Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
αφηστε παιδια δεν προκειται να παω το μετανοιωσα.διαβασα την ανακοινωση οτι βρηκανε κοπελα σε μπουρδελο με aids.καλυτερα σιτι τουρς παρα να παιζω κορονα γραμματα με την υγεια μου.

τι σε κανει να νωμιζεις οτι τα σιτι ειναι ποιο ''καθαρα''.??  :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
τι σε κανει να νωμιζεις οτι τα σιτι ειναι ποιο ''καθαρα''.??  :think:
το οτι εκει ποτε δεν παιζει να δεις χαρτια οπως στα μπουρδελα....εκει κι ανα πας στην τυχη...παιχτη αν φοβασαι κατσε σπιτι και ριξε μια παχια...σε λαθος φορουμ εισαι

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
ιασον ασε τα μπουρδελα ! εισαι γεννημενος για τα city tours ! μην λυγιζεις απο τις προσωρινες κακοτοπιες που σου τυχαινουν! ειναι μικροεμποδια που προσπαθουν να σε βγαλουν εκτος παιχνιδιου! για μενα εισαι ο ηγετης του φορουμ και περιμενω με αγωνια την επομενη κριτικη σου ! ιασων ζουμε σε παρτουζα να σε δουμε !!!! :fuck2:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ιασον ασε τα μπουρδελα ! εισαι γεννημενος για τα city tours ! μην λυγιζεις απο τις προσωρινες κακοτοπιες που σου τυχαινουν! ειναι μικροεμποδια που προσπαθουν να σε βγαλουν εκτος παιχνιδιου! για μενα εισαι ο ηγετης του φορουμ και περιμενω με αγωνια την επομενη κριτικη σου ! ιασων ζουμε σε παρτουζα να σε δουμε !!!! :fuck2:

Άμα δεις city tourakia και FKKaκια σε τοπικ για μπουρδέλα πάει να πει ότι τον κτύπησε και αυτόν η κρίση… εδώ κάποτε μιλούσαν για τσακούζια και προγράμματα και τώρα έχουν πέσει στο 30αρακι :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εγινε παλι εδω;μπηκε ο νεος επιδοξος σταρ της εβδομαδας ; :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πρωινή κατάθεση στην νεοφερμένη κοπέλα την Λίλα εξ Ουγγαρίας. Άλογο σκέτο η νεαρά, όμορφη, μελαχρινή, με γεμάτο σώμα, καταπληκτικές ζουμερές καμπύλες και κολάσιμη κολάρα που όμοια της έχω να δω καιρό. Το κασκαντεριλίκι αυτή τη φορά μου βγήκε.  :grin: :grin: :grin:

Υπάρχει εκτενής αναφορά με φωτογραφικό υλικό στο θρεντ του καταστήματος. Λεπτομέρειες της συνάντησης θα αναφερθούν στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.

Μπα...αυτον πρεπει να τον δεσουμε!!! Θα μας  :zfuck: κι εμας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπα...αυτον πρεπει να τον δεσουμε!!! Θα μας  :zfuck: κι εμας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Από αύριο μπαίνω σε τετραήμερο ρεπό και αποχή από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα. :cool2: :cool2: :cool2:

Πάντως έχει ωραία μωρά πολλές επιλογές και κυρίως value, να θέλεις να αγιάσεις και να μην μπορείς. :grin: :grin: :grin:  :dunno: :dunno:

Την τελευταία μάλιστα την Λίλα ειδικά σε σένα την συστήνω τελείως ανεπιφύλακτα είναι ένα copy paste της Σόνιας, σε σωματότυπο, χαρακτήρα, τα πάντα όλα, της οποίας είχαμε την τιμή να είμαστε συναγαπούληδες  :grin: :grin: :grin:

Αναμένω αναφορά, και θα χαρώ ιδιαίτερα αν μου πεις ότι την πήδηξες. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Σημερα βράδυ ξέρουμε η τουμπανιεθ η κάντυ άμα παίζουν μπάλλα και πού;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Από αύριο μπαίνω σε τετραήμερο ρεπό και αποχή από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα. :cool2: :cool2: :cool2:

Μπεσα? Να μην φοβηθω να ερθω δηλαδη?  :2funny: :2funny:

Την τελευταία μάλιστα την Λίλα ειδικά σε σένα την συστήνω τελείως ανεπιφύλακτα είναι ένα copy paste της Σόνιας, σε σωματότυπο, χαρακτήρα, τα πάντα όλα, της οποίας είχαμε την τιμή να είμαστε συναγαπούληδες  :grin: :grin: :grin:
Αναμένω αναφορά, και θα χαρώ ιδιαίτερα αν μου πεις ότι την πήδηξες. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ενω την προηγουμενη δεν μου τη συνιστας εεε???? Φταιω εγω που σας φτιαχνω λιγο το γουστο!!!  :2funny:
Eνδιαφερον!!! Συντομα θα εχεις νεα!  :grin:
Η οποια Σονια παρεπιπτοντως εθεαθει απο συναγωνιστη στο πρασινο  :headbang: Ξερεις κατι?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Test drive χθες της Μονικας στην Κωλεττη.
Ομορφη κοπελα, ειδικα τωρα με τα πλαστικα  :tits: τα οποια πονανε ομως ακομα, και δεν ειναι για πολλα πολλα.
Ωραιο κορμι κι επιδερμιδα, ειδικα στα τεσσερα ηταν τρελλα!!!!
Μεγαλο μειονεκτημα, οτι δεν κλεινει στομα. Χαριτωμενο μεν αυτο αλλα και ντεκαβλε για πολλους.

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
σορυ και παλι μια ερωτηση. στο μπουρδελο μπορω να πηδηξω και με 10ευρω οπως μου ειπε ενας φιλος?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
σορυ και παλι μια ερωτηση. στο μπουρδελο μπορω να πηδηξω και με 10ευρω οπως μου ειπε ενας φιλος?
25 το λιγοτερο. Κι αυτο με παζαρια και μονο σε επιλεγμενα στο Βαρδαρη!

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
25 το λιγοτερο. Κι αυτο με παζαρια και μονο σε επιλεγμενα στο Βαρδαρη!

και μετα λενε εμενα ψευτη.οι αλλοι γραφουν οτι δινουν 10ευρω και μπαινουν μεσα.μα καλα ποιους κοροιδευουν? λεω και γω με 10ευρω γαμανε και γω πληρωνω 200ε πλακα με κανουν?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπεσα? Να μην φοβηθω να ερθω δηλαδη?  :2funny: :2funny:

Μπέσα :grin: :grin: :grin: να έρθεις…… αλά καλού κακού μην μου γυρίσεις και την πλάτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενω την προηγουμενη δεν μου τη συνιστας εεε???? Φταιω εγω που σας φτιαχνω λιγο το γουστο!!!  :2funny:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ναι λίγο φταις…… :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Eνδιαφερον!!! Συντομα θα εχεις νεα!  :grin:
Η οποια Σονια παρεπιπτοντως εθεαθει απο συναγωνιστη στο πρασινο  :headbang: Ξερεις κατι?

Αναμένουμε, τα νέα σου, όσο για την Σόνια ξέρω ότι ξέρεις, δεν πέρασα καθόλου από το πράσινο, εντάξει έχει τέτοια πληθώρα από μωρά που δεν ξέρεις κατά που να κάνεις, την αφήνω για λίγο αργότερα αυτήν. :dunno: :dunno: :dunno:

Test drive χθες της Μονικας στην Κωλεττη.
Ομορφη κοπελα, ειδικα τωρα με τα πλαστικα  :tits: τα οποια πονανε ομως ακομα, και δεν ειναι για πολλα πολλα.
Ωραιο κορμι κι επιδερμιδα, ειδικα στα τεσσερα ηταν τρελλα!!!!
Μεγαλο μειονεκτημα, οτι δεν κλεινει στομα. Χαριτωμενο μεν αυτο αλλα και ντεκαβλε για πολλους.

Άσε αυτηνής της πονούσανε πριν καν τα βάλει, :tickedoff:  την έχω δοκιμάσει από τότε που την λέγανε Λίλη, ακόμη θυμάμαι το ναυάγιο και έχει περάσει και ενάμισυς χρόνος. :headbang:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
hagem αυτη τη μονικα τι ωρα περιπου την πετυχες να δουλευει?γενικα ξερεις κανενας τι μερες και ωρες που μπορω να την βρω οταν δουλευει?

Επισκέπτης
παρασκευιατικη τσαρκα που εκανα στο βαρδαρη και εκει συναντησα αρκετες καινουργιες κοπελες
στο σαπφως 20 μια ομορφη νεαρα κοπελα πρεπει να ηταν η μπλανκα  :think: δεν ρωτησα ονομα, στο σαπφως 7 μια πιτσιρικα αδυνατη τζενη νομιζω την λενε, μια αλλη καινουργια ηταν πανω στο προμηθεως 25 με ωραιο βυζακι αλις την λενε, και στο τανταλου 9 γυρισε μια κοπελα που δουλευε τον χειμωνα εκει καλο κομματι αλλα μου διαφευγει το ονομα της, αυτα με τις καινουργιες αλλα και τις παλιες  :grin:
προσπαθησα να μπω με 20 αλλα και με 25 ομως στα περισσοτερα δεν δεχτηκαν, μονο το αρπακτικο ορχεων, και μια ζωη μιλφ στο μαρινοσπιτο με ειπαν για 25 αλλα δεν ηθελα εγω και τελικα εφυγα
πλεον απο εδω και περα το πηρα αποφαση εκει που θελω να κανω καταθεση αν δεν δεχονται να με βαλουν με 20-25ευρω θα φευγω και ας μην γαμησω στην τελικη, ας ριξουν επιτελους αυτες τις τιμες δεν μπορω να καταλαβω αυτη σε αλλο πλανητη ζουνε δεν βλεπουν τη γινεται εξω ο κοσμος δεν εχει λεφτα οχι για γουστα αλλα ουτε για τα βασικα τους εξοδα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
παρασκευιατικη τσαρκα που εκανα στο βαρδαρη και εκει συναντησα αρκετες καινουργιες κοπελες
στο σαπφως 20 μια ομορφη νεαρα κοπελα πρεπει να ηταν η μπλανκα  :think: δεν ρωτησα ονομα, στο σαπφως 7 μια πιτσιρικα αδυνατη τζενη νομιζω την λενε, μια αλλη καινουργια ηταν πανω στο προμηθεως 25 με ωραιο βυζακι αλις την λενε, και στο τανταλου 9 γυρισε μια κοπελα που δουλευε τον χειμωνα εκει καλο κομματι αλλα μου διαφευγει το ονομα της, αυτα με τις καινουργιες αλλα και τις παλιες  :grin:
προσπαθησα να μπω με 20 αλλα και με 25 ομως στα περισσοτερα δεν δεχτηκαν, μονο το αρπακτικο ορχεων, και μια ζωη μιλφ στο μαρινοσπιτο με ειπαν για 25 αλλα δεν ηθελα εγω και τελικα εφυγα
πλεον απο εδω και περα το πηρα αποφαση εκει που θελω να κανω καταθεση αν δεν δεχονται να με βαλουν με 20-25ευρω θα φευγω και ας μην γαμησω στην τελικη, ας ριξουν επιτελους αυτες τις τιμες δεν μπορω να καταλαβω αυτη σε αλλο πλανητη ζουνε δεν βλεπουν τη γινεται εξω ο κοσμος δεν εχει λεφτα οχι για γουστα αλλα ουτε για τα βασικα τους εξοδα.
τι ωρα περιπου εκανες τσαρκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom