Πρωινομεσημεριανή βόλτα μετα από πολυυύ καιρό.
Συνολικός χρόνος 143 min , θερμοκρασία 32-33°C, κίνηση μέτρια.
υγρασια ?
Πρωινομεσημεριανή βόλτα μετα από πολυυύ καιρό.
Συνολικός χρόνος 143 min , θερμοκρασία 32-33°C, κίνηση μέτρια.
Επαναληπτική κατάθεση στην όμορφη πιπίνα βυζαρού Ντέσυ στο 25ης Οκτωβρίου 52.
Ε,είναι το καλο φαί στην Σαλονικη,πως να αντισταθεις ρε κουμπαρε;και μετα το φαί,να σου και τα γλυκα.....ρε τι μου κανες τωρα!!!!Κουκλάκι έχει γίνει..είχε κάποια παραπανίσια κιλά όταν δούλεψε εδώ και πέρασε και δεν άγγιξε.
Πρωινή με απόγευμα η Ντέσυ?
φιλε χρυση αυγη ψηφιζεις ε;χαχαΠέρασα χθες βράδυ από Ερημίτη. Ήταν η γνωστή Εμμανουέλα από 26ης Οκτωβριου, η ψηλή ξανθιά "Κύπρια". Έχει Κύπρο η Αλβανία ρε παιδιά; Γιατί αν είναι κύπρια αυτή, εγώ είμαι αφρικανός! Μιλάμε για καραμπινάτη αλβανίδα, αλλά με καλά ελληνικά. Αν της το πείτε βέβαια θα σας σκίσει, απλά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Έκανα μεταβολή και πήγα για ύπνο.
Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Οπως και η Αφρουλα....Ρωσοφατσα εχει....Δεν με χαλαει φυσικα διοτι ειναι η αγαπημενη μου.Πέρασα χθες βράδυ από Ερημίτη. Ήταν η γνωστή Εμμανουέλα από 26ης Οκτωβριου, η ψηλή ξανθιά "Κύπρια". Έχει Κύπρο η Αλβανία ρε παιδιά; Γιατί αν είναι κύπρια αυτή, εγώ είμαι αφρικανός! Μιλάμε για καραμπινάτη αλβανίδα, αλλά με καλά ελληνικά. Αν της το πείτε βέβαια θα σας σκίσει, απλά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Έκανα μεταβολή και πήγα για ύπνο.
η ντεσυ ειναι αυτη με το τατουαζ στην μεση?Πρωινή έως τις 8 το βράδυ.
Τυχερέ
αδερφε σε ποια αντριαννα αναφερεσαι?καλησπερα εχει παει κανεις προσφατα στην αντριανα???να μου πει εντυπωσεις κ τιμες???εχει κουρεψει το μαλλι της???