You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά, η μάρα τι λέει γενικά? την προτείνετε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιδιά, η μάρα τι λέει γενικά? την προτείνετε?
προφανως και την προτεινω βασει της παλιας μου κριτικης που σου παραθετω......τωρα τελευταια αδυνατισε κιολας και εχει γινει μουναρα και πολυ πιο περιποιημενηη μαρα που δυστυχως για την αποδοση της δουλευει αυτον τον καιρο διπλοβαρδιες ειναι ενα κοριτσι απο ρουμανια απλο που θα μπορουσε να ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας.....ξανθια,μακρυ μαλλι,βυζαρες αλλα με χαλαρη υφη στο πιασιμο,σωμα εντελως γηινο και οχι μοντελε με πιασιματα.....εχει ωραιο κωλο παντως και δινει ωραια θεα στα τεσσερα.....
προκαταρκτικα λιγα περισσοτερα εκ μερους μου δλδ,φιλακια στο στομα αφηνει αλλα οχι γλωσσοφιλα,πιπα πολυ καλη γυμνη ,βαθια χωρις την παραμικρη υποψια δαγκωματος αλλα και χωρις περιποιηση στα μπαλακια......απο πανω κουνιεται απλα τελεια....το μουνακι της ωραιο για γλειψιμο αλλα δαχτυλα μεσα δεν αφησε.....αφησε ομως να παιξω οσο ηθελα με την κλειτοριδα της......στο ιεραποστολικο τα κιλα της δεν βολευουν σε καλη διεισδυση αλλα στα τεσσερα εκανε στησιμο τελειο και με αφησε να την σφυροκοπησω οσο βαθια ηθελα με το κεφαλι της να ακουμπα σχεδον στο καγκελο του κρεβατιου μεχρι που την εχυσα....
συμπερασματικα κανει καλο γαμησι αλλα δεν ειναι και ειρηνη πχ στις επιδοσεις της...ειναι ομως μια καλη αξιοπιστη και πανω απο ολα vfm καταθεση καθοτι το ολο πακετακι γυμνο 69 και γαμησι βγηκε στα 50 ευρω που αλλες το εχουν μονο για απλο....
αν δεν ειστε φαν των μοντελων και θελετε να πηδηξετε την κοπελα της διπλανης πορτας προτιμηστε την...να σημειωθει οτι στο ιδιο πακετακι απο πλευρας χρηματων αφηνει και χυσιμο στα βυζια της αλλα εγω απλα δεν προλαβα και εχυσα μεσα....η τσατσα αρκετα ευγενικη μεν αλλα ο χωρος θελει επειγοντως ανακαινιση και κανενα ντουζ μεσα στα δωματια.....μεχρι τοτε διακιως θα κατατασσεται απλα στα μπουρδελα ενω θα μπορουσε με καποια χρηματα να γινει και στουντιο δεδομενου οτι φιλοξενει κατα καιρους καλα αστερακια.......
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ναι αλλα εχει κοψει το γυμνο τσιμπουκι που ηταν η σπεσιαλιτε τηςπροφανως και την προτεινω βασει της παλιας μου κριτικης που σου παραθετω......τωρα τελευταια αδυνατισε κιολας και εχει γινει μουναρα και πολυ πιο περιποιημενη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κριμαναι αλλα εχει κοψει το γυμνο τσιμπουκι που ηταν η σπεσιαλιτε της
Deep ocean
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σχετικά παλιά είναι, εχει δούλεψη παλιότερα προμηθέως 25 και κατεχάκη 13Ποια ειναι αυτη η Μαρα ρε παιδια βοηθηστε και μενα λιγο,που δουλευει?
Τοσο καλη ειναι?
Παλια ειναι η νεα φουρνια?
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
συναγωνι΄στές, σήμερα βραδυνή βάρδια καμιά κριτική έχουμε? ή καμιά πρόταση??
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ρε σεις τι σας έτφαιξε η κριτκή και την μαυρίσατε :o
Al pacino περιμένω να τοποθετηθείς
Το χούι εσύ μου το κόλλησες
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Να τοποθετηθω για το μαυρισμα ή για την κριτικη?
ρε σεις τι σας έτφαιξε η κριτκή και την μαυρίσατε :o
Al pacino περιμένω να τοποθετηθείς
Το χούι εσύ μου το κόλλησες
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Να τοποθετηθω για το μαυρισμα ή για την κριτικη?
Βασικά για την κριτική για το μαυρισμα αν έχεις καμια ιδεα την λες
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Ε ενταξει η Μιρελλα διαθετει την απολυτη σουφρα για γλειψιμο απο κει και περα εμενα μου την ειχε σπασει πολυ την τελευταια φορα και την αποφευγωΒασικά για την κριτική για το μαυρισμα αν έχεις καμια ιδεα την λες
Σε σχεση με το νεο σου παθος ηταν επομενο οτι θα κατρακυλησεις εφοσον εισαι θαυμαστης μου και με διαβαζεις
Σε σχεση με το μαυρισμα πλεον δε μου κανει αισθηση...μελη που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα επι πολλα χρονια ισως να γινομαστε και βαρετοι ειδικα οταν αναφερομαστε σε γνωστες κοπελες.
Υπαρχει βεβαια και η αλλη αναλυση που λεει οτι οταν μια κριτικη ειναι πολυ θετικη συνηθως μαυριζεται γιατι θεωρειται και υποπτη ενω οταν ειναι αρνητικη επιβραβευεται.Ο κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο
Ε τωρα μεταξυ μας ομως οταν διαβαζεις μια κριτικη σαν αυτην εδω τι να μη μαυρισεις δηλαδη?
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161[/url]
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Ε ενταξει η Μιρελλα διαθετει την απολυτη σουφρα για γλειψιμο απο κει και περα εμενα μου την ειχε σπασει πολυ την τελευταια φορα και την αποφευγω
Σε σχεση με το νεο σου παθος ηταν επομενο οτι θα κατρακυλησεις εφοσον εισαι θαυμαστης μου και με διαβαζεις
Σε σχεση με το μαυρισμα πλεον δε μου κανει αισθηση...μελη που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα επι πολλα χρονια ισως να γινομαστε και βαρετοι ειδικα οταν αναφερομαστε σε γνωστες κοπελες.
Υπαρχει βεβαια και η αλλη αναλυση που λεει οτι οταν μια κριτικη ειναι πολυ θετικη συνηθως μαυριζεται γιατι θεωρειται και υποπτη ενω οταν ειναι αρνητικη επιβραβευεται.Ο κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο
Ε τωρα μεταξυ μας ομως οταν διαβαζεις μια κριτικη σαν αυτην εδω τι να μη μαυρισεις δηλαδη?
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/promhthews-11/#jr_review_36161[/url]
Καλήφτηκα al, οι ψυχες των ανθρώπων είναι άββησος, τι να πεις,
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
για τα μαυρισματα παιζουν και μαγαζια απο πισω και ανταγωνισμοι.Υπαρχουν μαγαζια που μαυριζονται σχεδον καθολου ή ελαχιστα οι κριτικες τους οποιος και αν την εχει γραψει αλλα στ'αρχιδια μας κιολαςΚαλήφτηκα al, οι ψυχες των ανθρώπων είναι άββησος, τι να πεις,
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Εδώ άλλοι,ενώ δεν έχουν ασχοληθεί με διάφορες κριτικές που έχουν ποσταριστεί,τις μαυρίζουν σχεδόν όλες μόλις υπάρξει μια διαφωνία σε κάποιο άλλο(πολλές φορές και άσχετο) θέμα.για τα μαυρισματα παιζουν και μαγαζια απο πισω και ανταγωνισμοι.Υπαρχουν μαγαζια που μαυριζονται σχεδον καθολου ή ελαχιστα οι κριτικες τους οποιος και αν την εχει γραψει αλλα στ'αρχιδια μας κιολας
Παίζουν,εννοείται,ρόλο και αυτά που αναφέρεις al(μαγαζιά+ανταγωνισμοί).
Έχω διαφωνίσει με μέλος σε άλλο θέμα και ξαφνικά η τελευταία αναφορά μου μαύρισε!!!!
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Σ ακούμε...απορω με ολους εσας που δοκιμασατε κασσανδρα και την συγκρινεται κιολας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις