Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες.. χθες το βραδακι(καθαρα δευτερα κατα τις 21:00) περασα απο Μαντζάρου 14 κ ιταν μια ουκρανιδα λιγο νταρτανα που μου διαφευγει το ονομα της. ξερετε κατι????
Γεια χαρα ganstaz361, μην περημενεις να σου απαντησει κανεις στην ερωτησει σου, γιατι ο καθενας οπως εξω στην κοινωνια ετσι και εδω ειναι για την παρτυ του.....μονο κανας προεδρος gl αν δει το post σου σου απαντησει γιατι μονο αυτος και καποια αλλα ατομα ''λιγα μεν''σαν τους 300ους του Λεωνιδα αλλα βοηθανε πραγματικα.....για μενα δεν εχει ο βαρδαρης τιποτε το αξιολογω ουτε πρωι ουτε βραδυ αυτην την εποχη ισα-ισα 25€ μια τυπικη ξεπετα οχι πως κατω στον μυλο ειναι καλητερα,οπου εκει οι κυριες ειναι μαθημενες στα 50-120€ βλεπεις και στο απλο των 30€ αμα τις πιασεις το βυζι, σε κοιτανε και στραβα καταλαβες?????''ΑΛΛΑ'' δεν ειναι ομως ολες ετσι εκει εχει και αστερια,πιστευω ψαξε την τυχη σου στον μυλο παρα βαρδαρη......αλλα αν θες πηγαινε και βαρδαρη να δοκιμασεις την τυχη σου,αλλα να ξερεις δεν πολυ αξιζει κατα την γνωμη μου....Καλησπερα, τι επιλογες εχω στο Βαρδαρη με 25€ στη πρωινη βαρδια?
Δεν ξερω για τους αλλους φιλαρακι,και εγω στελνω πολλα pm σε καποια μελη και λεω οχι 1 αλλα πολλα ευχαρηστω το ξερουν και οι ιδιοι που μιλαω μαζι τους,εκτος απο ενα μελος που ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι του τωρα προσφατα,εγω μπορει να μην εχω γραψει πολλα πραγματα εδω μεσα και πολλες κριτικες,τις σταματησα ομως γιατι τις μαυριζαν ισως δεν τα ελεγα τοσο ποιητικα οσο ηθελαν καποιοι....αλλα κατι λιγα προσθεσα και εγω εδω μεσα μια με κριτικες, με αναφορες απο τσαρκες κλπ.Οσο για το αν ειμαι αδικος διαφονω μαζι σου φιλε μου dimmits,αλλα δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση (ειδικα)μαζι σου φιλε μου,καλως σε βρηκα ;)το θεμα ειναι γραφει η οχι ο αλλος η οποιοσδηποτε ρωταει κατι.... νεο η παλιο μελος δεν εχει σημασια για μενα,οποιος ξερει ητε δημοσια ητε απο pm αν ξερει να απανταει, να μην τον αφηνει τον αλλο συξηλο....για ιεροδουλες μιλαμε, απανταμε η ρωταμε,δεν δινουμε Α.Φ.Μ και τραπεζικους λογαριασμους :- :-@Death_zone88...χρονια κ ζαμανια...welcome back!
εισαι ομως αδικος στο ποστ σου...τελευταια εχει παρατηρηθει νεα μελη να μπαινουνε να ρωτανε μονο ή να στελνουνε π.μ. για να μαθουν για κοριτσια κ υπηρεσιες,χωρις να προσφερουν οι ιδιοι ουδεμια πληροφορια ή κριτικη ή ενα ευχαριστω στην τελικη...π.χ.Πριν κατι μερες ενας μελος με ρωτησε (μεσω π.μ.)τρια διαφορετικα πραγματα κ ουτε ενα ευχαριστω δεν μου ειπε στο τελος...κ ας τον βοηθησα να βρει αυτο που ηθελε....Δεν αναφερομαι στο ganstaz361 προσωπικα,απλως τετοιες τακτικες δεν εκτιμονται,οποτε κανενας δεν προκειται να ασχοληθει ή να φιλοτιμηθει να απαντησει...
Χερωμαι να τα λεω μαζι σου αδερφε μου ενοειται πως θα τα λεμε,νασε και εσυ ντουρος και καλες καταθεσεις σου ευχομαι και εγω ;)@Death_zone88 το ποστ μου δεν πηγαινε σε σενα προσωπικα,απλα απαντησα τι εχει παρατηρηθει γενικα... ;)
(Κατα τα αλλα, ευχομαι να σαι καλα κ να παραμενεις ντουρος ;),εμεις θα τα λεμε κ μεσω π.μ.)
ολες εχουν το ζενιθ και το ναδηρ τους...και η Εμμα δεν ειναι και νεα στο κουρμπετι.μπορει να βαρεθηκε.το θεμα ειναι να το καταλαβαινουν και να παραχωρουν την θεση τους.με την εμμα τη γινετε,χαλασε και αυτην.βασικα την πελατια την κερδισε αυτην απο μονη της και θα την χαση απο μονη της.γιατι οι περισσοτεροι γιναμε πελατες της οχι επειδη μας εντυπωσιασε με την εμφανιση της...ισα ισα απαρατηρητη περναει,αλλα απο αυτα που διαβασαμε εδω μεσα την δοκιμασαμε μας εκανε τα κολπα της και κολησαμε.τωρα που βαρηνε,ειναι για να φαει μαυρισμα.
Παρων!!Δεν ξερω για τους αλλους φιλαρακι,και εγω στελνω πολλα pm σε καποια μελη και λεω οχι 1 αλλα πολλα ευχαρηστω το ξερουν και οι ιδιοι που μιλαω μαζι τους,εκτος απο ενα μελος που ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι του τωρα προσφατα,εγω μπορει να μην εχω γραψει πολλα πραγματα εδω μεσα και πολλες κριτικες,τις σταματησα ομως γιατι τις μαυριζαν ισως δεν τα ελεγα τοσο ποιητικα οσο ηθελαν καποιοι....αλλα κατι λιγα προσθεσα και εγω εδω μεσα μια με κριτικες, με αναφορες απο τσαρκες κλπ.Οσο για το αν ειμαι αδικος διαφονω μαζι σου φιλε μου dimmits,αλλα δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση (ειδικα)μαζι σου φιλε μου,καλως σε βρηκα ;)το θεμα ειναι γραφει η οχι ο αλλος η οποιοσδηποτε ρωταει κατι.... νεο η παλιο μελος δεν εχει σημασια για μενα,οποιος ξερει ητε δημοσια ητε απο pm αν ξερει να απανταει, να μην τον αφηνει τον αλλο συξηλο....για ιεροδουλες μιλαμε, απανταμε η ρωταμε,δεν δινουμε Α.Φ.Μ και τραπεζικους λογαριασμους :- :-
........Παρων!!
Οι πληροφοριες ειναι για να μοιραζονται δημοσια.
Με π.μ. μιλαω μονο με τους φιλους μου.
επειδη δεν εχω δυνατοτητα να ξερω ή να διαπιστωσω αμεσα εκ του συνεγγυς αν ειναι η ιδια η παλια εμμανουελα η πατρινια( η περιγραφη ταιριαζει παντως αλλα μπορει να τρολλαρουν και οι πουτανες ή τα αφεντικα με μας τωρα που μας μάθαν) θα σου απαντησω για την παλια που ηξεραΜια Εμμανουελα που δουλευει απογευματινη στην Σαπφως 7 και δηλωνει ''Πατρινια'',κοντουλα ξανθια με ενα tattoo στην μεση ειναι καλη μεσα στο δωματιο?????λεει τιποτα, αξιζει μια καταθεση???? οποιος ξερει και γνωριζει ας πει εαν θελει.
διαδικτυακους φιλους(?)...Παρων!!
Ευχαρηστω πολυ για την απαντηση σου φιλε gl,θα το λαβω υποψη μου και καποια στιγμη θα περασω απο Σαπφους 7 να το εξακριβωσω με μια καταθεση.Οποιος ξερει κατι παραπανω περι Εμμανουελας απο Σαπφως 7 για αυτο το διαστημα, ας με ενημερωσει αν θελει.ηταν αρκετα τσαχπινα λοιπον μεσα και εξω απο το δωματιο
ειχε στο κρεβατι τα πλεονεκτηματα του κοντοπουτανου με λιγα κιλα
φοβερη ευελιξια πολυ καλο κομπρεσερ απο πανω αμα ανεβαινε καλο στησιμο στα τεσσερα.....ιεραποστολικο δεν αξιζε....καθαρη γενικα τοτε εκανε 69 και ειχε καλουτσικη συμμετοχη και σ αυτο....
Κουλουρι δεν εδινε πιπα καλη χωρις περιποιηση ορχεων αλλα βαθια και υγρη.....ειχε καλο λεκτικο και σοσιαλ ταιμ με καποια προστυχολογα να σε φτιαξει και ενα χαρακτηριστικο χυσε με στο τελος για να της τα δωσεις
δηλωνε ανεξαρτητο πνευμα που δεν γουσταρε γαμους και δεσμευσεις
δουλεψε λιγο οταν χαθηκε απο τα μαγαζια και βιζιτα απο οσο ειχα μαθει
μετα να επανερχεται μετα τοσο καιρο μου κανει εντυπωση παντως τι να παιχτηκε αραγε και επανηλθε;
επισης βασικο της χαρακτηριστικο τοτε ηταν οτι δουλευε παντα πρωινα και ποτε νυχτες ειδικα βαρδαρη....ελεγε οτι νυχτες εχει χειροτερη ποιοτητα κοσμου,μεθυσμενους,επικινδυνους πελατες κλπ....
Καλα ενταξει τωρα....Παρων!!
Οι πληροφοριες ειναι για να μοιραζονται δημοσια.
Βεβαια, κι οι δημοσιες πληροφοριες, εχουν το προβλημα οτι τις βλεπουν πολλοι που δεν τις αξιζουν...Καλα ενταξει τωρα....
Ναι!! οπωσδηποτε....Βεβαια, κι οι δημοσιες πληροφοριες, εχουν το προβλημα οτι τις βλεπουν πολλοι που δεν τις αξιζουν...