Είχα καιρό να περπατήσω τόσο επισταμένα, το έκανα σήμερα κάνοντας αρχή από τοβ Βαρδάρη, έλειπα καιρό, μόνο σποραδικά κτυπήματα τελείως στοχευμένα, αλλά δυστυχώς ήταν τελείως προβλέψιμη η βόλτα μου, όσα είδα λοιπόν καταγράφονται στις επόμενες γραμμές, έχουμε λοιπόν
Σαπφώς 20 Τίνα, Ουκρανή, η μόνη που κρατούσε το 30αρι, ίσως με λίγο πίεση να έπεφτε και παρακάτω, καλή, καυλιάρη, πολύ ερωτική, αλλά έχει πολύ καλύτερες κοπέλες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με 25.
Ταντάλου & Σαπφώς , η Χοντρούλα η Αντζέλικα, από 25 εδώ, έχει το κοινό της και παραμένει, τελευταία την είχα πετύχει κουρασμένη, αλλά είναι καλό παιδί και προσπαθεί, δεν θα φύγεις ανικανοποίητος από κοντά της.
Ταντάλου 8Α , η Τζούλξ , η σέξι γειτόνεισα της διπλανής πόρτας, αδυνατισμένη εμφανώς, όμορφη, τίμια, έμπειρη, από τις καλύτερες παρουσίες στον Βαρδάρη, μόνο που πρέπει να αλλάξει σετάκι εσώρουχα, την βλέπω με τα ίδια κανα χρόνο τώρα.
Ταντάλου 14 , η χουανίτα, όμορφο και αδύνατο πιπινάκι, δεν είχα την τιμή, η μαντάμ την παίνευε και την εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη, αποχώρησα αλλά επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη στιγμή.
Ταντάλου 9 , η μικαέλα, busty, την έχω δοκιμάσει, καλά ήταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, για μια φορά δεν είναι κι΄ ασχημη στα 25 και εδώ΄.
Προμηθέως 25 , Νταϊαννα, μια από τις πιο ξηγημένες ιερόδούλες, αξιόλογος άνθρωπος, ξύπνια και στιβαρή, τιμά τα χρήματα του πελάτη, εγώ μια φορά που την τίμησα πέρασα καλά μαζί της.
Προμηθέως 19 , η Βίκυ η Μολδαβή, ομορφούλα, ολίγον νταρντάνα, δεν έχω προσωπική άποψη και μάλλον δεν θα αποκτήσω
Προμηθέως 14 , κλειστόν.
Προμηθέως 11 , η Έλενα , New entry, νόστιμη κοπέλα εκ Βουλγαρίας, ήθελα κάτι το καινούργιο και εκεί έγινε η κατάθεση, με 25 το απλό, ήταν καλά, μου βγήκε το κασκαντεριλίκι και για την συνεύρεση θα αναφερθώ προσεχώς σε αναλυτική κριτική.
Προμηθέως 5 , Αλεξάνδρα από Ουγγαρία, ομορφούλα, δεν μου έκανε κλικ, αλλά δεν μου ήταν και παντελώς αδιάφορη.
Σαπφώς 5 , η Ισαβέλλα η βουλγάρα, ίσως η πιο αδικειμένη, με πολύ λίγες αναφορές, μιας που τα σπάει σε απόδοση, είναι σέξι και είναι και νοστιμούλα.
Σαπφώς 7 , H Τζούλια, μια Τζούλια ακόμη, αν δεν μου πουλούσε παπά η τσατσά,, μου ήταν γνώριμη η φάτσα της πάντως.
Σαπφώς 8 , Η Μάγια , από τις αγαπημένες μου κοπέλες στον Βαρδάρη, 25 το απλό.
Έτσι λοιπόν είχαν τα πράγματα αυτό το πρωινό του Σαββάτου 111 Ιανουαρίου του 2013, στην πρώτη τσάρκα που έκανα αυτή τη χρονιά, το ευχάριστο είναι ότι το 25αρι έχει καθιερωθεί, παντού, ή σχεδόν παντού τέλος πάντων, το δυσάρεστο ήταν ότι, τα ίδια και τα ίδια, ανανέωση μηδέν, οψόμεθα λοιπόν, και αισιοδοξούμε για κατι τις το καλύτερο.