Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
καταθεση πριν απο λιγο στο καυλακι  αντζελα   Νικηφόρου Ουρανού 1Α

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, η μάρα τι λέει γενικά? την προτείνετε?

bigmangr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4399041#msg4399041 date=1362425578]
καταθεση πριν απο λιγο στο καυλακι  αντζελα   Νικηφόρου Ουρανού 1Α
[/quote] :badair: :badair: :badair: ίδια φυλή είστε με την Άντζελα...?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδιά, η μάρα τι λέει γενικά? την προτείνετε?
η μαρα που δυστυχως για την αποδοση της δουλευει αυτον τον καιρο διπλοβαρδιες ειναι ενα κοριτσι απο ρουμανια απλο που θα μπορουσε να ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας.....ξανθια,μακρυ μαλλι,βυζαρες αλλα με χαλαρη υφη στο πιασιμο,σωμα εντελως γηινο και οχι μοντελε με πιασιματα.....εχει ωραιο κωλο παντως και δινει ωραια θεα στα τεσσερα.....
προκαταρκτικα λιγα περισσοτερα εκ μερους μου δλδ,φιλακια στο στομα αφηνει αλλα οχι γλωσσοφιλα,πιπα πολυ καλη γυμνη ,βαθια χωρις την παραμικρη υποψια δαγκωματος αλλα και χωρις περιποιηση στα μπαλακια......απο πανω κουνιεται απλα τελεια....το μουνακι της ωραιο για γλειψιμο αλλα δαχτυλα μεσα δεν αφησε.....αφησε ομως να παιξω οσο ηθελα με την κλειτοριδα της......στο ιεραποστολικο τα κιλα της δεν βολευουν σε καλη διεισδυση αλλα στα τεσσερα εκανε στησιμο τελειο και με αφησε να την σφυροκοπησω οσο βαθια ηθελα με το κεφαλι της να ακουμπα σχεδον στο καγκελο του κρεβατιου μεχρι που την εχυσα....

συμπερασματικα κανει καλο γαμησι αλλα δεν ειναι και ειρηνη πχ στις επιδοσεις της...ειναι ομως μια καλη αξιοπιστη και πανω απο ολα vfm καταθεση καθοτι το ολο πακετακι γυμνο 69 και γαμησι βγηκε στα 50 ευρω που αλλες το εχουν μονο για απλο....

αν δεν ειστε φαν των μοντελων και θελετε να πηδηξετε την κοπελα της διπλανης πορτας προτιμηστε την...να σημειωθει οτι στο ιδιο πακετακι απο πλευρας χρηματων αφηνει και χυσιμο στα βυζια της αλλα εγω απλα δεν προλαβα και εχυσα μεσα....η τσατσα αρκετα ευγενικη μεν αλλα ο χωρος θελει επειγοντως ανακαινιση και κανενα ντουζ μεσα στα δωματια.....μεχρι τοτε διακιως θα κατατασσεται απλα στα μπουρδελα ενω θα μπορουσε με καποια χρηματα να γινει και στουντιο δεδομενου οτι φιλοξενει κατα καιρους καλα αστερακια.......
προφανως και την προτεινω βασει της παλιας μου κριτικης που σου παραθετω......τωρα τελευταια αδυνατισε κιολας και εχει γινει μουναρα και πολυ πιο περιποιημενη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
προφανως και την προτεινω βασει της παλιας μου κριτικης που σου παραθετω......τωρα τελευταια αδυνατισε κιολας και εχει γινει μουναρα και πολυ πιο περιποιημενη
ναι αλλα εχει κοψει το γυμνο τσιμπουκι που ηταν η σπεσιαλιτε της

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πολλα εχει κοψει. Τελευταια φορα ουτε απο πανω δεν ανέβαινε.
Αλλα εχει γινει γυναικαρα!!! :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ποια ειναι αυτη η Μαρα ρε παιδια βοηθηστε και μενα λιγο,που δουλευει?
Τοσο καλη ειναι?
Παλια ειναι η νεα φουρνια?

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι αυτη η Μαρα ρε παιδια βοηθηστε και μενα λιγο,που δουλευει?
Τοσο καλη ειναι?
Παλια ειναι η νεα φουρνια?
Σχετικά παλιά είναι, εχει δούλεψη παλιότερα προμηθέως 25 και κατεχάκη 13

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Και να πούμε ότι δεν λέει και πολλά πράγματα μέσα..

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
συναγωνι΄στές, σήμερα βραδυνή βάρδια καμιά κριτική έχουμε? ή καμιά πρόταση??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βασικά για την κριτική για το μαυρισμα αν έχεις καμια ιδεα την λες  :sunglasses:
Ε ενταξει η Μιρελλα διαθετει την απολυτη σουφρα για γλειψιμο απο κει και περα εμενα μου την ειχε σπασει πολυ την τελευταια φορα και την αποφευγω
Σε σχεση με το νεο σου παθος ηταν επομενο οτι θα κατρακυλησεις εφοσον εισαι θαυμαστης μου και με διαβαζεις  :grin:

Σε σχεση με το μαυρισμα πλεον δε μου κανει αισθηση...μελη που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα επι πολλα χρονια ισως να γινομαστε και βαρετοι ειδικα οταν αναφερομαστε σε γνωστες κοπελες.
Υπαρχει βεβαια και η αλλη αναλυση που λεει οτι οταν μια κριτικη ειναι πολυ θετικη συνηθως μαυριζεται γιατι θεωρειται και υποπτη ενω οταν ειναι αρνητικη επιβραβευεται.Ο κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο  :jerking: :jerking:

Ε τωρα μεταξυ μας ομως οταν διαβαζεις μια κριτικη σαν αυτην εδω τι να μη μαυρισεις δηλαδη? :2funny: :2funny:
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161[/url]

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ε ενταξει η Μιρελλα διαθετει την απολυτη σουφρα για γλειψιμο απο κει και περα εμενα μου την ειχε σπασει πολυ την τελευταια φορα και την αποφευγω
Σε σχεση με το νεο σου παθος ηταν επομενο οτι θα κατρακυλησεις εφοσον εισαι θαυμαστης μου και με διαβαζεις  :grin:

Σε σχεση με το μαυρισμα πλεον δε μου κανει αισθηση...μελη που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα επι πολλα χρονια ισως να γινομαστε και βαρετοι ειδικα οταν αναφερομαστε σε γνωστες κοπελες.
Υπαρχει βεβαια και η αλλη αναλυση που λεει οτι οταν μια κριτικη ειναι πολυ θετικη συνηθως μαυριζεται γιατι θεωρειται και υποπτη ενω οταν ειναι αρνητικη επιβραβευεται.Ο κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο  :jerking: :jerking:

Ε τωρα μεταξυ μας ομως οταν διαβαζεις μια κριτικη σαν αυτην εδω τι να μη μαυρισεις δηλαδη? :2funny: :2funny:
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161[/url]

Καλήφτηκα al, οι ψυχες των ανθρώπων είναι άββησος, τι να πεις,  :dunno:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καλήφτηκα al, οι ψυχες των ανθρώπων είναι άββησος, τι να πεις,  :dunno:
για τα μαυρισματα παιζουν και μαγαζια απο πισω και ανταγωνισμοι.Υπαρχουν μαγαζια που μαυριζονται σχεδον καθολου ή ελαχιστα οι κριτικες τους οποιος και αν την εχει γραψει αλλα στ'αρχιδια μας κιολας

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
απορω με ολους εσας που δοκιμασατε κασσανδρα και την συγκρινεται κιολας...

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
για τα μαυρισματα παιζουν και μαγαζια απο πισω και ανταγωνισμοι.Υπαρχουν μαγαζια που μαυριζονται σχεδον καθολου ή ελαχιστα οι κριτικες τους οποιος και αν την εχει γραψει αλλα στ'αρχιδια μας κιολας
Εδώ άλλοι,ενώ δεν έχουν ασχοληθεί με διάφορες κριτικές που έχουν ποσταριστεί,τις μαυρίζουν σχεδόν όλες μόλις υπάρξει μια διαφωνία σε κάποιο άλλο(πολλές φορές και άσχετο) θέμα.
Παίζουν,εννοείται,ρόλο και αυτά που αναφέρεις al(μαγαζιά+ανταγωνισμοί).
Έχω διαφωνίσει με μέλος σε άλλο θέμα και ξαφνικά η τελευταία αναφορά μου μαύρισε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom