[size=12pt]Χθεσινοβραδινή βολτα στα σπιτακια στο Βαρδάρη...
Με τη σειρα:
[size=12pt]Ταντάλου 14 :[/size] Αντριάνα ξανθό ψηλομιλφ σιλικονατο τουμπανο...Και τα τρια δωματια γεμάτα (Μπραβο λεω ο Βαρδάρης Τριτη βράδυ). Αρκέτη ώρα αναμονή και να ακουγονται σκαμπιλια συνέχεια!
[size=12pt]Ταντάλου 9 :[/size] Μπαίνω και βέπω 7-8 πιτσιρίκους. Ένιωσα σαν να είμαι σε εξεταστικό κέντρο για Lower. Έφυγα!
[size=12pt]Ταντάλου 8 [/size} Μια gilf κατα τη γνώμη μου δεν μπαίνω καν στο κόπο να μάθω όνομα...
[size=12pt]Σαπφούς 20 :[/size] Βερονικάρα, με υποψία ανανέωσης(όχι κι ότι έχασε ποτέ την φρεσκάδα της)
[size=12pt]Σαπφούς 8 :[/size] Η Πετιτ Χουανίτα.. Καθόλου του γούστου μου..Ευτυχώς!
[size=12pt]Σαπφούς 9 :[/size] Τζένιφερ το μαρόστενο κοντοπούτανο... Πρεπει κάποιος παλαιότερος να κάνει το ψυχικό και να ενημερώσει.Το ένστικτο μου λέει ΟΧΙ! Περπατάει σαν ρομποτ και φοβάμαι ότι θα τα κάνει όλα μηχανικά
[size=12pt]Σαπφούς 7 :[/size] Μιρελλα ο κορίτσαρος! Απόλυτα επιτυχημένη κατάθεση...Πραγματικά τι έχανα τόσα χρόνια που δεν την έιχα δοκιμάσει. Στα 25 ευρώ παρακαλώ, τα οποία τιμάει πέραν του δέοντος.
[size=12pt]Προμηθέως 11 :[/size] Ένα μικρό κοριτσάκι εν ονόματι Νατάσσα και σχετικά φρέσκο...Πολύ αθώο για τα γούστα μου. Ο συναθλητής στο δωμάτιο έβγαλε κάτι κραυγές, όμοιες δεν έχω ξανακούσει, ούτε σε τσόντα!
[size=12pt]Προμηθέως 5 :[/size] Το αίσχος!!! Ακόμα και η τσατσά μου λέει μην τη βλέπεις έτσι θα περάσεις ωραία στο δωμάτιο! :S
[size=12pt]Προμηθέως 14 :[/size] Μια ωραία κοπελίτσα, στα γούστα μου (με τις καμπύλες της, τα μαγουλάκια της κλπ.), αλλά όνομα δεν συγκράτησα...Όποιος ξέρει ας πει για να διαβάσω καμιά κριτική. Παιχτηκε και στιχομυθία με την Τσατσα μετά το πέρας της κατάθεσης μου στη Μιρέλλα, την οποία θα ανφέρω στο τέλος.
[size=12pt]Προμηθέώς 19 :[/size] Μια γνωστή ξανθιά, ουκρανή μου φαίνεται (όχι η Βικη), η οπόια είναι στανταρ πρωταθλήτρια στην άρση βαρών (έχει κάτι πόδια σαν μποτίλιες). Τέσπα, με το που βγαίνει πετάει ένα "Γειά σου αγόρι μου" λές και ήταν η μάνα μου. Ξενέρωσα κι έφυγα
[size=12pt]Προμηθέως 25 :[/size] Η Άννα η milf, η όποια έχασε την κατάθεση πραγματικά στο παρατσάκ, μ΄ςσα σέ ένα τέρμα καβλωτικό κορμάκι.Πραγματική κόλαση η άτιμη. Ευτύχως αυτή τη φορά δεν μου βγήκε σε κάκο ένα αντίστοιχο δίλημμά πού είχα στην προηγούμενη κατάθεσή μου, αφού ξαναγίρυσα στη Μιρέλλα και δεν το μετάνιωσα!
Τελειώνοντας από το Σαπφούς 7 και πηγαίνοντας προς το αμάξι πετυχαίνω έξω τη τσατσά από το Προμηθέως 14 (το κάνει συνέχεια για να κόψει κίνηση), μου λέει
-έκανες τη δουλεια σου?
-Ναι την έκανα!
-Με ποια?
-Με τη Μιρέλλα!
-Μμμμ Σιγά τη γυναίκα?
-Δίκιο έχεις, η δικιά σου είναι πολύ καλύτερη...
-Ε και γιατί δεν πέρασες?
-Γιατί η Μιρέλλα ήταν πιο φτηνή?
-Πόσο?
-25
-Έσυ της είπες?
-Όχι από μόνη της (όπως κι έγινε)
Έτσι για να αρχίζετε να εγκλιματίζεστε μερικές!
Την άλλη φορά που θα με δει ας μου πει πάλι 30 αν θέλει!
Αυτά από εμένα πάω για ύπνο κουράστηκα!
Καλό Ξημέρωμα σε Όλους!
[/size]