Επισκέπτης
Στο Ανδρεου γεωργιου 50 μια ουκρανεζα
Επίσκεψη στην 26ης Οκτωβρίου 52 στην αγαπητή Ντέσυ σήμερα το απογευματάκι. Όπως πάντοτε η μικρά ήτανε τέλεια, φιλική και totally gfe...Όπως μου αρέσει.
Υπαρχει προσφατη κριτικη γι αυτην, απο τον al kavlone θαρρω...Στο Ανδρεου γεωργιου 50 μια ουκρανεζα
Ναι, αλλά λένε ότι βρωμάει ο κολαρίγκος της...Είναι πολύ ανεβασμένη η μικρή, την έχω τιμήσει και εγώ προσφάτως, όπως τα λες είναι
Ανδρέου Γεωργίου 34 : Η Λάρα σε πρόγραμμα 45'. Ποιος αλήτης τη καβάτζωσε βρε?
καμια σχεση μαν.....η μιλφ αφεντικινα του ομωνυμου μαγαζιου στην κεφαλληνιας ειναι...ξανθια,ελληνιδα κερκυραια κατα δηλωση της,παχουλη και τροφαντη.......εχω και κριτικηΕίχαμε κανα νέο από Έφη? Η Αφροδίτη που έφαγε στις γιορτές είναι η γνωστή Άφρο από Κωλέττη ή άλλη?
Είχαμε κανα νέο από Έφη? Η Αφροδίτη που έφαγε στις γιορτές είναι η γνωστή Άφρο από Κωλέττη ή άλλη?
Χθεσινοβραδυνή Στουντιότσαρκα στα σπιτακια της περιοχής του Μυλου με αρκετή κίνηση.
Νικηφόρου Ουρανού : Τζέσικα 18χρονο (κατα δήλωση) πίπινι από Ουγγαρία με ωραίο πίσω σύστημα.
Κατάθεση έγινε στη Τζέσικα στο Lux A2 με πολύ θετικές εντυπώσεις...Γενικά η κοπέλα είναι πολύ καλή και είναι βέβαιο ότι θα έχει μέλλον!
Ναι, αλλά λένε ότι βρωμάει ο κολαρίγκος της...
η εφη ηταν σημερα στο φριξου 15...μαυρο μαλλακι πλεον!!πολυ ωραια γυναικα!! ευτυχως που ημουν βιαστικος λογω δουλειας αλλιως θα εφευγε το 30αρι..
στην αφροδίτη ακούστηκε 30αρι...άρα παίζει και στην έφη πλέοντο 40αρι θες να πεις.......το δουλευει πάντως 20λεπτο γεμάτο σου προσφερει, λογικά μέχρι την πέμπτη πρεπει να ειναι σερι εκεί
φλωρη στην ματζαρου και αντριαννα αν δουλευει ακομη ,τανια φριξου 15 και λαρα στο λαφαμ νομιζω θα σε καλυψουν στα γουστα σου......Ρε παίδες,σε ποιό μπορώ να βρώ κανα πιπίνι?Ξέρει κανείς να μου πεί?Καλά τα Σίτυ τούρ αλλά ακριβά για τους καιρούς που διανύουμε... :-
Αδερφε ειναι petite η φαση;φλωρη στην ματζαρου και αντριαννα αν δουλευει ακομη ,τανια φριξου 15 και λαρα στο λαφαμ νομιζω θα σε καλυψουν στα γουστα σου......