Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
ψαχουλεψε λιγο τις κρητικες γιαυτο της γραφουν τα παιδια..αποτι ειδα η νταϊανα ειναι καλο φρουτο.
η νταινα που λες την πηρα καλουτσικια ειναι αλλα δεν μου λεει κατι ειναι πολλα τα κυβικα της αμα χασει μερικα τοτε μπορει κατι να αλλαξει .Ο βαρδαρης δεν εχει κατι το αξιολογο εγω αυτο διαπιστωνω .

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ξερεις κανεις τελικα που μπορω να βρω αυτη την περιοδο την Βερονικα?

Επισκέπτης
Τελευταία δουλεύει βραδυνή στο Σαπφούς 20 η Βερόνικα.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καμια καλη προταση για το βραδυ ρε μαγκες???δε γνωριζω πλεον την πιατσα καλα...για μια τζουλια ειχατε γραψει στο 52 αλλα μαλλον την χασαμε....κατι αλλο σε καλο μουνι-πιπινι καλο στο δωματιο ?
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Η Λίλη στο Α Γεωργίου 34 είναι πολύ ωραίο γκαυλάκι αλλά θα λείπει καμιά βδομάδα (έτσι λέει η λα φαμίνα παραδίπλα)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Αυτη τη περιοδο απο βαρδαρη μερια ποιες κοπελες αξιζουν να πας και να μην κλαις τα λεφτα σου?μια ειναι η βερονικα για πειτε υπαρχει καμια αλλη
κωλετη η Αφροδιτη δεν σου κανει παιχτη? Αλλα δουλευει μονο Δευ-Τρι-Τετ πρωινα. οποτε απο εβδομαδα παλι.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
κωλετη η Αφροδιτη δεν σου κανει παιχτη? Αλλα δουλευει μονο Δευ-Τρι-Τετ πρωινα. οποτε απο εβδομαδα παλι.
Aπο βαρδαρη μερια ελεγα φιλε και οχι μυλο.Οσο για την αφροδιτη που λες δεν με βολευουν οι ωρες που δουλευει και δεν μπορω να παω συν οτι ξεκιναει το απλο απο 40ευρω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε που εγραψες πριν γραψε το ποστ σου χωρις αγκυλες για να βγαινει σωστα....εδω δεν μπορω να κανω μοντερεσιον

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
βραδυ βαρδαρη μονες αξιοπιστες λυσεις τωρα ειναι βερονικα κι μιρελλα,σαπφως 20 κι 5,κι αννα μιλφ,προμηθεως 25.γενικα παιζει αρκετα καινουρια πιπινια αλλα δε ξανακανω το καουμποι,γιατι την πατησα 2 φορες τελευταια.....κι για να μην την παθει κι κανας αλλος συναγωνιστης,μακρια απο καινουρια ουγγαρεζα στο πρασινο,σορρυ ,δε θυμαμαι ονομα,κι απο την χουανιτα ,σαπφως 8, η οποια ειναι μεγαλη παγιδα...  

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
gl, σε ευχαριστω για την διευκρινιση...

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
τανταλου 14 ηταν βραδυ αυτες τις μερες ενα καλο ξανθο,σιλικονη στηθος 3,μετριο υψος,με παταρα...αλλα μου φανηκε κομματια οποτε δε μπηκα...εχουμε καμμια πληροφορια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τανταλου 14 ηταν βραδυ αυτες τις μερες ενα καλο ξανθο,σιλικονη στηθος 3,μετριο υψος,με παταρα...αλλα μου φανηκε κομματια οποτε δε μπηκα...εχουμε καμμια πληροφορια?
προφανως λες την αντριαννα με το γνωστο υφος-βλεμμα αγελαδας και τις σιλικονες.....φημες λεγαν οτι ειχε μια βελτιωση τελευταια.....παλια εκανε και παρτουζες κωλο κλπ αλλα ειχε μετριες κριτικες και επιδοσεις κομοδινου

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αλάνια επέστρεψα....ανανεωμένος και στραγγιγμένος... :grin: :grin:

Μιάς που λείπω μέρες, μήπως έχει πετύχει κανεις σας την Τζούλια την μικρούλα από Ταντάλου 9 και Προμηθέως 5 :think:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
προφανως λες την αντριαννα με το γνωστο υφος-βλεμμα αγελαδας και τις σιλικονες.....φημες λεγαν οτι ειχε μια βελτιωση τελευταια.....παλια εκανε και παρτουζες κωλο κλπ αλλα ειχε μετριες κριτικες και επιδοσεις κομοδινου
η αντριανα ειναι μεσα στις 5 χειροτερες κοπελες που εχω παει.δεν ξερω πως δεν την σουταρουν, υπαρχει καποιος που να εχει παει 2η φορα μαζι της?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
[size=12pt]Χθεσινοβραδινή βολτα στα σπιτακια στο Βαρδάρη...

Με τη σειρα:

[size=12pt]Ταντάλου 14 :[/size] Αντριάνα ξανθό ψηλομιλφ σιλικονατο τουμπανο...Και τα τρια δωματια γεμάτα (Μπραβο λεω ο Βαρδάρης Τριτη βράδυ). Αρκέτη ώρα αναμονή και να ακουγονται σκαμπιλια συνέχεια!
[size=12pt]Ταντάλου 9 :[/size] Μπαίνω και βέπω 7-8 πιτσιρίκους. Ένιωσα σαν να είμαι σε εξεταστικό κέντρο για Lower. Έφυγα!
[size=12pt]Ταντάλου 8 [/size} Μια gilf κατα τη γνώμη μου δεν μπαίνω καν στο κόπο να μάθω όνομα...
[size=12pt]Σαπφούς 20 :[/size] Βερονικάρα, με υποψία ανανέωσης(όχι κι ότι έχασε ποτέ την φρεσκάδα της)
[size=12pt]Σαπφούς 8 :[/size] Η Πετιτ Χουανίτα.. Καθόλου του γούστου μου..Ευτυχώς!
[size=12pt]Σαπφούς 9 :[/size] Τζένιφερ το μαρόστενο κοντοπούτανο... Πρεπει κάποιος παλαιότερος να κάνει το ψυχικό και να ενημερώσει.Το ένστικτο μου λέει ΟΧΙ! Περπατάει σαν ρομποτ και φοβάμαι ότι θα τα κάνει όλα μηχανικά
[size=12pt]Σαπφούς 7 :[/size] Μιρελλα ο κορίτσαρος! Απόλυτα επιτυχημένη κατάθεση...Πραγματικά τι έχανα τόσα χρόνια που δεν την έιχα δοκιμάσει. Στα 25 ευρώ παρακαλώ, τα οποία τιμάει πέραν του δέοντος.
[size=12pt]Προμηθέως 11 :[/size] Ένα μικρό κοριτσάκι εν ονόματι Νατάσσα και σχετικά φρέσκο...Πολύ αθώο για τα γούστα μου. Ο συναθλητής στο δωμάτιο έβγαλε κάτι κραυγές, όμοιες δεν έχω ξανακούσει, ούτε σε τσόντα!
[size=12pt]Προμηθέως 5 :[/size] Το αίσχος!!! Ακόμα και η τσατσά μου λέει μην τη βλέπεις έτσι θα περάσεις ωραία στο δωμάτιο!  :S
[size=12pt]Προμηθέως 14 :[/size] Μια ωραία κοπελίτσα, στα γούστα μου (με τις καμπύλες της, τα μαγουλάκια της κλπ.), αλλά όνομα δεν συγκράτησα...Όποιος ξέρει ας πει για να διαβάσω καμιά κριτική. Παιχτηκε και στιχομυθία με την Τσατσα μετά το πέρας της κατάθεσης μου στη Μιρέλλα, την οποία θα ανφέρω στο τέλος.
[size=12pt]Προμηθέώς 19 :[/size] Μια γνωστή ξανθιά, ουκρανή μου φαίνεται (όχι η Βικη), η οπόια είναι στανταρ πρωταθλήτρια στην άρση βαρών (έχει κάτι πόδια σαν μποτίλιες). Τέσπα, με το που βγαίνει πετάει ένα "Γειά σου αγόρι μου" λές και ήταν η μάνα μου. Ξενέρωσα κι έφυγα
[size=12pt]Προμηθέως 25 :[/size] Η Άννα η milf, η όποια έχασε την κατάθεση πραγματικά στο παρατσάκ, μ΄ςσα σέ ένα τέρμα καβλωτικό κορμάκι.Πραγματική κόλαση η άτιμη. Ευτύχως αυτή τη φορά δεν μου βγήκε σε κάκο ένα αντίστοιχο δίλημμά πού είχα στην προηγούμενη κατάθεσή μου, αφού ξαναγίρυσα στη Μιρέλλα και δεν το μετάνιωσα!

Τελειώνοντας από το Σαπφούς 7 και πηγαίνοντας προς το αμάξι πετυχαίνω έξω τη τσατσά από το Προμηθέως 14 (το κάνει συνέχεια για να κόψει κίνηση), μου λέει

-έκανες τη δουλεια σου?
-Ναι την έκανα!
-Με ποια?
-Με τη Μιρέλλα!
-Μμμμ Σιγά τη γυναίκα?
-Δίκιο έχεις, η δικιά σου είναι πολύ καλύτερη...
-Ε και γιατί δεν πέρασες?
-Γιατί η Μιρέλλα ήταν πιο φτηνή?
-Πόσο?
-25
-Έσυ της είπες?
-Όχι από μόνη της (όπως κι έγινε)

Έτσι για να αρχίζετε να εγκλιματίζεστε μερικές!
Την άλλη φορά που θα με δει ας μου πει πάλι 30 αν θέλει!

Αυτά από εμένα πάω για ύπνο κουράστηκα!
Καλό Ξημέρωμα σε Όλους!
[/size]

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
η αντριανα ειναι μεσα στις 5 χειροτερες κοπελες που εχω παει.δεν ξερω πως δεν την σουταρουν, υπαρχει καποιος που να εχει παει 2η φορα μαζι της?
Ναι, εγω! 5-6 φορες μαλιστα :) γιατι παρ οτι ειναι μεσα στα 5 μεγαλυτερα κομοδίνα, ειναι ταυτοχρονα και στις πεντε πιο γαματες γυναίκες ever!!
Κι η πλακα είναι, οτι δυο τουλαχιστον φορες απ αυτες περασα και super!
Την τελευταια φορα βεβαια, εφυγα με την βεβαιότητα οτι ηταν μαστουρωμενη και γι αυτο δεν ξαναπηγα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
[size=12pt]Χθεσινοβραδινή βολτα στα σπιτακια στο Βαρδάρη...
Στο Προμηθέως 14 ηταν ξανθια με μακρια σγουρα μαλια? Αν ηταν η Λιθουανη Σονια, ξεκιναω τωραα... :)
Ρε γαμωτο με τη Μιρελα. Χρονια την βλεπω να βγαινει ξινη στο σαλόνι, αλλα τελευταια κι αλλοι γραψαν πολύ καλα. Λες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom