kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεύτερο ραντεβού γαμας
για τι ηλικιες μιλας τζι ελ?
δεύτερο ραντεβού γαμας
30+για τι ηλικιες μιλας τζι ελ?
οι ελλεηνιδες ομως τυπε ειδικα αν εχουν κ δικια τους δουλεια αργουν να σου κατσουν :- :- >
οι πιτσιρικες οι ξεπαρθενιασμενες οι αριστερες μπορει και με την πρωτη μου εχει τυχει, οπως και ουαν ναητ κανουν αμα λαχειδεύτερο ραντεβού γαμας
απελπισμενες για πΟτσα?
απλα να σου πω τι γινεται Ελλαδα (γιατι τωρα ειμαι εξω)
περισσοτερες γυναικες το δινουν σε λιγοτερους αντρες...
περιπου το 50% των νεων γυναικων πηδιεται τακτικα κ το αλλο 50 αυνανιζεται...
αλλα απο τους νεους αντρες ενα 20% πηδαει τακτικα γκομενες εξω (το υπολοιπο 80 βολευεται ειτε με επαγγελματιες ειτε εμ αυνανισμο)
οποτε λιγοτεροι αντρες πανε με περισσοτερες..
κυριως οι πιο καπατσοι κ μερικοι που δουλευουν νυχτα κ το παιζουν ιστορια....
κ δε μετρανε ουτε τα μπρατσα ουτε τα μουσια ουτε τα τατου...
καπατσοσυνη θελει τρελλα και λεγειν....(αν κ γενικα τα πραγματα με τις Ελληνιδες ειναι πιο δυσκολα..το καταλαβα αυτο τωρα που ηρθα εξωτερικο....
κ αυτο που σου λεω ισχυει...για λιγους νατρε ςκ πολλες γυναικες..
φυσικα σε αυτα τα ποσοστα δε μιλαω για τα σταθερα ζευγαρια...
ψυχικα κάνουμε μαναπελπισμενες για πΟτσα?
ψυχικα κάνουμε μαν
διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
επειδή δλδ το είπε ο άλλος κι επειδή εσένα σου γεννήθηκαν υποψίες άρα είναι τρανς....οκκκκκκκκκκκδιαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
στις βιλλες γενικα τις μετονομαζουν...και τις δικες τους και τις μεταγραφες....αλλα σε μια μερα ειναι ρεκορΗ Χριστινα η κυπρια που εγινε φραντζεσκα !! :o
Μετα τα τρανς στα στουντιο εχουμε και τις διχασμενες προσωπικοτητες να κανουν την εμφανιση τους Αχαχαχα!!!!!
Πες μου οτι ειναι η Σάρα που δούλευε παλιά Μαντζάρου 10Mικρη τσαρκα πριν απο λιγο προς αναζητηση της θειας Ευας...αρχιδια, ολο αυριο και αυριο. Εκτος απο 5-6 ατομα που γυρνουσαν επικρατουσε η απολυτη νεκρα.Επισης τα σβηστα φωτα σε ολους τους δρομους προετρεπαν σε καταστασεις ηδονης.
Τριδυμο 1 => Η busty Σαρα,πολυ δυνατη στο
Τριδυμο 2 => Εβελιν
Τριδυμο 3 => Κλαουντια,ξανθια προμιλφ,ειχα περασει πολυ καλα σε παλιοτερη καταθεση
Φριξου 14 => Η Γιασμιν με υποσχεσεις,πολυ ηθελα να την καταγαμησω σημερα αλλα η παπαρα περυσι τον Σεπτεμβρη δεν ξεχνιεται
Κοροβαγκου => Η milf/gilf Μαρινα οπου περασα και πηρα τα αρχιδια μου.Παλια που δουλευε Ερημιτη ειχα περασει πολυ καλυτερα.
Χτες κατα τις 3 το μεσημερι και ενω περιμενε κοσμος στην υποδοχη του ερως 16 για να εμφανιστει η Βαβάτση, σκάει μύτη έξω η Βουλάρα τελείως γυμνή από το δωμάτιο και λέει συγνώμη μωρά μου αλλά μου έτυχε κάτι έκτακτο και πρέπει να φύγω. Και έκλεισε το μαγαζί μέχρι την επόμενη βάρδια που ανέλαβε η Χριστίνα. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να της έτυχε..