Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, έχω αρκετό καιρό να επισκεφτώ τα σπιτάκια. έχετε να προτείνετε τίποτε για σήμερα το βράδυ??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επαναληπτική κατάθεση στην όμορφη πιπίνα βυζαρού Ντέσυ στο 25ης Οκτωβρίου 52. Το μωρό ντυμένο στα κόκκινα της φωτιάς με τις βυζάρες του να ξεχειλίζουν, είχα καιρό να δω τόσο πολύ θυληκή γυναίκα, πέρασα πάρα πολύ καλά και θα αποτυπωθεί στην κριτκή που θα ακολουθήσει. :rockon:

Η απόλυτη φαντασίωση μου, θα είναι να κάνω κάποτε duo με την Άλεξ και την Ντέσυ, Βουλγάρες εξάλλου και οι διό και της ίδιας κοψιάς, στα όνειρα μου βέβαια, γιατί εδώ είναι Σαλονίκη και αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.  :dunno:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κουκλάκι έχει γίνει..είχε κάποια παραπανίσια κιλά όταν δούλεψε εδώ και πέρασε και δεν άγγιξε.
Ε,είναι το καλο φαί στην Σαλονικη,πως να αντισταθεις ρε κουμπαρε;και μετα το φαί,να σου και τα γλυκα.....ρε τι μου κανες τωρα!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πέρασα χθες βράδυ από Ερημίτη. Ήταν η γνωστή Εμμανουέλα από 26ης Οκτωβριου, η ψηλή ξανθιά "Κύπρια". Έχει Κύπρο η Αλβανία ρε παιδιά; Γιατί αν είναι κύπρια αυτή, εγώ είμαι αφρικανός! Μιλάμε για καραμπινάτη αλβανίδα, αλλά με καλά ελληνικά. Αν της το πείτε βέβαια θα σας σκίσει, απλά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Έκανα μεταβολή και πήγα για ύπνο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πέρασα χθες βράδυ από Ερημίτη. Ήταν η γνωστή Εμμανουέλα από 26ης Οκτωβριου, η ψηλή ξανθιά "Κύπρια". Έχει Κύπρο η Αλβανία ρε παιδιά; Γιατί αν είναι κύπρια αυτή, εγώ είμαι αφρικανός! Μιλάμε για καραμπινάτη αλβανίδα, αλλά με καλά ελληνικά. Αν της το πείτε βέβαια θα σας σκίσει, απλά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Έκανα μεταβολή και πήγα για ύπνο.
φιλε χρυση αυγη ψηφιζεις ε;χαχα

αλβανια ξε-αλβανια γαμιεται καλα τουλαχιστον...ετσι για την ιστορια γιατι διαβαζουν και νεοι συναγωνιστες

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Οπως και η Αφρουλα....Ρωσοφατσα εχει....Δεν με χαλαει φυσικα διοτι ειναι η αγαπημενη μου.
Πντως η Εμμανουελα,οσοι θελετε να διαφωνισετε,διαφωνιστε,εχει χαλασει σε σχεση με την πρώτη περιοδο που ηταν εδω...Ειχε πιο αφρατες βυζαρες ,εχασε κιλα και φανηκαν τα σκληρα χαρακτηριστικα (γωνιες) στο προσωπο,τονιστηκε η μυτη....Και το χειρότερο,εγινε πιο fake....Παλια θυμαμαι,ειχε περισσοτερο παθος και ενταση...Και την ειχα παρει 2 φορες παλια,και δυο τωρα ετσι για να εχω ολοκληρωμενο στατιστικό δειγμα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα μωρε και τοτε το πολυ gfe προσποιητο ηταν....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γεια σας καρντάσια. Θέλω να μου προτείνετε τις 3 top vfm αυτή την περίοδο στη Σαλονίκη. Και βασικά η Έφη αυτή την περίοδο και η Αφρούλα που βρίσκονται? Καιρό έχω να ακούσω για δαύτες. Και η Έμμα από Κατεχάκη πότε επιστρέφει γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ για όλα  :helpplea:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Η Αφρο στην Κωλετη ξεκινάει Δευτέρα

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα εχει παει κανεις προσφατα στην αντριανα???να μου πει εντυπωσεις κ τιμες???εχει κουρεψει το μαλλι της???

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτήν την ώρα στο Βαρδαρη

Σαμφους 20 η γνωστή σε όλους Βερονικα όπου έγινε και η πρώτη κατάθεση

Very good

Σαμφους και Τανταλου η Λάουρα μαυρομαλλα σγουρομαλλα μικρούλα γύρω στα 20 με ωραίο σωματακι
Τανταλου 8α Ζωή εμφανησιακα μια χάλια 35αρα με 25 το απλο προγραμμα
Τανταλου 9 μια μινιον κοπελιτσα με μαύρο Μακρι μαλλι σχετικά αδιάφορη
Σαπφους 8 Λάουρα μια ξανθιά με βυζαρες και πολυ λαγνο βλέμμα 30 το απλο 40 69, 50 γυμνο και 60 όλα μαζί
Σαπφους 7 η Μερτσυ ήταν σε προγραμμα και δεν την είδαμε
Σαπφους 5 Μιρέλα η μοντελισια δε με ενθουσιάζει, απο 25 το απλο
Προμηθεως 11 η Νατασα περίμενα γιατί ήταν μέσα πολυ ευγενική η τσατσα τελικά την έκανα
Προμηθεως 5 Αντζελίνα, μινιον και αυτή με πολυ μικρά βυζακια αδιάφορη
Προμηθεως 14 μια καστανοξανθη όνομα δεν είπε η τσατσα με άπειρη κυτταριτιδα στον κωλο
Προμηθεως  19 η Βικη η μολδαβεζα νταρντανα ψιλή με ξανθο καρέ μαλλι 60 έχει και κωλαρακι
Προμηθεως 25 κλειστό
Προμηθεως 11 vol.2 6 άτομα μέσα περίμεναν ρε τη Νατασα τη ξαναεκανα γιατί αργουσε
Προμηθεως 11 vol 3 ήταν σε προγραμμα έλα μετα απο 20 λεπτά μου λέει η τσατσα τι γίνεται μ αυτήν ρε παιδιά έφυγα τελικά για Κατεχάκη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα εχει παει κανεις προσφατα στην αντριανα???να μου πει εντυπωσεις κ τιμες???εχει κουρεψει το μαλλι της???
αδερφε σε ποια αντριαννα αναφερεσαι?
στην κομοδινοπουλου η στην τουμπανιεθ?
ρουμανα η ισπανιδα?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Κατεχάκη τελικά κλειστό

Μαντζαρου 14 αδιάφορη καστανη ψιλό ψιλογεματουλα πάλι όνομα δεν είπε η τσατσα απο 30 το απλο

Μαντζαρου 1 Ντανιέλα ξανθιά  19 χρονων απο ουγγαριαμε μεγαλο τατου στο στήθος ωραίο βυζι λιγο πεσμενο 3αρι και ωραίο κωλαρακι 30 το απλο και ακολούθησε 2η κατάθεση

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πανυγηρική κατάθεση, στην πανέμορφη πιπίνα Νατάσσα από την Μολδαβία, λίγο πριν νυχτώσει στο Προμηθέως 11. Λαϊκό προσκύνημα, τόσο σε αυτήν όσο και δίπλα στην Μιρέλλα στο Σαπφούς 5, άριστη και σταθερή η πολιτική των καταστημάτων, όσο και στο Σαπφούς 7 όπου ήταν η Μέρτσυ και εκεί με 25 το απλό όσο και στα άλλα 2 καταστήματα. Αλλοπρόσαλη πολιτική στην άλλη αλυσίδα, όπου χθες πήδησα με 20 την Μάγια στο Σαπφούς 8 και σήμερα ζητούσαν 30 στο Προμηθέως 5 για την αδυνατούλα Άντζελα, ήμαρτον. :headbang:

Ήταν πολύ καλά με την μικρούλα Μολδαβή Νατάσσα, μπορεί να είναι νέα και άπειρη αλλά η ευγενική της συμπεριφορά σε σκλαβώνει, θα πάει μπροστά η μικρή να μου το θυμηθήτε, το κορμί της είναι αλαβάστρινο, με μια μικρή μου καθοδήγηση απέδωσε τα μέγιστα που μπορούσε, τηρουμένων βεβαίως των αναλογιών, έχει όμως δρόμο ακόμη, λεπτομέρειες στην κριτική. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom