Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
  Καλη χρονια σε ολους κ ευχομαι το 2013 να δουμε κ κανενα καλο μουνι στα σπιτακια γιατι εχουμε πηξει στη σαβουρα..

Μετα απο την πρωτοχρονιατικη βολτα σε ολα τα ανοιχτα σπιτακια σε βιλκα κ βαρδαρη κατα της 9 το βραδυ επελεξα την Γαβριελα στο Σαπφους 7, αφου ολες οι αλλες ηταν απο μπαζακια εως τερατουργηματα..Στην αρχη φαινοταν να κανει αγγαρεια η κοπελα αλλα μετα τα πραματα εξελιχθηκαν πολυ καλα..λεπτομερειες στην κριτικη που εστειλα..

Υ.Γ.  Την πρωτη φορα που περασα να δω την κοπελα ηταν ενα παλικαρι στο διαδρομο και ζητουσε τα λεφτα του πισω.
η τσατσα του ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση και αν θελει να παρει την αστυνομια. Ο τυπος της ειπε να φωναξει τον υπευθυνο συμφωνησε η τσατσα κ σε μας που περιμεναμε ειπε να κανουμε μια βολτα κ να περασουμε μετα, οποτε και δεν εμαθα τι εγινε και αν τελικα τα πηρε τα λεφτα (που δε νομιζω)
  Αν το παλικαρι ειναι συνφορουμητης ή απλα διαβαζει ας μας πει αν θελει τι εγινε να μου φυγει κ εμενα η περιεργεια  :P

Υ.Γ 2  σημερα πηγα πρωτη φορα στο καινουριο studio στη Μινωταύρου..Σαν χωρος ειναι πολυ ομορφος , αλλα ρε πουστη μου ειναι δυνατον να εδωσαν τοσα φραγα για το χωρο και να εβαλαν τετοια μπαζο να δουλευει μεσα ?!?!  Ελεος...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
  Υ.Γ 2  σημερα πηγα πρωτη φορα στο καινουριο studio στη Μινωταύρου..Σαν χωρος ειναι πολυ ομορφος , αλλα ρε πουστη μου ειναι δυνατον να εδωσαν τοσα φραγα για το χωρο και να εβαλαν τετοια μπαζο να δουλευει μεσα ?!?!  Ελεος...

Μια Μυρτώ είδα χθες εγώ. Βγήκε με κατεβασμένα μούτρα και όχι κλικ δεν μου έκανε αλλά μόνο όρεξη να φύγω...

Κατά τ' άλλα χθες το βράδυ τα περισσότερα ήταν κλειστά, συνεχίζανε μάλλον το ρεβεγιόν, και κατέληξα στην γνωστή Μιρέλα στον Βαρδάρη...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χρωνια πολλα με υγεια σε ολουσ κ ολεσ καλη χρωνια. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Αμαρτησα. Δεν φταιω εγω ο κωλο οτε φταιει που μου εκοψε το τηλ κ το ιντερνετ 4 μερες τωρα. Χρονια πολλα σε ολους αν και καθυστερημενα.

Υγ: φιλε gl αφου ξες μονο σε μια παω πια.χεχε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βρεθηκε και το παλικαρι..... :grin:
Αμαρτησα. Δεν φταιω εγω ο κωλο οτε φταιει που μου εκοψε το τηλ κ το ιντερνετ 4 μερες τωρα. Χρονια πολλα σε ολους αν και καθυστερημενα.

Υγ: φιλε gl αφου ξες μονο σε μια παω πια.χεχε
δουλευε τουλαχιστον να την πετυχεις; ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά κι από μένα και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Χρειάζομαι βοηθεια για ένα φιλαράκι που αύριο πάει Θεσσαλονίκη και πετάει για εξωτερικό το βράδυ. Θέλει να κάνει 2 καταθέσεις πριν φύγει το πρωί με μεσημεράκι. Ξέρουμε ποιες έχουν βάρδια πρωινή ώστε να πάει σύμφωνα με αυτές που είχαν και σήμερα στο περίπου δηλαδή? Αυτός θέλει να πάρει μία μιλφ και ένα πιπίνι. Ποιες προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω από κάποιο συναγωνιστή που πήγε σήμερα τσάρκα να δώσει τα φώτα του για το τι παίζει με μια πρωινή αναφορά. Σώζετε εκκλησία αν με βοηθήσετε...  :grouphug:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλησπέρα παιδιά κι από μένα και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Χρειάζομαι βοηθεια για ένα φιλαράκι που αύριο πάει Θεσσαλονίκη και πετάει για εξωτερικό το βράδυ. Θέλει να κάνει 2 καταθέσεις πριν φύγει το πρωί με μεσημεράκι. Ξέρουμε ποιες έχουν βάρδια πρωινή ώστε να πάει σύμφωνα με αυτές που είχαν και σήμερα στο περίπου δηλαδή? Αυτός θέλει να πάρει μία μιλφ και ένα πιπίνι. Ποιες προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω από κάποιο συναγωνιστή που πήγε σήμερα τσάρκα να δώσει τα φώτα του για το τι παίζει με μια πρωινή αναφορά. Σώζετε εκκλησία αν με βοηθήσετε...  :grouphug:

Για μιλφ, η Ζωή του La Femme έχει πολύ καλές κριτικές και δουλεύει αύριο πρωί σύμφωνα με το πρόγραμμα στο thread της

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ξέρει κανένας πότε επιστρέφει η Νατάσα η τσαρίνα?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1

Συμφωνω για τη Ζωη!!Απο πιπινι δεν ξερω!(Η LARA πρεπει να ειναι καλη αλλα ειναι αργα! :(  )

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καταθεση πριν απο λιγο στο Σαπφούς 7. Στη Ελένη απο Ουγγαρία.
Κοντουλα, μελαχρινη, πολυ χαμογελαστη, ωραιο βυζακι κι ακομα πιο ωραιο κωλαρακι. Λιγο χαλαρο σωμα, σαν κοριτσι της διπλανής πορτας, 25 περιπου χρονων.
Στα του αγωνα, οχι κατι σπουδαίο, αλλα τα 25 ευρω τα τιμησε
Ομως....η κατασταση με τα αθλια κρεβατια, εχει παραγινει!!!
Και σ αυτο και στα αλλα της αλυσιδας, τα κρεβάτια ειναι επικυνδινα!
Ποσο κανουν γαμωτο τρια κρεβατια??? Λιγος σεβασμος σε μας που σας ταιζουμε!
Πηγα τριαντα φορες φετος στο 11, αλλα πολυ το σκεφτομαι αν πρεπει να ξαναπατησω το ποδι μου.
Εκτος βεβαια κι αν θελετε να μείνετε μονο με τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς!

Επισκέπτης
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΒΑΡΔΑΡΗπριν απο λιγο.

ΣΑΠΦΩΣ 20:η βερονικα στο δωματιο, εχω να την δω περιπου ενα μηνα  :(
ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΣΑΠΦΩΣ:μολις μπηκα και την ειδα λιγο ,αλλα δεν καταλαβα πια ηταν σιγουρα οχι η λαουρα.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8Α:κλειστο.λειπει το σιτυτουρη. :cheesy:
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14:η νασια με μια καποτα στο κεφαλι  :2funny: πλακα κανω.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 9:η αδυνατη ξανθια που ηταν παλια στο σ.20 νομιζω εμανουελα την λενε.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25:δεν μπηκα καθολου 19-25
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 19:-
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14:κλειστο πρεπει να ηταν.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11:το μελαχροινο πιπινακη νατασα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5:μπηκα αλα δεν θυμαμαι πια κοπελα ηταν  :grin:
ΣΑΠΦΩΣ 5:το μοντελο του βαρδαρη η μιρελα, ετσι μου ειπε η τσατσα δεν την ειδα.
ΣΑΠΦΩΣ 7:η ελενη που λεει ο συναδελφος, γιατι ονομα δεν ρωτησα. παντως πρωτη φορα την βλεπω εγω.
ΣΑΠΦΩΣ 8:η κυρια ιεροδουλος απο τας γαλλιας με τους μεγαλους  :tits: νικολ.  το παρκαρισμενο καρ εξω απο το ντελο γιατι εχει βουλγαρικες πινακιδες  :think:  :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κι εγω πρωτη φορα την εβλεπα. Μου ειπε οτι ειναι δυο βδομαδες εδω, αλλα μιλουσε πολυ καλα Ελληνικά. Θα εχει προϋπηρεσία αλλου...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στουντιοτσαρκα πριν λιγο
κωλεττη ενα μπαζο πως την πηδαν δεν ξερω
εκκλησια εβελινα
διπλα μια τζενιφερ
βιλα εροτικα κλειστο
φριξ 13 εμμα
διπλα μονικα πολυ μπλα μπλα μεσα
απεναντι στο 15 τζασμιν
απο την αλλη μερια τα περισσοτερα κλειστα
λαφαμ λαρα

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρες αλάνια και καλή σεξοχρονιά ...

Πήγε κανένας από Π. Ερημίτη τελευταία ; Να μας πεί ποιές δουλεύουνε αυτή την περίοδο ;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Καλημέρες αλάνια και καλή σεξοχρονιά ...

Πήγε κανένας από Π. Ερημίτη τελευταία ; Να μας πεί ποιές δουλεύουνε αυτή την περίοδο ;

εγω περασα χτες απογευμα κλειστο. Λογικα πρωι θεια Ναντια εκει

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Ευχαριστώ σκιερέ ! Καλή η Νάντια αλλά πολύ πάρλα γμτ ...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εκανα κι εγω μια συντομη στουντιοτσαρκατσαρκα χτες.

Εκκλησια η Εβελινα πρωτη φορα την εβλεπα, πολυ ωραια  :tits: αλλα δε μου αρεσε το υπολοιπο σετακι και δεν μπηκα
Φριξου 13 η Εμμα για εκει ημουν αλλα ειχε πολυ λαο, ηταν και στο δωματιο και εφυγα.
Καταθεση στο Φριξου 14 σε Γιασμιν. Καλα πηγε.

Επισκέπτης
Εκανα κι εγω μια συντομη στουντιοτσαρκατσαρκα χτες.

Εκκλησια η Εβελινα πρωτη φορα την εβλεπα, πολυ ωραια  :tits: αλλα δε μου αρεσε το υπολοιπο σετακι και δεν μπηκα
Φριξου 13 η Εμμα για εκει ημουν αλλα ειχε πολυ λαο, ηταν και στο δωματιο και εφυγα.
Καταθεση στο Φριξου 14 σε Γιασμιν. Καλα πηγε.
σκιερος ητανε πρωινη η τσαρκα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom