Βγηκα σημερα γυρα το απογευμα, μολις ειχε βραδυασει και πηγαινα καρφι να δω στο Λαφαμ την Αννα αν δουλευει δεν ηξερα το προγραμμα της, μιας και εδω και μια βδομαδα νωμιζα το σαιτ ειχε πεσει, ευτηχως ο jo μου εδειξε την πορτα.!!
Εχω μπει στην Α.Γεωργιου, περναω λοιπων την κεφαληνιας και το λαμπακι του λαφαμ ειναι κλειστο.!!
δεν το πιστευα.!! λες και ηξερε η Αννα οτι θα πηγαινα και εβαλε λουκετο.!!
Εεεεε αναγκαστηκα να κανω μια βολτα να δω το παιζει...
Ξεκηνησα απο
Κατεχακη. Οπου στην θεα της μπαρμπατσικιας μαυρομαλας γκομενας με τα μεγαλα βυζια που αντικρυσα στο σαλονακι, ειπα δεν γαμιετε η βολτα, θα μπω σε αυτη, το ονομα αυτης Ειρηνη, και δηλωνει Ρωσιδα, δεν ξερω αν ειναι η γνωστη Ειρηνη, αυτη ηταν νταρντανα, φορουσε ενα ολοσομο σαν κορσε, βυζαρες φυσικες μεγαλες αλλα αφρος με μεγαλη ρωγα, γενικα εχει καποια κιλακια αλλα αγαπιουνται τα κιλακια της.!! Μεσα η πιπα της ηταν για οσκαρ, αλλα δεν το πηρε.! γενικα καλη ηταν μεσα, εψαχνα καιρο μια κοπελα στα κυβικα της, ειναι περιπου στα κυβικα της Σαμπρινας...?? της Κινεζας.!!???
τη γουσταρα παντως την φαση, και για αυτο καποια στιγμη θα την ξαναδοκιμασω...
Μετα απο κανα μισαωρω φορτωσαν οι μπαταριες μου ξανα...οποτε ειπα να ξανασυνεχισω την γυρα που ειχα αρχισει...οποτε παμε παλι....
Μινωταυρου. ΕΙχα περασει και την παρασκευη που μας περασε σε μια μινι γυρα που εκανα με παρεα αλλα δεν ξοδεψαμε λεφτα, ο χωρος οντως ειναι απαραμηλης αισθητικης, το τζακι στο σαλονι εντυπωσιακο, διαθετει και στυλο για να κανει γυρες η κοπελα, (αρε Αμαντα που εισαι να δεις τι στυλο εχουμε εδω στο Σαλονικα)
ωραιο ολα αυτα αλλα η κοπελα ηταν η ιδια και σημερα, μια πιτσιρικα χοντρομπουτα ανωστη και αδιαφορη, κοινως κριμα τα λεφτα που ριξανε στο μαγαζι και δεν εχουν κανα καλο κοματι, και χωρια απο αυτο σημερα ακουσα και την τιμη του απλου προγραμματος, 50€ λεει η τσατσα.!!! εεεεεε εκει καπου ενοιωσα τα κυταρα στον εγγεφαλο μου να μην οξυγονονονται...οποτε αποχωρησα μην με ποιασουν τα γελια.!!!!!!! 50€ λεει αλλα η κοπελα καθετε 25λεπτα μεσα...την να την κανω την χοντρομπουτα 25 λεπτα μεσα.??? μαλαξεις να της φυγει η κυταριτιδα.??? ρεεεεεεεεεεεεε δεν γαμιεστε και εσεις και ο γρυλος σας.!!!!!
Φριξου 9 Δεν μπηκα αλλα την Κυριακη που ξεκηνησα για καταθεση ειδα στο αλλο σαιτ οτι ειχε καινουρια κοπελα με το ονομα Λαρα, οποτε μπηκα να την δω και βλεπω την Μαντυ μετονομασμενη σε Λαρα...αδυνατησμενη, εχει μηνει πετσι και κοκαλο, δεν τις ταιζουν εκει μεσα τις κοπελες
, ξανθια κοντο καρε μαλι...
Φριξου 13. Ηταν το τελευταιο στην γυρα, και αν δεν εβρησκα κατι καλο και εδω μεσα θα εφευγα για βαρδαρη, οποτε βρηκα την Εμμανουελα-Εμμα, μεσα και αδραξα την ευκαιρια, εγινε μια γαματη καταθεση και πιστευω να κλεισω την χρονια με αυτη και να μην ξοδευτω αλλο. η Εμμα λεει θα φυγει μετα τις 15, οπως λεει παντα.!!
Φριξου 15. Η Νταρντανομουνα Τανια, ξινησε καθως εφευγα, ξυδι να της φερει ο Αι Μπιλις κατω απο το δεντρο....
Α.Γεωργιου 52. Ανοιχτο το μπουρδελακι, πρωτη φορα μπενω μεσα, ειχε μια πιτσιρικα με μαυρα μαλια σγουρα και ενα τατου καπου προς τα κατω στην κοιλα, προσωπο μετριο.
Α.Γεωργιου 24. Μια καστανοξανθη ουκρανεζα.?? ουγγαρεζα.?? προμιλφ, δεν μου αρεσε...
Α.Γεωργιου 4. Η Μιλφ Αναστασια, την ειχα δει βυαστικα ενα βραδυ στο Ν,Ουρανου 1Β, μαλλον ειναι η ιδια, ξανθια με βυζια τορπιλες.!! μπαστυ σωματακι, προσωπακι μιλφεικο, λακτισα.!!! αλλα δεν μπηκα, την εβαλα στον στοχο...μπαλαντερ της Ζωης.!!
26ης οκτωβρη 35Α. Μπηκα αλλα δεν θυμαμαι Χριστο...
Μαντζαρου 10. Πετυχα την Φλωρη, εεεεεε ενταξει ειμαι πιπινολατρης αλλα η συγγεκριμενη κοπελιτσα παιζει σε παιδοφιλικες καταστασεις, που δεν μου ερχοντουσαν εκεινη την στιγμη...ισως απο τα αρνητικα σχολια της, κατα τα αλλα, ωραιο σωματακι, βυζακι δεν εχει, προσωπακι babyface, ασιατικα χαρακτηριστικα οπως ειχα διαβασει εδω μεσα δεν εντοπισα...
Κοροβαγκου. Το προγραμμα επαιζε Αννα ρωσιδα, οποτε δεν μπηκα να την δω, μιας και την κυριακη που μας περασε πεξαμε τον Γιατρο και την Ασθενη με την Αννα...
Ν.Ουρανου 1Α. Η Αλεξανδρα, ακα ροναλντινιο, με μαλια αλλα κοτσο και καλα... :S
Κωλετη 17. Ενα πιπινακι με ψιλοατσουμπαλο σωματακι, κοντουλικο, τα δωματια της και τα τρια κλειστα, η τσατσα την πενεψε πολυ, αλλα δεν με επεισε...
Κατα τα αλλα πολα μαγαζακια κλειστα σημερα, θελω να πιστευω λογω ημερων...
Ανοιχτα επισης ηταν. Ν.Ουρανου26, Ν.Ουρανου 1Β, Φριξου 14, Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 21