Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
γνωριζει κανεις.. κατι για το παλιο new York? ειχε ανοιξει ενα φεγγαρι.. δεν το ειχα τιμησει.. αλλα περασα αλλες 2-3 φορες πουθ ετυχε να ειμαισ την πολη και ηταν κλειστο..
μαλλον μου διεφυγε κατι?
καλα να περνατε

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΒΑΡΔΑΡΗπριν απο λιγο.

ΣΑΠΦΩΣ 20:η βερονικα στο δωματιο, εχω να την δω περιπου ενα μηνα  :(
ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΣΑΠΦΩΣ:μολις μπηκα και την ειδα λιγο ,αλλα δεν καταλαβα πια ηταν σιγουρα οχι η λαουρα. Νομίζω Μαριάννα την λένε
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8Α:κλειστο.λειπει το σιτυτουρη. :cheesy:
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14:η νασια με μια καποτα στο κεφαλι  :2funny: πλακα κανω. Και τα 3 δωμάτια άδεια. Λέει τσατσά δεν βιάζεται καθόλου κλπ... Και της λέω άλλα ακούγονται
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 9:η αδυνατη ξανθια που ηταν παλια στο σ.20 νομιζω εμανουελα την λενε.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25: Μάρα
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 19: Σόνια
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14:κλειστο πρεπει να ηταν. Ήταν
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11:το μελαχροινο πιπινακη νατασα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5:μπηκα αλα δεν θυμαμαι πια κοπελα ηταν  :grin:. Δεν την είχα ξαναδεί, ούτε συγκράτησα όνομα. Γυφτοκατάσταση πάντως
ΣΑΠΦΩΣ 5:το μοντελο του βαρδαρη η μιρελα, ετσι μου ειπε η τσατσα δεν την ειδα. Δυστυχώς πάρα πολύ αδυνατισμένη...
ΣΑΠΦΩΣ 7: Στην Βόλτα μου ήταν κλειστό :(
ΣΑΠΦΩΣ 8:η κυρια ιεροδουλος απο τας γαλλιας με τους μεγαλους  :tits: νικολ.  το παρκαρισμενο καρ εξω απο το ντελο γιατι εχει βουλγαρικες πινακιδες  :think:  :grin:

στουντιοτσαρκα πριν λιγο
κωλεττη ενα μπαζο πως την πηδαν δεν ξερω
εκκλησια εβελινα
διπλα μια τζενιφερ
βιλα εροτικα κλειστο
φριξ 13 εμμα
διπλα μονικα πολυ μπλα μπλα μεσα
απεναντι στο 14 τζασμιν
απο την αλλη μερια τα περισσοτερα κλειστα
λαφαμ λαρα

Εμένα μου την είπε Τζέσυ... Μελαχροινή σφιχτοκώλα, καλή περίπτωση γενικά.
Γενικά Ανδρέου Γεωργίου κλειστά τα μαγαζιά
Στο 24 μια μιλφάρα, όνομα δεν συγκράτησα...
Στο 21 που ήταν ανοιχτό δεν μπήκα

Αυτά από μένα... Δυστυχώς κατάθεση δεν έγινε!

satriani_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα...
Ξερει κανεις που παιζει μπαλα η Λαουρα η original? :think:

Επισκέπτης
πειτε κανα πιπινακι αγαπησιαρικο για τωρα γιατι δε τη παλευω μεχρι το βραδυ  :headbang:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εμένα μου την είπε Τζέσυ... Μελαχροινή σφιχτοκώλα, καλή περίπτωση γενικά.
Γενικά Ανδρέου Γεωργίου κλειστά τα μαγαζιά
Στο 21 που ήταν ανοιχτό δεν μπήκα

Αυτά από μένα... Δυστυχώς κατάθεση δεν έγινε!
Εισαι σιγουρος οτι στο Προμηθεως 19 ηταν η Σονια???????

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
η μαρια η τσεχα θα ξαναρθει καθολου?

Επισκέπτης
Πρωινής βάρδιας άσκηση στο πεδίο βολής.

Στόχος νο1 περιοχή Βαρδάρη.

Σαπφούς 20: Μπήκα αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποιά ήτανε.
Σαπφούς με Ταντάλου: Η ξανθιά χοντρή Αντζέλικα με την πιο εμετική τσατσά στο κόσμο..
Σαπφούς 7: Γαβριέλλα μικρή σε ηλικία ψηλή αχλαδι σωματότυπος με μικρό στήθος.
Σαπφούς 8: Η μίλφ Ζωή νταρντάνα.
Σαπφούς 5: Η Βουλγάρα Ισαβέλλα.
Προμηθέως 11: Η Σουζάνα μικρή σε ηλικία.
Προμηθέως 5: Η ξανθιά γεματούλα Μάγια.
Προμηθέως 19: Η Βίκυ ρωσσίδα. Κοντό μαλλί γύρω στα 35-40 αεράτη στο σαλονάρισμα.
Προμηθέως 25: Καινούργια κοπέλα, χοντρούλα κάπως με μακρί μαλλί προς το κόκκινο, πρέπει να είναι κάτω από 25. Πολύ καλά ελληνικά εμφανίστηκε τοπλες με μικρό βυζί απίστευτα μυτερό.25Ε το απλό 30 αν κατάλαβα καλά τελειώνεις στο στήθος της.
Ταντάλου 9: Μιχαέλα μελαχροινή γεμάτη.
Ταντάλου 14: Καινούργια κοπέλα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο ώραιο μοντέρνο κοντό ξανθό μαλλί γενικά πολύ περιποιημένη, πολύ ωραίο χαμόγελο, ευγενική. Αλλά γεμάτη στο κάτω μέρος του σώματος με μικρό σχετικά στήθος.

Στόχος νο1 κρίθηκε ΚΑΚΩΣ.

Στόχος νο2 Στουντιοπεριοχές.

Μαντζάρου 10: Η Ασιάτισσα πετίτ Φλώρη.
Μαντζάρου 1: Η Μιλφ Άννα.
Κωλέττη 17: Η πακιστανορωσσίδα Χριστίνα. Φοβερος συνδυασμός φυλών (!)
Νικηφόρου ουρανού 1Α: Σαμπρίνα
Νικηφόρου ουρανού 1Β: Αναστασία, βράδυ Εβελίνα.
Φρίξου 14: Η μιλφ ξανθιά βυζαρού Χριστίνα, πολύ πρόστυχη φάτσα. Αδύνατη στο σώμα, φαίνεται χαλαρή πάντως.
Ανδρέου Γεωργίου δεν θυμάμαι νούμερο το μπλέ από την δεξιά μερία του δρόμου κατά τη φορά του ρεύματος των αμαξιών: Η Ουγγαρέζα πλέον πρώην Ρουμάνα Μόνικα, νομίζω παλιά λεγόταν Χριστίνα.
Ανδρέου Γεωργίου 21: Η Κάρμεν από την Ουγγαρία πλασάρεται κ αυτή. Σε ερώτηση στην τσατσά είναι όμορφη? Η τσατσά απάντησε διστακτικά "Καλή είναι"...
26ης Οκτ 52: Η Ντέσυ. Μελαχροινή busty βουλγάρα γύρω στα 20.

Δεν γκρινιάζω άλλο φτάνει.

Επισκέπτης
ωραια αναφορα φιλε δυστυχως τιποτα καλο δε βλεπω ας ελπισουμε οτι θα στρωσουν τα πραγματα

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ανδρέου Γεωργίου δεν θυμάμαι νούμερο το μπλέ από την δεξιά μερία του δρόμου κατά τη φορά του ρεύματος των αμαξιών: Η Ουγγαρέζα πλέον πρώην Ρουμάνα Μόνικα, νομίζω παλιά λεγόταν Χριστίνα.

Αυτό είναι το 21, αφού από την άλλη πλευρά του δρόμου είναι τα ζυγά

Επισκέπτης
wtf? δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση.. ναι έχεις δίκιο είναι το 21 το μπλε κ το 24 αυτό με την Κάρμεν.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14:η νασια με μια καποτα στο κεφαλι  2funny πλακα κανω. Και τα 3 δωμάτια άδεια. Λέει τσατσά δεν βιάζεται καθόλου κλπ... Και της λέω άλλα ακούγονται
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει

H Νινα ε?Ωραιο σκυλι αυτο να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τον κασκαντερ

Επισης αν κανενα καλο παιδι κανει τσαρκα αποψε και περασει απο Νικ,Ουρανου 26 ας ρωτησει μπας και γυρισε η Ειρηνουλα μου στην πρωινη βαρδια για να παω να την ξεκωλιασω που την πεθυμησα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει

Επισης αν κανενα καλο παιδι κανει τσαρκα αποψε και περασει απο Νικ,Ουρανου 26 ας ρωτησει μπας και γυρισε η Ειρηνουλα μου στην πρωινη βαρδια για να παω να την ξεκωλιασω που την πεθυμησα

Η Ειρηνη που λες ειναι η ιδια ειρηνη που πηρα τελευταια κατεχακη.?? μαυρομαλα, ψιλη με ελαφρα κιλακια, φυσικη βυζαρα νερουλη, μεγαλη σχετικα περηφερεια μπουταρες, καλα ελληνικα, λεει οτι δουλευει παντα πρωινη, γυρω στα 30 πατημενα...αυτη ειναι.??

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η Ειρηνη που λες ειναι η ιδια ειρηνη που πηρα τελευταια κατεχακη.?? μαυρομαλα, ψιλη με ελαφρα κιλακια, φυσικη βυζαρα νερουλη, μεγαλη σχετικα περηφερεια μπουταρες, καλα ελληνικα, λεει οτι δουλευει παντα πρωινη, γυρω στα 30 πατημενα...αυτη ειναι.??
Οχι κυριε ληξιαρχε, οχι! Αδιαβαστος!
Η δικια σου δηλωνει Ρωσίδα θαρρω. Η αλλη ειναι πιο μεγαλη, οχι μπουταρες ή βυζαρες, αλλα αν και milf, πολυ καλη. Ρουμανα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οχι κυριε ληξιαρχε, οχι! Αδιαβαστος!
Η δικια σου δηλωνει Ρωσίδα θαρρω. Η αλλη ειναι πιο μεγαλη, οχι μπουταρες ή βυζαρες, αλλα αν και milf, πολυ καλη. Ρουμανα.

Οντως ρωσιδα μου ειχε πει, και ειναι εκτος νομου για διακοπες...τις πρωινες κοπελες δεν τις ξερω καθολου, δεν βγενω πρωι εξω γιατι ο ηλιος μου χαλαει την επιδερμιδα συ του οτι μου κανει V στο ανοιχτο μπλουζακι αλα σακης ρουβας που φοραω.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Ρε παιδια μπερδευτηκα. Η εμμα που λετε ολοι ειναι φριξου;; Γιατι εγω που ειχα παει σε μια εμμα και ειδα εμφανιση και φυγαμε γιατι εμοιαζε με ζακι ηταν απο την μερια απεναντι απο κωλετη διπλα στο εμπορικο π εχει μερικα δεν θυμαμαι οδο τωρα

Επισκέπτης
Ρε παιδια μπερδευτηκα. Η εμμα που λετε ολοι ειναι φριξου;; Γιατι εγω που ειχα παει σε μια εμμα και ειδα εμφανιση και φυγαμε γιατι εμοιαζε με ζακι ηταν απο την μερια απεναντι απο κωλετη διπλα στο εμπορικο π εχει μερικα δεν θυμαμαι οδο τωρα
αν ειχες παει παλια κατεχαλη αυτη λες σαν ζακι εννοεις πολυ αδυνατη ετσι μαλον αυτη ειναι

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

έλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom