Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (2 μέλη και 84 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
"Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα".....M εψησες αδερφε,σεκφτομαι να παω..αλλα πριν κατεβω,για τί νουμερο περιπου μιλας?(αδυνατη?)
μπα δε λεει αστο καλυτερα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
"Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα".....M εψησες αδερφε,σεκφτομαι να παω..αλλα πριν κατεβω,για τί νουμερο περιπου μιλας?(αδυνατη?)

Προσοχη η πατατα ειναι απο το νευροκωπι και το καρπουζι ειναι μαπα,μη πας με σκοπο τα βυζια και μονο τα βυζια γιατι θα φας ξενερωμα τρελο,μεσα δε λεει τιποτα.
Αεροπιπα και αμα κανεις το λαθος να πιασεις η να φιλησεις τα βυζια,ολο μη ποναω και τα σχετικα,θα σου βγαλει τρελη γκρινια  :jerking:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτη η Λαουρα απο τις βιλλες που δεν εχει φωτος ειναι καμια απο τις παλιες παλι; Την εχει δει καποιος;

Εκανε κανεις βολτα σημερα; Θελω να πετυχω επιτελους τη ΜΙΡΕΛΑ :tickedoff: :tickedoff:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Αυτη η Λαουρα απο τις βιλλες που δεν εχει φωτος ειναι καμια απο τις παλιες παλι; Την εχει δει καποιος;

Εκανε κανεις βολτα σημερα; Θελω να πετυχω επιτελους τη ΜΙΡΕΛΑ :tickedoff: :tickedoff:

Την ειδα εγω εχθες ενα ξανθο χαζοχαρουμενο κοριτσακι,γνωστη μου φανηκε.
Βασικα την ειδα στο δρομο να περιμενει ταξι και καναμε και χαβαλε αλλα απο μακρια που την ειδα δε λεει και πολλα.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
ρε αλ μια ερωτηση ρε φιλε χωρις να σε προσβαλω..

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ SITE Ε???? ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ SITE Ε???? ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ????

Εσυ δε βαριεσαι μεσα στο σπιτι ολη τη μερα αμα εισαι?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Προσοχη η πατατα ειναι απο το νευροκωπι και το καρπουζι ειναι μαπα,μη πας με σκοπο τα βυζια και μονο τα βυζια γιατι θα φας ξενερωμα τρελο,μεσα δε λεει τιποτα.
Αεροπιπα και αμα κανεις το λαθος να πιασεις η να φιλησεις τα βυζια,ολο μη ποναω και τα σχετικα,θα σου βγαλει τρελη γκρινια  :jerking:
σας ευχαριστω...με σωσατε απο 30€+βενζινη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Η Λαουρα ειναι η Λαρα/Μαντυ, η γερμανιδα, αλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως. Θα βρεςι φωτο στο αναλογο θεμα με τα κοριτσια στις σελιδες 3,14 και 21  :grin:

Την ειδα εγω εχθες ενα ξανθο χαζοχαρουμενο κοριτσακι,γνωστη μου φανηκε.
Βασικα την ειδα στο δρομο να περιμενει ταξι και καναμε και χαβαλε αλλα απο μακρια που την ειδα δε λεει και πολλα.

Τακαξι.?? Τι το εκανε το καμπριολε.?? Κατεθεσε πινακιδες.??  :2funny:

Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εκει που σου λεω ψαξτην.....παρε κανα τηλεφωνο

Ευχαριστώ man! Πήρα τηλ σήμερα μου είπαν οτι θα γυρίσει περίπου 10 ή 11 Ιανουαρίου...χάρηκα που δεν σταμάτησε  :dancing: μόλις γυρίσει θα κάνω μια επίσκεψη, μαζί της περναω πάντα καλά δεν έχω κλάψει τα λεφτουδάκια μου  :grin:

Καλή Χρονιά σε όλους!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Η Λαουρα ειναι η Λαρα/Μαντυ, η γερμανιδα, αλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως. Θα βρεςι φωτο στο αναλογο θεμα με τα κοριτσια στις σελιδες 3,14 και 21  :grin:

Τακαξι.?? Τι το εκανε το καμπριολε.?? Κατεθεσε πινακιδες.??  :2funny:

Γι αυτο σου λεω,το ξερω το αμαξι της Μαντυ  ;)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

εσενα σε χαλαει που ενημερωνεσε δωρεαν??
και εγω οποτε μπορω ενημερωνω το λαο....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αλ πατσινο μια ερωτηση μονο
φιλικα και χωρις να σε προσβαλλω
ρε φιλε πηγαινεις μερα παρα μερα στα μπουρδελα
δεν φοβασαι μην σε πετυχει κανενας γνωστος και μαθευτει και σε σχολιαζει ?
και εγω παω μερα παρα μερα...εσυ αμα εχεις κομπλεξ και φοβασαι μην πας..απλα μερικοι εχουμε αποδεχτει τα παθη μας πιστευω και δεν μας καιγεται καρφι...και στο κατω κατω ανωμαλοι ειμαστε;δεν το καταλαβα αυτο;γαμαμε,δεν μας γαμουν!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
για τελευταια φοραααααααααααααα....η Μ Ι Ρ Ε Λ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!δουλευει ΒΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παντα καθε ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(εκτος εκεινες τις μερες του μηνα της)διαβαζετε λιγες σειρες πιο πισω δεν κανει κακο....40 ατομα την ιδια ερωτηση καθε μερα...πφφφφφφφφφφφφφ!!(αγανκτηση)  :headbang: :headbang: :headbang:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!!!! Με υγεία και  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αντε παλι απο την αρχη.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!!!!!!!!!

Το 2013, ηταν μια εντονη χρονια απο ολες τις αποψεις, εφυγε και μαζι του να παρει ολα τα κακα που εφερε σε μερικους, και να ειναι μονο αναμνησεις...το [size=13pt]2014[/size], να ειναι μια διαφορετικη θετικη χρονια, μια νεα αρχη, να φερει σε ολους.........ΧΑΡΑ.........ΥΓΕΙΑ...........και φυσικα ΚΟΥΡΑΓΙΟ.!!!!!!

....επισης καλα γαμισια, γιατι καλα μουνια μπααααααααα.!! :2funny:

Καλη χρονια σε ολους.....!

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Καλή Χρονιά με λιγότερο λαϊκισμό.

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
η χρονια εκλεισε για μενα με την σκεψη μου να πηγαινει κατευθειαν στο πουλεν μου για αποχαιρετηστηριο -(συμφωνα με τα γουστα μου μιλαμε)Αναστασια στη πηγασου εμεινα με την προσδοκια λοιπον δεν δουλευε εκει πλεον και επειδη δεν ειμαι ανθρωπος που ψαχνει συχνα πολυ-πολυ τα μαγαζια για να μην μας παρουν χαμπαρι, λεω δε γαμεις να δουμε τι εχουμε εδω
Η τσατσα μου λεει καινουριο μωρο βγαινει λοιπον η βικυ ή νικη δεν ξερω εγω την φωναζα μια με το ενα και μια με το αλλο ονομα  :2funny: :2funny: βγαινει το μωρο πιθανως ελληνιδα, πολυ μετρια 30αρα μεν αλλα δεν την θυμαμαι αλλου ,νταρντανομουνα με κρεμαμενα μεγαλα πεσμενα βυζια ωσ κατω οταν τα λυσει :tits2: :2funny: κωλαρα-καμπυλες  περιττα κοιλακια ο.κ δεν ειναι για πολλα αλλα προσπαθει μεσα στον αγωνα να ξερετε παιδια προσοχη ειναι μονο για τους λατρεις του ειδους τσαπατσουλοmilf λοιπον.τετοια μωρα με ενδιαφερουν σε τετοια περιπτωση ενημερωστε με.. :grin:
καλη χρονια σε ολους παιδια παντα με υγεια η καινουρια χρονια να ειναι γεματη με γουστα με πολλες πορνοεπιλογες :pipa3:  huppy new year !!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

Καταρχας Καλημερα,χρονια πολλα και ευχομαι ευτυχισμενο το νεο ετος του  2014!!!! σε ολους,επειδη ο καθενας εδω μεσα κανει καποιο Α κοπο στο να τσαρκαρει,να δινει χρημα,να τρωει φολες και μετα να εχει την καλοσυνη να ''ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ'' για το καλο ολων εδω μεσα,να λειπουν τα κακογουστα αστειακια και τα συναφη λιγο ''ΣΕΒΑΣΜΟΣ'' σε αυτους που δινουν ενημερωση, γιατι μας σωζουν εν μεσω της τσεπης τους και διατηρουν την κινηση του site οσο μπορουν....οποτε λιγο σεβασμος,βλεπω τωρα τελευταια οτι ο Pacino κανει αναφορες τακτικα και βγαινουν ορισμενοι λενε διαφορα και του κανουν καζουρα κλπ,κλπ αυτη την στιγμη ουτε με το μερος του Pacino ειμαι, αλλα ουτε εχω κατι προσωπικο με τον simera_1 και δεν μιλαω μεμονωμενα γι αυτον να εξηγουμαι,ουτε με πειραξε το σχολιο του αν το ειπε απο αγνη πλακα, απλα λεω οτι δεν χρειαζεται ολο αυτο το trollιασμα κλπ θεωρησα καλο να πω την γνωμη μου πανω σε αυτο,χωρις να θελω να πω οτι την γνωμη μου πρεπει να την ασπαστουν ολοι αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom