Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)

NAPOLI37

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα για να πηδηξω την γαληνη αλλα ηταν σε προγραμμα και τελικα κατεληξα στο villa vilka αν.γεωργιου 21 οπου δουλευε η τζουλια και γενικα ηταν πολυ χαλαρη η κοπελα δεν βιαζοταν καθολου και προσφερε και χυσιμο στο στομα. :)

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
939
Πόντοι
1.060
Ειχε κινηση φιλε μου η ψοφια πραγματα?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
πρωινο  παρασκευης πηγα στην ερημιτη.Ηταν μια ξανθια  μιλφαρα με τις βυζαρες εξω.τατουαζ στην κοιλια χαμηλα και πισω,καπου πανω απο τα κωλομερια.Αναστασια στο ονομα.Πηρα προγραμματακι με γλυφομουνακι.Σε ολα εμεινα τρελα ενθουσιασμενος.... χωρις βιασυνες,με πολυ διαθεση για  ωραιο τσοντιαρικο σεξακι...με τελειωσε σχετικα νωρις..εχυσα και εμεινε η ψωλη τεντα..αν δεν σταματουσα εγω πολυ πιθανον να ειχα και δευτερο γυρο...

Επισκέπτης
Καλησπερα και καλο μηνα! κανα μπουρδελοδανειο ποιος θα μας δωσει ρε παιδια, γιατι μειναμε ταπι  :grin:

Επισκέπτης
Επειδης την πολυ δημοκρατια δεν την μπορω (ειρωνικα το λεω) :) σταματαω τις ενημερωσεις και τις κριτικες. Δεν εχει να κανει με την μπουρδελοπαρεα εδω ο λογος που σταματαω. Οποτε θα γυρναω στα σπιτακια, μετα θα μπαινω και στο σαιτ και οποιος γουσταρει ας στελνει πμ. να του λεω τι παιζει στην πιατσα  :cheesy: μονο σε γνωστα μελη θα απανταω.  :birdman: Τελος να ζητησω συγνωμη απ το σαιτ γιατι δεν εγραφα μονο στην μπουρδελοκατασταση αλλα τολμησα να γραψω και σε αλλα θρεντ. Αυτα καλη συνεχεια  :knockinb: σε ολους.  :rockon:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Νάντια, αντριανα τουμπανιεθ και ιζαμπέλλα κάνουν...
καθ´οτι δεν ειμαι και πολύ γνωστης μπορείς να δώσεις πληροφορίες για το που δουλεύουν; Για τη Ναντια διάβασα.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ !!!

Τι πλασμα ειναι αυτο! Το απολυτο κοντοπουτανο με τις απολυτες ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Απορω γιατι εχουν κανει φωτοσοπ στις φωτογραφιες της κ την χαλασαν!

Θα κλαψουν πολλες τσεπες για παρτη της!!!

ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !!!

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθες το βράδυ (στοχευμένη) στο πρώτο των τριδύμων για test drive στην πιτσιρίκα Αλίσια. Πρόκειται για εικοσάχρονο ψηλό μωρό με καλό σώμα,μικρό στήθος και φατσούλα που χαμογελάει. Δεν ξέρει ακόμη ελληνικά οπότε η συνεννόηση στα αγγλικά. Τα προγράμματα γνωστά, εγώ πάντα την πρώτη φορά διαλέγω το απλό ώστε να δω και τις παροχές...Στον αγώνα τώρα ξεκίνησε με μία πίπα που εάν την δουλέψει λίγο στο μέλλον θα τελειώνει πολλούς εκεί πέρα. Για την ώρα είναι άτεχνη αλλά προσπαθεί. Την δοκίμασα για deep throwing και το πάλεψε. Συνέχεια όταν τον έχει στο στόμα της σε κοιτάει στα μάτια και προσπαθεί να βγάλει αισθησιασμό χρησιμοποιώντας όμορφα και τα ωραία της μαλλιά. Κάνει κάποια βαθειά και τον βγάζει με δύναμη ώστε να ακούγεται και ήχος αλλά ακόμη αυτό δεν το έχει και μπορεί να χαλάσει κάποιους νέους που δεν ξέρουν πως να το χειριστούν. Ανέβηκε μόνη της από πάνω ξεκινώντας αργά και μετά ανέβασε ταχύτητα σε βαθμό να με τελειώσει. Εγώ όμως δεν θα έχανα την ευκαιρία να την στήσω στα τέσσερα για να δω το στήσιμο αυτής της πραγματικά ωραίας κωλάρας. Εδώ ξέρει να στήνεται , ξέρει ότι είναι και το δυνατό της σημείο οπότε και το γουστάρει. Και εδώ όμως ίσως χαλάσει κάποιους γιατί όταν της τον χώνεις όλο μέσα βαθειά βγάζει κραυγές ηδονής που ακούγονται ως τον δρόμο. Εκεί εγώ τελείωσα με το μικρό αλογάκι να τραβάει τα σεντόνια ώστε να κρατηθεί από το σφηροκόπημα και στο τέλος με το που τον έβγαλα από μέσα της σήκωσε έτσι όπως ήταν στα τέσσερα τις πατουσίτσες της για να τον ακουμπήσει. Επαιξα λίγο ακόμη με την κωλάρα της και μετά σηκωθήκαμε. Δεν βιάζεται καθόλου αν και οπως είπα πήρα το απλό των τριάντα. Οι έμπειροι θα περάσουν ωραία, οι νεότεροι με λίγο προσοχή επίσης. Ελπίζω να βοήθησα φίλοι συναγωνιστές! Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καθ´οτι δεν ειμαι και πολύ γνωστης μπορείς να δώσεις πληροφορίες για το που δουλεύουν; Για τη Ναντια διάβασα.

Που δουλευει τωρα ρε μαν η Ναντια? τελευταια φορα πριν αρκετο καιρο θυμαμαι ηταν στα τριδυμα στο δευτερο.
Τωρα????

Επισης...

Η εφη απο φριξου 15 δουλευει καπου ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Που δουλευει τωρα ρε μαν η Ναντια? τελευταια φορα πριν αρκετο καιρο θυμαμαι ηταν στα τριδυμα στο δευτερο.
Τωρα????

Επισης...

Η εφη απο φριξου 15 δουλευει καπου ??
η εφη δεν νομιζω να αλλαξε ποτε μαγαζι

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ΟΚ, η ναντια ξερουμε ??

Ακυρο ενημερωθηκα με π.μ.  :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Επίσκεψη χθες το βράδυ (στοχευμένη) στο πρώτο των τριδύμων για test drive στην πιτσιρίκα Αλίσια. Πρόκειται για εικοσάχρονο ψηλό μωρό με καλό σώμα,μικρό στήθος και φατσούλα που χαμογελάει. Δεν ξέρει ακόμη ελληνικά οπότε η συνεννόηση στα αγγλικά. Τα προγράμματα γνωστά, εγώ πάντα την πρώτη φορά διαλέγω το απλό ώστε να δω και τις παροχές...Στον αγώνα τώρα ξεκίνησε με μία πίπα που εάν την δουλέψει λίγο στο μέλλον θα τελειώνει πολλούς εκεί πέρα. Για την ώρα είναι άτεχνη αλλά προσπαθεί. Την δοκίμασα για deep throwing και το πάλεψε. Συνέχεια όταν τον έχει στο στόμα της σε κοιτάει στα μάτια και προσπαθεί να βγάλει αισθησιασμό χρησιμοποιώντας όμορφα και τα ωραία της μαλλιά. Κάνει κάποια βαθειά και τον βγάζει με δύναμη ώστε να ακούγεται και ήχος αλλά ακόμη αυτό δεν το έχει και μπορεί να χαλάσει κάποιους νέους που δεν ξέρουν πως να το χειριστούν. Ανέβηκε μόνη της από πάνω ξεκινώντας αργά και μετά ανέβασε ταχύτητα σε βαθμό να με τελειώσει. Εγώ όμως δεν θα έχανα την ευκαιρία να την στήσω στα τέσσερα για να δω το στήσιμο αυτής της πραγματικά ωραίας κωλάρας. Εδώ ξέρει να στήνεται , ξέρει ότι είναι και το δυνατό της σημείο οπότε και το γουστάρει. Και εδώ όμως ίσως χαλάσει κάποιους γιατί όταν της τον χώνεις όλο μέσα βαθειά βγάζει κραυγές ηδονής που ακούγονται ως τον δρόμο. Εκεί εγώ τελείωσα με το μικρό αλογάκι να τραβάει τα σεντόνια ώστε να κρατηθεί από το σφηροκόπημα και στο τέλος με το που τον έβγαλα από μέσα της σήκωσε έτσι όπως ήταν στα τέσσερα τις πατουσίτσες της για να τον ακουμπήσει. Επαιξα λίγο ακόμη με την κωλάρα της και μετά σηκωθήκαμε. Δεν βιάζεται καθόλου αν και οπως είπα πήρα το απλό των τριάντα. Οι έμπειροι θα περάσουν ωραία, οι νεότεροι με λίγο προσοχή επίσης. Ελπίζω να βοήθησα φίλοι συναγωνιστές! Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Την πηρα ματι σε μια τσαρκα που εκανα,κορμαρα ειναι παντος.
Σχετικα με τα υπολοιπα θα τη δοκιμασω και γω..

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δουλεύει τελικά ή σταμάτησε η Θεία Νάντια ?  :think:
νομιζω πως ανοιξε δικο της στην βεροια.μου ειχε πει κιολας πως θα κανει κ προσθετικη στηθους..απο τοτε η τυχη της......αγνοειτε

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Απο ΜΙΛΦ αυτο το καιρο τι παιζει?? ειμαι εκτος λιγο καιρο και σκεφτομαι να επιστρεψω αλλα μονο για μιλφς,

αξιζει τιποτα ???  :huh:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια αυτη τη βδομαδα η Νικη απο πηγασου τι δουλευει πρωι? γιατι περασα τη προηγουμενη βδομαδα και μου ειπαν βραδυ και μη ξανακατεβαινω τζαμπα γνωριζει κανεις τιποτα? αξιζει? εχουμε καμια μιλφ βυζαρου νταρντανα?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στη βιλα βαλανε μια παρις ωραιο φαινεται απο το αλλο σαιτ

NAPOLI37

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγα πριν λιγο sto sex and the city πηρα προγραμμα με 50 ευρω γενικα δεν βιαζοτανε.αφροδιτη 22 χρονων απο ρουμανια ετσι ειπε εγω εμεινα ευχαριστημενος αλλα ο ξαδερφος μου πηρε το προγραμμα με 30 ευρω και ειπε οτι ηταν πολυ βιαστικη  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom