Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (7 μέλη και 82 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Για το θέμα των βαθμολογιών εγώ είμαι κάθετα αντίθετος, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και ναι ίσως να είμαι υπερβολικά γενναιόδωρος, και δεν κάνω σίγουρα για καθηγητής, αλλά αυτός είμαι,  αν διαβάσεις προσεκτικά την κριτική μου, ειδικά την δεύτερη θα δεις ότι τα σημάδια ξεπετωσυνης τα επισημαίνω, το 10 δικαιολογείται στη σχέση απόδοσης τιμής λόγω που πέρασα με 25 τότε, τέλος πάντων άκρη δεν βγαίνει με αυτά, εμένα με ενόχλησε το πέταμα της καπότας και το είπα, μπορούσα και να σωπάσω, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα που το είπα, ώστε να μπορώ και στο μέλλον να σου γράφω με την ίδια ειλικρίνεια και καλή διάθεση που αλλάζουμε τις σκέψεις μας, αυτό ήταν και τίποτα άλλο…. 
καλα εκανες και το ειπες εμενα μ'αρεσει η ευθυτητα του λογου και στην τελικη δεν εχουμε λογο να γλειφομαστε ολη μερα μεταξυ μας.Απλα και γω σου απαντησα με τη δικη σου λογικη...

Δεν εχω την προθεση να δημιουργησω το κινημα της πεταμενης καποτας στο κεφαλι αλλα με μερικες ακομα ισως και να αλλαξει συμπεριφορα.Το ειχα αναλυσει και περυσι με αφορμη την Λαουρα την καριολα οτι αυτο που με ενοχλει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι σε θεωρουν εντελως μαλακα και στο δειχνουν καταμουτρα.Εχει πολλες προεκτασεις το θεμα και χωραει πολυ αναλυση

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.822
Πόντοι
34.538
Δίκιο έχει, δεν τον αντιπαρέρχομαι για αυτό, όσο για το πέταμα της καπότας στο κεφάλι της κοπέλας που κατά την γνώμη μου αποτελεί, ύβρη. Πεταμένα 30ρια μετρώ και εγώ δεκάδες, αλλά ουδέποτε έβρισα, γύρισα την πλάτη μου και δεν ξαναπήγα.
Ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι? Τη καποτα τη πεταξε,οχι το κρεβατι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλα εκανες και το ειπες εμενα μ'αρεσει η ευθυτητα του λογου και στην τελικη δεν εχουμε λογο να γλειφομαστε ολη μερα μεταξυ μας.Απλα και γω σου απαντησα με τη δικη σου λογικη...

Δεν εχω την προθεση να δημιουργησω το κινημα της πεταμενης καποτας στο κεφαλι αλλα με μερικες ακομα ισως και να αλλαξει συμπεριφορα.Το ειχα αναλυσει και περυσι με αφορμη την Λαουρα την καριολα οτι αυτο που με ενοχλει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι σε θεωρουν εντελως μαλακα και στο δειχνουν καταμουτρα.Εχει πολλες προεκτασεις το θεμα και χωραει πολυ αναλυση

Σιγουρα και δεν αναλύεται μεσα σε ενα φορουμ, η απαντηση σου με καλυψε, όπως και το γεγονός ότι σου αρεσει η ευθυτητα του λογου, θα εχουμε πολλες ευκαιριες στο μελλον για αναλογες αναλύσεις

Επισκέπτης
Χρονια πολλα παιδια,οι αλλεσ ομωσ κριτικεσ για την Νασια ειναι αρκετα θετικεσ

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σημερα απο μια απροσεξια της στιγμης θα επεφτα απο υψος 3 οροφων,τελος καλο, ολα καλα, ο μισθος μου για 12 ωρες? ..30ευρω..
θα παω και εγω στην Νασια και στην καθε Νασια, να ακουμπησω τον μισθο που μπορει να ηταν και ο τελευταιος μου,και να μου φερθει σαν σκουπιδι οπως φερθηκε στον al??
και λιγα την εκανε,επρεπε να την ριξει κανα δυνατο σπρωξιμο και να της δωσει την μητρα στο αλουμινοχαρτο να την παρει στο σπιτι της...
να μαθουν να σεβονται το ποσο δυσκολα βγαινει σημερα το μαμημενο το 20ρικο και τι σταυρο κουβαλαει το καθε πικραμενο παλικαρι,που ερχεται να χαλαρωσει μια στιγμη σε μια αγκαλια,
αν δεν θελουν να εξυπηρετουν τις αναγκες μας,να πανε να πλενουν καμια σκαλα,να δουνε τι θα πει μεροκαματο

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
σημερα απο μια απροσεξια της στιγμης θα επεφτα απο υψος 3 οροφων,τελος καλο, ολα καλα, ο μισθος μου για 12 ωρες? ..30ευρω..
θα παω και εγω στην Νασια και στην καθε Νασια, να ακουμπησω τον μισθο που μπορει να ηταν και ο τελευταιος μου,και να μου φερθει σαν σκουπιδι οπως φερθηκε στον al??
και λιγα την εκανε,επρεπε να την ριξει κανα δυνατο σπρωξιμο και να της δωσει την μητρα στο αλουμινοχαρτο να την παρει στο σπιτι της...
να μαθουν να σεβονται το ποσο δυσκολα βγαινει σημερα το μαμημενο το 20ρικο και τι σταυρο κουβαλαει το καθε πικραμενο παλικαρι,που ερχεται να χαλαρωσει μια στιγμη σε μια αγκαλια,
αν δεν θελουν να εξυπηρετουν τις αναγκες μας,να πανε να πλενουν καμια σκαλα,να δουνε τι θα πει μεροκαματο
:rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι? Τη καποτα τη πεταξε,οχι το κρεβατι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλαιιιιιιιω απο τα γελια.!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν διαβασα την κριτικη του al, ακομα, αλλα απο εμενα εχει +1  :rockon:
Ηθελα να ειμαι σε μια γωνια και να εβλεπα το σκηνικο.... :2funny:

ΥΓ. Χρονια πολλα, με υγεια πανω απο ολα, σε ολους Καυλιαρηδες μου.!!!  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Βγηκα σημερα γυρα το απογευμα, μολις ειχε βραδυασει και πηγαινα καρφι να δω στο Λαφαμ την Αννα αν δουλευει δεν ηξερα το προγραμμα της, μιας και εδω και μια βδομαδα νωμιζα το σαιτ ειχε πεσει, ευτηχως ο jo μου εδειξε την πορτα.!! :2funny:
Εχω μπει στην Α.Γεωργιου, περναω λοιπων την κεφαληνιας και το λαμπακι του λαφαμ ειναι κλειστο.!!  :headbang: δεν το πιστευα.!! λες και ηξερε η Αννα οτι θα πηγαινα και εβαλε λουκετο.!!  :2funny:
Εεεεε αναγκαστηκα να κανω μια βολτα να δω το παιζει...

Ξεκηνησα απο Κατεχακη. Οπου στην θεα της μπαρμπατσικιας μαυρομαλας γκομενας με τα μεγαλα βυζια που αντικρυσα στο σαλονακι, ειπα δεν γαμιετε η βολτα, θα μπω σε αυτη, το ονομα αυτης Ειρηνη, και δηλωνει Ρωσιδα, δεν ξερω αν ειναι η γνωστη Ειρηνη, αυτη ηταν νταρντανα, φορουσε ενα ολοσομο σαν κορσε, βυζαρες φυσικες μεγαλες αλλα αφρος με μεγαλη ρωγα, γενικα εχει καποια κιλακια αλλα αγαπιουνται τα κιλακια της.!! Μεσα η πιπα της ηταν για οσκαρ, αλλα δεν το πηρε.! γενικα καλη ηταν μεσα, εψαχνα καιρο μια κοπελα στα κυβικα της, ειναι περιπου στα κυβικα της Σαμπρινας...?? της Κινεζας.!!???  :2funny: τη γουσταρα παντως την φαση, και για αυτο καποια στιγμη θα την ξαναδοκιμασω...

Μετα απο κανα μισαωρω φορτωσαν οι μπαταριες μου ξανα...οποτε ειπα να ξανασυνεχισω την γυρα που ειχα αρχισει...οποτε παμε παλι....

Μινωταυρου. ΕΙχα περασει και την παρασκευη που μας περασε σε μια μινι γυρα που εκανα με παρεα αλλα δεν ξοδεψαμε λεφτα, ο χωρος οντως ειναι απαραμηλης αισθητικης, το τζακι στο σαλονι εντυπωσιακο, διαθετει και στυλο για να κανει γυρες η κοπελα, (αρε Αμαντα που εισαι να δεις τι στυλο εχουμε εδω στο Σαλονικα)  :2funny: ωραιο ολα αυτα αλλα η κοπελα ηταν η ιδια και σημερα, μια πιτσιρικα χοντρομπουτα ανωστη και αδιαφορη, κοινως κριμα τα λεφτα που ριξανε στο μαγαζι και δεν εχουν κανα καλο κοματι, και χωρια απο αυτο σημερα ακουσα και την τιμη του απλου προγραμματος, 50€ λεει η τσατσα.!!! εεεεεε εκει καπου ενοιωσα τα κυταρα στον εγγεφαλο μου να μην οξυγονονονται...οποτε αποχωρησα μην με ποιασουν τα γελια.!!!!!!! 50€ λεει αλλα η κοπελα καθετε 25λεπτα μεσα...την να την κανω την χοντρομπουτα 25 λεπτα μεσα.??? μαλαξεις να της φυγει η κυταριτιδα.??? ρεεεεεεεεεεεεε δεν γαμιεστε και εσεις και ο γρυλος σας.!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Φριξου 9 Δεν μπηκα αλλα την Κυριακη που ξεκηνησα για καταθεση ειδα στο αλλο σαιτ οτι ειχε καινουρια κοπελα με το ονομα Λαρα, οποτε μπηκα να την δω και βλεπω την Μαντυ μετονομασμενη σε Λαρα...αδυνατησμενη, εχει μηνει πετσι και κοκαλο, δεν τις ταιζουν εκει μεσα τις κοπελες  :think:, ξανθια κοντο καρε μαλι...
Φριξου 13. Ηταν το τελευταιο στην γυρα, και αν δεν εβρησκα κατι καλο και εδω μεσα θα εφευγα για βαρδαρη, οποτε βρηκα την Εμμανουελα-Εμμα, μεσα και αδραξα την ευκαιρια, εγινε μια γαματη καταθεση και πιστευω να κλεισω την χρονια με αυτη και να μην ξοδευτω αλλο. η Εμμα λεει θα φυγει μετα τις 15, οπως λεει παντα.!!  :2funny:
Φριξου 15. Η Νταρντανομουνα Τανια, ξινησε καθως εφευγα, ξυδι να της φερει ο Αι Μπιλις κατω απο το δεντρο....
Α.Γεωργιου 52. Ανοιχτο το μπουρδελακι, πρωτη φορα μπενω μεσα, ειχε μια πιτσιρικα με μαυρα μαλια σγουρα και ενα τατου καπου προς τα κατω στην κοιλα, προσωπο μετριο.
Α.Γεωργιου 24. Μια καστανοξανθη ουκρανεζα.?? ουγγαρεζα.?? προμιλφ, δεν μου αρεσε...
Α.Γεωργιου 4. Η Μιλφ Αναστασια, την ειχα δει βυαστικα ενα βραδυ στο Ν,Ουρανου 1Β, μαλλον ειναι η ιδια, ξανθια με βυζια τορπιλες.!! μπαστυ σωματακι, προσωπακι μιλφεικο, λακτισα.!!! αλλα δεν μπηκα, την εβαλα στον στοχο...μπαλαντερ της Ζωης.!!  :2funny:
26ης οκτωβρη 35Α. Μπηκα αλλα δεν θυμαμαι Χριστο...  :grin:
Μαντζαρου 10. Πετυχα την Φλωρη, εεεεεε ενταξει ειμαι πιπινολατρης αλλα η συγγεκριμενη κοπελιτσα παιζει σε παιδοφιλικες καταστασεις, που δεν μου ερχοντουσαν εκεινη την στιγμη...ισως απο τα αρνητικα σχολια της, κατα τα αλλα, ωραιο σωματακι, βυζακι δεν εχει, προσωπακι babyface, ασιατικα χαρακτηριστικα οπως ειχα διαβασει εδω μεσα δεν εντοπισα...
Κοροβαγκου. Το προγραμμα επαιζε Αννα ρωσιδα, οποτε δεν μπηκα να την δω, μιας και την κυριακη που μας περασε πεξαμε τον Γιατρο και την Ασθενη με την Αννα...  :2funny: :knockinb: :knockinb:
Ν.Ουρανου 1Α. Η Αλεξανδρα, ακα ροναλντινιο, με μαλια αλλα κοτσο και καλα... :S
Κωλετη 17. Ενα πιπινακι με ψιλοατσουμπαλο σωματακι, κοντουλικο, τα δωματια της και τα τρια κλειστα, η τσατσα την πενεψε πολυ, αλλα δεν με επεισε...

Κατα τα αλλα πολα μαγαζακια κλειστα σημερα, θελω να πιστευω λογω ημερων...

Ανοιχτα επισης ηταν. Ν.Ουρανου26, Ν.Ουρανου 1Β, Φριξου 14, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 21

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
ειναι περιπου στα κυβικα της Σαμπρινας...?? της Κινεζας.!!???  :2funny:
Παντως, αμα ψαχνεις την Σαμπρινα, προχθες την ειδα στο "Μοναστηρι", το καινουριο διπλα στην Εκκλησια, Νικ. Ουρανου,
σε προγραμμα με...τρεις μεσα!!!!! Φερε και τους φιλους σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
50€ λεει η τσατσα.!!! εεεεεε εκει καπου ενοιωσα τα κυταρα στον εγγεφαλο μου να μην οξυγονονονται...οποτε αποχωρησα μην με ποιασουν τα γελια.!!!!!!! 50€ λεει αλλα η κοπελα καθετε 25λεπτα μεσα...την να την κανω την χοντρομπουτα 25 λεπτα μεσα.??? μαλαξεις να της φυγει η κυταριτιδα.??? ρεεεεεεεεεεεεε δεν γαμιεστε και εσεις και ο γρυλος σας.!!!!!  
:grin: :grin: :grin:
Η ηλικια δεν κρυβεται ....
Που το θυμηθηκες αυτο με τον γρυλλο ρεεεε...(επι χουντας το ακουγαμε)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.491
Πόντοι
32.165
Δεν ειπα οτι μ'εκανε περηφανο το γεγονος ισα ισα ειπα οτι χαλαστηκα και παρα πολυ και δε μου αρεσει να φτανω σε τετοια ορια εκνευρισμου.

Αλλα αν εσυ ειχες ιδια εμπειρια το 7 και το 10 που της εχεις βαλει στην βαθμολογια πως δικαιολογειται?...Με το να εισαι τοσο γενναιοδωρος σε ολες τις βαθμολογιες σου,ακομα και στις μεγαλυτερες ξεπετες,δεν διαμορφωνεις προτυπα συμπεριφορων για τα νεα παιδια που μας διαβαζουν οπως λες...αντιθετως μαλλον τους ωθεις σε ενα πεταμενο 30αρικο
Εγω περιεγραψα τα γεγονοτα οπως εγιναν και η συμπεριφορα της Νασιας ηταν αθλια.Ανηθικη θα ελεγα...

Δε μετανοιωνω για τιποτα και καποιος μου ειπε σε πμ τωρα οτι θα επρεπε να της την δωσω να την φαει κιολας την καποτα :2funny:

Και υπαρχει μια βασικη διαφορα...η περιπτωση της Ταρας στο Αν.Γεωργιου 50 με την οποια επισης ησουν υπερβολικα γενναιοδωρος,ναι μεν ηταν το απολυτο τιποτα και απο ουσια το ιδιο πραμα με τη Νασια αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο προκλητικη και τοσο ανηθικη
Πεταμενα 30αρικα κι εγω εχω δωσει πολλα αλλα παντα υπαρχει και καποιο μετρο συγκρισης
al τα 7 και τα 10 για αλλους λογους τα βαζει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
δεν παίζεσαι καραμαν  :P

Αν και μαλον το γνωριζεις, επισημα σου αναφερω, οτι αν και δεν εισαι ...στην λιστα λαγκαρντ.! ...στην λιστα karaman εισαι.!!  :grin:

Δεν φταιω εγω...εσυ με τις φωτος σου που ανεβαζεις.!!  :tits2: :tits2: :tits: :tits:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.822
Πόντοι
34.538
Αυτη η Ειρηνη ρε Καραμαν,Κατεχακη που ηταν?Τι βαρδια,και τιμες?

xman3

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ζωη εισαι η ζωη μου :tits:  :pipa1:  :pipa2:

Stories