ερος 16 για την νατασσα αδερφε `σημερα 1`
καλημερα στην παρεα.
Αν κ καιρο εχω να εμφανιστω ειναι καθαρα για λογους απογοητευσης γενικα των μπουρδελομαγαζιων της πολης μας!!
παρολα αυτα εκανα μια αναπαντεχη βολτα εχθες το βραδυ κατα τις 10,30 σε λιγα μαγαζια
κ ιδου τα αποτελεσματα...........
Στα τρυδιμα εχουμε Ν1`την αλισα που οντως ειναι νταρτανικο μωρο με ομορφο ομως πισω συστημα κ ψυλο κορμι!!
Στο Ν2` ητανε ενα ξανθο προ μιλφ θα ελεγα ομορφο ξανθο με ωραιο σωματακι λεπτο κ μεγαλουτσικο στηθος ονομα παιδια σορρυ το ξεχασα!! εχει κανεις ινφο γιαυτην??
Στο Ν3` εχουμε την εκπληξη για μενα της ημερας κ την επιστροφη της μονικας!!! Γραφτηκαν μερικα ασχημα γιαυτην για την εμφανιση της.......εγω δεν θα κρινω απο αυτο αλλα απο τις επιδοσεις της που κακα τα ψεματα την ιδρωνει παρα πολη την φανελα!! δειξτε λιγο ενδιαφερον κ θα σας κανει τουρμπο για τα καλα!! χωρις βιασυνες πραγμα συμαντικο για μενα!
τα κανει ολλα,ΜΑ ΟΛΛΑ, κ σε καλες τιμες!!!
Κατηφορισα στο φριξου 9 μπας κ πετυχω κατα τυχη την καινουρια γαληνη αλλα ανταυτου ητανε η εβελινα
εγω αυτην δεν την γαμουσα οταν ητανε στον βαρδαρη με 25(δεν θμαμαι ητανε βαρδαρη??
μην λαω κ ψεματα!) θα δωσω 40-50?? δεν νομιζω τακη!!
η γαληνη εχει ρεπο για 3 μερες ειπε η τσατσα!! οποτε αναμονη να την δουμε!! δεν ξερω αν γινομαι δυσκολος αλλα ποτε μου δεν συμπαθησα αυτα τα μαγαζια(φριξου κ κοροβαγκου) μονο κ μονο γιατι εχουνε ψηλα τον πηχη στα λεφτα κ οχι στις υπηρεσιες! οταν ενα μαγαζι στοχευει απο τους πελατες να περνει 80-100(φυσικα επιδη εχει τα ποιο ομορφα κοριτσια ειναι γεγονος) που ειναι εξωφρενικο για εμενα να δωσω τοσα που σε 5 λεπτα αν ειμαι γερα γκαυλομενος θα τελειωσω!! αντε μετα κοπελες που ειναι καιρο εκει να αποδοσουνε με τα 40 που θα δωσω εγω!! δεν νομιζω!! δεν θελω να παρεξηγηθω κ δεν μηλαω για κοπελες με ονοματα!! μηλαω γενικα!!
Στην συνεχεια ειδα μετα απο καιρο ανοιχτο το Κεφαλληνίας 8! ΜΠΑ λεω για να δουμε!? Ητανε μια ξανθια γνωστη απο καιρο,χοτρη με μικρο βυζι! αντε γειααα..........
Στο Ανδρέου Γεωργίου 38 ειχαμε ενα μικρο καινουριο πρωτη φορα το εβλεπα αβυζο χωρις ενδιαφερων για μενα οποτε δεν ρωτησα κ ονομα!!
Στο Ανδρέου Γεωργίου 30 ειχα με παλι ενα καινουριο μικρο ποιο αδυνατο εντελως αβυζο οποτε την εκανα απο εκει!!
Στο Ανδρέου Γεωργίου 24 ητανε η γνωστη σε ολουσ μιρελα
Κ στο καινουριο Ανδρέου Γεωργίου 28 να πω
η ΜΕΡΤΣΗ! δρομοοοοο.......
αυτα τα λιγα παιδια απο εμενα!
σορρυ για τα ορθογραφικα!!
Φιλε μου ευτυχως που γυρισε η Μονικα , ειναι στανταρακι για μενα !!!
οσο για τη Μερτσι που εγραψε , εκανα μια φορα το λαθος , απο τοτε δροοοοοοοομοοοοοοοο !!!!