρο με τις χειροτερες των αθηνων κοπελες στα 30αρια της βιλκας, αν ζηταμε 20-25 και εκει και φευγουμε, θα δουνε οτι χανουν περισσοτερα απο οτι κερδιζουν θα αλλαξουν τις τιμες. τωρα αν φυγεις χωρις παζαρια απλα λενε ηρθε για ματι το παρταλι και δεν υπολογιζεσαι ως οικονομικη πιεση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυτο το λεω και εγω στις τσατσαδες και δεν εχουν τι να μου απαντησουν ή μου λενε ειναι προσφορα και ζητηση, αρα εμεις κραταμε ψηλα τις τιμες, στο βαρδαρη εχει πεσιματα στα 20-25 με την κριση, φαινεται λοιπον πως οντως κανουν ικανοποιητικο τζιρο με τις χειροτερες των αθηνων κοπελες στα 30αρια της βιλκας, αν ζηταμε 20-25 και εκει και φευγουμε, θα δουνε οτι χανουν περισσοτερα απο οτι κερδιζουν θα αλλαξουν τις τιμες. τωρα αν φυγεις χωρις παζαρια απλα λενε ηρθε για ματι το παρταλι και δεν υπολογιζεσαι ως οικονομικη πιεση.

ο κολλητος μου ειναι παζαρτζης  :rockon: :rockon: :rockon:
μια φορα πηγαμε στις βιλλες και μας λεει ξεκιναμε απο 40..βγαινει ενα μπαζο κ κατευθειαν ξαναμπαινει μεσα με κατεβασμενα μουτρα...
ο φιλος μ κοιταει κ λεει στη τσατσα για πες την με 30γινεται?αυτη λεει ε μαλλον οχι -λεει ρε πανε ρωτα τη κοπελα -καλα λεει αυτη
ερχεται και λεει ναι γινεται θα περασεις?-ο φιλος μου λεει για πανε ρωτα την με 20γινεται? :2funny: τοτε η τσατσα λεει αχ φταιω εγω που ρωταω αφου δν εχετε σκοπο να μπειτε τι με κοροιδευετε?εμεις λεμε ακριβα ειναι κ φυγαμε  :tooth: :tooth: :tooth:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Υποχρεος, τοσο για την κατανοηση του συλλογισμού μου, οσο και για την ερμηνεια του  :grin:
Φυσικα συμφωνω και με τις προεκτασεις του που διαβασα.
Τα παζαρια φυσικα δεν λυνουν κανενα προβλημα, παρα μονο ευκαιριακά, κι εγω τουλαχιστον εχω πληρη αδυναμια να τα χρησιμοποιησω.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Για την Αλινα δεν μιλουσα γενικα οτι τελειωνει...

Για τις βιλλες θα συμφωνησω απολυτα με τον Hagem...
Οχι οτι ειναι λιγα, αλλα ειναι ακρως λογικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο
Εκανα μπανακι πριν και μετα, εβαλα αποσμητικα για μασχαλες, για ποδια, μεχρι κι αυτια
καθαρισα κι εφυγα κυριος και πηγα ηπια το καφεδακι μου.
Ασε που εκατσα 30-35 λεπτα συνολο στο δωματιο.
Εχει κατι κοτετσια στο μυλο που ουτε για 20 ευρω δεν ειναι με τα μπαζα που εχουν.
Εν κατακλείδι μαλλον τα 30 ειναι πολλα σε καποια απο αυτα.

Βεβαια εχει τυχει να τα κλαψω τα 40 στις βιλλες, αλλα σπανια
οπως εχει αποδεχτει. Πιο πολυ με ενοχλει που ειναι πανακριβα τα
προγραμματα τους.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Καρμεν ρε...η Δαναη και η Σανταλ ειναι ολοκληρα τα ταψια με τα λουκουμια  :cheesy:

Ξερω γω ρε παιδια... Με εσφιγγε πιο δυνατα, αρχισε τα αχ βαχ, αρχιζε να θολωνει το ματι και καποιες φορες επαιζε με το μουνι της και μου ελεγε περιμενε...Λετε να επαιζε τοσο θεατρο?

Μολις γυρισα απο Αννα απο βιλλες.
Τι πλασμα ειναι αυτο ρε παιδια? Με εστειλε στα ουράνια.
Μου ελεγε λογακια, με χαιδευε με φιλουσε και στο κυριως μενου
πυραυλος... Τη συγκαταλεγω στις τοπ κι απορω πως δεν ακουγονται πραγματα γι αυτην.
Αλ ψηνεσαι να τον κανουμε διπλο το γαμο?  :smitten: :smitten: :smitten:

Hagem σε αυτην πολυ δυσκολα να διαφωνησουμε...

Εεεεε...εεεε...πατε να μου φατε τις γκομενες..!! δεν θα περασει αυτο..!!  :tickedoff:

Γαμημενη κρισηηηηη.!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
+ σε ολα που λεει ο hagem...αν η τσεπη δεν σηκωνει να ακουσεις πχ Ρεμο, βολεψου με Παντελιδη, απλα πραγματα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom