Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (1 μέλη και 69 επισκέπτες)

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
απο το στομα μου το πηρε ο  Maaneskygen και εγω τη μαριαννα θα ελεγα (πρωην του βαρδαρη και μικρη σε ηλικια)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αντε κουφαλιτσες σε λιγο σας ερχεται στον Βαρδαρη ενα μωρό ολο γλύκα.Κρίμα που δεν θα ερθει και καθόλου απο Κρήτη να μην ξενιτευόμαστε και μεις.
     Καλα γαμισια ρε καρντάσια

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Αντε κουφαλιτσες σε λιγο σας ερχεται στον Βαρδαρη ενα μωρό ολο γλύκα.Κρίμα που δεν θα ερθει και καθόλου απο Κρήτη να μην ξενιτευόμαστε και μεις.

Θα ξαναέρθει, είναι το σωστό, στον μύλο όμως, βίλες.
Έχει ξαναδουλέψει και δεν την είχα πετύχει, ευκαιρία τώρα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Κουκλάκι έχει γίνει..είχε κάποια παραπανίσια κιλά όταν δούλεψε εδώ και πέρασε και δεν άγγιξε.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
H γκαντεμια και τα ακυρα που τρωω οποτε παω σε στουντιο συνεχιστηκε και σημερα  :tickedoff:

παω ξεκωλλετη για αφρο αλλα ελειπε και ηταν μια ξανθια μονικα
αα ενημερωνουμε αφρο οτι λειπουμε στειλε κανα πμ να ξερουμε :rolleyes:

μετα λεω ας παω ανδ γεωργιου 16 στην νατασσα..παω ανοιχτο το φως απο εξω μ απανταει η τσατσα στο κουδουνι η κοπελα δεν εχει ερθει ακομα ελα σε 10-15 λεπτα :headbang: :tickedoff:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ δυνατο μουνι αλλα αξιζει η θα ειναι κανα κομοδινο μεσα?

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ.  ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΕΛΙΖΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΗΔΟΥΛΟ  :2funny: :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ.  ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις αν δουλευει η εφη σημερα;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γεια σας καρντάσια. Θέλω να μου προτείνετε τις 3 top vfm αυτή την περίοδο στη Σαλονίκη. Και βασικά η Έφη αυτή την περίοδο και η Αφρούλα που βρίσκονται? Καιρό έχω να ακούσω για δαύτες. Και η Έμμα από Κατεχάκη πότε επιστρέφει γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ για όλα  :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΩΡΑΙΟΣ!!!

ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΩ?
ΚΑΛΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΖΗΤΗΣΑ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ!!
νταιανα λεμε.....προμηθεως 25 νομιζω τελευταια....τα ρουφαει ολα..... :pipa1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Eυχαριστώ φίλε. Αν είναι έτσι όπως τα λες θα έχεις report άμεσα
παρε γυμνο....η αλλη ρουφηχτρα η εμμα λειπει....τωρα γενικα και η χριστινα η ρουμανα και η ναντια και η αφροδιτη που λειπει τωρα κανουν ανεπαναληπτα τσιμπουκια......

γενικα οσο πιο μιλφ τοσο πιο καλη η πιπα θα ελεγα.....

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
παρε γυμνο....η αλλη ρουφηχτρα η εμμα λειπει....τωρα γενικα και η χριστινα η ρουμανα και η ναντια και η αφροδιτη που λειπει τωρα κανουν ανεπαναληπτα τσιμπουκια......

γενικα οσο πιο μιλφ τοσο πιο καλη η πιπα θα ελεγα.....

πάντα προμηθέως 25 ή κάπου αλλού?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Η Αφρό ποτε γυρνάει ρε παιδιά ξέρει κανείς;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ναι η μαριαννα θα γινει αφεντικινα  :cheesy: οταν θα ειναι ετοιμο το μαγαζι θα σταματησει και την πιατσα απο τη μου ειπε, ξεχασα και εγω να την ρωτησω ποιες κοπελες θα εχει εκτος απο αυτην  :2funny:
Ηταν παντα επιχειρηματικό πνευμα η Μαριάννα. Ακομα και στις πιατσες, ειχε εφαρμοσει πρωτοποριακες μεθοδους προώθησης του προϊόντος.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πρωινομεσημεριανή βόλτα μετα από πολυυύ  καιρό.  
Συνολικός χρόνος 143 min ,  θερμοκρασία 32-33°C, κίνηση μέτρια.

Κωλλέτη έψαχνα για την Αφρούλα αλλά δούλευε η Μόνικα ψηλή ξανθιά ωραίο σώμα , καλή φαίνεται.Η Αφρούλα ήταν να επιστρέψει σημερα μου είπε η τσα τσα αλλά δεν ξέρει τι έγινε και πότε επιστρέφει κτλ. Στην Ν. Ουρανού στο βάθος  μια  milf κοντή με περίεργο σώμα και φακίδες στην πλάτη , Ειρήνη νομίζω και  στην Ερημίτη η  θεία Νάντια με ζαρτιέρες και διάθεση για κουβέντα και σεξ, καμία σχέση με μοντέλο αλλα έχει τον τρόπο της.
26ης Οκτ 52 η Ντέσυ ψηλή με μεγάλα βυζιά , Κοροβάγκου  κοκκινομάλλα ψηλή προδιαγραφές μοντέλου Άννα νομίζω. Στο Λαφαμ η Αλεξ μελαχρινη με μεγάλα βυζιά. Στην Κεφαλληνίας μια Αφροδίτη από Κέρκυρα για τους λάτρεις των πολλών κυβικών και στην αρχη της Α. Γεωργίου στο βενζινάδικο η γνωστή στους περισσότερους milf Χριστίνα που παρουσιαζόταν  μόνη της και συνέχεια έλεγε «τι άλλο να πω».

Στο Βαρδάρη τώρα

Σαπφώς 20 μια Ινα προστυχόφατσα με σγουρά μαλλια και λίγη κυταρρίτιδα στον κώλο , όχι χοντρή. Στο Πράσινo η Βαλέρια,  μελαχρινή με ίσιο μαλλί ώραία επιδερμίδα έξυπνο βλέμμα και χαμόγελο, καμπυλωτό ζουμερό κορμί χωρίς κυταρρίτιδα και στήθος μικρό στητό. Εδώ είμαστε ,είπα , και…… συνέχισα την βόλτα. Στο Ερως  η Αλεξάνδρα ή Ροναλντίνιο αδυνατισμένη , σοβαρή στην παρουσίαση ενώ η τσα τσα την σύστηνε ως τσέχα με άλλο όνομα το οποίο δεν θυμάμαι. Απέναντι στον ημιόροφο μια Νταίζη ή κάπως έτσι όμορφη αδύνατη μελαμψή ενώ ένας τζιτζιφιόγκος που έκανε θελήματα στο μπουρδέλο την υμνούσε. Στο Μπλέ η Ουκρανή Βίκυ που μου φάνηκε πολύ ανανεωμένη κεφάτη ξεκούραστη και ακόμα πιο όμορφη, μου είπε ότι έχει σταματήσει την δουλειά και θα είναι εκεί εκτάκτως για καμμιά εβδομάδα, αλήθεια ψέματα δεν ξέρω. Προμηθέως χαμηλά η κοντοπούτανη Σουζάνα , αδοκίμαστη από εμένα . Τα υπόλοιπα κλειστά ή δεν πήγα ή δεν θυμάμαι.

Ημουν ανάμεσα σε Αλεξ στο λαφάμ, Βαλέρια στο πράσινο που μου χαμογελούσε όλο υποσχέσεις και μου άρεσε εμφανισιακά, και Βίκυ στο μπλέ που ήταν εντυπωσιακή και κεφάτη.

Τελικά έφαγα την Βαλέρια, ούτε ντόρτια ούτε εξάρες, μέτρια κατάθεση. Σχεδόν καθόλου Ελληνικά  με υποτονική συμμετοχή αλλά δεν μου είπε κανένα όχι και μου έδωσε και μερικά εξτραδάκια. Ισως να φταίει η απειρία.

Αυτά από  εμένα και καλά να περνάτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom