Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ας ριξουν επιτελους αυτες τις τιμες δεν μπορω να καταλαβω αυτη σε αλλο πλανητη ζουνε δεν βλεπουν τη γινεται εξω ο κοσμος δεν εχει λεφτα οχι για γουστα αλλα ουτε για τα βασικα τους εξοδα.
:thumbsup: :thumbsup:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Με τις τιμες οντως κατι πρεπει να γινει ειδικα στον βαρδαρη πρεπει η ταριφα να ξεκιναει απο 20ευρω και στα στουντιο μυλο μερια 30ευρω.

nullis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να είναι μια που είχα σταμπάρει στο Σαπφούς 20 ένα πρωί. Για μιλφ θα έλεγα πως ήτανε καλή. Αδύνατη απ'όσο θυμάμαι ήτανε με κοντό σχετικά μαλλί. Λεπτομέριες δεν θυμάμαι πολλές γιατί είναι εκτός target group.

Μιλφάκι δηλαδή η Νικολ η Τσεχα ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
και μετα λενε εμενα ψευτη.οι αλλοι γραφουν οτι δινουν 10ευρω και μπαινουν μεσα.μα καλα ποιους κοροιδευουν? λεω και γω με 10ευρω γαμανε και γω πληρωνω 200ε πλακα με κανουν?
ασε το γαμηησι ρε φιλε...θα κολλησεις τιποτα...παιξτον μονος σου και τζαμπα

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
σορυ και παλι μια ερωτηση. στο μπουρδελο μπορω να πηδηξω και με 10ευρω οπως μου ειπε ενας φιλος?
Ρε τυπε απο τη μια μας μιλας για CT και απο την αλλη ψαχνεις να γαμησεις με 10ευρω και χωρις αλλοδαπους και με γλωσσοφιλα????Μηπως θελεις στα 12 ευρω να εχει και κωλο σαν 2η εκτονωση?????
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
σορυ και παλι μια ερωτηση. στο μπουρδελο μπορω να πηδηξω και με 10ευρω οπως μου ειπε ενας φιλος?
για ενα διαστημα ειχε βγαλει κουπονια 10ε ενα μαγαζι

αν επαιρνες θα γαμουσες κ συ οπως ο φιλος σου που στο ειπε  :headbang:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παρασκευιατικη τσαρκα που εκανα στο βαρδαρη και εκει συναντησα αρκετες καινουργιες κοπελες
στο σαπφως 20 μια ομορφη νεαρα κοπελα πρεπει να ηταν η μπλανκα  :think: δεν ρωτησα ονομα, στο σαπφως 7 μια πιτσιρικα αδυνατη τζενη νομιζω την λενε, μια αλλη καινουργια ηταν πανω στο προμηθεως 25 με ωραιο βυζακι αλις την λενε, και στο τανταλου 9 γυρισε μια κοπελα που δουλευε τον χειμωνα εκει καλο κομματι αλλα μου διαφευγει το ονομα της, αυτα με τις καινουργιες αλλα και τις παλιες  :grin:
προσπαθησα να μπω με 20 αλλα και με 25 ομως στα περισσοτερα δεν δεχτηκαν, μονο το αρπακτικο ορχεων, και μια ζωη μιλφ στο μαρινοσπιτο με ειπαν για 25 αλλα δεν ηθελα εγω και τελικα εφυγα
πλεον απο εδω και περα το πηρα αποφαση εκει που θελω να κανω καταθεση αν δεν δεχονται να με βαλουν με 20-25ευρω θα φευγω και ας μην γαμησω στην τελικη, ας ριξουν επιτελους αυτες τις τιμες δεν μπορω να καταλαβω αυτη σε αλλο πλανητη ζουνε δεν βλεπουν τη γινεται εξω ο κοσμος δεν εχει λεφτα οχι για γουστα αλλα ουτε για τα βασικα τους εξοδα.

Καμμιά βυζαρού εντόπισες;

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χτες μετά από περιπλάνηση στα μπτιτσ μπαρ με ένα μωρό και στο τέλος έμεινα με τη πούτσα στο χέρι αφού μου τον είχε κάνει το πούτσο τέντα. Μετά από συνεύρεση και με δεύτερο μωρό όπου πάλι έμεινα με τη πούτσα στο χέρι, αποφάσισα να γαμήσω όποια έβρισκα μπροστά μου. Ήμουν γιαννιτσών περιοχή.
Πήγα Κατεχάκη ήταν η Έμμα μαυρισμένη. Την είχα πάρει παλιά. Τα γνωστά όπως όλοι πέρασα καλά. Αλλά δεν ήθελα ξανά. Στο άλλο Μαντζάρου το πρώτο ένα μπάζο ξανθό και στο επόμενο στον όροφο λέω όποια και να ναι θα τη πω να που πάρει μια πίπα και τίποτα άλλο.
Ήταν η Εύα Ουγγαρία πρώτη μέρα λέει Μελαχρινή έκφυλή. Σώμα χάλια αλλά πολύ χάλια κοιλιά ραγάδες σκατά.
Βάζει καπότα και αρχίζει τσιμπούκι. Λέω μέσα μου δε τράβηξα τόσα πολλά σήμερα για να μου βάλεις εσύ τη καπότα σαν κάλτσα.
Της λέω γλύψε με έδω και της δείχνω τα αρχίδια. Όταν μου σηκώθηκε της το βαλά πισωκολητά. Αλλά βαρέθηκα και προτίμησα το αρχιδογλίψιμο. Βγάζω και τη καπότα και μιλάμε μου έκανε ένα αρχιδογλύψιμο χρόνια είχα τέτοιο.
Σε μια φάση πόνεσα βέβαια όπως τα ρουφούσε, μέχρι που έχυσα και τη πιτσίλισα κιόλας αν και μου είχε πει να προσέχω μη τη λερώσω.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χτες μετά από περιπλάνηση στα μπτιτσ μπαρ με ένα μωρό και στο τέλος έμεινα με τη πούτσα στο χέρι αφού μου τον είχε κάνει το πούτσο τέντα. Μετά από συνεύρεση και με δεύτερο μωρό όπου πάλι έμεινα με τη πούτσα στο χέρι, αποφάσισα να γαμήσω όποια έβρισκα μπροστά μου. Ήμουν γιαννιτσών περιοχή.
Πήγα Κατεχάκη ήταν η Έμμα μαυρισμένη. Την είχα πάρει παλιά. Τα γνωστά όπως όλοι πέρασα καλά. Αλλά δεν ήθελα ξανά. Στο άλλο Μαντζάρου το πρώτο ένα μπάζο ξανθό και στο επόμενο στον όροφο λέω όποια και να ναι θα τη πω να που πάρει μια πίπα και τίποτα άλλο.
Ήταν η Εύα Ουγγαρία πρώτη μέρα λέει Μελαχρινή έκφυλή. Σώμα χάλια αλλά πολύ χάλια κοιλιά ραγάδες σκατά.
Βάζει καπότα και αρχίζει τσιμπούκι. Λέω μέσα μου δε τράβηξα τόσα πολλά σήμερα για να μου βάλεις εσύ τη καπότα σαν κάλτσα.
Της λέω γλύψε με έδω και της δείχνω τα αρχίδια. Όταν μου σηκώθηκε της το βαλά πισωκολητά. Αλλά βαρέθηκα και προτίμησα το αρχιδογλίψιμο. Βγάζω και τη καπότα και μιλάμε μου έκανε ένα αρχιδογλύψιμο χρόνια είχα τέτοιο.
Σε μια φάση πόνεσα βέβαια όπως τα ρουφούσε, μέχρι που έχυσα και τη πιτσίλισα κιόλας αν και μου είχε πει να προσέχω μη τη λερώσω.

Ωραία γούστα έβγαλες Tommy, επειδή όμως κριτικές δεν γράφεις, για δώσε στο λαό καμιά πληροφορία παραπάνω, μιας που αν δεν κάνω λάθος δεν είναι ταξινομημένη η νεαρά, μέγεθος βυζιού,  :huh:  κώλου, :huh:  ηλικία, :huh:  χρόνος στο δωμάτιο,  :huh: αντίτιμο συνεύρεσης, :huh:

Απρόσεκτε….. :grin: :grin: :grin: :grin: που την λέρωσες  :think:

Η χαρά του jo…..το καραμπαλίκινγκ…θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την αναφορά  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Από βυζί πάντως έχει πέσει φυλοξέρα…. :tits: :dunno:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
:2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Από αύριο μπαίνω σε τετραήμερο ρεπό και αποχή από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα. :cool2: :cool2: :cool2:

Πάντως έχει ωραία μωρά πολλές επιλογές και κυρίως value, να θέλεις να αγιάσεις και να μην μπορείς. :grin: :grin: :grin:  :dunno: :dunno:

Την τελευταία μάλιστα την Λίλα ειδικά σε σένα την συστήνω τελείως ανεπιφύλακτα είναι ένα copy paste της Σόνιας, σε σωματότυπο, χαρακτήρα, τα πάντα όλα, της οποίας είχαμε την τιμή να είμαστε συναγαπούληδες  :grin: :grin: :grin:

Αναμένω αναφορά, και θα χαρώ ιδιαίτερα αν μου πεις ότι την πήδηξες. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

έτσι μπράβο να ξεκουραστούν και τα κορίστια λιγο τις έχει ξεζουμίσει  :2funny:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία γούστα έβγαλες Tommy, επειδή όμως κριτικές δεν γράφεις, για δώσε στο λαό καμιά πληροφορία παραπάνω, μιας που αν δεν κάνω λάθος δεν είναι ταξινομημένη η νεαρά, μέγεθος βυζιού,  :huh:  κώλου, :huh:  ηλικία, :huh:  χρόνος στο δωμάτιο,  :huh: αντίτιμο συνεύρεσης, :huh:

Πρώτη μέρα λέει ήταν αν και εμένα μου φάνηκε ότι την είχα δει πριν καμμιά βδομάδα Σαπφούς 5 ή 7.
Μελαχρινή Ουγγαρέζα σκουλαρίκι κάτω από τα χείλια πολλά γκαβλόσπυρα στη πλάτη και πρόσωπο βυζί 1 χάλι ηλικία 19 30 έδωσα 25 λεπτά έκατσα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Άσε αυτηνής της πονούσανε πριν καν τα βάλει, :tickedoff:  την έχω δοκιμάσει από τότε που την λέγανε Λίλη, ακόμη θυμάμαι το ναυάγιο και έχει περάσει και ενάμισυς χρόνος. :headbang:
Εμενα μου ειπε οτι ειναι 9 μηνες στην Ελλαδα.  :think: Σιγουρα μιλαμε για την ιδια?
Μεσημερι την πετυχα για τον φιλο που ρωτησε.

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
Ρε τυπε απο τη μια μας μιλας για CT και απο την αλλη ψαχνεις να γαμησεις με 10ευρω και χωρις αλλοδαπους και με γλωσσοφιλα????Μηπως θελεις στα 12 ευρω να εχει και κωλο σαν 2η εκτονωση?????
   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωχου ρε φιλε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι σαν εσενα.και ναι μετα τα οσα περασα θελω και κωλο εσυ τι ζορι τραβας? και δεν μιλαω σε σενα για τα σιτι τουρς αλλα σε αυτους που με στηριζουν.εσυ αν γουστραεις πηγαινε παρεα με πακιστανους με 50ε σε μπουρδελο.εγω που δεν ξερω οφειλω να ρωτησω για να μαθω.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ωχου ρε φιλε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι σαν εσενα.και ναι μετα τα οσα περασα θελω και κωλο εσυ τι ζορι τραβας? και δεν μιλαω σε σενα για τα σιτι τουρς αλλα σε αυτους που με στηριζουν.εσυ αν γουστραεις πηγαινε παρεα με πακιστανους με 50ε σε μπουρδελο.εγω που δεν ξερω οφειλω να ρωτησω για να μαθω.
Σεμνααα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ρε φίλε μπαίνεις και λες ασυναρτησίες. Πες τουλάχιστον ότι είμαι άσχετος και μη το παίζεις έξυπνος για να μπορέσουν οι άλλοι να σε πάρουν στα σοβαρά...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
  Λοιπον ακου φιλε μου για να μαθεις μιας και δεν ξερεις και εγω δεν εχω καμια διαθεση ουτε να σε κραξω ουτε να σου κανω τον ξυπνιο!!!
1. CT αγοραζεις μουρη καλου ξενοδοχειου!!Δυσκολα να παει εκει πακιστανος αλλα και πολλες πιθανοτητες να φας "παλτο"!!!
2.Call Girls! Αν εισαι τυχερος θα σου ερθει καμια καλη με λιγοτερα λεφτα  και σπιτι σου!!Αλλα 80% θα φας "παλτο"!!
3 Μασατζιδικο θα πληρωσεις κατι παραπανω απο studio αλλα...! 1ον θα δεις πριν διαλεξεις! 20ν πιο πολλες υπηρεσιες!
4. Studios οι περισσοτερες κοπελες ειναι κουκλες μιας και βλεπεις πριν παρεις απλα ειναι θεμα αν εου βγει"κομοδινο"!(συνηθως μεγαλη ευθυνη γι'αυτο εχει και ο πελατης!!!!) Δυσκολα να πεσεις σε πακιστανους μιας και ειναι λιγο πιο προσεκτικοι σ'αυτο! Τιμες απο 30 το απλο εως 40 σε καποια ιδρυματα!
5.μπουρδελακια απο 30ευρω(και με λιγο παζαρι συχνα 25 σπανιως δε 20!!(εως παραπολυ δυσκολο) και εδω ομως μπορει να περασεις πολυ καλα..(πχ Εμμα-Κατεχακη) αλλα οι πιθανοτητες για Πακιστανο...διαφορους μεγαλη!!(καπου πρεπει να γαμησουνε κι αυτοι!
  Ελπιζω να σε κατατοπισα και να αντιληφθηκες οτι κανεις δεν εχει τπτ προσωπιο μαζι σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom