PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
απο το στομα μου το πηρε ο Maaneskygen και εγω τη μαριαννα θα ελεγα (πρωην του βαρδαρη και μικρη σε ηλικια)
Αντε κουφαλιτσες σε λιγο σας ερχεται στον Βαρδαρη ενα μωρό ολο γλύκα.Κρίμα που δεν θα ερθει και καθόλου απο Κρήτη να μην ξενιτευόμαστε και μεις.
Καλα γαμισια ρε καρντάσια
Πολυ δυνατο μουνι αλλα αξιζει η θα ειναι κανα κομοδινο μεσα?Αντε κουφαλιτσες σε λιγο σας ερχεται στον Βαρδαρη ενα μωρό ολο γλύκα.Κρίμα που δεν θα ερθει και καθόλου απο Κρήτη να μην ξενιτευόμαστε και μεις.
Καλα γαμισια ρε καρντάσια
ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
νταιανα λεμε.....προμηθεως 25 νομιζω τελευταια....τα ρουφαει ολα.....ΩΡΑΙΟΣ!!!
ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΩ?
ΚΑΛΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΖΗΤΗΣΑ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ!!
νταιανα λεμε.....προμηθεως 25 νομιζω τελευταια....τα ρουφαει ολα.....
παρε γυμνο....η αλλη ρουφηχτρα η εμμα λειπει....τωρα γενικα και η χριστινα η ρουμανα και η ναντια και η αφροδιτη που λειπει τωρα κανουν ανεπαναληπτα τσιμπουκια......Eυχαριστώ φίλε. Αν είναι έτσι όπως τα λες θα έχεις report άμεσα
παρε γυμνο....η αλλη ρουφηχτρα η εμμα λειπει....τωρα γενικα και η χριστινα η ρουμανα και η ναντια και η αφροδιτη που λειπει τωρα κανουν ανεπαναληπτα τσιμπουκια......
γενικα οσο πιο μιλφ τοσο πιο καλη η πιπα θα ελεγα.....
ναι η μαριαννα θα γινει αφεντικινα οταν θα ειναι ετοιμο το μαγαζι θα σταματησει και την πιατσα απο τη μου ειπε, ξεχασα και εγω να την ρωτησω ποιες κοπελες θα εχει εκτος απο αυτηνΤην Μαριάννα λες?
Ηταν παντα επιχειρηματικό πνευμα η Μαριάννα. Ακομα και στις πιατσες, ειχε εφαρμοσει πρωτοποριακες μεθοδους προώθησης του προϊόντος.ναι η μαριαννα θα γινει αφεντικινα οταν θα ειναι ετοιμο το μαγαζι θα σταματησει και την πιατσα απο τη μου ειπε, ξεχασα και εγω να την ρωτησω ποιες κοπελες θα εχει εκτος απο αυτην