Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (6 μέλη και 118 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
καλημέρα , κοίτα την άσχημη συμπεριφορά έτσι κ αλλιώς δεν την μπορώ αναιξερετος το που βρίσκεσαι,αλλά για φαντάσου να πηγαίνεις κάθε μέρα σε ένα μαγαζί κ να ρωτάς για ένα ρούχο συνεχεία ε στο τέλος θα στο κάνουν  δώρο για να μη σε ξανά δουν χαχαχαχαχ (πλάκα κάνω )
α ωραια , μαγκες απο αυριο ολοι για τσαρκα στη ζωη μεχρι να βαρεθει και να μας πει να περασουνε τζαμπα :dancing: :dancing: :dancing:

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
τανταλου 14 - Νάσια.
τανταλου 9 - Χουανίτα.
τανταλου 8Α -Τζούλη.
προμηθεως 5 - Μια 45+ με μεγάλα  :tits2: καστανόξανθη σαλοναρίστηκε με διχτιοτό φόρεμα κολητό με φόρα παρτίδα τις  :tits: ( την έχει δοκιμάσει κανείς???)
προμηθεως 11 - Νατάσα.
Σαπφως 8 - Νικόλ.
Σαπφως 5 - Μιρέλα.
Σαπφως 7 - Μία ψυλή, με κοντό μαλί, μελαχρινή με σχεδόν ανύπαρτκο  :boobies: όχι πανω από 25. 
Τανταλου και σαπφους(πρασινο) - Μία άγνωστη σε μένα καστανή με αρεά δοντάκια τιποτα το ιδιαιτερο στο σαλοναρισμα,τσατσα απίστευτα μαλάκο.
Σαπφώς 20 - κλειστό

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Η τσατσα του πρασινου δεν παιζεται με τιποτα! Δεν διαβαζει τ αφεντικο ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Τι εκανε παλι αυτη η αξιαγαπητη κυριουλα? :cheesy:

ithan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η queen βερονικα λετε να μετακομισει προς δυτικοτερα μιας και χτιζονται πολλα εκει ή απλα θα περειμενει μεχρι να ξαναανοιξει το σαπφους 20?     ?

info.  ενας συναθλητης πηρε τηλ πριν μερες στο 26 οκτωβριου35 και ρωτησε για την κριστη και του ειπε η τσαυσα οτι αναχωρισε οριστικα.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
3 μέρες δεν μπήκα στο site κι έγινε χαμός :

Συνοπτικά για τα θέματα που τεθηκαν ας μου επιτραπούνε τα παρακάτω σχόλια :

1. Συμφωνώ να "εκπολιτιστούν" οι τσατσάδες...Με τόση προσφορά σε εργατικό δυναμικό
δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βρεθούν αντικαταστάτριες κατά τη γνώμη μου.

2. Συμφωνώ να μη μπαίνουμε σε αψιμαχίες με τα καταστήματα γενικότερα...Ολιγομίλητοι μπαίνουμε
ολιγομίλητοι βγαίνουμε. Άσε που η αδιαφορία είναι και πιο σπαστική!

3. Αν δεν θέλετε να κάνουμε μπουρδελότσαρκες, να φτιάξετε ένα site όλοι σας με φωτογραφικό υλικό
από όλες τις κοπέλες, υπηρεσίες, τιμές, βάρδιες, τηλέφωνα, e-mail, A.Φ.Μ., χώρες προέλευσης, ηλικίες,
διαστάσεις, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, χρώμα βαφής στο μαλλί, φίρμα αρώματος, φίρμα εσωρούχων
ηχητικό καλωσόρισμα, preview βίντεο, τα πάντα όλα!
(Επηρεάστηκα από τον Νίκο Κωνσταντινίδη λίγο, τα πρώτα 3-4 φτάνουν εννοείται)
[YouTube]
]

Τα μαγαζιά κάνουν συνέχεια αλλαγές και στα ωράρια και στις κοπέλες, εμείς τι να κάνουμε να μην βολτάρουμε?
Κι αυτό που όλοι νομίζουν ότι είναι μονοπώλιο...Δηλάδη θα μπώ στο 1ο μαγαζί θα πάθω ταράκουλο και θα περάσω?
Σπανιότατο... Υπάρχουν άλλα 30+ κοπέλες εκεί κοντά.
Αλλά εγώ πιστεύω θέλετε να τριγυρνάμε γιατί λέτε όλο και κανα γκαου θα βάλουμε με το ζόρι!

4. Τελευταίο και σημαντικότερο ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον σύντροφο Αλαπίνη...
Τι σας έκανε ρε το παιδί. Έμενα μου φαινόταν άκακος και δεν πρόσβαλλε γενικά. Γελούσα πάρα πόλυ με αυτά που έγραφε,
ήταν ευχάριστος τύπος κι ενημέρωνε κιόλας...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Καλημέρα Παιδες

Εδω υπαρχει ενα θέμα ...
Νομιζω οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι κατι σαν τον πηγαιμο για την ιθάκη
Σκοπος ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμός
δεν λεει να μπεις να  :knockinb: και μετα παλι πισω στο σπιτι
Θυμαμαι ( παλιά πολυ παλια ) πιστσιρικάδες ξεκιναγαμε πρωι κατα τις 11 απο το μεταξουργειο περναμε ολα τα μπουρδελα σβαρνα μεχρι τη Φυλης και μετα πισω για να δουμε και την απογευματινη βαρδια
ναι καναμε και καταθεσεις αλλα καναμε και πολυ χαβαλε
δεν υπαρχει νομος που να με υποχρεωενει να περασω καλα και ντε
σιγουρα αυτο προυποθετει ευγενεια και απο τα δυο μερη και απο τους πελατες και απο τις κυριες - υπηρεσιες
Φυσικά σε ενα κοσμο γεματο απο ανθρωπους αλλα και ανθρωπακια ολα μπορουν να συμβουν
ποσοι απο μας εχουμε κανει παραπονο στην υπηρεσια για τα βρωμικα σεντονια ?
ποσοι παραπονεθηκαμε για τις ξεπετες ?
ελαχιστοι !!!
ναι σιγουρα υπαρχουν τυποι οι οποιοι πανε τσαρκα μονο και μονο για να παρουνε δουλεια στο σπιτι  :jerking: :jerking:
αλλα οι πιο πολλοι πιστευω οτι ψαχνουν αυτο το μικρο κλικ

αυτααααααααααα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Πολυ σωστες αποψεις
και ειδικοτερα αυτο το κομματι
3. Αν δεν θέλετε να κάνουμε μπουρδελότσαρκες, να φτιάξετε ένα site όλοι σας με φωτογραφικό υλικό
από όλες τις κοπέλες, υπηρεσίες, τιμές, βάρδιες,
τηλέφωνα, e-mail, A.Φ.Μ., χώρες προέλευσης, ηλικίες,
διαστάσεις, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, χρώμα βαφής στο μαλλί, φίρμα αρώματος, φίρμα εσωρούχων

Τα μαγαζιά κάνουν συνέχεια αλλαγές και στα ωράρια και στις κοπέλες, εμείς τι να κάνουμε να μην βολτάρουμε?
Κι αυτό που όλοι νομίζουν ότι είναι μονοπώλιο...Δηλάδη θα μπώ στο 1ο μαγαζί θα πάθω ταράκουλο και θα περάσω?
Σπανιότατο... Υπάρχουν άλλα 30+ κοπέλες εκεί κοντά.
Αλλά εγώ πιστεύω θέλετε να τριγυρνάμε γιατί λέτε όλο και κανα γκαου θα βάλουμε με το ζόρι!
.

κατι τετοιο πηγε να  γινει με τις "βιλλες" που βγαζουν προγραμμα εβδομαδιαιο και με φωτο (αλλα αρκετες φορες δεν ισχυε καθως η μια πηγαινε στο βιλα κ η αλλη στο πριβε)αλλα ηταν και αυτο μια αρχη..που δεν πηρε συνεχεια ομως και απο αλλα μαγαζια

επισης ο αγωνας για καταργηση του 40αριου χαλαρου συνεχιζεται παρα τις επιθεσεις απο παρακρατικους.. :rolleyes:

εκει που ειχαν πεσει οι τιμες στα 25 σε ορισμενα μαγαζια και εξαπλωνοταν και σε αλλα.το κλιμα παλι αρχισε να γυριζει προς τα 30 και μαλιστα ορισμενες τσατσαδες να σε κραζουν αν δεν περνας με 40αρι!(και μαλιστα στο βαρδαρη)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαλιστα ορισμενες τσατσαδες να σε κραζουν αν δεν περνας με 40αρι!(και μαλιστα στο βαρδαρη)
μαυρο σε αυτες τις καριολες ξεδοντιαρες...ουκ ολιγες φορες εχω τσακωθει στον Βαρδαρη με αυτες τις μαλακισμενες  :huh:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα Παιδες

Εδω υπαρχει ενα θέμα ...
Νομιζω οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι κατι σαν τον πηγαιμο για την ιθάκη
Σκοπος ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμός
δεν λεει να μπεις να  :knockinb: και μετα παλι πισω στο σπιτι
Θυμαμαι ( παλιά πολυ παλια ) πιστσιρικάδες ξεκιναγαμε πρωι κατα τις 11 απο το μεταξουργειο περναμε ολα τα μπουρδελα σβαρνα μεχρι τη Φυλης και μετα πισω για να δουμε και την απογευματινη βαρδια
ναι καναμε και καταθεσεις αλλα καναμε και πολυ χαβαλε
δεν υπαρχει νομος που να με υποχρεωενει να περασω καλα και ντε
σιγουρα αυτο προυποθετει ευγενεια και απο τα δυο μερη και απο τους πελατες και απο τις κυριες - υπηρεσιες
Φυσικά σε ενα κοσμο γεματο απο ανθρωπους αλλα και ανθρωπακια ολα μπορουν να συμβουν
ποσοι απο μας εχουμε κανει παραπονο στην υπηρεσια για τα βρωμικα σεντονια ?
ποσοι παραπονεθηκαμε για τις ξεπετες ?
ελαχιστοι !!!
ναι σιγουρα υπαρχουν τυποι οι οποιοι πανε τσαρκα μονο και μονο για να παρουνε δουλεια στο σπιτι  :jerking: :jerking:
αλλα οι πιο πολλοι πιστευω οτι ψαχνουν αυτο το μικρο κλικ

αυτααααααααααα
θα συμφωνησω με τον φιλο εξκαλιμπερ, θυμαμαι πριν 16-17 χρονια πιτσιρικαδες ακομα , περναμε το αυτοκινητο και ερχομασταν θεσσαλονικη, αυτη η μερα ηταν ξεχωριστη απ τις αλλες ,γιατι δεν ηταν ευκολο να ερχομαστε συχνα λογω χιλιομετρικης αποστασης. ε τοτε κανονιζαμε την ωρα ωστε να δουμε και τις 2 βαρδυες. ακομα και σημερα οταν πηγαινω θεσ/νικη εστω και για καποια στανταρ κοπελα, ε, θα μπω και στα τριγυρω να δω τι παιζει. εδω που ειμαι εχει κωλομπαρα και φθηνα , αλλα ειπαμε αλλη χαρη εχει η τσαρκα ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΗ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ερωτηση σουπερ σοσ....

στο παραδιπλανο απο το λαφαμ δουλευει βραδυ ενα μελαχρινο λεπτο,οχι πολυ ομορφο στη φατσα αλλα με ωραιο βυζακι
ξερει κανεις μεσα πως ειναι?σωζω φιλο αυτη τη στιγμη...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είμαι εδώ, και είμαι παρών, και σταδιακά θα επανέλθω, επίσκεψη χθες το βραδάκι στη Ζωή στο Λαφάμ, όπου έζησα έντονα αισθήματα ερωτικού παθούς. Η κοπέλα το έχει, και όχι μόνο το έχει αλλά το ζει αυτό που κάνει, και το ζει πολύ έντονα, το ευχαριστιέται, και το κάνει με ζήλο, μεταδίδοντας σου  απίστευτη ερωτική ενέργεια που όμοια της έχω να συναντήσω χρόνια.

Λεπτομέρειες στην κριτική  :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
ξερει κανεις να με ενημερωσει για την μιλφ αυτην που λεει ο συναδελφος leopard στην προμηθεως 5? εννοω αν αξιζει και φυσικα για το ποτε τη βρισκουμε εν ωρα υπηρεσιας?

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
περαστικα στην κοριτσαρα μου εμμα!!εφτασα σαλονικα ολος χαρα μπαινω μεσα κ μολις μου ανακοινωνει η τσατσα την κοριτσαρα ρεβεκα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια(να ναι καλα τα σχολια προηγουμενων συναθλητων)πολλα κλειστα μαγαζια στο βαρδαρη παντως!!δεν ρισκαρα κ πηγα στο στανταρακι νικολ(ψιλοσυναχωμενη κ αυτη)next target μιρελα εδειχνε ευδιαθετει ελπιζω να ειναι ετσι κ στο δωματιο!!!

Επισκέπτης
ερωτηση σουπερ σοσ....

στο παραδιπλανο απο το λαφαμ δουλευει βραδυ ενα μελαχρινο λεπτο,οχι πολυ ομορφο στη φατσα αλλα με ωραιο βυζακι
ξερει κανεις μεσα πως ειναι?σωζω φιλο αυτη τη στιγμη...

deker θα σε μαλώσω... ορίστε λοιπόν μάλλον αυτή λες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Επισκεψη πριν κανα δυο εβδομαδες στη Εμμα . Καταρχην αμα δεν εισαι ενημερωμενος απο αυτο εδω το σαιτ και της πολυ καλες κριτικες που εχουν γινει,στην κοπελα δεν μπαινεις .. Γιατι πολυ απλα η εμφανιση της δεν ειναι τετοια ωστε να πληρωσεις για να μπεις .. Απο εκει και περα,πολυ καλη μεσα !! Η πιπα της αλλο πραγμα,πολυ μπλα μπλα ομως .. Με τα λεγομενα της με την αρχη του νεου ετους γυριζει στην πατριδα της ..

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
περαστικα στην κοριτσαρα μου εμμα!!εφτασα σαλονικα ολος χαρα μπαινω μεσα κ μολις μου ανακοινωνει η τσατσα την κοριτσαρα ρεβεκα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια(να ναι καλα τα σχολια προηγουμενων συναθλητων)πολλα κλειστα μαγαζια στο βαρδαρη παντως!!δεν ρισκαρα κ πηγα στο στανταρακι νικολ(ψιλοσυναχωμενη κ αυτη)next target μιρελα εδειχνε ευδιαθετει ελπιζω να ειναι ετσι κ στο δωματιο!!!
Εγω τη γουσταρω!Ειναι ευθυαθετη και μουναρα!@-3 φορες που την πηρα περασα πολυ καλα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Mια βολτα χθες τη νυχτα...

-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα με τις βυζαρες εξω και τη ρωγα καγκελο μου'ριξε και κατι ρουφηγματα στο λαιμο για να με πεισει
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 13.η Ερρικα
-Κωλετη.η Μονικα
-Κατεχακη.η Εμμα οπως μου ειπε η τσατσα στο Προμηθεως 25
-Μαντζαρου 10.η Φλωρη  :2funny: :2funny: Τι ειναι αυτο ρε μαλακες?Πρεπει να ειστε πολυ παιδεραστες για να την πηδηξετε...αυτη ειναι 14 χρονων.Επειδη ηταν στο δωματιο αρκετη ωρα η καριολα η τσατσα μου ανελυσε τη θεωρια της γιατι δεν πρεπει τα κοριτσια να καθονται ουτε λεπτο παραπανω μεσα  :jerking: :jerking:
-Μαντζαρου 1.Σεϋλα
-Αν.Γεωργιου 52.η Τζουλια με τις βυζαρες
-Αν.Γεωργιου 21.Αλεχαντρα με το φονικο κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η γκομεναρα :dancing: και παλι πολυ χαρουμενη στο σαλονι ειπαμε ειναι πολυ καλη μεσα
-Αν.Γεωργιου 24.η χοντρη τσατσα ηταν εξω και κρυφακουγε την προβα τζενεραλε της Πυλης Αξιου..."Γαμησε τα πολυ την γουσταρω την Πιτσα' ηταν τα πρωτα λογια της  :2funny:.Κοπελα ηταν μια μικρη μελαχρινη ομορφουλα ονοματι Τζεσυ που πρωτη φορα εβλεπα
-Αν.Γεωργιου 16.η γνωστη μιλφ Αννα η καυλιαρα που τελευται φορα τα ειχαμε χαλασει λιγο....Για να δουμε τωρα που ξαναπηγε σε στουντιο τι θα κανει
-Προμηθεως 25.η δυνατη και κατα τη γνωμη μου αδικημενη Μαρα
-Προμηθεως 14.η Μερτσυ
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Προμηθεως 5.Μιλφ Νικολ και τα πρωινα εδω μια φιλη της υψηλων κυβικων με βυζαρες και εκφυλη οπως μου την περιεγραψε με το ονομα Μελινα
-Σαπφους 8.Αντζελα οπως μου ειπαν στο Προμηθεως 5
-Νικ.Ουρανου 1α.Σοφια οπως μου ειπαν στο Προμηθεως 5 μιας και ειναι αλυσιδα με τα 2 παραπανω

Αλεξανδρα Ροναλντινιο και Λαουρα καριολα οριστικα τελος λεει...η Μartina Rhodes απουσιαζει λογω κινηματογραφικων υποχρεωσεων  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom